Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 8. 3. 2006 21:06

vlado
Host

Za jak dlouho uz

Zajimalo by mě po jak dlouhy době je normalni aby se holka vyspala s klukem? ja mam pritelkyni uz 3 měsice a furt se ji do toho nechce ....

#2 8. 3. 2006 21:19

Lení...lek
♥♥-----

Re: Za jak dlouho uz

já jsem svého přítele znala asi půl roku , tak měsíc jsem spolu jezdili jen tak do kina na výlety a potom to nějak příšlo samo, neboj to příde ,nech ji čas.

Není tady

#3 8. 3. 2006 21:26

afi
♥♥-----

Ahoj Vlado, taky záleží na tom, jak jste staří a jestli tvoje přítelkyně už s někým před tebou spala. Pokud ne, tak je to myslím jasné a pokud ano, tak tě chce prostě dobře poznat než se s tebou vyspí. My jsme s mým přítelem začali se sexem taky asi až po třech měsících našeho vztahu a nebyla jsem panna, ale chtěli jsme si být jistí, že náš vztah může mít nějakou budoucnost, no a už jsme spolu pět let... hjarta Každopádně bys neměl na svou přítelkyni moc tlačit, aby nenabyla představy, že jí chceš dostat jenom do postele. Určitě nic nezkazíš tím, když si s ní promluvíš a zjistíš, zda nemá nějaké zbytečné obavy, které bys jí mohl popřípadě vyvrátit a uklidnit jí tím.. par

Není tady

#4 8. 3. 2006 22:23

janyka
♥♥♥----

Trvalo to osm měsíců a byla jsem za ten čas trpělivosti vděčná . Tedˇ jsme spolu spokojeně čtrnáct let.

Není tady

#5 9. 3. 2006 7:58

eset
♥♥♥♥---

U nás to boli dva týždne, trvá to 12 rokov. Ale nesmieš tlačiť na pilu.

Ak ťa opantala jeho pokojná sila alebo jej čaro, ak sa očarený oddáš, to nie je láska, ale porážka.

Není tady

#6 9. 3. 2006 8:35

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

3 měsíce a jsem za to taky nesmírně vděčná :-) a v únoru jsme spolu byli 2 roky, z toho rok už žijeme sami

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#7 9. 3. 2006 8:46

Lucinka
♥♥-----

NO ja som bola panna a vydrzali sme 11 mesiacov,ale mala som 15 rokov iba ked sme zacali spolu chodit,tak to bolo tym vekom....

Není tady

#8 9. 3. 2006 12:18

Vak
Host

nekdy to jde hned na poprve a muze to vydrzet dlouho, nekdy napodruhe, nekdy to trva tydny a mesice, zalezi na situaci, okolnostech a hlavne lidech....smile

#9 9. 3. 2006 16:46

ADRIANA 1
♥♥♥♥♥♥♥

uplne prvy krat to bolo po 5 mesiacoch ale ja som mala 16:gloria:a potom asi na druhom rande, aj na tretom, aj na prvom...yikes...ale je to individualne, urob to kedy chces. ak sa ti do toho chce prvy vecer tak to urob, ale ak je to len take ze vies ze nic vazne z toho nebude, tak to nerob hned, mohlo by sa to stat pravidlom. ja neviem anco su atketo otazky, tak ked to chces tak to urobis hned aked nechces tak cakas kedy pride ta doba. neriad sa v tomto nicim inym pocitmi ( a sem tam aj chticom:rodna:

Upravil(a) ADRIANA 1 (9. 3. 2006 16:53)

Natália   * 12.06.2010 *  3100g / 48cm
http://www.tickerclub.com/cache/fc254e0664.png
    http://mareckinblog.blogspot.com/

Není tady

#10 9. 3. 2006 16:50

ADRIANA 1
♥♥♥♥♥♥♥

no a chcela som tam dat aj ine smajliky kt to vystihuju a napisalo mi tam len ich oznacenie. ja som uz asi fakt blba

Není tady

#11 9. 3. 2006 16:52

ADRIANA 1
♥♥♥♥♥♥♥

nbjbbl    hjarta

no a teraz mi to ide.....

Upravil(a) ADRIANA 1 (9. 3. 2006 16:52)

Není tady

#12 9. 3. 2006 16:52

Majla
♥♥♥♥---

No u nás to bylo po 3 měsících a pro nás oba to bylo poprvé. Záleží hodně na věku, zkušenosti a taky třeba na povaze, jestli je tvá holka stydlivější nebo to prostě nechce uspěchat, nebo má jiný důvod, tak na ni určitě nespěchej, protože ono to příjde a určitě má cenu si na to počkat. U každěho pru je to individuální a nedá se to srovnávat ani se řídit podle jiných.

Není tady

#13 9. 3. 2006 19:38

Liska
♥♥♥----
Web

Já jsem s přítelem chodila něco přes 3 měsíce, než jsem se  s ním poprvé milovala. Na dnešní dobu jsem ho možná nechala čekat dlouho, ale rozhodně toho nelituji:-)

Není tady

#14 9. 3. 2006 19:48

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

ADRIANA 1 napsal(a):

no a chcela som tam dat aj ine smajliky kt to vystihuju a napisalo mi tam len ich oznacenie. ja som uz asi fakt blba

Adriano - mezi smajlíkem a textem musí být mezery... smile reta

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#15 12. 3. 2006 17:10

zacarovana
Host

ja som sa s tym mojim milovala po 3 tyzdnoch...:-) a nelutujem, ze to bolo tak skoro

#16 12. 3. 2006 19:24

Sněhurka
Host

zacarovana napsal(a):

ja som sa s tym mojim milovala po 3 tyzdnoch...:-) a nelutujem, ze to bolo tak skoro

tak to js´me na tom stejne smile
a vydrzelo nam to uz rok smile a doufam, ze i dyl smile

#17 15. 3. 2006 23:48

User
Host

zname se s pritelkyni uz pres rok, chodime spolu sedmy mesic. Nase prvni trochu intimnejsi veci zacali pres net na ICQ, takovy ty reci, znate to. Vlastne je to poradne ma prvni holka. Ona uz mela dva predemnou, oba se s ni rozesli a to celkem osklive, je rada ze me ma a ja ji fakt miluji. Jakekoliv nase prvni libani a lehke dotyky pod stolem iniciovala ona a ja se tak nejak ucil. Po asi trech mesicich jsme byli pekne spolu sami na chate, predtim jsme se domlouvali ze si koupime nejake dobre piti, vememe fajn hudbu a dobre se pobavime (no par dnu pred tim jsme byli na mensi oslave a tam mi rekla, ze jestli se zase tak opije, tak se neudrzi a pomiluje me). Jak jsem se domluvili, tak se stalo. jeli jsme na chatu, pekne sme se bavili, vecer pustili hudbu a vykladali a popijeli, oba jsme se tak nejak uvolnili, tancili a pri tom probihali prvni vasnive doteky a polibky. Protancili jsme takhle az ven pred chajdu a tam se svezli na zem kde mi sahla do kalhot a ja ji to opetoval. Pritelkyne byla celkem hlasita a vasniva a beze slov jsme se zacali stahovat z5 do chaty oba znacne v chuti a take opili (cehoz sem pozdeji litoval). Po ceste do postele jsem se jeste stihl oprit o kamna, ale popalenina byla to posledni co me zajimalo.... No o zlomek casu pozdeji jsme uz byli v posteli oba jak nas panbuh stvoril. vedel jsem, ze pritelkyne nema ted antikoncepci a proto jsem ssebou nosival kondom, co kdyby nahodou ... Proste jsme si to oba krasne uzivali (vctetne asi vsech okolnich chataru co byli vzhuru, protoze pritelkyne byla opravdu hodne hlasita) nadherny veer, to nejhezci co me za poslednich par let potkalo... jenze pak se to posralo. nevim proc, kde atd. Tady se musim vratit kousek zpatky. Predchozi rozchod byl pro pritelkyni dost tezky (pokus o sebevrazdu, psychiatr, sedativa) ikdyz s tim klukem chodila necele 4 tydny (ano tydny) a ona se po tom rozchodu upnula na fiktivni postavu, ne herce, proste jednoho typka z animovaneho serialu kteremu muzeme rikat V. Delaval jsem si z ni srandu, ze ho ma urcite radeji nez me a popravde nekdy me jeji reci o tom jak on je uzasny lezli krkem. No a kdyz mi zacala rikat neco ve stylu " V. jeste, V. prosim jeste" tak uz neco neklapalo. Ja na to vsak moc ohledu nebral, ona pokracovala dal no a pri blbnuti mi stahla kondom a tim se to tak nejak ukoncilo. na ni padla hrozna depka, doslova se snazila spachat sebevrazdu ze Ho (pana V.) podvedla... navic jsme se oba zacli bat ze se pri tom stazeni kondomu mohlo neco mohlo dostat kam nemelo. Proste se ten vecer pekne posral. Vzhledem k tomu ze se tohle odehralo uz nad ranem, tak jsme se rozhodli, ze si pujdem jeste na cvili lehnout a pak uvidime. Po probuzeni (asi tak za dve hodiny) se jeste omluvila telefonu (pac na nem ma pozadi sveho pana V.) a vyrazili jsme do porodnice na pozdni antikoncepci preventivne. Nevedel jsem co mam delat. byl jsem u ni kdyz ji po tom bylo pekne mizerne jeste den potom. Popravde kdyby ji nebylo tak zle, tak vazne uvazuju co se to stalo a asi premyslim o rozchodu, takhle jsem nemel naladu nad tim premyslet kdyz ji bylo tak.
No a od te doby proste jakykoliv flirtik, a temer zadny dotyk, v podstate jen obcasne chyceni za ruku a pusa narozloucenou a samozrejme uz nepije. Ja na ni nijak netlacil, sam jsem nemel vubec na nic chut. Pritelkyne prohlasila ze se to nestalo a ze uz o tom ani slovo. Po nejake dobe kdyz se nas vztah urovnal (ne ze by zaclo dochazet k necemu vic nez pse na rozloucenou) padla rec na sex a ona mi rekla, ze ma proste ze sexu hrozny strach, ze sice mela s prvnim klukem nejaky ten sex, ale tak 2-3x a od te doby nic (tenkrat ji bylo 15, ted 19). S druhym klukem k nicemu nedoslo. Pry at nespecham a ja o tom uz dal mluvit nechtel, ikdyz mi bylo mizerne jak psovi, ze se ode mne tak odtahla. Musim priznat ze jsem zacal byt psychicky dost v haji. Zacal jsem zarlit na jejiho dlouholeteho kamarada (ikdyz vim ze na 99% nic nehrozi), zacalo mi hrozne vadit jeji slintanim nad dalsimi novymi obrazky (vetsinou eroticky zamerenymi) pana V. A vubec jsem byl zoufalej. Na silvestra samozrejme nemohla odmitnout sklenicce s prateli a opet se stala pritulnejsi, znovu me po dlouhe dobe vasnive polibila a v zakouti jsem ji mohl dokonce chytit za zadek a pekne si ji oprit a opetovat jeji polibky, samozrejme nic vic se nestalo, ale bylo to pro me super. No potom to pritelkyne s pitim trochu prepiskla a ja ji byl nucen poodnest kousek bokem odspolecnosti. No a tam mi zase pekne vrazila pecku prohlasenim, ze at na ni nic nezkousim, ze to s ni stejne nic nedela a ze ji to nevzrusuje. No a dalsi den se to vratilo do zabehlych koleji kdy se chovala jako netykavka. Sice si jinak celkem rozumime, ale prekvapive mi bylo do breku a nevedel sem kudy kam. Proste jsem se s tim musel nejak srovnat a na forech jsem se docetl, ze proste jsou holky co sex 2x nemusi, po te co mi rekla ze z nej ma navic strach jsem se s tim proste smiril a dal ji nikam do niceho netlacil. Proste dal chodime na vychazky, na party kamaradu (kde uz si neda ani ten pripitek na neci narozeniny) jakekoliv byt jen naznaky ode me jsou celkem rychle zameteny pryc.
No a pak se stalo neco co nemuzu porad rozdychat. nedavno potrebovala preinstalovat neco na PC a ja se dostal k ni domu (podruhe za dobu co spolu jsme) a po preinstalovani mi ukazovala jeji fotky. No jake bylo me prekvapeni kdyz se tam prichomitla fotka kterou fotil jeji druhy kluk v dobe kdy spolu byli 3 tydny - ona na posteli jen v moc peknem spodnim pradle. na muj zarazeny pohled (slova jsem moc schpny nebyl) mi rekla ze to k nicemu nedoslo, ze vedle spolu jen tak lezeli (coz me se az na onu chatu nikdy nepostestilo) a k nicemu nedoslo. No co mi zbylo nez se o tom dal nezminovat a prekousnout to. samozrejme to ve me porad hlodalo, ale co sem mel delat. No a pred 14ti dny jsem ji musel preinstalovat windowsy, bylo potreba udelat zalohu na dvd, tak se tam nahazelo vsechno mozny o co by nebylo dobry prijit vcetne uctu na icq a jeho historii.... Vim ze to nebylo fer, ani slusny a vubec to byla svinarna a mel bych se stydet (a taky ze jo), ale precetl jsem si jeji historii s tim jejim druhym byvalym (4tydenim). Krome toho, ze mu porad psala jak ho miluje a jak s nim chce byt (coz me opravdu napsala, nebo rekla tak 5x za celou dobu co spolu jsem, navic jen kdyz jsme se kvuli necemu lehce chytli) se tam obevili jeste dost perverzni reci o tom jak ma ona na nej hroznou chut, jak celej den mysli na sex a jak ho premlouva at jde k ni domu do postylky.  Od navrhu ze mu ho nadherne vyhoni az po popis jak ji boli pusa z koureni jak se snazi..... nebudu prehanet kdyz reknu, ze jsem nasledujici tri dny nespal a nevedel co mam delat. Kdybych ji tolik nemiloval, tak se s ni rozejdu, citil jsem se hrozne podvedenej (co citil, porad citim....) a chtel si s ni narovinu promluvit co ke me vlastne citi a jestli me nema spis jako kamarada. kdyz jsme se sesli, tak jsem ji narovinu rekl co jsem udelal. Oboum nam bylo dobreku, ja nevedel co mam rict, ona nevedela co odpovedet. jedina jeji odpoved byla, ze byla mlada a blba (rozesli se tesne predtim nez jsme se potkali). Rekl jsem ji ze si potrebuju prebrat co jsem videl a promyslet si to a ze ji do konc tydne nechci videt (4 dny). Ona z toho byla nestastna, ale myslel jsem to vazne. vecer mi psala sms ze je ji to lito, ze mi nchtela ublizit a ze mi to vynahradi. ja ji poral dobrou noc a znovu si celou noc premyslel co delat. Dalsi den me prosila at se na to vykaslu, ze se ji styska, ze to beze me nevydrzi. Taky sem ji chtel videt a tak ze 4 dnu pustu byl den. Ona to proste vzala tak, ze se nic nestalo a stejne jako chatu to bere jako neskutecnou udalost. Kdyz jsem se snazil z ni dostat co si mam myslet, tak sem i dostalo jen odpovedi ze ji je to fakt lito a at uz to neresim. jedina zmena je, ze se ted nedrzi odeme az tak daleko, obcas me obejme,nebo chytnep od stolem za koleno. jenze ja proste nedokazu vypudit z hlavy to co vim, nevim co si mam myslet, nevim jak dal. Miluji ji, ona me ma prinejmensim moc rada, jenze nevim opravdu co dal. kdyz se me vcera zeptala co me zere (jako by nemelo uz co) a ja ji rek ze proste nechapu proc se ke me chova takhle, ve spolecnosti pratel si bezne dela legraci ze sexu a pritom si do me rypne loktem a o samote se ode me drzi co nejdal de, tak mi jeste navic vycetla, ze vsechno obracim k sexu a zase stara znama pisnicka at uz to neresim. Me je 23 a ac takovej vek, tak fakt zkusenosti vtomhle nemam a potreboval bych radu.
Jeste se chci omluvit za rozsahlost prispevku, mozna sep otrebuju jen vypsat. Dik za kazdy nazor

#18 16. 3. 2006 2:55

lojla
♥♥♥----

ahoj usere, nejak jsem to cele prelouskala:) tak aspon neco odpovim.. prijde mi, ze to tva holka nema v hlave uplne srovnane, pokus o sebevrazdu, upnuti k animovane postave... to je divne, ne? jestli by nebylo jednodussi si najit ne tak slozitou holku, ted ti to prijde ze zadnou nebudes tak milovat, ale budes.. ptz jinak nevim, co ti poradit, aby se k tobe zacala chovat normalne, pises ze promluvit se s ni o tom neda.. ale je mi jasne, ze do toho moc nevidim a ze to neni tak lehke. ja bych se s ni na tvem miste rozesla. jen muj nazor!!!
jinak k puvodnimu prispevku: s prvnim klukem jsem se vyspala asi po mesici,  byli jsme spolu celkem rok, s nynejsim ten vztah tim sexem zacal, a taky je to v klidu.. myslim ze to ma kazdy jinak:)

Není tady

#19 17. 3. 2006 13:23

Terez
♥♥-----

Usere, tak to je zvláštní, mě zas tímhle způsobem odstrkuje přítel, teda ne tak moc, ale přesto je mi to dost líto, protože nevim, co je špatně.
My jsme se spolu milovali poprvé po víc než roce (je můj první), a jsem mu za to vděčná. Byla jsem dost nejistá a hrozně se toho (ze začátku) bála.
A tvoje přítelkyně? -Jako by měla pořád z něčeho strach, možná uvnitř moc chce (to bylo vidět, když byla opilá), ale na druhou stranu má v sobě nějakej velikej blok, kterej nedokáže překonat, a asi jí to trápí... Věř mi, já to měla taky, DEJ JÍ SPOOOOOUSTU ČASU, a uvidíš, třeba se změní... Možná si jen málo věří, zažila něco nepříjemnýho, měla "šteští" na blbce...... Je toho strašně moc, co mohlo ovlivnit její vztah k sexu, k milování, ke vztahu vůbec... 
Někdo tu psal "rozejdi se s ní". Já nevim, podle mě, pokud to dokážeš -zůstaň s ní, a dej jí svojí důvěru, a ona ti pak snad dá svojí, a bude ti pak moc vděčná...
A když jí začneš hladit, po vlasech, po tváři, po zádech... ...tak se ti brání? Nebo se do takový situace ani nedostanete? Když jí chytněš za ruku, obejmeš...? Je jí to nepříjemný?  Zkus bejt hodně něžnej,ale taky trošišičku neústupnej, aby věděla, že se na tebe může spolehnout, že víš, co chceš, a že je u tebe v bezpečí, že jsi to ty, ten nejlepší kluk na světě, a ne pan V.  Řikáš si možná, že ale nemáš žádný zkušenosti, možná si i ty moc nevěříš, ale to vůbec nevadí, protože na to, abys někomu dokázal, že o něj stojíš, že se ho nechceš vzdát, že ho máš rád a záleží ti na něm, tak na to vůbec nemusíš bejt mistr v erotickejch hrátkáchj, stačí jen chtít, a nebát se, s dívat se, jak na to přítelkyně reaguje, ať už je to pusa, nebo něco víc... A hlavně to NEVZDÁVAT, protože nikdy nevíš, co se druhýmu honí v hlavě, třeba už je jen krůček od toho, aby se přidal a shodil ze sebe obavy...
Můj přítel taky často žertuje na téma sex, mívá různý poznámky... Ale když chci něco začít, tak mě odstrčí.  Možná maj oba společný to, že si nevěřej, bojej se, že zklamou, a i když by chtěli, nedokážou v sobě přelézt ten plot...

To je jen můj názor, a moje zkušenosti, víc asi neporadim... Tak ať vám to dobře dopadá...!

T.

Není tady

#20 18. 3. 2006 8:42

User
Host

TO Lojla a Tara: No tohle mi rekl i nejlepsi kamarad, ale porad si rikam, ze nadeje umira posledni. Mozna ze kdyz s ni dal zustanu a nic se nezmeni, ze se moje city ochladi a nebude pro me potom tak tezke se rozhodnout, a kdyz se neco zmeni, tak se ze me stane ten nejstastnejsi clovek na svete:rock:

To Terez: dekuji i za opacny pohled, odevsad slysim, abych ji pustil k vode, ale na to ji mam moc rad. Zkusim tvou radu byt otevrenejsi a snazit se ji trochu rozehrat. Bud to vyjde, nebo ne. Kazdopadne moc dejuji za tvuj nazor smile

#21 19. 3. 2006 17:56

Terez
♥♥-----

Ahoj Usere,
myslim si, že pokud ti na ní záleží (jako že to vypadá že jo), tak má cenu se snažit dál, jak píšeš - naděje umírá poslední. Jsem na tom s přítelem stejně, nebo podobně, všichni mi řikaj, ať se na to vykašlu, že to jiný nebude, ale já stejně dělám to, co mi právě řiká srdce...  Takže je to na tobě, a myslim, že to za to stojí, i kdyby to mělo dopadnout jakkoli...

T.

Není tady

#22 19. 3. 2006 18:28

Vak
Host

Klidne se muze stat ze se nekdo s nekym vyspi hned napoprve a muze z toho byt dobry vztah... je to o lidech a o situacich...

#23 19. 3. 2006 18:34

JB
Host

Vak napsal(a):

Klidne se muze stat ze se nekdo s nekym vyspi hned napoprve a muze z toho byt dobry vztah... je to o lidech a o situacich...

To je pravda. My jsme se spolu vyspali hned prvni den (po 14 dnech na chatu) a jsme spolu uz rok a pul. smile

#24 19. 3. 2006 19:03

User
Host

To Terez: Diky za podporu. Doufam ze to klapne, prece jen zima je uz moc dlouha a spousta lidi ji tezce nese. Drzim ti palce aby ti to vyslo a ja se jdu dat do kupy na dalsi dobyvani hradeb rock
nekdy premyslim jakto ze to tem dvema v tom filmu/serialu/knizce dycky tak klape :-P Ale to je spis takova recnicka otazka offtopic

#25 22. 3. 2006 20:53

Starouš 71
Host

vissla  Je mi 35 a se svým mužem jsem se milovala od 16 let po 50denní známosti. Nikdy jsem toho nelitovala, ani z toho neměla špatný pocit a to je dnes daleko uvolněnější doba. Jemu bylo o rok víc.
          Žádá-li si to tělo i cit, pak není co řešit. Důležitá je bezpečnost styku pro oba. Starouš 71

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí