1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Holky, dokud je nový babinet nedostupný (hacknutý), zakládám téma tady, abychom se měly kde scházet. Prosím iřte to mezi holky, na které nemám kontakt...
Můu dát vědět: Blíence, Hance, Janibas, Leonty, Vendulce. Jinak myslím na nikoho kontakt nemám.
Není tady
Tak jsem tu . Jé ti smajlíci tady hned "na ráně"
. Děkujeme za zaloení Ronji
. A já mám kontakt taky asi jen na podobné lidi jako ty, Blíenka, Hani, Leonty, ty...ani na tu Janinu ne
Není tady
Jé - metříky Teda není to tady vůbec patný
Jen, aby to pak lo zamknout...
Vendy nejvíc se bojím o Valaku, jinak větina holek je na FB, take tam se svoláme. Jetě vlastně Kikuku mám myslím na FB, tak ji zkusím pozvat!
Není tady
Jé tak vlastně Valaku mám na FB asi já, moná, sakra já to s ním jetě moc neumím, podívám se a kdytak jí nějak zkusím napsat
Není tady
Tak nakonec se mi podařilo přihlásit pod novým nickem. Na starý mě to ihned odhlauje a nefunguje to. a
Není tady
Tak jsme se nakonec dohodly s holkama, e bude lepí mít uzavřenou skupinu na FB. Pokusila jsem se pozvat vechny, koho mám v přátelích, kdo nejste pozvaní a chcete být, napite mi prosím SZ tady!
Není tady
jen jakoinfo, sorry ze vam sem lezu... pry se tu taky daji udelat uzavrene skupiny, budem to v te nasi taky resit...
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=43752#p2896085
Není tady
Tak se preptame Ronji, ja jsem v tomto negramotna
Opravim si teda ale metriky, az bude chvilka
Upravil(a) Blizenka (18. 10. 2013 14:23)
Není tady
Ahoj holky,
nevím, jak to nakonec dopadlo s tím, kde budete kecat. Dejte mi kdytak taky vědět. Kdyby to byl facebook, tak budu muset někak opráit své konto. Vůbec tam nechodím...
Není tady
To jsem si myslela...
Není tady