29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A tak uvidime, jak to vsechno vubec bude. Nastesti mam jeste dva roky cas to resit a snad se povede, ze bude jeste vice casu Pro mne by bylo nejidealnejsi neco na letisti ( to mam asi 5 minut od domova) A firem tam sedi celkem dost i statni sprava, tak uvidime. Zrovna nedavno jsem videla, ze na Ruzyn hledala cizinecka policie mzdovou ucetni na zkraceny. Mela jsem uplne klepani, ze tam poslu zivotopis, ale Liborek by musel do soukrome a nejak jsem to jeste nevidela moc realne. Ale pak po dvou detech by tohle bylo treba super.
A ted mi zacalo par lidi z okoli volat, kupodivu pred danema , ze potrebuji zivnostnici udelat dane. Tak ted mam celkem i praci na doma, tak jestli toto nezacit vice rozvijet. Ale co si budeme povidat. Ucetnich je mraky a ja spis ty osvc, na firmu bych si netroufla bez praxe. To mam uz jen v hlave co zustalo ze skoly a zakony uz jsou zase total jinde. To by bylo minimalne na nejaky ozivovaci kurz.
Není tady
Já Zaharku k zápisu do státní dám, na jednu školku v Praze, na jednu v Huti (kde vloni prý odmítali 30 dětí). Šance na přijetí nulová, ale dle jejich klasifikačních kritérií bude mít za rok za opakovaný zápis rok k dobru. V Praze bych ráda během příštího roku vypakovala z místa školního psychologa svého spolužáka, nastoupila za něj a zajistila tak Zaharce přijetí ve spádové MŠ.
Tento týden AZ nastoupila do soukromé na 2 dny v týdnu - myslím, že sociálně i co do všestrannosti vývoje jí to velmi prospěje, protože já jsem poslední týdny tak unavená, že se jí nedokážu věnovat tak, jak by si zasloužila a jak by potřebovala. Navíc potřebuju i pár hodin denně obětovat i něčemu jinému než dětem.
Není tady
Karol - tak my se prihlasim "do tve" MS a protekcne nas tam protlacis :]
Upravil(a) JuliePraha (31. 1. 2014 8:45)
Není tady
No, Kájo, plán máš hezký. Jsem zvědavá na výsledek.
Není tady