3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
mikuelini napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Chemie, váeň a jiskření po desítky let není láska.ale je to to nejhezčí
Ono by zustalo ,ale nesmite si zevsednet
co v běném dlouhodobém vztahu nejde ... a na vyjímky
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
"milovat" oficiálního partnera není pro vztah a tak moc podstatný
kteří "mají potřebu cítit, e jsou milováni"
heleno, má v tom gulá. Tak milovat, nebo být milován? To jsou zcela odliné věci. Jo, a proč v uvozovkách?
No nic, nebudu tě u trápit. U jsem pochopila, proč zůstává. Přemýlela jsem nad tím, nemohla jsem to pochopit.
Pro někoho je důleité milovat, nebo být milován nebo obojí. Pro jiného materiální záleitosti.to jsou tzv. zlatokopky
Grainne, nerozumím. Kde vidí v mém psaní zlatokopky?
Já to chápu tak, e kde není .. láska .. , ale přesto zůstávám , tak to bude kvůli materiálním hodnotám ..
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Chemie, váeň a jiskření po desítky let není láska.ale je to to nejhezčí
Moná pro tebe.
oprava : pro mne
Není tady
Grainne napsal(a):
laminanonte napsal(a):
helena napsal(a):
i s človekom, u ktorého aj vie, aj cíti, prečo si si vybral(a) práve jeho a cíti k nemu niečo viac ako k ostatným
Ale jo... já jen říkám, e k hezkýmu vztahu není a tak úplně nutná "láska nebeská"...a není to ten důvod, proč si někteří lidé hledají milence a milenky...protoe jim z toho jejich současného vztahu vyprchal ten náboj..ta váeň a jiskření? Mít hezký vztah,který je zaloen na skutečných hodnotách, jim nestačí...
určitě je .... váeň a jiskření dává ivotu úplně jiný rozměr
No vidí. A někdo radi tu eď, nudu, stereotyp a klid, pohodu ... hrůzostrané e
Není tady
zelvicka177 napsal(a):
Grainne napsal(a):
laminanonte napsal(a):
a není to ten důvod, proč si někteří lidé hledají milence a milenky...protoe jim z toho jejich současného vztahu vyprchal ten náboj..ta váeň a jiskření? Mít hezký vztah,který je zaloen na skutečných hodnotách, jim nestačí...určitě je .... váeň a jiskření dává ivotu úplně jiný rozměr
No vidí. A někdo radi tu eď, nudu, stereotyp a klid, pohodu ... hrůzostrané e
ale ne , já to chápu .... měla jsem to tak milion let a byla jsem celkem spokojená .... kdy něco nezná , tak ti to nechybí a ve se stále mění ... nudu, sed a stereotyp si jsem schopná zařídit sama
Není tady
Grainne napsal(a):
Já to chápu tak, e kde není .. láska .. , ale přesto zůstávám , tak to bude kvůli materiálním hodnotám ..
Ale to psala helena, ne já. Já jsem její psaní komentovala. Dělá mi v tom zmatek.
Není tady
Grainne napsal(a):
Ale tak to vdy být nemusí, e by ten, kdo zůstává kvůli materiálním hodnotám, by byl zlatokop/ka.
Upravil(a) Eva. (18. 10. 2013 13:09)
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Ale tak to vdy být nemusí, e by ten, kdo zůstává kvůli materiálním hodnotám, by byl zlatokop/ka.
Jak se tomu tedy říká ?
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Jak se tomu tedy říká ?
To já nevím. Ale spousta lidí je ve vztahu, kde partnera nemilují a jsou s ním. Vdy ty jsi taky byla. Bylas zlatokopka?
Není tady
Eva. napsal(a):
zelvicka177 napsal(a):
Moná to helena myslí tak, e prioritní není chemie, váeň a jiskření po desítky let...
Přes kterou řada en zapomíná na jiné kvality pro hezký vztah důleitéChemie, váeň a jiskření po desítky let není láska.
Mno, já bych to neoddělovala.
Právě kdy je chemie váen i po desítce let, je to o souznění, o vzájemné blízkosti, o nezevednění,je to o lásce, nejenom o chemii
Není tady
Eva. napsal(a):
Chemie je chemie. Váeň je váeň.
Kde je chemie, nemusí vzniknout láska.
Kde je láska, u (třeba kdy je dotyčným 90 let) obvykle nebývá váeň.
Nu, moná i bývá, ale jaksi tělo u není schopno.
Chemie, váeń, to jsou věci fyzické.
Láska je duevní.
Můe se rozvánit i při polibku, nebo při pohlazení. Nemusí to být zrovna sex. sty, kdy mluví o těch 90 letech.
Váeň a chemie i kdy to jsou jiné věci, sakra spolu souvisí. A to dost.
Jako třeba
chemie a váeň
mu a ena
navzájem se doplňují
Není tady
Nu, zatím to neumím posoudit, ale představuji si, e v 90 letech, jestli tady jetě budu, tak mě nějaké "vánivé" polibky zajímat nebudou.k
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Ale tak to vdy být nemusí, e by ten, kdo zůstává kvůli materiálním hodnotám, by byl zlatokop/ka.Jak se tomu tedy říká ?
To já nevím. Ale spousta lidí je ve vztahu, kde partnera nemilují a jsou s ním. Vdy ty jsi taky byla. Bylas zlatokopka?
Třeba jim vyhovuje ten stereotyp, mají se rádi jako kamarádi, rozumí si. Nepotřebují mít váeň a chemii ve vztahu. Nevím. Prostě jim ten "vztah" vyhovuje
Není tady
dusička napsal(a):
Právě kdy je chemie váen i po desítce let, je to o souznění, o vzájemné blízkosti, o nezevednění,je to o lásce, nejenom o chemii
Láska je láska.
A chemie je chemie.
Jsou vztahy, kde je obojí. Ale vdy jsou to dvě záleitosti, nebo jak to říct. Sexuálně mě můe přitahovat mu i po 20 letech, ale neznamená to, e ho současně i miluji. Můe to tak být, ale nemusí.
Není tady
Eva. napsal(a):
Nu, zatím to neumím posoudit, ale představuji si, e v 90 letech, jestli tady jetě budu, tak mě nějaké "vánivé" polibky zajímat nebudou.k
Majko - je to o vnitřním pocitu. O tom polití těla teplem, nevím, jak bych to napsala. Lidi potřebují pohlazení, dotyky.
Já si nepředstavuju pod slovem váen jen polibky.
To je skoro jako by si napsala,e v devadesáti tě nebude zajímat láska. No nevím, toho se ani nedoijeme.
Není tady
Grainne napsal(a):
zelvicka177 napsal(a):
Grainne napsal(a):
určitě je .... váeň a jiskření dává ivotu úplně jiný rozměrNo vidí. A někdo radi tu eď, nudu, stereotyp a klid, pohodu ... hrůzostrané e
ale ne , já to chápu .... měla jsem to tak milion let a byla jsem celkem spokojená .... kdy něco nezná , tak ti to nechybí a ve se stále mění ... nudu, sed a stereotyp si jsem schopná zařídit sama
Taková ironie v tom byla.. ale jenom malinko...
Není tady
Eva. napsal(a):
dusička napsal(a):
Právě kdy je chemie váen i po desítce let, je to o souznění, o vzájemné blízkosti, o nezevednění,je to o lásce, nejenom o chemiiLáska je láska.
A chemie je chemie.
Jsou vztahy, kde je obojí. Ale vdy jsou to dvě záleitosti, nebo jak to říct. Sexuálně mě můe přitahovat mu i po 20 letech, ale neznamená to, e ho současně i miluji. Můe to tak být, ale nemusí.
Vidí a já to mám v jednom.
Chemie není jenom o sexuální přitalivost , ale hlavně o té váni, o té jiskře.
Pokud nepřeskočí ta jiskra (chemie) nevznikne láska.
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Ale tak to vdy být nemusí, e by ten, kdo zůstává kvůli materiálním hodnotám, by byl zlatokop/ka.Jak se tomu tedy říká ?
to ne ... neměla jsem co vykopat asi jsem si to dlouho neuvědomovala ... děti , práce , kadodenní kolotoč . Vlastně to přilo , a v době , kdy začalo být více času a u nás nic nespojovalo
Není tady
Btw ty to taky jetě neví
Samozřejmě, Evo... jediná modrá jsi ty...
Já to chápu tak, e kde není .. láska .. , ale přesto zůstávám , tak to bude kvůli materiálním hodnotám
Tak to chápe blbě, Grainne... nebo má pohled "buď láska nebo prachy" - a nic mezi tím...
A k tomuhle - "Ale to psala helena, ne já" - dodávám, e jsem nic podobnýho nepsala. Pouze jsem se vyjádřila, e "milovat" oficiálního partnera není pro vztah a tak moc podstatný, co Eva "komentovala" slovy "Pro někoho je důleité milovat, nebo být milován nebo obojí. Pro jiného materiální záleitosti."
Taky holka uznává jen ty krajní hodnoty...
Není tady
dusička napsal(a):
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Jak se tomu tedy říká ?To já nevím. Ale spousta lidí je ve vztahu, kde partnera nemilují a jsou s ním. Vdy ty jsi taky byla. Bylas zlatokopka?
Třeba jim vyhovuje ten stereotyp, mají se rádi jako kamarádi, rozumí si. Nepotřebují mít váeň a chemii ve vztahu. Nevím. Prostě jim ten "vztah" vyhovuje
větinou jen jednomu a pak ten , co mu to chybí tu váen a jiskření objeví někde jinde a u to jede
Není tady
helena napsal(a):
Btw ty to taky jetě neví
Samozřejmě, Evo... jediná modrá jsi ty... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Já to chápu tak, e kde není .. láska .. , ale přesto zůstávám , tak to bude kvůli materiálním hodnotám
Tak to chápe blbě, Grainne... nebo má pohled "buď láska nebo prachy" - a nic mezi tím...
A k tomuhle - "Ale to psala helena, ne já" - dodávám, e jsem nic podobnýho nepsala. Pouze jsem se vyjádřila, e "milovat" oficiálního partnera není pro vztah a tak moc podstatný, co Eva "komentovala" slovy "Pro někoho je důleité milovat, nebo být milován nebo obojí. Pro jiného materiální záleitosti."
Taky holka uznává jen ty krajní hodnoty... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
a co je teda podle tebe pro vztah podstatný ? Láska není potřeba , materiální hodnoty to taky nejsou ....
Není tady
Kdy i po letech si partneři rozumí a pořád po sobě touí, je moc hezké a chtěl by asi kadý.
Větinou si později sice rozumí, ale třeba u ta chemie moc není, člověk cítí jistotu,kadý se fyzicky měníme,u to není jak za mlada, i děti dělají svoje, není tolik času na "lásku" a i sexuální touha obecně ( u kadého jinak) se zmenuje.
Hodně enských si sice stěuje na chlapa, ale neodejdou, protoe je drí " peníze",nejen chtějí pro sebe,ale i pro děti.
Kdy je to pro ně tak hrozné to souití, tak mají odejít,jinak, jak si některá takto stěuje a má jinak " vechno" , tak postupně to přestávám brát váně, protoe je to pořád dokola a nic.
nemyslím si ale, e je buď láska nebo peníze, to je opravdu blbost.
Dá se ít i v "přátelství" , kdy funfujete jako rodina a jen u ten sex není jak byl.
Není tady
Láska není potřeba , materiální hodnoty to taky nejsou
A na to jsi přila sama? A bez drení? e si něco takovýho myslím?
Tak jetě jednou a pomalu... ne jenom láska a ne jenom materiální hodnoty.
Zkus si představit i ty dalí monosti... za domácí cvičení...
Hodně enských si sice stěuje na chlapa, ale neodejdou, protoe je drí " peníze",nejen chtějí pro sebe,ale i pro děti.
Ale prd a vořech, andy... ty taky za vím vidí jen a jen ty prachy
Upravil(a) helena (18. 10. 2013 14:02)
Není tady
Teda ty musí mít heleno nervy jak provazy....
Není tady
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
Eva. napsal(a):
větinou jen jednomu
a pak ten , co mu to chybí tu váen a jiskření objeví někde jinde a u to jede
Kdy jsou spolu, tak to vyhovuje jak eně,tak chlapovi. Take ádné větinou.
Po letech u to není jen o sexu, enská zpohodlní, chlap taky. Není to kadý den, ale třeba jednou za 14 dnů. Kdy to vyhovuje oběma, tak proč ne. Není to o tom,e by ta váen vyprchala, nebo e by ten sex nebyl takový jako dřív.
Moná je kvalitnějí, hlubí.
A jen tak si lehnout vedle sebe, pustit si film, nic nedělat, nebo se opřít jeden o druhého,kdy jsou problémy, podret se. To je přeci taky hodně důleitý.
Upravil(a) dusička (18. 10. 2013 14:05)
Není tady