6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dusička napsal(a):
Holky - pomoc - já neumím stahovat. Je to stahování přes shared4? Ono to chce po mě heslo, a já si ho u nepamatuju.
Dusi, tak si hoď jedině novou registraci, na 4shared je to u dlouho, e můe stahovat jen po přihláení, taky jsem měla problém vzpomenout si
Není tady
Andrej - problém vyřeen. Ted jsem si stáhla ten prográmek - ten se tam nabízí http://b1.org/download-start/131961/os= … 1.4.67.exe
a pak to chtělo po mě heslo na gogle+. nebo je tam i přes FB.
Není tady
Já bych chtěla poděkovat puníkovi, e mi napsala, nebýt jí, tak tu nejsem. A koukám, e u to tu jede déle.
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
A kde je ta skrytá skupina??
Není tady
Ty joooo Topi, tak to je pecka ta Tvoje ločka. A tolik jich je Ty kity musí být úasné, vypadá to skvěle.
Do uzavřené skupiny vás musím postupně pozvat, poté se vám nahoře nad diskuzemi objeví "babinet klub", pod kterým uvidíte tu nai skupinu.
A holky, co jednokitovka, kde jste kdo? Já u hledám téma na zítřejí zadání. Berme to tentokráte prostě jinak...stylem hrajeme si....aneb co ve se dá udělat z kitu. Nemusí to být jen ločko, klidně zajímavá aran, stránka kalendáře, cokoliv. Jde o inspiraci, nejen pro nás, ale také pro lidičky tady, co nakukují a věřte, e nakukují hodně. Vkládat můete klidně kdykoliv, nemusíte jen v neděli, nemá to ádná pravidla, krom jednoho, aby vás to bavilo
Není tady
Já myslela e tentokrát výherkyně dostane kadý týden nové auto.... no tak nic no
Sice jsem si scrapla s migrénou a po hooodně dlouhé době, ale je fakt e mi to scházelo no. e jsem i zapřemýlela e bych se pustila zas do kalendáře, letos jsem ho neměla....
Topi, nádhera. Je vidět e se tomu stále věnuje.
Není tady
Přeji hezké pondělí,
scrapu se věnuji pořád,
potřebuji radu, Matýsek u je 14 dní bohuel nemocný, pořád má kael a nelepí se. Doktorka mu dala před 14 dny Sinecod, nepomáhal tak za 4 dny dostal Ventolin sirup, a zase nepomáhal, tak se mu podívala do krku a prý tam nic nemá, a poslech byl v pořádku, ale pořád kale, tak jsem s ním byla znova v pátek u doktorky, říkala jsem, e pořád kale a e se to lepí, ona mi říkala, e poslech má čistý, e na průdukách a plících nic nemá. Prý je rengen plic zbytečný, jen na rýmu mu dala ATB kapky, a na lepí dýchání tentokrát inhalátor Ventolin, ale stále kale a kale. Jsem z toho zoufalá, nic mu nepomáhá. .
U i dvakrát nebyl plavat, chodí v úterý, tak e zítra nepůjde, ale jestli nepůjde plavat i dalí úterý tak hrozný, e ho ředitel vyhodí. Říkal, e prý je dost zájemnů a e blokuje dalím dětem plavání, jsem z toho smutná, Matýsek plavání miluje, tak snad bude zdravý. Jetě chodí i do Liduky, na malování, tam nás snad nevyhodí.
Chci se jetě zeptat k tomu Ventolinu, dostal takový dětský nástavec, ale přijdeme, e přes to se nic do krku nedostane, a na obrázku je, e se ten inhalátor můe dát rovnou do pusy. Mohu to zkusit?
V pátek mu jetě udělala výtěr z krku. Tak snad tam nic nemá, takhle dlouho nikdy nekalal.
Upravil(a) topazio (28. 10. 2013 9:35)
Není tady
Babinet klub, ádné kluby nevidím, kdysi se mi zobrazol Babinet klub. Ale teď nic.
Vedle jsem dala dvě freebie, jinak jsem ádné dalí nenala. Bohuel u nikdo skoro ádné nedělá.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
dusička napsal(a):
Holky - pomoc - já neumím stahovat. Je to stahování přes shared4? Ono to chce po mě heslo, a já si ho u nepamatuju.
Dusi, tak si hoď jedině novou registraci, na 4shared je to u dlouho, e můe stahovat jen po přihláení, taky jsem měla problém vzpomenout si
A já neuměla vlit LO musela ho tam dát Andrejka
Není tady
Zůstaneme zde?
Nebo zase pomaeme zpátky na nový?
Zde je to lepí .
Není tady
Topi, k tomu "nádstavci" - dej to Matýskovi pořádně na obličej, musí mu to pořádně sedět na bradě a na nose, stříkni a nechej, a se 4x prodýchne, nesundávat to ..... pak se větinou stříkne jetě jednou, nevím jakou dávku máte vy. Důleité je mít to pevně nasazené a prodýchávát do toho nástavce, a pak se sundá. Neboj se, pokud to nasadí správně, lék se do něj dostane. Pokud se týká dávání léku bez nádstavce, říká se, e děti od 4 let to zvládnou, ale celkově se to u takto malých dětí nedoporučuje, protoe oni automaticky po střiku otevřou pusu a jde to ven místo dovnitř. Jinak ventolin se nemá dostat do krku, jak píe, ale do průduek, je to lék na jejich rozíření, aby děti lépe dýchali, nesýpali. Moc nechápu, proč lékař tento lék nasadil, kdy tvrdí, e je malý poslechově úplně čistý a na průdukách nic není
K té skupině, změním Ti nastavení, pak u bys to vidět měla.
A co se týká přesunu/nepřesunu, upřímně, taky bych u raději zůstala tady, nebaví mě se stěhovat
Není tady
Ty jooo Hani, úplně na mě dýchla vánoční atmosféra a nevím proč, dostala jsem chu na cukroví Nádherné LO.
Topi vidí, k těm frebíčků, u jsem si říkala, e se budu muset Tebe zeptat, kde pátrá, neb ty tu si přece jen dlouholetý expert na vyhledávání frebíček a potřebujeme nějaké do jednokitovek, je to fakt bída teď u s nima. Kde nic, tu nic, ach jooo. Tak holky, kdy jakákoliv natrefíte na nějaké hezké, i starí, těch nových u fakt moc není, dejte echo
Není tady
Jani auto se Ti zachtělo jo? Nooooo, tak to asi smůla, nejsou na skladě Musí si stačit radost z krásně odvedené práce
Není tady
Topi, Andrejka Ti to popsala přesně. Pro děti je určitě lepí ten nástavec. Já ho dávám oběma holkám. Jituka tedy u má nástavec bez masky, ale stejně fouká s nástavcem. Lenička jedině s maskovým nástavcem.
Nepíe jaký má kael, vlhký? Suchý? Kale v noci? Má záchvaty? Jak často kale? Kale víc doma nebo venku? Zlepí se kdy se napije? Zlepí se kdy mu dá ten ventolin? Kale kdy běhá víc?
Není tady
Andrej jasně, auto beru
No ale dobře no, e jsi to Ty, tak já budu makat i pro radost no.... ale e já musím být astný člověk co udělám práce zdarma
Není tady
Jéééééééééééééé holky mojeee ahoooooj!
Troku to trvalo, ne mě po několikadenním klikání na nový babinet napadlo jít na starý
Ale jsem tu Krásně tvoříte, snad se to tu bude ločky jen hemit
Na narozeninový collab toho moc nemám, jenom alphu, template 7days, 3papíry a 4loky, ale včera jsem jetě fotila nějaké, tak jetě něco dodělám.
Poslední doba pro nás není zrovna příznivá, ale snaíme se a snad se to obrátí brzy k lepímu, jinak mi z toho u hrábne...
V prosinci se nám narodí neteřinka, tak mám teď háčkovací období, aspoň se u toho uklidňuju a u mám i hřejivé dárečky pod stromek. Na kalendář jsem ani neáhla, ale určitě letos bude.
Jinak paleta:
a můe se dát vědět přes fb holkám ne?
Byly tam Duička, Čarodějka, Lenushenka, Kindle, Gabka, Tutule, těpánka ., Svarapaja, Silwan, Jiruka, Pacina, Sonrisa, Lentilka, Eva Nadazdy, Floranka, puntík, Spirula, Topi, Verulinka76, dagi, annave.. eee zapomněla jsem na někoho?
Upravil(a) svarapaja (28. 10. 2013 12:43)
Není tady
Kalací záchvaty má. Kala opravdu hrozně, a kael má suchý, ale občas mi řekl, e něco polyká, jsou to hleny.
Nástavec má nasazený správně, a dýchame podle pokynu doktorky.
Není tady
S freebie u je to dost těké, tam kde byly u nejsou, a některé stránky u nefungují. A plno shopů kde byly, tak shopy u také dávno nejsou.
Není tady
Topi základní je vypozorovat, kdy má ty záchvaty kale. Zda najde nějakou souvislost, třeba po zátěi a tak. Pokud je nástavec nasazen správně, tak se lék do něj dostane. Kdy píe, e mu to ale nezabírá....no to je to, co jsem psala, pokud on je poslechově čistý a na průdukách nic není, tak on ten lék mu nemá na co zabrat, je to na rozíření průduek. Jinak co se kale týče, tak u nás u jednoznačně, co se léků týče, tak je to Robitusin, nedám na něj dopustit, je jich více druhů, podle typu kale. Sirup je chuově docela dobrý, a v naem případě je to jediné, co zabírá.
Není tady
Robitusin mám také, tak mu ho zkusím dát.
A jetě k těm freebie, vdy i dost výborných designerek skončilo.
Měla jsem tolik CT, a teď u mám jen jedno. Třeba Lily designs, Shayarka skončila.¨
A i Jofie skončila. Plno těch výborných se vrhlo na focení.
A od francouzských designerek nelze čekat kvalitu, ty spíe honí kvantitu, vdy jenom elementy a papíry přebarvují.
A pořád mají v nabídce jenom ty samé elementy.
Není tady