29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sněhurka napsal(a):
zacarovana napsal(a):
ja som sa s tym mojim milovala po 3 tyzdnoch...:-) a nelutujem, ze to bolo tak skoro
tak to js´me na tom stejne
a vydrzelo nam to uz roka doufam, ze i dyl
no my 1,5 roka :-) a je to stale krajsie a krajsie
Tak muj problem se snad uz vyresil. Po te krizi s pritelkyni co jsem psal o par prispevku vys jsme si promluvili. Po tydnu, kdy 10x denne padlo slovo rozchod (z obou stran) jsme si oba uvedomili, ze by bylo skoda se rozejit a ze nam na sobe opravdu hodne zalezi a pritelkyne se zacala chovat pritulneji Proste nam to zacalo vic klapat.
Tenhle vikend jsme jeli na chatu (my dva v patek, pratele prijeli v sobotu) a ikdyz nedoslo primo "k tomu", tak to bylo hodne vasnive a ja se nemoh pritelkyne nabazit. I o den pozdeji kdyz uz tam byl dasli par, tak jsme skoro celou noc blbli a bylo to super, i pres to, ze ani jeden z nas nedosel k orgasmu.
Opravdu si to chce o problemech narovinu rict i za cenu mozneho rozchodu, vztah nejde delat jen na pul. Doufam ze nam to vydrzi a ze se uz nic nepokazi.
Tak to je fajn... Jen tak dál! Milujte se (a množte se?!)
Není tady
no k původnímu příspěvku...
já si myslím, že to hodně záleží na tom, jakou má člověk povahu. jestli je spíš víc fyzicky založený (nemyslím jako sex na jednu noc nebo tak) a nebo že ten vztah prožívá spíše na citové úrovní a sex není to nejdůležitější. nejlepší samozřejmě je když se sejdou dva stejného založení. ale v opačném případě je potřeba spousta tolerance, což je ve vztahu skoro to nejdůležitější
a taky bys určitě neměl na partnerku tlačit, ona se potom bude toho čím dál víc stranit. nenaléhej vůbec, úplně nejlepší je, když ona si bude naprosto jistá, že to chce. a věř mi že to stojí za to. Bude to potom mnohem krásnější pro oba
Není tady
vlado napsal(a):
Zajimalo by mě po jak dlouhy době je normalni aby se holka vyspala s klukem? ja mam pritelkyni uz 3 měsice a furt se ji do toho nechce ....
jo jo je to u kazdeho subjektivne .... ja som s tym mojim sexovala a ešte som s nim ani nechodila a jak sa nam to krasne vyvinulo ..... ale ak nechce tak by si urcite na nu nemal tlacit .....a ak ju mas skutocne rad ,tak pockas ,az bude pripravena a o to to bude krajsie ,,... na neni tak ?
Není tady
[img][/img]
User napsal(a):
Tak muj problem se snad uz vyresil. Po te krizi s pritelkyni co jsem psal o par prispevku vys jsme si promluvili. Po tydnu, kdy 10x denne padlo slovo rozchod (z obou stran) jsme si oba uvedomili, ze by bylo skoda se rozejit a ze nam na sobe opravdu hodne zalezi a pritelkyne se zacala chovat pritulneji
Proste nam to zacalo vic klapat.
Tenhle vikend jsme jeli na chatu (my dva v patek, pratele prijeli v sobotu) a ikdyz nedoslo primo "k tomu", tak to bylo hodne vasnive a ja se nemoh pritelkyne nabazit. I o den pozdeji kdyz uz tam byl dasli par, tak jsme skoro celou noc blbli a bylo to super, i pres to, ze ani jeden z nas nedosel k orgasmu.
Opravdu si to chce o problemech narovinu rict i za cenu mozneho rozchodu, vztah nejde delat jen na pul. Doufam ze nam to vydrzi a ze se uz nic nepokazi.
Taky blahopřeju a doufám, že vám to vydrží.Z reakcí a chování tvé přítelkyně je znát, že má z něčeho intimějšího trochu strach, asi se zklamala, tak jí dej čas, ten můj ti taky musel 2 měsíce vydržet. A jsme spolu 8 let.
Jen bys s ní měl promluvit o té vysněné postavičce, to bych nebrala na lehkou váhu, chtělo by to řešit. Hodně štěstí....
Není tady
vlado napsal(a):
Zajimalo by mě po jak dlouhy době je normalni aby se holka vyspala s klukem? ja mam pritelkyni uz 3 měsice a furt se ji do toho nechce ....
A je panna? Tak jí nech nebo si způsobíš, že budeš čekat další tři měsíce...
Někdo po týdnu, někdo po měsíci, někdo hned tu noc, to se nedá říct...je to podle věku a zkušeností, čím víc zkušeností a čím vyšší věk, tím se možná ta doba zkracuje... to je naprosto nezodpověditelná otázka...
A jak dodává Kalik : Má to patrně souvislost i s inteligencí
Není tady
vlado napsal(a):
Ja se s pritelem vyspala po celem roce krasnych neznustek a vasniveho mazleni - i dkyz jsem na to ymslela uz driv,tak jsme to nejak nechteli uspechat a o to vic jsme si to potom uzili
Není tady
Se svym pritelem jsem zacala chodit v sedmnacti, on je o deset let starsi. Spali jsme spolu po pul roce krasneho mazleni
Jestli se ti uz nelibi cekani, tak zkus udelat prvni krok, treba caka na to. A jestli je proste jen rozumna a nechce nic uspechat, tak bys mel cekat dokud se nerozhodne ona (jiste sis vsiml, ze na sex jsou potreba dva )
Není tady
to Vlado:a muzu se zeptat, kolik vam je?
Není tady
Vidím, že vyhrávám! Dva roky a jeden měsíc, a ještě ne dobrovolně. No, není se čím chlubit, co.
Není tady
Asi jsem z jiné planety. Našlapovat kolem někoho x- měsíců, to bych si ji musela zašít a brát léky na potlačení apetitu
I vydržet to několik týdnů je pro mě téměř nadlidský úkol...
yellow108 napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Asi jsem z jiné planety. Našlapovat kolem někoho x- měsíců, to bych si ji musela zašít a brát léky na potlačení apetitu![]()
Není tady
yellow108 napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Asi jsem z jiné planety. Našlapovat kolem někoho x- měsíců, to bych si ji musela zašít a brát léky na potlačení apetitu![]()
No, pokud máte vztah založen i na jinych věcech než sexu, tak je to v pohodě
Není tady
jetelík napsal(a):
to Vlado:a muzu se zeptat, kolik vam je?
Myslím,že Vlado je přesně o rok starší než když psal tento dotaz,ale doufám,že za tu dobu už jí dal do čárky. nebo si našel povolnější.
Není tady
No, my jsme se s mým přítelem poprvé milovali po 3 měsících, já byla zkušenější než on. ale chtěli jsme to oba a bylo to na mé narozeniny. to byl ten nejhezčí dárek,který jsem kdy mohla dostat!!!!!!!!! dodnes na to vzpomínám, jsme spolu dva roky a čerstvě zasnoubeni :-)
Není tady
My jsme se spolu vyspali asi po měsíci....a to jsem ho vůbec nechtěla.......pak jsme spolu zůstali asi 7 let ......byl to můj první a bylo to krásné.......
Není tady
to byl asi šikovnej, když jsi ho vůbec nechtěla a po měsíci už jste byli v posteli, co teprve kdyby jsi ho chtěla :-))
Není tady
Ja si vubec nevsimla, jak je ten dotaz starej
Není tady