29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, tak mě napadlo, jak je vidět, tak frebíček je poskrovnu málo, tak co si tady udělat taky vlákno, kde bychom si dávaly tipy na různé slevové akce v digi shopech, případně přímo na hezké kity ve slevě a tak? Něco jako novinky a slevy ve světě scrapu? Má to smysl, využily byste?
Není tady
Tak Topi teď už to chápu to focení, jak říkám, mě Síťa napadla, ale prostě mi nesedělo, že bys cestovala přes půl republiky kvůli fotkám
Není tady
Ty jo Topi to LO v hrátkách se mi líbí,nakoukla jsem tam kvůli komentáři Andrejky.To jsem zvědavá co zvládnu já ten kit se mi nelíbí
Není tady
čarodějka napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Soni, já si to myslela, že koukáš jinde, nejsi totiž první
Nemyslíš třeba mě
![]()
Není tady
Ahooj, tak jak se dneska máte. Já byla opět u zubaře, no ten zub nic moc, doslova o něj bojuju Další kontrola v pondělí pod podmínkou, že do té doby neopuchnu a nebude to bolet, jinak ihned. Asi mě brzo šlehne a bude klid.
Není tady
Není tady
Přeji hezký večer .
Napíši později.
Není tady
Topi, ta Tvá ločka, ty jsi udělala obrovský posun vpřed. Fakt moc hezký. Prosím Tě, chtěla jsem se Tě zeptat, jak si tady naposled dávala LO z těch kreslený, co je to za designérka? Bych mrkla na ty její kity, se mi to moc líbí.
Není tady
No a nakouknu zas za chvilku, jdu péct chleba ..... dostala jsem v létě domácí pekárnu a od té doby jsem chleba nekoupila, peču jen svůj. Jsem si to ještě ztížila tím, že v pekárně jen těsto, ale peču klasika v troubě, prostě ten chleba je tak lepší. Nemá tu ještě některá pekárnu, že bychom měnily zkušenosti a recepty?
A když už jsme u těch receptů, někteří už ví, že teď navíc dělám i články - recepty, pokud máte jakékoliv zajímavé či dobré vyzkoušené recepty (nutno ale mít vlastní foto receptu), podělte se, ráda zveřejním a autora pochopitelně uvedu. Díky moc předem.
Není tady
Take mame pekarnu, manzel si v ni dela i sladke
Dekuji za pochvalu locek, a designerka se jmenuje Kandi designs.
Není tady
Ahojtě
Andrej, také mám pekárnu. Už hooodně dlouho. A v podstatě jí využívám hlavně na zadělávání kynutého těsta. To opravdu nemá chybu. Nechávám si tam kynout i těsto na houskové knedlíky.
Topi, super ločko.
Není tady
Tak kynuté těsto z pekárny nemá konkurenci, je úžasné
Jaké děláš ty knedlíky v pekárně, myslím jestli nemáš někde recept, že bych mrkla a zkusila.
Není tady
Hani sekanou ještě ne, my totiž co se mletého masa týče, máme nejraději karbenátky a ty by tam nešly Ale jinak jsem už o tom taky slyšela a láká mě to vyzkoušet. Stejně tak prej jsou výborné škvarky z pekárny, ale nemám vyzkoušeno. Co mám vyzkoušeno, tak je marmeláda, a to je luxus.
Není tady
Sekanou si radsi udelam v troube, dostavam domaci syrovou, a rada ji v troube podlevam sosikem, je pak skvela.
Není tady
Od zitra uz budou zlevnene kity, tak si jich par koupim.
Není tady
Andrej, tady mám nějaké recepty
http://spunt.webgarden.cz/rubriky/recep … -na-chleba
Nejoblíbenější byl Francouzský slaninový a mazancovánočka.
Knedlíky Ti napíšu zítra.... nebo o víkendu, podle toho kolik budou mít holky úkolů.
Není tady
topazio napsal(a):
Od zitra uz budou zlevnene kity, tak si jich par koupim.
Topi hoď tip kde najdu nějaké? Nějak se teď v těch digishopech neorientuju, polovina jich už nefunguje a já mám taky chuť si udělat radost
Není tady
Jani díkec, jdu studovat recepty
Není tady
http://www.digishoptalk.com/gallery/sho … mp;cat=500
Upravil(a) topazio (3. 11. 2013 19:44)
Není tady
Ahoj, přeji hezký den .
Odkazy na shopu napíši, jen trpělivost .
Není tady
Topi díky moc za ty digishopy
Není tady