6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky Babinetky, jeliko nám momentálně nejede nový Babinet, kde jsme měly útočitě, vracím se tímto na místo, kde jsme vznikly, do naeho starého domečku. I zde zaloím skrytou skupinu, kde budeme řeit kity a podobně. Prosím o rozeslání informace vem, kterých se to týká a na koho máte kontakt. Díky
Není tady
Zdravím, jsem na značce :-) U jsem ani nevěděla jak se přihlauju :-) Moc bych si přála, aby to tu zase oilo. Chybíte mi.
Není tady
Holky, mým velkým snem je, aby spolu se starým domečkem v nás oilo i to staré zapálení, které je tady stále lehce dohledatelné a je to krása, si v tom zpětně listovat.
Není tady
Tak po velkém úsilí jsem tu taky:) Ahoj vespolek
Není tady
Ahooj Floranko, ráda vás holky vidím (i kdy u teda skoro na oči nevidím)
Není tady
Jo holky, ani netuíte, pod jakou palbou jsem, kdy budou ablony na kalendáře nebo aspoň číselníky. Lidi byli na to od nás zvyklí, a teď mám zahlcený mejl dotazy, stejně tak jsou dotazy na FB, ach jooo. Asi jsme je letos zklamaly Ale tak víme, jak to dopadlo loni, e jo?
Není tady
Ahojtě
Jsem tu té
Myslím, e by mě zklamalo e nejsou kalendáře..... jako chápu e "bereme" zrnkům a tve mě e si to někdo vzal a vydělával na tom, ale stahovalo si to hoooodně "normálních" lidí. Ale teď u je neuděláme......
Chtělo by to alespoň ten rozdělaný kit....
Já mám jen pár elementů.... stále jsem bez PC. CHjo. ALe snaím se, přispěju alespoň nepatrně, jestli se do něj tedy vrhnem
Není tady
Jetě se tu nějak neorientuju. Holky , nemáte pocit, e vechno staré bylo lepí , ne to nové?
Tak jestli to dobře chápu, teď musíme být rády, e jsme tady. Přeji pěkný večer vem. Já přehazuji ze starého PC na nový , tak občas nevím která bije. Jsem zvědavá, kolik se nás tu sejde. Do kitu nic neslibuji. Slíbila jsem nějaká Ločka k vánocům a jedem měsíční kalendář, tak jsem zvědavá, jak to zvládnu. Zatím se modlím, a vydrí starý počítač, protoe na novém bych to nedala.
Není tady
Floranko, já jsem straný zpátečník .
Ale Ty jsi ikulka, určitě to zvládne i na novém PC. Ale chápu to, starý je starý, je dobrý, ví co a jak
Není tady
punti, s těma kalendářema je to prostě blbý, byli zvyklí, spoléhali na to a najednou bum, prásk, nic
Není tady
Ahoj vem
Moc ráda vás tu vidím.
Já jsem zvyklá a závislá tady na bbn starém, tak jsem ráda, e vás tu budu mít při ruce a budu se kochat vaima krásnýma ločkama.
Já u nescrapuju. Nějak není čas. Nebo takhle - spí se mi ted líbí obyč. fotka bez ozdůbek.
Květu - chce to čas, zvykne si. Posílám
Není tady
Zdravím,
tak, e bychom se tu pomalu scházely . Já tedy nemám z kitu ani uk, ale jestli se na to vrhnem, tak jdu do toho.
Teď jsem se zdrela s fotoknihama, mám skorohotový měsíční a na čtrnáctidenní nemám ani sáhnuto. A to jsem si jetě chtěla udělat diář
A k těm naim ablonám. Mylenka to byla určitě dobrá, ale asi to jinak dopadnout nemohlo. Někteří se prostě netítí ničeho. Řekla bych, e budeme rády, kdy dáme dohromady ten kit.
Není tady
Já vás tak ráda vidím. Holky, pokud máte nějaká LOčka, hoďte sem občas nějaké, a to tu máme hezký
Není tady
Já si tady tak projídím tu naí historii, hlavně ty jednokitovky a tak, sakri to byly časy. Koukám se i na kity, ze kterých jsme kdysi dělaly, freebíčkářky, co u asi v dnení době ani nejsou, jako například třeba tento
No nebyla by to úasná jednokitovka? Kadopádně pro zájemce, frebíčkový kit najdete http://verascrapik.blogspot.cz/2009/09/ … papir.html
Prostě staré dobré časy krásných kitů a zapálení.
Není tady
Andrej - tak mě napadlo, co takhle zase obnovit tady na starým bbn jednokitovky? Docela mě to chybí, vyloeně jsem se těila na neděli, vymýlela fotku ke kitu, nebo jsem dokonce fotila přímo fotku pro kit.
Dáme?
Andrejko - vyhla jednokitovku na neděli. Kdo bude chtít,tak se přidá. Uvidíme, kolik nás bude. Já jdu zítra sosat.
Teď přeji vem dobrou noc.
Upravil(a) dusička (21. 10. 2013 0:16)
Není tady
Dui, mě to právě taky straně moc zachybělo, jak si tady dneska večer nostalgicky listuju v té naí historii. A má pravdu, proč to neobnovit, jen tak pro nae potěení, kdo bude chtít, tak se přidá a kdy ne, tak tu aspoň budou inspirace na kity .... ovem hledat frebíčka, to bude oříek
Není tady
Tak u to tu ije,to je dobře.S jednokitovkou souhlasím a jen tak pro radost klidně bez hodnocení vdy jsme se tu hezky seli.Je pravda e fríbek není tolik tak občas tématickou.Také si pamatuju jak jsem fotila pro jednokitovku i kdy teď u holky nemám tak často u jsou to kolačky a malá u chodí do kolky a Hanka hledá práci take na mě u není tolik času.
Není tady
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 4#p2897154 tak zkusíme a uvidíme
Jinak holky, pokud můete a znáte, posílejte mi typy na frebíčka, klidně i staré, které bychom mohly k hrátkám pouít a hlavně, iřte dál, e si zase hrajeme, a to tady vzkřísíme.
Není tady
Holky nutné, máte některá podklady k tomu naemu poslednímu kitu? Aspoň paletu, cokoliv ..... nebo mě lehne Chci zaloit tu nai uzavřenou skupinu, a udělat vlákno na ten kit, no joo, ale vekeré podklady jsou na novém Babinetu, ach jooo.
Není tady
Tý jo Andrej, to je krásný kit.
Já snad budu kemrat o spravení PC, tohle mě láká
A jinak můeme pouít nae frebka
Není tady
eny takhle ty kalendáře nedodělám Ale jdu do toho s vámi, alespoň doufám, e to do neděle stihnu.
U je nějaký tajný chlívek ? Nějaké kitové podklady tu mám, ale ablonou si vůbec nejsem jistá.
Není tady
Ani, na chlívek se chystám, ale mám obr problém, kdo z nás tam ve byl, já u jsem holt starí, sklerotický člověk Potřebuju toti dosadit holky jmenovitě pak.
Jinak, abych vás troku vyburcovala, já u mám jednokitovku No sice nic moc, ale snaha se cení
Není tady
Nejen prací, ale také jídlem iv je člověk , a tak inspirace na sladké dobroty na plech
http://www.lejcas.wz.cz/s_naplechovoc.htm
Není tady
Holky - pomoc - já neumím stahovat. Je to stahování přes shared4? Ono to chce po mě heslo, a já si ho u nepamatuju.
Tak u sosám. přes gmail. Tam jsem si heslo pamatovala.
Upravil(a) dusička (23. 10. 2013 16:41)
Není tady