6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kattynko, Jé, dalí třeátko, gratuluji a bylo plánované??
My si to necháme říct určitě...já bych to do porodu nevydrela...kdy u teda ta monost je.... Já to mám tak, e kdy vím, co to je, lépe se s miminkem vnitřně sívám....
Upravil(a) keks (7. 11. 2013 20:09)
Není tady
Ronji, já s Johankou, kdy mě bylo alespoň trochu lépe a neměla jsem tu cukrovku, taky jedla, na co měla chu...vůbec to neře Vak jak píe, určitě vyběhá kolem dětí... a i kdy ne, svět se nezboří....
Není tady
Ahojky,,mimčo bylo plánované a chtěné, vylo nám to hned první měsíc, jen musím troku poopravit mnoství dětí, máme u doma 4 , Petr 20 let, Eva 17, no a Andulka a Stellinka
Není tady
Kattynko, take páátko, tý brďo...to je úasné a má můj obdiv... Budu si asi chodit pro rady, jak zvládnout více malých dětí naráz...
Není tady
HOlky, promiňte, e k Vám lezu, ale prostě mi nedalo.... Ronji, moc a moc gratuluju, hodně zdravíčka vám vem.
HOlky, a vám to vechno dobře dopadne a přeju Vám moc a moc zdravíčka pro Vás i pro miminka.
A omlouvám se , ale občas nakouknu, jak se vám vede.
Není tady
Ahoj letnatka. Kattyynko taky mám doma pet deti a skoro ve stejném veku jako ty. Budu sem chodit na tebe nakukovat.
Preju vam pohodova těhotenství a zdrava miminka
Není tady
kattyynka napsal(a):
K nám přiletí čáp v červenci
Paráda, moc gratuluju a mám radost, jak se nám tady ty velké rodiny pěkně hromadí U nás v Letňátkách 2011 není třeba ani jedna máma s víc ne dvěma dětma, tak jsem ráda, e tady nás bude víc, hlavně se těím na zkuenosti s tím, jak zvládat věti rodinu
Není tady
martina33 napsal(a):
HOlky, promiňte, e k Vám lezu, ale prostě mi nedalo.... Ronji, moc a moc gratuluju, hodně zdravíčka vám vem.
HOlky, a vám to vechno dobře dopadne a přeju Vám moc a moc zdravíčka pro Vás i pro miminka.
A omlouvám se , ale občas nakouknu, jak se vám vede.
Děkuju Marti
Ohledně pohlaví - říct si to nechám, protoe přesně jak píe Keks, kdy vím, "co" to bude, lépe se mi s dítětem vnitřně sívá. A i z praktického hlediska, výbavičku po holkách mám na ty první měsíce fakt hodně holčičí, tak abych případně dochystala nějaký neutrální barvy. Ale jsme rozhodnutí, e si to sice necháme říct, ale nebudeme to nikomu říkat Chtěla bych to jako překvapení
Není tady
Dobré ráno .
Kattynko páni gratuluji!
My si to taky chceme nechat říct. Taky i z praktického důvodu, kdyby to byl náhodou kluk aby jsme pro něj něco dokoupili, taky právě máme skoro ve holčičí. A prostě tak chci to vědět, na co se těím, jak mu mám říkat, u Nelinky jsem jí jménem říkala u dlouho před porodem i kdy jiným jsme jméno neříkali protoe nám vdycky kadé nějak hanili, a kdy pak někdo nějaké navrhoval tak u stejně padalo, protoe miminko u prostě bylo Nelinka . Ale samo e kdyby se ukázat nechtělo tak s tím nic neuděláme .
Není tady
Děkuji za gratulace u se straně těíme, vylo to hned jak jsme se začali snait
Misho Stellinka u má, teda doufejme nejhorí za sebou. Jetě teď podstoupila transplantaci čočky v tom postieném očičku, no a bojujem. Je straně drobounká, furt nosíme velikost 80 nebo 86, má 9 kilo. Kadé dva měsíce chodíme na onkolu ale tam u natěstí dobrý. Strach o ni mám při kadé sebemení nemoci, no ale ona je úasná a vdy ve zvládne.
Andulka chodí do kolky, já teď udělala státnice a jinak nic nového, máme se fakt fajn, musím říct, po těch hrůzách co jsme si proili je to doma s děckama naprosto úasné.
Není tady
Mish starí děcka jsou doma, Pea studuje vysokou, natěstí při práci a u u nás bydlí i jeho přítelkyně. Evka letos končí ve kole a co bude dělat dál nevím.Chtěla jet do světa ale kdy slyela, e budeme chovat, tak nikam nechce. Jsou na nás nějak moc fixovaní.
U dr. jsem jetě nebyla, času dost. Počkám na srdíčko.
Jen se k nám přidej......budem rádi.
Není tady
Ronja napsal(a):
Niniel gratuluju k výsledku NT screeningu! Mě čeká za týden krev a za dva týdny UTZ, tak u začínám být napnutá Kdy má TP?
TP mam 21.5. tak jsem zvedava jestli zase porodim o neco driv nebo ne. Ted me 25.11. ceka odber krve jako soucast te genetiky, takze snad to bude taky dobry.
Není tady
Ahoj
Nini, gratuluji ke krásnému výsledku NT, jetě krev a budete alespoň chvilku klidní... A já mám TP 18.5.,ale obě děti byli dříve, JOnáek o 4 týdny, Johanka o 17 dní, tak jsem zvědavá, jak to bude teď....jinak k porodu můe kdokoliv,já jsem měla manela, ale některé holky měly maminky, kamarádky, sestry, duly....nebo i víc lidí dohromady... Je zajímavé, e manel mě u porodu nevadil, uvítala jsem jeho přítomnost, ale maminku bych teda nechtěla....moje mamka je v těchto věcech trochu hysterka, take bych s ní asi neporodila...
Katty, to tvoje holčička měla takové trápení??? Pane jo, sice nevím detaily, ale muselo to být asi hrozné...hlavně, aby byla v pořádku a vedlo se dobře...
Jinak Johanka je taky drobeček, v 1 roce má 71 cm a 7,3 kg...
Není tady
misha88 napsal(a):
Já se k vám třeba přidám, ale zatím budu vyčkávat...
nějaká novinka jo?
Není tady
Katty teda tvůj příběh neznám a jen z toho, co tu píe, je mi úzko. Jsem moc ráda, e u jste to zlé s malou překonaly! My měly taky trochu trápení s jednou z holčiček, tak se jen modlím o zdraví, protoe vechno ostatní nějak zvládneme, hlavně kdy budou děti zdravý!
Jinak já uvauju o porodu s dulou nebo soukromou PA. Holky byly sekcí, tentokrát, kdy bude ve ok, bych ráda rodila přirozeně. Manela chci u porodu určitě kvůli sobě (podrí mě), ale PA by se hodila kvůli odbornému vedení porodu a klidu, e se mi někdo věnuje na 100 %. Ideálně bych v této sestavě chtěla odrodit bez přítomnosti kohokoli dalího z porodnice, to mám ale velkolepé plány, na to e jsem v 11. týdnu
Není tady
Teď mi ségra přivezla pytel těhu oblečení, tak mám radost. U mám toti fakt pupík, nějaká povolená břiní stěna nebo co po těch dvojkách Tak jsem ráda, e nemusím nic kupovat, zatím. A do konce mi to asi nevydrí, ale teď dobrý, hlavně tam jsou asi troje kalhoty plus i softshellky na zimu, co si ségra ila loni, kdy byla těhotná. Take super!
Není tady
Ronja napsal(a):
Teď mi ségra přivezla pytel těhu oblečení, tak mám radost. U mám toti fakt pupík, nějaká povolená břiní stěna nebo co po těch dvojkách Tak jsem ráda, e nemusím nic kupovat, zatím. A do konce mi to asi nevydrí, ale teď dobrý, hlavně tam jsou asi troje kalhoty plus i softshellky na zimu, co si ségra ila loni, kdy byla těhotná. Take super!
ja mela u malyho nafoukle bricho snad od sedmeho tydne a touhle dobou jsem uz mela brisko, ale ted porad nic, teda jen kdyz se prejim, tak je to znat :-D u Mirecka uz jsem nedopnula knofliky na kalhotech :-D
Není tady
Já při prvním porodu uvaovala o dule, hlavní důvod byl ale ten, e manel k porodu nechtěl...nakonec si to manel rozmyslel (sám od sebe), take jsem dulu nakonec nevyuila, i kdy jsem jednu kontaktovala...chtěla jsem u porodu někoho mít...no dopadlo to tak, e jsem rodila tak rychle, e manel do porodnice přijel a minutu po narození Jonáka... V porodnici u jsem byla, protoe mě praskla voda, ale na porod se jetě neschylovalo...a pak to lo ráz na ráz, já neměla téměř ani porodní bolesti a u byl malý venku....trochu mě to mrzelo, ale vynahradila jsem si to u druhého porodu, kde manel byl celou dobu se mnou, ale lo to taky pěkně rychle. Johanka byla venku asi za 3,5 hod., co jsme do porodnice dorazili...a musím říct, e hlavně u toho druhého porodu jsem měla tak úasnou porodní asistentku, se kterou jsem nakonec sama porodila, ani ádný doktor nebyl potřeba... starala se dobře, byla milá, usměvavá, podporovala mě po celou dobu, říkala, co mám dělat, co mi uleví, co pomůe porod urychlit,take nakonec ona a manel stačili, dula mě nechyběla... Oba porody jsem měla opravdu přirozené, nikdo nezasahoval, ani oxytocin ani epidurál jsem neměla, ve nechali tak nějak přirozeně plynout...ale samozřejmě mě chodili kontrolovat, zda je ve v pořádku...a to jsem rodila v největí porodnici v Brně, kde se říká, e se tam porody uspěchávají a jde to jak na běícím pásu...já si nemůu stěovat...
Teď mám břicho, jako v prvním těhotenství v 5.tém měsíci...opravdu mě přijde, e čím víc krát jsem těhotná, tak roste břicho rychleji...ono se to pak srovná,ale teď u je to na mě znát, dokonce si toho začínají lidi vímat..
Není tady