Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 17. 10. 2013 23:20

JPMB
♥♥♥----
Registrovaný: 4. 3. 2008
Příspěvky: 204

zánět stř. ucha?

Dobrý den, můj pětiletý syn prodělal zánět středního ucha v pravém uchu. Pár dní měl rýmu, kašel, jednoho rána se vzbudil s bolestí za uchem, po chvíli si stěžoval i na bolest tváře, horečku neměl, ani zvýšenou teplotu, jen byl unavený, v čekárně ORL usnul, ucho nepíchali, dostal ATB, kapky do nosu a do uší. Po týdnu kontrola vše OK.

Týden po kontrole se v noci vzbudil s pláčem, že ho bolí levá tvář, na ucho si nestěžuje, ucho není citlivé, zuby ho prý také nebolí, jen ta tvář, horečku ani zvýšenou teplotu neměl, rýmu, kašel také nemá. Neměla jsem doma nic na utišení bolesti, tak jsem mu dala na tvář jen studený obklad, po chvilce usnul. Ráno ho nic nebolelo, celý den ho nic nebolelo, a v noci zase pláč, že ho bolí zase levá tvář. Tentokrát jsem mu dala nurofen sirup, do pěti minut usnul, ráno ho zas nic nebolelo ani po zbytek dne - uvidíme co v noci.

Co by to mohlo být? Může to být zase zánět ucha? I když ho přímo ucho nebolí? Nebo něco od zubů, vzadu na levé dolní pětce má docela velký kaz.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů