29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
My máme celý byt zařízen do bíla, s bílou kuchyní, světlou podlahou a jednu stěnu v obýváku máme šedou, takovou elegantní, vypadá to dobře. Kdyby to, tak bych doporočuval někomu si to udělat stejně... :-) Možná si občas myslím, že je to až moc moderní, ale vybrali jsme si to takové. Kdybyste hledali nějakou inspiraci nábytku tak můžete mrknout do odkazu.
Upravil(a) proka (6. 6. 2017 16:40)
Není tady
Kdyby to, tak bych doporočuval někomu si to udělat stejně
Co to, prosím??? Já nemluvit jazykem tvého kmene...
Upravil(a) helena (30. 5. 2017 16:58)
Není tady
Lupi nedoporučovat bych toto.....Lupi chceš mít psy...a manžely....a vnoučata...a kočky...a kytky....a želvy.....
A nebýt kosmetička povrchů, tahle Lupi!
Nene, nebavit.
Doporučovat bych vetešnictví a skládky, tam najít poklad, ano tam!
Oko Lupi dobré....ona najít perlu v senkrůvně!
Není tady
Lupi chceš mít psy...a manžely....a vnoučata...a kočky...a kytky....a želvy.....
Hele - jestli tahle smečka Lupi se*re, mohla by jim zařídit podobnej byteček... a na jeho šůrování jen dohlížet a prstejčkem ukazovat
Není tady
No dovol!!! Lupi milovat svou smečku!
Není tady
Všeho do času...
Hele, to znáš?
"Paní, prosím vás, co to s tím zvířetem provádíte? Na písknutí se rozběhne, na další hupne do kýble a ven, přeplazí támhleten kámen... copak takhle se cvičí pes?"
"A kdo vám říká, že ho cvičím? Já ho učím mejt schody!"
Není tady
Chudák!
Není tady
Kdo z těch tří?
Není tady
No samozřejmě, že to nebohé zviře!
Není tady
Ukaž mi v normální domácnosti zvíře, který je nebohý...
Bych chtěla bejt svůj pes.
Není tady
No já bych svůj byla taky klidně, ale ona teda nemeje schody
Není tady
A kdo si myslíš, že je meje u nás???
Není tady
Kočky???
Není tady
Děkuji
Není tady
rádo se stalo
Není tady
helena napsal(a):
Tak v tomto slova smyslu by se daly využít i koně (ta koňa - po brněnsku )
Není tady
Vrané?
Není tady
Ou, Judy se vyzna!
Není tady
Jinak k tematu: Byt mam zarizeny UCELOVE - v jednom hala - bala praktickem pokoju bydlim, a ten druhej, taky zbytecne obrovskej, je nazyvan skladistem... Kdyz se naskytnou navstevy nebo mozny budouci podnajemnik, je PROVIZORNE uklizen...
V pripade abnormalnich prijmu bych ho zaridila jako PRACOVNU, ale rozhodne bych si umela poradit bez priblblych reklam.. .
Není tady