6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
http://www.digishoptalk.com/gallery/sho … mp;cat=500
Upravil(a) topazio (3. 11. 2013 19:44)
Není tady
Tak Káa ze kolky doma, Tom opět nemocný, já si dávám odpolední kafčo a pak vyráím směr Ostrava, musím na chvilku vypadnout nebo mi hrábne Dneska mi přiel balík z knihama, mezi nimi jsem si objednala i Pekárnománii, kompletní průvodce pečením, tak u listuju a slintám nad obrázkama To se zase bude péct.
Není tady
Tak já zdravím, stále sice v letu, ale taky potřebuju občas vypnout... tenhle týden u nás blázinec, út-st jsem tu měla Ríovo kamaráda se sestřičkou a dneska do zítra bráchy 3 děti, protoe mají ředitelské volno, a vagrová je učitelka, ale jejich kola nemá.. no nae taky ne, take moje děti ve kole a já tu k Sofince dalí 3... no ale nuda u nás opravdu není :-D
Andrejko - tak přeju rychlé uzdravení, je to palici ty nemoce, fakt.. u nás u to také proběhlo a teď má Sofi ílenou rýmu a kael a do toho zánět v oku, jak si tam ahá... a já zítra mám se zpěvem vystoupení a nevím, jak jí dám, protoe nemocnou jí samozřejmě nikdo nechce, take je mi jasný, e jí zase budu vláčet sebou... no jo, furt něco..
Topi - krásná LO, ty jede!
vkládám z freebie od Palvinky, má k tomu i soutě, tak to zkuste - LO, které z toho freebie vytvoříte, nahrajete do galerie na Scrapbookgraphics a na blog vloíte svůj link na LO - do 15. listopadu. Vyhrát můete kupony do obchodu a dokonce i místo na hostování v CT u Palvinky, co je opravdu terno!
Upravil(a) Jiruska (31. 10. 2013 22:04)
Není tady
Upravil(a) topazio (3. 11. 2013 19:43)
Není tady
Honem vloím LO a jdu spinkat.Musela jsem si ho rychle udělat dnes mám astný den dostala jsem jako dárek 2 kity od Lara´s Digi World
Není tady
Hani, tak to je radost, jsi moc ikulka, take mě to ani nepřekvapuje, dárek si zaslouí! Jsem zvědavá na dalí LOčka, tohle se Ti povedlo na jedničku s hvězdičkou a super je i fotka!
Já dávám zimní novinku od Natali, nevím, jestli jsem to někde psala, od května jsem u ní v týmu, můj dávný sen se splnil!
Není tady
Ahooj, hezké poledne. Teda Jiruko, v týmu u Natali, tak to věřím, e je to pro Tebe splněný sen, vdy jsi její kity milovala, take moc moc gratuluju a přeji Ti to Ločko nádherné.
Hani, tak to je taky nádhera, to jsou přesně barvy dle mého gusta. Jak se dělá, e člověk dostane dárek?
A já musím napsat, e mám velkou radost, e vlákno zase hýří ločkama, to je radost se koukat, jen tak dál
PS : a nezapomeňte na jednokitovku
Není tady
Upravil(a) topazio (3. 11. 2013 19:42)
Není tady
Přeji hezký večer .
Vedle je pár freebie, stahujte rychle ne budou zase placené.
Není tady
Andrejko děkuju moc... no musím říct, e se mi vechny sny ve scrapbooku splnily.. jsem v týmu u Natali a i u Palvinky, její kity se mi taky hodně líbí a taky jsem si je občas koupila.. take teď je mám obě a jsem spokojená!
A dám vám sem i to druhé z nové zimní Natali - Winter Wonderland
Není tady
Upravil(a) topazio (3. 11. 2013 19:41)
Není tady
Přeji hezký den, i kdy uprený .
Není tady
Krásný den vem, tak dneska je počasí opravdu příznačně duičkové, takové depkoidní a únavné. Na hřbitově jsem byla posvítit u včera, take dneska u jsme zalezlí doma, Tom je stejně nemocný.
Ločka tady jsou úasná, u tady krásně dýchá atmosféra vánoc .... co mě napadá, pro ty, kdo si jetě nevimly, tak u loni jsem tady zaloila spel fórum Vánoce, kde se řeí ve kolem nich, tak kdo má chu, tak nakoukněte.
No a měla bych jít asi mrknout na jednokitovku, a nejsem zítra za ostudu.
Není tady
Jo, já dnení den zase pojala úklidově, ale u mě to taky unavuje... ale mám ráda, kdy je uklizeno a čisto a to je u nás opravdu málokdy! Tak se dneska snaím! Uplakané počasí je celý den... večer si udělám hezky, zapálím svíčky a vlezu si k nějakému oddechovému filmu, já kadý večer do noci pracuju a u se to začíná podepisovat na mě...
Dávám jedno LO z klučičího kitu od PST design, víkend slev je v plném proudu :-)
Není tady
Jiruko Natali ti opravdu sedí a to druhé zimní to je moc krásné i kdy to s Julinkou se mi taky moc líbí ty prostě umí
Topi u má vánoce ale moc hezké
Jak psala Jirula tady prí a zrovna dnes mě to mrzí.Hlídám holky a na hřbitově by bylo hezky.Chodíme se na duičky večer koukat.Holt dnes ne tak alespň pečeme.
A já vloím druhé LO z druhého kitu co jsem dostala.A kdy je Andrejka zvědavá jak se dostávají dárky tak musím pochválit Laru.Psala jsem jí jestli prodává za české neb se mi její kity líbí a bohuel ne.A já neumím nakupovat za eura tak jsem jí psala e mě to mrzí e bych si dva kity co se mi líbí nejvíc koupil.Pak to nějak sklouzlo a psali jsme si o dětech a tak troku polkali a nakonec mi poslala kupon na ty kity co se mi tak líbí.Je hodná.Potěila dui staré babky
Není tady
a jetě jsem vás zapoměla upozornit a jsem vloila příerné LO z toho příerného kitu do jednokitovky no myslím e Topi to má mnohem hezčí.
Není tady
Ahojky, holky vy jste ikuly, já u netvořím vůbec, vzdala jsem před pár měsíci poslední CT u Palvinky, ale ráda nakukuju na vae dílka, to zase joooo a ráda. Od září jsme nastoupila do práce, sice na půl uvazek, ale je to rachot a nestíhačka....
A jdu to tady víc omrknout...
Není tady
Zdravím vechny a jsem ráda, e to tu trochu oilo. Moc mi to chybí.
Vdycky, kdy koukám na Pacinčino nebo Jiručino ločko, tak si v duchu říkám, jestli se někdy dočkám toho, e se mi to ločko líbit nebude a ono pořád nic. A to není spravedlivé.... Jiruko, obě CT ti moc přeju. éfové mohou být spokojené, jsi velká posila do týmu.
Hani, to je fajn, e i v dnení době existují lidé, co nekoukají jen na peníze. Takový nečekaný dárek potěí.
No a tady ode mě směska z kitu od Síti - má slevy , ale předpokládám, e tady u vechny její kity máte
Není tady
Topi super
JIruko, nádhera.
Annave, paráda.
Haničko, to je moc hezké, e jetě jsou "normální" lidé, kteří umí udělat někomu radost.
Ločko se TI moc povedlo.
Není tady
Holky mám dotaz, jak u dlouho netvořím, nestíhám, tak nemám přehled.....
Ale navnadily jste mě a schází mi to , take bych si ráda udělala zas kalendář.
Je někde zdarma ke staení číselník na dvoutýdenní kalendář?
Není tady
U jsem nala....
Není tady
punti, tentokrát je toho málo.
Určitě je má Evásek http://evasek.blogspot.cz/search/label/ … ium%202014
Sía má taky něco free, ale čtrnáctidenní asi ne, jen týdenní.
Já mám z kalendáře asi dvě stránky:rodna:
Není tady
Jani, já Ti nevím, mám obavu, e snad číselník zdarma nikde nebude, aspoň jsem nezahlídla, ale můu se mýlit. Kadý o něj píe nám, take holky věrné Babinetkám jsou zklamané, e Babinetky se letos na ně vykvákly Ale to je na delí debatu. Já mám v mejlu stále ten měsíční číselník od dívčiny jménem Anička, pokud chce aspoň tento, přepolu. Musím se dokopat k tomu, abych ho dala na blog. Poslední dny (no spíe týdny) jsem straně unavená, je to tím, co za hrůzy se kolem mě dějí, take i já jsem scrap vlastně přestala dělat, ale teď, jak to tady oívá, sama cítím, jak mě to zase láká .... teda pokud jsem ve nezapoměla.
Ločka máte krásná, a Hani, ty kecko, s jednokitovkou ses poprala parádně, úasná práce s papíry
Není tady
spunt napsal(a):
U jsem nala....
Super
Není tady
Annave díky , nala jsem ho u Eváska a spoustu dalích super číselníků, stáhla jsem si i roční.... to bych si lípla nad stůl v práci
Já teprve stahuju číselník, pak budu stahovat co jste sem daly odkazy na frebka a pak vůbec hledat fotky, kterých mám letos málo.
No ale loni jsem kalendář neměla a dva roky před tím jsem ho dávala do tisku v lednu, take začátkem listopadu jsem v klidu
Není tady