29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Psala jsem tu jiz nekolikrat ,ze mam problem s manzelem .Ted jiz asi vim ,kde je pricina. Zjistila jsem ,ze zijeme v podstate z nasetrenych penez.Manzel je zamestnany na polovicni uvazek a do toho jeste podnika.Vydelak z jeho zamestnani padne na najem a ja tahnu z materske jidlo pro ctyri cleny rodiny.Jeho podnikani ted hodne stagnuje ,proste nema do ceho pichnout .Zakazky jsou posledni 2 mesice velmi zridka. Jestli to pujde tak dal ,tak nevim ....Zijeme v zahranici ,kde se uzivit neni zadna sranda.Ja bych se rada vratila do Ceska ,ale manzel ma obavy ,ze je to tam po prac.strance jeste horsi.Mam z toho deprese a manzel taky ,jsme v posledni dobe pekne frustrovani. Co by jste delai na mem miste?
Není tady
Vratit se do Cech ,v cizine je to o nicem ,taky jsem tam byla a jenom drela jak vul a vubec nezila.Na zapade jsou tak zvyknuty ,ale povaha ceska je jina.Cesi jsou usmevavi ,chtej se bavit a to i v posteli
Není tady
orela napsal(a):
Vratit se do Cech ,v cizine je to o nicem ,taky jsem tam byla a jenom drela jak vul a vubec nezila.Na zapade jsou tak zvyknuty ,ale povaha ceska je jina.Cesi jsou usmevavi ,chtej se bavit a to i v posteli
Není tady
Neviem, podľa toho v čom podniká alebo aké máte profesie - sú také, s ktorými a uživíte hocikde, také ktoré s alepšie uplatnia v zahraničí a také, s ktorými je lepšie v ČR... Ale vzhľadom na to, že v Čechách by si asi nemala nárok ani na tú materskú a rozbiehanie podnikania nie je sranda, počkala by som asi.
Není tady
Vsude je chleba o dvou kurkach ,taky bych to rozhodla asi podle uplatneni se v Cesku ,jakou mate profesi ,navic co je v Cesku dulezite ,aby mel clovek zajistene nejake bydleni ,na pac blink se nema cenu vracet.Vse dobre promyslet .Taky jsem uz nejaky rok v zahranici ,Cesko mi schazi hodne ,hlavne ta mentalita ,pracovne u nas na Morave nic moc ,co tak slysim od znamych .Drzim pesti at se dobre rozhodnete
Není tady