29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj mám velkou prosbu potřebovala bych co nejrychleji se rozmluvit anglicky, nějaké základy ještě v sobě snad mám, ale dlouho jsem nemluvila. Prosím o nějaké odkazy na kurzy. Díky
Není tady
Dobrý den potřebuji nutně pomoci a pořádně se rozmluvit, jelikož v mém oboru je to zapotřebí a nerada bych kvůli tomu přišla o práci, tak pokud budete o něčem vědět v Brně, budu jedině ráda . Cenově mě to je jedno, ale časově čím rychleji Tím lépe. Díky
Není tady
Není tady
Já bych věděla o něčem v Brně, kurzy angličtiny Brno pořádá třeba reklama Já sama tam už dva roky chodím
Upravil(a) AndreaP. (24. 1. 2014 15:58)
Není tady
ahoj já bych ze sebe moc ráda doporučila jazykovou školu Intkos, je to tam super, mají týdenní nebo víkendové kurzy, záleží jenom jaký si člověk vybere, já jsem byla na týdenním a byla jsem mile překvapena domáckým prostředím a angličtinu Vám vysvětlují a učí mnoha způsoby jako formou hry, kartiček při relaxaci anglické pohádky. Prostě super moc mi tu pomohli, rozpovídala jsem se opravdu dobře.
Není tady
ahoj Brrouk zní to velice dobře, chtěla bych se zeptat na internetové stránky? Zní to velice dobře, mám ráda příjemné prostředí, de se člověk nemusí nervovat. A od kdy do kdy to trvá? A jak dlouhé mají kurzy?
Není tady
ahoj já tam byla taky a je to tu skvělé, stránky jsou tu reklama , také se mi líbilo, když člověk odchází nadšený a uvolněný. Jsou velice vstřícní, kurzy přizpůsobí, jinak jsou víkendové a týdenní.
Upravil(a) AndreaP. (24. 1. 2014 15:57)
Není tady
To je skvělé, že kurz přizpůsobí ráda bych po novém roce si procvičila angličtinu. A odkdy dokdy trvá výuka? A jak probíhá výuka?
Není tady
ahoj výuka probíha od 9 hodin do 16 hodin, jak probíhá no, parádně hrali jsme různé hry s kartičkamy, se slovíčky, aby si je člověk zapamatoval a opravdu je to dost vidět, jelikož když teď něco vidím tak si to hned vybavím, pracují tu s fantazií, určitě mi to dost pokohlo a rozmluvilo.
Není tady
panebože oni jsou všude....
za to vám fakt platěj?
Není tady
Ahojky je vidět, že jsi ten kurz neabsolvovala, jelikož by jsi mluvila jinak, je to prostě něco neuvěřitelného, skvělý instruktoři, program, dobrá nálada. Todle ti jen tak nikde nedají! Já jsem také prvně nevěděla do čeho jdu,ale po jednom týdnu, jsem ze svých pokroků byla nadšená i přítel to na mě poznal.
Není tady
Lucccinka13 napsal(a):
Ahojky je vidět, že jsi ten kurz neabsolvovala, jelikož by jsi mluvila jinak, je to prostě něco neuvěřitelného, skvělý instruktoři, program, dobrá nálada. Todle ti jen tak nikde nedají! Já jsem také prvně nevěděla do čeho jdu,ale po jednom týdnu, jsem ze svých pokroků byla nadšená i přítel to na mě poznal.
nemluvím o kurzu - ale o tobě!
Není tady
leontýnkaj napsal(a):
ahoj mám velkou prosbu potřebovala bych co nejrychleji se rozmluvit anglicky, nějaké základy ještě v sobě snad mám, ale dlouho jsem nemluvila. Prosím o nějaké odkazy na kurzy. Díky
Já chodím do http://www.parakalo.cz/individualni-jaz … nglictiny/. Učí tam šikovná slečna se kterou se dá domluvit i nějaká ta sleva - studentská nebo skupinová.
Není tady