29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já jsem si přečetla pár nejnovějších příspěvků na blogu a je mi těch lidí líto. Jako nemyslím si, že tím že ho děláme obíráme zrnka. Neříkejte mi, že všechny placené kalendáře jsou na zrnka.... pokud ano, odmítám dělat zdarma šablonky.
A tím že je náš zdarma, tak v podstatě nenápadně tlačíme "profi" designery k "lepší" práci (ne že by dělali špatně, ale mají za sebou bič ). My se lepšíme, ale oni také. Kdo chce profi práci, objedná si celý kalendář, jen pošle někomu fotky. Nebo si najde prostě styl co se mu líbí..... SKoukla jsem některé šablonky co se prodávají a opravdu mít na to, tak bych si vybrala a koupila. Jsou tam některé takové, které stojí za to do nich investovat. Vážně si myslíte, že všichni chtějí zdarma šablonky když pak dají několik stovek za tisk? Že všem se líbí jen náš styl a nedají 200 za šablonky?
Ale tohle je opravdu na dlouho diskuzi a hlavně si myslím že je to na diskuzi z očí do očí, neb v písmenkách se brzy ztratíme a špatně pochopíme....
Není tady
Ja mela hodne CT, ale vetsina designerek skoncila, nejvice me mrzi, ze skoncila Lily designs. Ona a Shayarka byly nejlepsi. Uz mam CT jen u High four designs, ta je take skvela .
Není tady
Ahoj děvčátka!
Tak smutný den je u konce,letos to byl těžký rok,umřel mi tatínek,bráška nehodu.... no není mi do řeči pořád. Ale na zítra se těším moc,Eliška páté narozeniny,jak ten čas letí,už ja taková stará mladá jak říkám,strašná rozumbrada a kecalka. :-) Těším se na ty rozzářené očička. Začneme hned ráno jdeme do kina na rebelku,potom dortík a dárečky no těším se jak malá,jedno světýlko v té letošní tmě.
Nádherná LOčka ,jen se kochám,Jani není sporu Tvoje ločka to je jdena báseň,Hanička ta jede dopředu jak drak,co LOčko to krása ...... a tak bych mohla pokračovat,já v těchto krušných chvilkách jsem tak strašně vděčná,že ten scrap mám,nevím jak bych to jinka přečkala a to se děsím vánoc ty davy lidí to snad ani nepřežiju,už teď se mi někdy zavírají oči nuž v buse z ranní jak jsem unavená :-)
Dlouho jsme se neviděly a neslyšely,Matěj letos maturuje,tak zase další starost s výběrem vysoké,chtěl by učit angličtinu a dějepis a k tomu by si chtěl přibrat ještě informatiku tak jsem zvědavá jestli najdeme nějaký kompromis. Lucinka ta mi dělá taky radost,však Soňa ji viděla a pofotila,prostě mám šikovný děti já jsem tak ráda,že alespoň v tomhle směru je všechno v pořádku. :-)
A co se týče toho scrapování,že jste dlouho nic nedělaly,holky vždyť to přece není o tom kdo vyhraje ,ale o tom že kouknem a okouknem nápady pochválíme se a máme radost,že se nám povedlo si udělat aspoň trošku času na něco jiného než na ty naše běžné starosti. ♥
tak sem vložím taky jedno vánoční:
Není tady
Co se týče šablonek zdarma, já si myslím, že 90,- Kč není tak hrozná suma, že by si to lidi nemohli dovolit... prodává Sita, Natali, Palvinka - je z čeho vybírat... chápu, že všichni chtějí zadarmo, ale na druhou stranu utrácíme za opravdové blbosti a zbytečnosti... napsala bych na blog nějaké vyjádření, že šablonky nebudou a že se dají za malý peníz koupit... kdo nechce kupovat, tak si udělá sám, číselníky i plno kitů jsou zadarmo...
Haničko - to jsem ráda, že Ti Lara udělala radost takovým dárečkem... to jsou takové ty momenty, které člověka dostanou.. udělat něco pro druhého! Zasloužíš si to a LOčka z těch kitů děláš nádherná!!
Aničko - děkuji za chválu... tvé LO jsou super a vždy originální.. třeba v týmu u PST patříš mezi nejlepší! Tam já tedy pokulhávám a přijde mi, že mi to tak úplně nejde... kity jsou super, ale je to na jiný styl, který zas já neumím...
a dávám další vánoční novinku od Natali - Christmas in gold, taky parádní kit... jo a když už jsme u toho, tak v rámci víkendových slev, jde zrovna u Natali nakoupit levnějši i kalendáře..
Upravil(a) Jiruska (2. 11. 2013 23:10)
Není tady
Pacinko, já než to napsala, tak jsi tu vložila svůj příspěvek... to mě vážně mrzí, s tatínkem jsem to nevěděla... je mi to líto, když odchází rodiče, je to těžké... zažila jsem to s maminkou a je mi po ní smutno pořád... tak ať máš těch radostí v životě co nejvíc, dětičky máš úžasné a tak věřím, že Ti budou dělat radost pořád! LOčka máš úžasný, jseš opravdu top scraperka! Můj vzor!
Není tady
Pacinko, to je mi líto, otec mi zemřel jsou to 3 roky a momentálně nevím, kdy mi příjde nepříjemná zpráva o tchánovi, jen víme, že jí můžeme čekat kdykoliv .
Doufám, že je na tom bráška po nehodě dobře.
Zítra si užijte oslavu, to je teď důležité
Jiruško, nádherné Ločko. Tedy nedokážu si představit, že pokulháváš, Tvoje obrázky jsou krásné, jsi šikulka.
Není tady
Pacinko, moc mě to mrzí Tvůj příspěvek mě zasáhl o to více, že mám těžce nemocného tatínka, tak se do Tvých pocitů dokážu vžít. Taky mám hodně těžký rok
K zítřejší oslavě přeji, ať se vydaří a užijete si ji a malé krásné oslavenkyni přeji hlavně zdraví a dětství bez mráčků
Není tady
Pacinko zrovna jdu napsat jak mě dostalo tvé LO z toho příšerného kitu co jsem z něho nemohla nic vypotit a čtu tady tu smutnou zprávu.Je to člověku líto když blízcí odcházejí ale zůstanou s náma v našich vzpomínkách .Bohužel je to kolběh života.Já jsem včera vzpomínala na spoustu lidiček snažila jsem se všem poslat nahoru myšlenku že jsem na ně nazapoměla.
Jsem ráda že jsme to tady obnovili a začínáme se scházet přece jen se člověk občas potřebuje někde svěřit.
Není tady
Přeji hezkou neděli .
Upravil(a) topazio (3. 11. 2013 19:40)
Není tady
Paci, tak to je mi moc líto :-( a ráda tě zase vidím, občas zahlédnu tvoje skvostná dílka na FB a že je na co se koukat.
To samé Jani, Jiruško, to je nádhera, jak fotíš a scrapuješ...
Topi, pěkný dílka a matýsek jak vám vyrostl, je zněj pěknej klučina, povedl se vám.
A ke kalendářům, už jsme psala do tajné, mě také nepřipadá těch 90kč tak hrozně moc, aby si to člověk nekoupil... ted už na to koukám trochu jinak, než třeba před rokem, já třeba ted čas nemám, tak jsem si ho koupila...
Upravil(a) spirula (3. 11. 2013 18:40)
Není tady
Ahoj děvčata scraperský,
Paci, to je mi líto. Z FB mi bylo jasné, že se u vás něco děje, ale bylo mi hloupé se ptát. Hladím na dálku a doufám, že už bude jen líp. Koukám, jaká je Lucka slečna. Máš krásné, šikovné děti, hodného muže, to v dnešní době není málo. A ty tvoje ločka....
Jiruško, díky. Síťa mi dala příležitost jako začátečníkovi, je jedno z mých vysněných CT. Pak už jsem jako stálý host jen u Kitty Scrap. Nejsem se sebou moc spokojená. Nestíhám scrapovat, fotit a ukrajuju si čas po nocích. Chybí mi to.
Já jsem tak ráda, že to tu ožilo
Není tady
Ahooj holky, celý den mi nešel internet, tak se zde dostávám až teď a mám nejvyšší čas najít jednokitovku na tento týden ... chcete, že ano?
Za dnešek jsem zvládla logopedii s Káťou, mého zubaře a dětskou s Tomem, bohužel opět je nemocný, po třech týdnech má znova antibiotika, nejde to jinak :-(
Není tady
Krásný den holky... tady už třetí den upršeno, ale nějak mi to nevadí, jsem ráda, že nikam nemusím vylézt :-)
Aničko - CT u PST ti vyloženě sedí, to je vidět, děláš krásná a nápaditá LO... já snad to dostanu více do rukou a půjde mi to lépe, abych Sitě dělala dobrou reklamu...
Spirulko - tvoje LO mi chybí, jsi talent, škoda, že jsi to pověsila na hřebík... já jsem za Palvinku šťastná, má krásné kity, líbí se mi hodně. Ale chápu to, času je málo.. já to taky budu muset asi postupně omezovat i když teda pořád mě to hodně baví a je to pro mě vypnutí, relax, tvoření... já mám momentálně 5 CT a samé srdcovky, nevím, co bych měla ukončit... nechci se zbavit ničeho.. no uvidíme, co dál bude...
Radko - fotky Matýska se povedly, on je opravdu překrásný kluk a krásně fotogenickej! Jeho je určitě radost fotit!
jinak jednokitovku jsem nedala, času navíc už není... ale doufám, že někdy to zvládnu, bylo to fajn to naše soutěžení...
tak tady jedna novinka od Palvinky, slevy má až do středy, kdyby ještě někdo něco chtěl...
Není tady
Ahoj holky, přeji hezký večer, děkuji za pochvalu Matýska.
Máte také hezká ločka i dětičky .
Není tady
Ufff, tak další kolo hrátek zde http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=50072
Je fakt těžké, něco najít, a pro nás to jsou o to více výzvy, neb každá z nás už prošla či prochází mnoha CT, leckdy hodně lukrativními, a frebíčkové kity prostě vždy budou na trošku jiné úrovni, ale věřím, že se poperete a nebudete mi moc nadávat.
Není tady
Tak jsem koukla na další kolo hrátek a musím říct že podle náhledu se mi tenhlekit líbí víc.A ještě musím dodat že nezáleží na kitu ale na tom co sedí před PC Paci nám to předvedla z toho příšerného kitu stvořila tak hezké LO a ostatně líbí se mi tam všechny
Není tady
Holky dobrý večer. Já pořád zápasím s tím novým . blbým PC , mám sice W8.1, ale je to stejně na prd. Furt se někam musím znovu přihlašovat, nedař íse mi zavírat okna bez toho, že bych si všechno shodila. Slíbila jsem kalendář a naštěstí se mi rozjel můj staříček s XP -čkama.
Nějaké návštěvy lékařů a jiné podobně milé činnosti. Než se naučím dělat na této potvoře, zapustím kořeny.
Minulý týden tu měla výstavu Pilarka a její sestřenice. Vlastně na její popud jsem se začala zajímat o úpravy fotek a přes Janu Čulákovou se dostala ke scrapu a k Vám. Osobně jsem Pilarce poděkovala a dala jí celoroční kalendář. S ní jsme toho moc nenapovídala, ale s její sestřenicí Helenou Štefanovou , která má obrázky podobné mým začátkům, jsme daly řeč. Měla jsem s sebou pár scrapů , tak ta teda čučela a to neviděla ty vaše krásy. Rozesmálo mě, že chtěla vědět, kde jsem vystavovala. Dobrý ne?
Než začnu scrapovat na této potvoře bude chvilku trvat.
Nějak nemám trpělivost. Musím najít někoho , kdo se mnou bude mít trpělivost a ukáže mi, co a jak.
jestli se mi zadaří, zkusím sem hodit ten kalendář. Ale nic neslibuju.
Držím Vám všem pěsti, hlavně ať doma nemusíte řešit žádné smutné záležitosti. Ločka máte nádherná. Jste šikulky šikovné. Mě nějak dochází šťáva. Jo teď řeším dárky k 80 a 90 tinám a taky připravujem vystoupení do Domova důchodců.
tak se mějte a kdybych se tu dlouho neukázala, tak se nemůžu přihlásit, nebo jsem rozbila počítač.
Chyby a překlepy si opravte. :-)))
PS. tak jsem věděla , že si s touto potvorou nebudu rozumět. Chtěla jsem vložit ten kalendář, jenže mi nejde dát na MMb vlastnosti, abych to mohla sem zkopírovat. Teď babo raď.
Upravil(a) floran (4. 11. 2013 23:32)
Není tady
Květuško, já Ti to tady z MMB hodím, pokud chceš.
A k tomu boji s PC, škoda že nejsme k sobě blíže, ráda bych si s Tebou sedla a co bych věděla, tak Ti ukázala
Není tady
Andrejko, to bys byla hodná. No ještě, že nejsem v žádném CT , to by mě kleplo.
Víš, já jsem jinak trpělivá dost, ale když mi nejdou základní věci, jako minimalizovat stránku, vrátit se do mailu, odeslat si něco na konkrétní místo, to mě dost vytáčí. A navíc u toho nového mě bolí oči. \no hlavně, že jsem jinak zdravá
Jo a ještě mě napadlo, jestli tu je někde galerie. To bys si pak mohla udělat sama. Jestli mi to vyjde, zkusila bych ločko do jednokitovky:)
Ještě , že jsem aspoň tu zůstala přihlášená, to mi taky dělalo potíže.
Není tady
Není tady
Ahoj holky,
přeji hezký den,
musím napsat, že jsem skončila s vkládáním loček na MMB po tom co mi tam jedna napsala, že Matýsek je ošklivý, u té dotyčné byla dost ošklivá diskuze, na její stranu se přidaly další pochybné uživatelky, a začaly tam dost hrubě urážet děti. Říkaly, že ošklivé děti nepatří na MMB. A ta dotyčná co to rozpoutala tak ta si i do úst vzala jedno chlapečka, který má vadu očí.
Zlí jedinci vytahují fotky a dávají je na Okouna a spol., a já tam nechci mít ločka Matýska. Sice zde je to také veřejné, ale nedávám sem všechny ločka. Kdo chce, tak se podívá u mě na Facebooku.
Není tady
Dobrý den, chci se zeptat, jelikož se mi tyto obrázky moc líbí, ale vůbec tomu nerozumím, kde bych se to mohla naučit, ale pěkně postupně od jednoduchého. Nerozumím ani těm vašim názvům, ale chci to umět. Tak prosím o nějaké doporučení.
Není tady
Ahojky šestko, vítej mezi námi, ničeho se neboj, všechny jsme začínaly, a skoro všechny tady na Babinetu Zkusím Ti udělat výtah, čím a jak začít, základ je pochopitelně program, buď GIMP - ten je zdarma a nebo Photoshop - ten je bohužel placený.
Základní nástěnka zde http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=36576 - dozvíš se tam právě úplný základ, a pak už jen stáhnout program, nějaké frebíčko (to jsou právě ty doplňky, čím se zdobí ty fotky) - frebíčko znamená, že je to zdarma, pak jsou ještě placené, ale to pro začátek je fakt zbytečné.
A pak už jen zkoušet a ptát se a hlavně nebát se
Není tady
Doplňuji pro šestku, pokud budeš chtít, není problém a budu Tě navigovat krok po kroku, nebo věřím, že i tady holky rády pomohou. Základ je ale opravdu program a chuť zkoušet .... chce to trpělivost, začátky bývají občas krušné, kdy jsme měly všechny chuť ten PC prostě rozmlátit, ale vydrž a půjde to
Není tady
Topi, já už si toho všimla dřívěji, že ten MMB se mění tak trošku v žumpu, nadneseně řečeno. Je to tam hrozný chvilkama. Takže fotky tam už taky nevkládám, a na FB už teda vůbec ne, jsem v poslední době hodně opatrná, co se fotek mých dětí týče, střežím si jejich soukromí.
Není tady