29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mikuelini napsal(a):
Eva. napsal(a):
mikuelini napsal(a):
Vseho moc skodi ,nekdy i te lasky.
Té lásky možná.
Ale lásky ne. Té není nikdy dost.Laska ma mnoho podob ,tak destruktivni laska skodi urcite .Napr.Milovat a zboznovat manzela ,ktery zahyba a ponizuje zenu.To je potom destruktivni laska
Proč by nemohla milovat žena muže, který má milenku? Přeci lásce neporučíš.
Majka píše,že to není láska.
čím jí ponižuje? Že se někde zamiloval? To přeci neznamená,že manželku nemiluje.
Není tady
helena napsal(a):
Láska není potřeba , materiální hodnoty to taky nejsou
A na to jsi přišla sama? A bez držení? Že si něco takovýho myslím?
Tak ještě jednou a pomalu... ne jenom láska a ne jenom materiální hodnoty.
Zkus si představit i ty další možnosti... za domácí cvičení...
Hodně ženských si sice stěžuje na chlapa, ale neodejdou, protože je drží " peníze",nejen chtějí pro sebe,ale i pro děti.
Ale prd a vořech, andy... ty taky za vším vidíš jen a jen ty prachy
no zkusím , ale asi nebudu úspěšná ... nějak mně nic nenapadá
Není tady
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
Třeba jim vyhovuje ten stereotyp, mají se rádi jako kamarádi, rozumí si. Nepotřebují mít vášeň a chemii ve vztahu. Nevím. Prostě jim ten "vztah" vyhovujevětšinou jen jednomu
a pak ten , co mu to chybí tu vášen a jiskření objeví někde jinde a už to jede
Když jsou spolu, tak to vyhovuje jak ženě,tak chlapovi. Takže žádné většinou.
Po letech už to není jen o sexu, ženská zpohodlní, chlap taky. Není to každý den, ale třeba jednou za 14 dnů. Když to vyhovuje oběma, tak proč ne. Není to o tom,že by ta vášen vyprchala, nebo že by ten sex nebyl takový jako dřív.
Možná je kvalitnější, hlubší.
A jen tak si lehnout vedle sebe, pustit si film, nic nedělat, nebo se opřít jeden o druhého,když jsou problémy, podržet se. To je přeci taky hodně důležitý.
když myslíš, tak to tak asi bude ... já takto vyrovnaný vztah , kdy to oba májí stejně považuji za vyjímku , ale netvrdím, že to tak nemůže být
Není tady
Graine - nežiju život jiných, nekoukám jim do talíře. Ale určitě bych neřekla,že je to nějaká výjimka.
Všude je něco, starosti,radosti.
Není tady
helena napsal(a):
Ale pokud ten podváděný nevěru zjistí, tak si myslím, že může mít fakt silné pochybnosti, jestli ho ten druhý ještě miluje, když má milenku/milence.
Jenže ono mít "milenku/milence" nemusí vždycky souviset s tím, "jestli ho ten druhý ještě miluje".
A i když zas namíchnu zdejší romantičky, tak opakuju, že "milovat" oficiálního partnera není pro vztah až tak moc podstatný... jsou důležitější věci a tohle je jen ta pověstná třešínka, bez který ten dort sice tak pěkně nevypadá na pohled, ale na chuti mu to neubírá.
Heleno, vždyť jsem to psala úplně stejně, jako ty. Mít milenku neznamená že ženu nemiluje. Ale může se to tak zdát....
Není tady
helena napsal(a):
Samozřejmě, Evo... jediná modrá jsi ty...
I to ne, heleno. Myslím, že modrou barvu má rádo víc lidí.
Upravil(a) Eva. (18. 10. 2013 17:56)
Není tady
andy75 napsal(a):
Když i po letech si partneři rozumí a pořád po sobě touží, je moc hezké a chtěl by asi každý.
Většinou si později sice rozumí, ale třeba už ta chemie moc není, člověk cítí jistotu,každý se fyzicky měníme,už to není jak za mlada, i děti dělají svoje, není tolik času na "lásku" a i sexuální touha obecně ( u každého jinak) se zmenšuje.
Hodně ženských si sice stěžuje na chlapa, ale neodejdou, protože je drží " peníze",nejen chtějí pro sebe,ale i pro děti.
Když je to pro ně tak hrozné to soužití, tak mají odejít,jinak, jak si některá takto stěžuje a má jinak " všechno" , tak postupně to přestávám brát vážně, protože je to pořád dokola a nic.
nemyslím si ale, že je buď láska nebo peníze, to je opravdu blbost.
Dá se žít i v "přátelství" , když funfujete jako rodina a jen už ten sex není jak byl.
Podle sebe soudím tebe?
Ty jsi materialistka.
Mě osobně peníze nedržely. Vydělávala jsem mnohem víc, než můj BM...
Mně je 50 a je to lepší, jak za mlada Takže to máš vlastně pravdu, že to není jak za mlada.
A teď vážně, andy75, opravdu se hluboce zamysli nad svou touhou po penězích.
Není tady
dusička napsal(a):
mikuelini napsal(a):
Eva. napsal(a):
Té lásky možná.
Ale lásky ne. Té není nikdy dost.Laska ma mnoho podob ,tak destruktivni laska skodi urcite .Napr.Milovat a zboznovat manzela ,ktery zahyba a ponizuje zenu.To je potom destruktivni laska
Proč by nemohla milovat žena muže, který má milenku? Přeci lásce neporučíš.
čím jí ponižuje? Že se někde zamiloval? To přeci neznamená,že manželku nemiluje.
To se pleteš. Já jsem psala, že to, co popisuje mikuelini, není láska. Láska není destruktivní. Destruktivní je naše ego, naše závislosti, naše chtíče...
Když to bolí, není to láska, když použiju slova klasika.
Upravil(a) Eva. (18. 10. 2013 17:58)
Není tady
Mě osobně peníze nedržely. Vydělávala jsem mnohem víc, než můj BM
To je pak snadný nebejt "materialistka"
Není tady
helena napsal(a):
Mě osobně peníze nedržely. Vydělávala jsem mnohem víc, než můj BM
To je pak snadný nebejt "materialistka" http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Nic o tom nevíš.
Ale jistě víš dobře, že vydělávat dobře taky něco stojí. Člověk na sobě musí makat. Pořád. A že můj BM nechal studií na VŠ po třeťáku, kdy mu chyběl už jenom rok, byla jeho blbost a lenost. Já jsem si školu udělala, a lehké to nebylo.
Upravil(a) Eva. (18. 10. 2013 19:05)
Není tady
Nic o tom nevíš.
Ani nemusím... přesně stejně, jako se k některým záležitostem vyjadřuješ ty
Ale pokud je žena (jakákoli - nejen ty) finančně zajištěná nebo aspoň soběstačná, pak to vidí jinak.
Já jsem si školu udělala, a lehké to nebylo.
No a? Nejsi jediná...
Není tady
heleno, andy má VŠ stejně jako já... To, jestli je člověk materialista nebo má jiné hodnoty, opravdu nezáleží na tom, kolik vydělá. A ty to moc dobře víš. Tak neplácej nesmysly typu To je pak snadný nebejt "materialistka".
Není tady
Eva. napsal(a):
dusička napsal(a):
mikuelini napsal(a):
Laska ma mnoho podob ,tak destruktivni laska skodi urcite .Napr.Milovat a zboznovat manzela ,ktery zahyba a ponizuje zenu.To je potom destruktivni laskaProč by nemohla milovat žena muže, který má milenku? Přeci lásce neporučíš.
čím jí ponižuje? Že se někde zamiloval? To přeci neznamená,že manželku nemiluje.To se pleteš. Já jsem psala, že to, co popisuje mikuelini, není láska. Láska není destruktivní. Destruktivní je naše ego, naše závislosti, naše chtíče...
Když to bolí, není to láska, když použiju slova klasika.
jo tak to jo, já reagovala no to milování a zbožnování manžela, který zahýbá
Není tady
andy má VŠ stejně jako já
Víš dobře, že v případě andy o vzdělání nejde... a nakonec ani u tebe. Bejt finančně soběstačná se nerovná mít VŠ.
Není tady
helena napsal(a):
Ale láska to nebyla.
"Dle ní to byla láska."
A proč by nebyla? Láska má mnoho podob... a kdo určuje, že jen ta jedna jediná (která vlastně?) je "ta pravá" - nebo spíš "ta správná"?
Láska ti dovolí odísť, keď je pravý čas (a stále pritom dotyčného milovať), ale závislosť nie. Ani keď ju nazveš láskou...
Není tady
Eva. napsal(a):
Btw ty to taky ještě nevíš
helena napsal(a):
Samozřejmě, Evo... jediná modrá jsi ty...
Eva. napsal(a):
I to ne, heleno. Myslím, že modrou barvu má rádo víc lidí.
To nesouvisís barvou, ale s těmi, kdo vědí, víš...
http://vtipy.netroof.eu/data/images/modri-uz-vedi.jpg
Není tady