6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj
Chtela bych vas poprosit o vas nazor.Mam pritele ale nejsme spolu dlouho.ted je to treti mesic ale byl nejakou dobu pryc.bylo to skvele a super.kazdy den mne psal nebo i volal i kdy byl pryc.jenze kdy se vratil jsou to cca 3 tydny tak je to jiné.Mel zdravotni problémy a do toho mu jetě ted zemrela babicka.je z nemecka takze tam musel odcestovat kvuli tomu na vikend.ja mu psala zpravu a on neodpověděl pak jsem mu volala za dva dny a nezvedal to.pak se vracel zpatky do cech a poslal mne zpravu ze se omlouva ale ze nemel telefon ze byl nekde venku.pak jsem byla odmerena na jeho zprávy ale psal mne kadý den ale ani jednou se nezeptal jestli se chci sejit.nakonec jsem se to zeptala ja tak jsme se nakonec sesli a bylo to perfeknti.strasne hezke vsechno.jen pak z neho vylezlo ze se bude mozna muset za dva mesice vratit zpatky do nemecka uz na porad a ze by chtel zuistat v cechach ze do nemecka nechce.ted tam opet na vikend cestoval kvuli praci a za rodinou a uz dva dny se opet neozval.ja jsem z toho uz uplne zoufala.nevim co se stalo ze najednou se takhle zmenil.psal mne ze ma spatnou naladu a ze ma nejake deprese ale ze nevi z ceho ale kdy byl se mnou tak mne prisel normalni.nerozumim tomu proc najednou se chova jinak.Dekuji za vase rady
Není tady
Pritel je Nemec nebo Cech?Mozna ma deprese z toho,ze se musi vratit a rozhodnout jestli tam nebo v Cesku.Nebo treba ma jeste neco v Nemecku nedoresene(vztah).Zeptala bych se primo ,jestli si se mnou hraje nebo co to znamena
Není tady
Si robí srandu? So mnou, keď mi zomrel niektorý starý rodič, nebola reč vôbec, bola som úplne mimo... A ma vtedy nejaký nový objav, tak sa určite rozídeme... plus sa mu asi mení ivotná situácia...
Není tady
mikuelini napsal(a):
Pritel je Nemec nebo Cech?Mozna ma deprese z toho,ze se musi vratit a rozhodnout jestli tam nebo v Cesku.Nebo treba ma jeste neco v Nemecku nedoresene(vztah).Zeptala bych se primo ,jestli si se mnou hraje nebo co to znamena
Pritel je Nemec.Ja tomu vubec nerozumim protoze predtim byl uplne normalni.Volala a psal mne kazdy den a najednou se to cele zmenilo.jako kdyby obrat o 180 stupnu.Zacalo to tim ze mel zdravotni potize od te doby je divny a pak kdyz mu umrela babicka tak prestal temer uplne se mnou komunikovat
Není tady
Selima napsal(a):
Si robí srandu? So mnou, keď mi zomrel niektorý starý rodič, nebola reč vôbec, bola som úplne mimo... A ma vtedy nejaký nový objav, tak sa určite rozídeme... plus sa mu asi mení ivotná situácia...
Jen ja uz jsem z toho zoufala protoze se ho porad ptam jestli ho neco trapi a on rekne ze ne.tak co mam delat?:(Snazim se mu pomoct.Kdyz zemrela tak jsem byla u neho a proste jsem se snazila ho podrzet ale pak se odmlcel:(
Není tady
littlehoney napsal(a):
Jen ja uz jsem z toho zoufala protoze se ho porad ptam jestli ho neco trapi a on rekne ze ne.tak co mam delat?:(Snazim se mu pomoct.Kdyz zemrela tak jsem byla u neho a proste jsem se snazila ho podrzet ale pak se odmlcel:(
Třeba ho otrávilo právě to, jak se ho pořád ptá.
Mě u by to teda otrávilo. Nemá dělat nic, nemá řeit, být zoufalá. Neře pořád. Dej tomu čas a uvidí. Buď se ozve, nebo ne. Kdy ne, jste spolu chviličku, skončí to, potká jiného. Navíc píe, e se bude muset přítel vrátit do Německa napořád. Take vá vztah nemá nejspí ádnou budoucnost. Není třeba se kvůli tomuto vztahu tak "hroutit", jak se podle mě hroutí ty.
Zoufalky navíc nejsou pro vztah terno.
Mezitím zapracuj na tom, aby ses nechovala jako zoufalka a netlačila tolik na pilu ve vztahu.
Upravil(a) Eva. (21. 10. 2013 13:34)
Není tady
Eva. napsal(a):
littlehoney napsal(a):
Třeba ho otrávilo právě to, jak se ho pořád ptá.
Mě u by to teda otrávilo. Nemá dělat nic, nemá řeit, být zoufalá. Neře pořád. Dej tomu čas a uvidí. Buď se ozve, nebo ne. Kdy ne, jste spolu chviličku, skončí to, potká jiného. Navíc píe, e se bude muset přítel vrátit do Německa napořád. Take vá vztah nemá nejspí ádnou budoucnost. Není třeba se kvůli tomuto vztahu tak "hroutit", jak se podle mě hroutí ty.
Zoufalky navíc nejsou pro vztah terno.
Mezitím zapracuj na tom, aby ses nechovala jako zoufalka a netlačila tolik na pilu ve vztahu.
ale ja prav netlacim vubec.tohle bylo poprve co jsem se ho zeptala co mu je...ja vubec nic neresila.nedelam zadne sceny ani nic podbneho.takova ja nejsem.davam mu prostoru a casu az az.nevypisuju mu a nevolam kdyz vidim ze asi chce byt sam.do niceho ho nenutim a netlacim.poze jsem se zeptala a jednou co ho trapi.akorat mne to uvnitr mne trapi hodne protoze to mezi nama bylo hezke.nikdy jsme se nehadali a docela si rozumeli.proto nechapu tu zmenu najednou.
Není tady
NIKDY jste se nehádali a jste spolu POUZE 3 měsíce a i z toho byl několik týdnů pryč...
Netlačí. A u jsi ho řeila i s kartářkou, jestli dobře čtu...
Není tady
Eva. napsal(a):
NIKDY jste se nehádali a jste spolu POUZE 3 měsíce a i z toho byl několik týdnů pryč...
Netlačí. A u jsi ho řeila i s kartářkou, jestli dobře čtu...
Jo kartarky jsem se ptala ale ze bych se timhle nejak ridila to vubec.kdyby jo tak uz s nim davno nejsem.tomuhle nejak moc neverim protoze to nikdy nevyslo.Mne tady spis zajima nazor proc najednou nekdo ztrati zajem a prestane se ozyvat kdyz predtim mezi vama nebyl zadyn konflikt a vsechno bylo v poradku.
Není tady
littlehoney napsal(a):
Jo kartarky jsem se ptala ale ze bych se timhle nejak ridila to vubec.kdyby jo tak uz s nim davno nejsem.tomuhle nejak moc neverim protoze to nikdy nevyslo.Mne tady spis zajima nazor proc najednou nekdo ztrati zajem a prestane se ozyvat kdyz predtim mezi vama nebyl zadyn konflikt a vsechno bylo v poradku.
Vdt jsem ti napsala můj názor, proč tvůj přítel ztratil zájem. Protoe dělá ze sebe (jsi) zoufalku a uhání ho. Jste spolu necelé 3 měsíce, z toho jste se kolik týdnů neviděli, a ty by ses s ním DÁVNO rozela.
Přehání. A evidentně zřejmě přehání vechno, tak se přítel přestal ozývat a u moná není přítelem.
Nebo tě má jen na vyplnění doby, co je v Čechách...
To je můj názor.
Upravil(a) Eva. (21. 10. 2013 19:00)
Není tady
Eva. napsal(a):
littlehoney napsal(a):
Vdt jsem ti napsala můj názor, proč tvůj přítel ztratil zájem. Protoe dělá ze sebe (jsi) zoufalku a uhání ho. Jste spolu necelé 3 měsíce, z toho jste se kolik týdnů neviděli, a ty by ses s ním DÁVNO rozela.
Přehání. A evidentně zřejmě přehání vechno, tak se přítel přestal ozývat a u moná není přítelem.
To je můj názor.
No myslim ze ja ho rozhodne neuhanim.to bych mu psala asi kazdy den nebo volala coz nedelam.on byl tenktery mne vetsinou psal a volal.ja mu za cele 3 mesice napsala tak 5 krat prvni takze uhanenim bych to nenazvala.kdybych ho chtela uhanet to by asi vypadalo jinak.nikdy jsem s nim neresila co mezi nama je nebo jak to bude v budoucnu a ani ho do niceho netlacila.proste jsem si uzivala jak to je ted.ted se z niceho nic zmenil a ja nevim proc a to mne trapi.rozhodne nebrecim kazdy den do polstare proc se neozval.jediny duvod proc jsem sem napsala bylo aby mne nekdo napsal svuj nazor proc by tomu tak je a jestli je mozny kdyz ma moc problemu ze nema naladu s nekym komunikovat.
Dekuji za tvuj nazor
Není tady
Pokud tě miluje, tak toto dělat nebude. Asi tak nějak.
Není tady
Eva. napsal(a):
littlehoney napsal(a):
To je můj názor.
v čem prosím tě vidí, e ho uhání ? e kdy vechno probíhá skvěle a najednou se to změní , zájímá se o to , co se děje ? To je uhánění ?
Není tady
littlehoney napsal(a):
Eva. napsal(a):
littlehoney napsal(a):
To je můj názor.No myslim ze ja ho rozhodne neuhanim.to bych mu psala asi kazdy den nebo volala coz nedelam.on byl tenktery mne vetsinou psal a volal.ja mu za cele 3 mesice napsala tak 5 krat prvni takze uhanenim bych to nenazvala.kdybych ho chtela uhanet to by asi vypadalo jinak.nikdy jsem s nim neresila co mezi nama je nebo jak to bude v budoucnu a ani ho do niceho netlacila.proste jsem si uzivala jak to je ted.ted se z niceho nic zmenil a ja nevim proc a to mne trapi.rozhodne nebrecim kazdy den do polstare proc se neozval.jediny duvod proc jsem sem napsala bylo aby mne nekdo napsal svuj nazor proc by tomu tak je a jestli je mozny kdyz ma moc problemu ze nema naladu s nekym komunikovat.
Dekuji za tvuj nazor
já to mám podobně ... a to ve vech případech .... do poltáře brečím , ale u vím, e chlapovi se psát nesmí ,abych ho smrtelně neurazila svým obtěováním , tak se mi to daří nějak ukočírovat .
Není tady
Graine, není pravda, e chlapovi se nesmí psát. Proč ne, můe.
A dolejzat - jo, kdy si bude myslet,e za ním dolejzá, tak to tak bude.
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
littlehoney napsal(a):
To je můj názor.v čem prosím tě vidí, e ho uhání ? e kdy vechno probíhá skvěle a najednou se to změní , zájímá se o to , co se děje ? To je uhánění ?
Nemyslim ze bych ho uhanela.jen mne trapi co s nim je.jen o tom nechce mluvit.jednou jsem se zeptala a nerekl nic.kdybych ho uhanela tak bych se ho ptala asi kazdy den.tim ze jsem zoufala jsem myslela i to ze jsem zoufala z toho ze mu nedokazu pomoct a vim ze ho neco trapi a taky mne trapi ze se neozve treba ale prisla jsem na to ze je toho na nej moc v posledni dobe tak se s tim snazi nejak vyrovnat mozna sam.
Není tady
dusička napsal(a):
A dolejzat - jo, kdy si bude myslet,e za ním dolejzá, tak to tak bude.
no ja se v tom sama nevyznam, ridim se tim , co jste mi to pred casem napsaly , ze psat a na neco se ptat je znak zoufalstvi , tak se to snazim ukocirovat .....samozrejme , ze nekdy napisu i ja ... ale drzim to tak 10:1
Není tady
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
A dolejzat - jo, kdy si bude myslet,e za ním dolejzá, tak to tak bude.no ja se v tom sama nevyznam, ridim se tim , co jste mi to pred casem napsaly , ze psat a na neco se ptat je znak zoufalstvi , tak se to snazim ukocirovat .....samozrejme , ze nekdy napisu i ja ... ale drzim to tak 10:1
Graine - řid se svým pocitem.
Není tady
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
A dolejzat - jo, kdy si bude myslet,e za ním dolejzá, tak to tak bude.no ja se v tom sama nevyznam, ridim se tim , co jste mi to pred casem napsaly , ze psat a na neco se ptat je znak zoufalstvi , tak se to snazim ukocirovat .....samozrejme , ze nekdy napisu i ja ... ale drzim to tak 10:1
Graine - řid se svým pocitem.
na ten se bohuzel nemuzu spolehnout ..... prelozeno nepoznam vubec nic
Není tady
littlehoney napsal(a):
Eva. napsal(a):
littlehoney napsal(a):
To je můj názor.No myslim ze ja ho rozhodne neuhanim.to bych mu psala asi kazdy den nebo volala coz nedelam.on byl tenktery mne vetsinou psal a volal.ja mu za cele 3 mesice napsala tak 5 krat prvni takze uhanenim bych to nenazvala.kdybych ho chtela uhanet to by asi vypadalo jinak.nikdy jsem s nim neresila co mezi nama je nebo jak to bude v budoucnu a ani ho do niceho netlacila.proste jsem si uzivala jak to je ted.ted se z niceho nic zmenil a ja nevim proc a to mne trapi.rozhodne nebrecim kazdy den do polstare proc se neozval.jediny duvod proc jsem sem napsala bylo aby mne nekdo napsal svuj nazor proc by tomu tak je a jestli je mozny kdyz ma moc problemu ze nema naladu s nekym komunikovat.
Dekuji za tvuj nazor
Moné je vetko... mono sa mu pri tých starostiach a stresoch zmenil aj vá vzah na ďaliu staros - a v tom prípade to nevidím ruovo. Nemusí to by tebou - ale ani ním - proste okolnosti sa takto nejako vyvrbili a je to. Ak o tom nechce sám hovori, tak nie je vežmi anca dozvedie sa pravdu (odhliadnuc od toho, e ju nemusí celkom pozna ani sám - chlapi nebývajú majstri svojich pocitov a hlavne formulácií...).
Není tady
Selima napsal(a):
littlehoney napsal(a):
Eva. napsal(a):
Dekuji za tvuj nazorMoné je vetko... mono sa mu pri tých starostiach a stresoch zmenil aj vá vzah na ďaliu staros - a v tom prípade to nevidím ruovo. Nemusí to by tebou - ale ani ním - proste okolnosti sa takto nejako vyvrbili a je to. Ak o tom nechce sám hovori, tak nie je vežmi anca dozvedie sa pravdu (odhliadnuc od toho, e ju nemusí celkom pozna ani sám - chlapi nebývajú majstri svojich pocitov a hlavne formulácií...).
Jen nechapu ze kdyz jsem byli minuly ctvrtek spolu tak to bylo vsechno hezky.byl smutny to ano ale obejmul mne drzel mne za ruku a rikal ze nechce do nemecka.Proto tomu vubec nerozumim.Uz je to paty den a porad nic n:(Zitra se ma vratit do cech tak uvidim jestli se ozve.
Není tady