29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dusička napsal(a):
Holky - pomoc - já neumím stahovat.
Je to stahování přes shared4? Ono to chce po mě heslo, a já si ho už nepamatuju.
Dusi, tak si hoď jedině novou registraci, na 4shared je to už dlouho, že můžeš stahovat jen po přihlášení, taky jsem měla problém vzpomenout si
Není tady
Andrej - problém vyřešen. Ted jsem si stáhla ten prográmek - ten se tam nabízí http://b1.org/download-start/131961/os= … 1.4.67.exe
a pak to chtělo po mě heslo na gogle+. nebo je tam i přes FB.
Není tady
Já bych chtěla poděkovat Špuníkovi, že mi napsala, nebýt jí, tak tu nejsem. A koukám, že už to tu jede déle.
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
A kde je ta skrytá skupina??
Není tady
Ty joooo Topi, tak to je pecka ta Tvoje ločka. A tolik jich je Ty kity musí být úžasné, vypadá to skvěle.
Do uzavřené skupiny vás musím postupně pozvat, poté se vám nahoře nad diskuzemi objeví "babinet klub", pod kterým uvidíte tu naši skupinu.
A holky, co jednokitovka, kde jste kdo? Já už hledám téma na zítřejší zadání. Berme to tentokráte prostě jinak...stylem hrajeme si....aneb co vše se dá udělat z kitu. Nemusí to být jen ločko, klidně zajímavá aranž, stránka kalendáře, cokoliv. Jde o inspiraci, nejen pro nás, ale také pro lidičky tady, co nakukují a věřte, že nakukují hodně. Vkládat můžete klidně kdykoliv, nemusíte jen v neděli, nemá to žádná pravidla, krom jednoho, aby vás to bavilo
Není tady
Já myslela že tentokrát výherkyně dostane každý týden nové auto.... no tak nic no
Sice jsem si scrapla s migrénou a po hooodně dlouhé době, ale je fakt že mi to scházelo no. Že jsem i zapřemýšlela že bych se pustila zas do kalendáře, letos jsem ho neměla....
Topi, nádhera. Je vidět že se tomu stále věnuješ.
Není tady
Přeji hezké pondělí,
scrapu se věnuji pořád,
potřebuji radu, Matýsek už je 14 dní bohužel nemocný, pořád má kašel a nelepší se. Doktorka mu dala před 14 dny Sinecod, nepomáhal tak za 4 dny dostal Ventolin sirup, a zase nepomáhal, tak se mu podívala do krku a prý tam nic nemá, a poslech byl v pořádku, ale pořád kašle, tak jsem s ním byla znova v pátek u doktorky, říkala jsem, že pořád kašle a že se to lepší, ona mi říkala, že poslech má čistý, že na průduškách a plících nic nemá. Prý je rengen plic zbytečný, jen na rýmu mu dala ATB kapky, a na lepší dýchání tentokrát inhalátor Ventolin, ale stále kašle a kašle. Jsem z toho zoufalá, nic mu nepomáhá.
.
Už i dvakrát nebyl plavat, chodí v úterý, tak že zítra nepůjde, ale jestli nepůjde plavat i další úterý tak hrozný, že ho ředitel vyhodí. Říkal, že prý je dost zájemnů a že blokuje dalším dětem plavání, jsem z toho smutná, Matýsek plavání miluje, tak snad bude zdravý. Ještě chodí i do Lidušky, na malování, tam nás snad nevyhodí.
Chci se ještě zeptat k tomu Ventolinu, dostal takový dětský nástavec, ale přijdeme, že přes to se nic do krku nedostane, a na obrázku je, že se ten inhalátor může dát rovnou do pusy. Mohu to zkusit?
V pátek mu ještě udělala výtěr z krku. Tak snad tam nic nemá, takhle dlouho nikdy nekašlal.
Upravil(a) topazio (28. 10. 2013 9:35)
Není tady
Babinet klub, žádné kluby nevidím, kdysi se mi zobrazol Babinet klub. Ale teď nic.
Vedle jsem dala dvě freebie, jinak jsem žádné další nenašla. Bohužel už nikdo skoro žádné nedělá.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
dusička napsal(a):
Holky - pomoc - já neumím stahovat.
Je to stahování přes shared4? Ono to chce po mě heslo, a já si ho už nepamatuju.
Dusi, tak si hoď jedině novou registraci, na 4shared je to už dlouho, že můžeš stahovat jen po přihlášení, taky jsem měla problém vzpomenout si
A já neuměla vlžit LO musela ho tam dát Andrejka
Není tady
Zůstaneme zde?
Nebo zase pomažeme zpátky na nový?
Zde je to lepší .
Není tady
Topi, k tomu "nádstavci" - dej to Matýskovi pořádně na obličej, musí mu to pořádně sedět na bradě a na nose, stříkni a nechej, ať se 4x prodýchne, nesundávat to ..... pak se většinou stříkne ještě jednou, nevím jakou dávku máte vy. Důležité je mít to pevně nasazené a prodýchávát do toho nástavce, až pak se sundá. Neboj se, pokud to nasadíš správně, lék se do něj dostane. Pokud se týká dávání léku bez nádstavce, říká se, že děti od 4 let to zvládnou, ale celkově se to u takto malých dětí nedoporučuje, protože oni automaticky po střiku otevřou pusu a jde to ven místo dovnitř. Jinak ventolin se nemá dostat do krku, jak píšeš, ale do průdušek, je to lék na jejich rozšíření, aby děti lépe dýchali, nesýpali. Moc nechápu, proč lékař tento lék nasadil, když tvrdí, že je malý poslechově úplně čistý a na průduškách nic není
K té skupině, změním Ti nastavení, pak už bys to vidět měla.
A co se týká přesunu/nepřesunu, upřímně, taky bych už raději zůstala tady, nebaví mě se stěhovat
Není tady
Ty jooo Hani, úplně na mě dýchla vánoční atmosféra a nevím proč, dostala jsem chuť na cukroví Nádherné LO.
Topi vidíš, k těm frebíčků, už jsem si říkala, že se budu muset Tebe zeptat, kde pátráš, neb ty tu si přece jen dlouholetý expert na vyhledávání frebíček a potřebujeme nějaké do jednokitovek, je to fakt bída teď už s nima. Kde nic, tu nic, ach jooo. Tak holky, když jakákoliv natrefíte na nějaké hezké, i starší, těch nových už fakt moc není, dejte echo
Není tady
Jani auto se Ti zachtělo jo? Nooooo, tak to asi smůla, nejsou na skladě
Musí si stačit radost z krásně odvedené práce
Není tady
Topi, Andrejka Ti to popsala přesně. Pro děti je určitě lepší ten nástavec. Já ho dávám oběma holkám. Jituška tedy už má nástavec bez masky, ale stejně fouká s nástavcem. Lenička jedině s maskovým nástavcem.
Nepíšeš jaký má kašel, vlhký? Suchý? Kašle v noci? Má záchvaty? Jak často kašle? Kašle víc doma nebo venku? Zlepší se když se napije? Zlepší se když mu dáš ten ventolin? Kašle když běhá víc?
Není tady
Andrej jasně, auto beru
No ale dobře no, že jsi to Ty, tak já budu makat i pro radost no.... ale že já musím být šťastný člověk co udělám práce zdarma
Není tady
Jéééééééééééééé holky mojeee ahoooooj!
Trošku to trvalo, než mě po několikadenním klikání na nový babinet napadlo jít na starý
Ale jsem tu Krásně tvoříte, snad se to tu bude ločky jen hemžit
Na narozeninový collab toho moc nemám, jenom alphu, template 7days, 3papíry a 4lošky, ale včera jsem ještě fotila nějaké, tak ještě něco dodělám.
Poslední doba pro nás není zrovna příznivá, ale snažíme se a snad se to obrátí brzy k lepšímu, jinak mi z toho už hrábne...
V prosinci se nám narodí neteřinka, tak mám teď háčkovací období, aspoň se u toho uklidňuju a už mám i hřejivé dárečky pod stromek. Na kalendář jsem ani nešáhla, ale určitě letos bude.
Jinak paleta:
a může se dát vědět přes fb holkám ne?
Byly tam Dušička, Čarodějka, Lenushenka, Kindle, Gabka, Tutule, Štěpánka Š., Svarapaja, Silwan, Jiruška, Pacina, Sonrisa, Lentilka, Eva Nadazdy, Floranka, Špuntík, Spirula, Topi, Verulinka76, dagi, annave.. eee zapomněla jsem na někoho?
Upravil(a) svarapaja (28. 10. 2013 12:43)
Není tady
Kašlací záchvaty má. Kašla opravdu hrozně, a kašel má suchý, ale občas mi řekl, že něco polyká, jsou to hleny.
Nástavec má nasazený správně, a dýchame podle pokynu doktorky.
Není tady
S freebie už je to dost těžké, tam kde byly už nejsou, a některé stránky už nefungují. A plno shopů kde byly, tak shopy už také dávno nejsou.
Není tady
Topi základní je vypozorovat, kdy má ty záchvaty kašle. Zda najdeš nějakou souvislost, třeba po zátěži a tak. Pokud je nástavec nasazen správně, tak se lék do něj dostane. Když píšeš, že mu to ale nezabírá....no to je to, co jsem psala, pokud on je poslechově čistý a na průduškách nic není, tak on ten lék mu nemá na co zabrat, je to na rozšíření průdušek. Jinak co se kašle týče, tak u nás už jednoznačně, co se léků týče, tak je to Robitusin, nedám na něj dopustit, je jich více druhů, podle typu kašle. Sirup je chuťově docela dobrý, a v našem případě je to jediné, co zabírá.
Není tady
Robitusin mám také, tak mu ho zkusím dát.
A ještě k těm freebie, vždyť i dost výborných designerek skončilo.
Měla jsem tolik CT, a teď už mám jen jedno. Třeba Lily designs, Shayarka skončila.¨
A i Jofie skončila. Plno těch výborných se vrhlo na focení.
A od francouzských designerek nelze čekat kvalitu, ty spíše honí kvantitu, vždyť jenom elementy a papíry přebarvují.
A pořád mají v nabídce jenom ty samé elementy.
Není tady