18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
byl někdo na omlazení pomocí mezonití? Je to lepí jak facelifting? Osobně mi to přijde super a uvauji, e bych na to zala. Fotky před a po vypadají dobře. Nicméně si raději nechám poradit od někoho, kdo u na zákroku byl. Popřípadě klidně pite vae názory na tento zákrok.
Díky
Není tady
Viděla jsem video, kde to bylo opravdu znát. prý zákrok trvá cca 20-30 minut v lokálníanestezii . cena je cca 20000 a vydrí prý 2-5 let. Kolik je ti let jestli mohu vědět?
Není tady
no neviem, hodne som si zistovala o tom, nejak ma to nepresvedcilo, zeny, ktore tento zakrok absolvovali, boli viac sklamane ako nadcene, niektore dokonca tvrdili, ze im tie nite je vidno (tie superstihle), ale vacsina tvrdi, ze nie je rozdiel
Není tady
rudolf napsal(a):
Viděla jsem video, kde to bylo opravdu znát. prý zákrok trvá cca 20-30 minut v lokálníanestezii . cena je cca 20000 a vydrí prý 2-5 let. Kolik je ti let jestli mohu vědět?
Video jsem zatím neviděla. Četla jsem si nějaké články na internetu a pak přímo popis na stránkách kliniky MedicomVip, kde jsou právě i fotky. Má pravdu, je to zákrok na 30 minut a je to jen pod lokální anestezií. Právě se mi líbí, e je to taková "rychlovka". ádné polehávání v nemocnici apod. Co se týká ceny, já četla na internetu kolem 10k, ale asi záleí na tom, kolik nití si nechá dát a na rozsahu zákroku. Je tam rozpětí 10-15 vláken, které by se měly časem vstřebat. Je mi 45 let a myslím si, e například facelifting by pro mě byl zbytečný. Ty nitě mi přijdou jako lepí monost.
Není tady
pozri sa na minilift, tiez moznost
Není tady
ahoj děvčata,po dlouhém zvaování jsem podstoupila minulý týden omlazení pomocí mezonití v kombinaci s výplní nosoretních rýh kyselinou hyalurovou.myslím,e mohu říct,e opravdu není čeho se bát,nebolí to a svýsledkem jsem spokojená.ubralo mi to aspon 5 let,moná i víc.určitě se chystám jětě na dolní čelist,ale to,a zase naetřím nějakou korunku.za toto jsem platila dohromady 11 tisíc.byla jsem u mudr.Vojtíkové na Praze 5.
Není tady
Nala bych tu někoho kdo má zkuenost s Amaryllis centrem v Praze ? Chtěla bych se k nim objednat na apliakci mezonití, ale budu ráda jak za víc informací o zákroku, tak i o centru.
Není tady
Do jakých míst si chce mezonitě aplikovat jestli se můu zeptat ? Já se tady do toho centra chystám na oetření fokusovaným laserem tak jsem zvědavá jak velká bude změna. Jinak jsem se pro ně rozhodla na základě recenzí na estheticonu, které mají výborné, tak se zkus mrknout.
Není tady
To víte e jo holky. Dejte si nitě kamkoliv. Takhle krásných lidí je třeba čím dál víc.
https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-s … mstil.html
Není tady
Musím říct, e jsem o tom trochu přemýlela, ale tyhle články a fotky mě vdycky dost odradí.. jinak jsem tu nová tak zdravím
Není tady
Já bych na tom neviděla nic patného. Kadého věc a kadého rozhodnutí. Já sama chci něco takového vyzkouet a věřím, e se díky tomu budu cítit zase o něco líp
Není tady
Přesně jak píe.. buď to člověk chce a nebo nechce, nevidím důvod proč to nějak hloupě komentovat .. asi se tu jistí lidé hodně nudí myslím si, e kadá z nás chce vypadat líp tak proč proto něco neudělat kdy to jde .. konkrétně co jsem četla, tak paní doktorka Takácsová je v tom profík
Není tady
Jojo .. paní doktorka Takácsová se tady těm zákrokům věnuje, chodím jen k ní a opravdu je moc ikovná. Chci teď jetě zkusit něco na celulitidu a budu si nechávat odstraňovat znamínky, protoe jsem se o tom bavila s paní doktourkou a dělají to metodou, po které nezůstávají jizvy (www.amarylliscentrum.cz/zakroky-a-techn … i-vyrustky)
Není tady
Dobrý den,
Jsem studentka čtvrtého ročníku. K mé diplomové práci práci bych potřebovala zodpovědět pár otázek ohledně marketingu a ekologii. Budu moc ráda, kdy si najdete pár minut volného času, a vyplníte můj krátký dotazník. Dotazník je anonymní a nikde nebude zveřejněno Vae jméno. Děkuji za pomoc a přeji hezký den.
https://www.survio.com/survey/d/C4F7M4X2S6R2E1T6Y
Není tady
Na mezonitích byla moje kamarádka 3x a dle jejich slov to byly vyhozené peníze. Já mohu doporučit Vbeam laser, sice to také není nejlevnějí záleitost, avak funguje bezvadně. Postačí tři aplikace během zimního období, poté je vak nutno pokoku hodně hydratovat, osobně mám výbornou zkuenost se sérem a krémem od Victoria beauty z jejich hyaluronové nebo kolagenové řady.
Není tady