29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, dokud je nový babinet nedostupný (hacknutý), zakládám téma tady, abychom se měly kde scházet. Prosím šiřte to mezi holky, na které nemám kontakt...
Můžu dát vědět: Blížence, Hance, Janibas, Leonty, Vendulce. Jinak myslím na nikoho kontakt nemám.
Není tady
Tak jsem tu . Jé ti smajlíci tady hned "na ráně"
. Děkujeme za založení Ronji
. A já mám kontakt taky asi jen na podobné lidi jako ty, Blíženka, Hani, Leonty, ty...ani na tu Janinu ne
Není tady
Jé - metříky Teda není to tady vůbec špatný
Jen, aby to pak šlo zamknout...
Vendy nejvíc se bojím o Valašku, jinak většina holek je na FB, takže tam se svoláme. Ještě vlastně Kikušku mám myslím na FB, tak ji zkusím pozvat!
Není tady
Jé tak vlastně Valašku mám na FB asi já, možná, sakra já to s ním ještě moc neumím, podívám se a kdyžtak jí nějak zkusím napsat
Není tady
Tak nakonec se mi podařilo přihlásit pod novým nickem. Na starý mě to ihned odhlašuje a nefunguje to. a
Není tady
Tak jsme se nakonec dohodly s holkama, že bude lepší mít uzavřenou skupinu na FB. Pokusila jsem se pozvat všechny, koho mám v přátelích, kdo nejste pozvaní a chcete být, napište mi prosím SZ tady!
Není tady
jen jakoinfo, sorry ze vam sem lezu... pry se tu taky daji udelat uzavrene skupiny, budem to v te nasi taky resit...
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=43752#p2896085
Není tady
Tak se preptame Ronji, ja jsem v tomto negramotna
Opravim si teda ale metriky, az bude chvilka
Upravil(a) Blizenka (18. 10. 2013 14:23)
Není tady
Ahoj holky,
nevím, jak to nakonec dopadlo s tím, kde budete kecat. Dejte mi kdyžtak taky vědět. Kdyby to byl facebook, tak budu muset někak oprášit své konto. Vůbec tam nechodím...
Není tady
To jsem si myslela...
Není tady