29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
LETŇÁTKA 2014
Korin
33 let
Tom - leden 2012
TP: 3.4.
Keks
35 let
1.dítě: Jonášek, 7/2009
2.dítě: Johanka 11/2012
TP: 18.5.2014 CHLAPEČEK
Niniel
24 let
Mireček 1,5 roku
TP: 21.5. HOLČIČKA Natálka
Ronja
33 let
Maruška a Bětuška, červen 2011
Další dvojčátka, TP 31. 5. 2014
Vendulák88
25let
doma Nelinka - červen 2011
TP: 10.6.
Misha
26let
doma Julie 09/2011
TP:16.6
Janinka_v
33 let
Doma Krystof -01/2012
Ceka dvojcata - pravdepodobne jednovajecna
TP: 15.7.
Kaly
28 let
2 dítě
Tp- zatím nestanoven
Upravil(a) Danuskaxy (12. 1. 2014 18:28)
Není tady
My budeme mít letňátko, na přelomu května a června, ještě nemám určený přesný termín.
Není tady
Teda už jsou v pořadníku "letňátka2014" tak doufám, že se zadaří a přiřadím se k vám. A hlavně že tu bude plno
a živo
Není tady
téda, letňátka jsou moje srdcovka, mám doma jedno z 2008 doufám, že se tu ještě objevím
Není tady
slunicko napsal(a):
Gabi...a jak to s váma vypadá..pořád na tebe myslím
Sluni, stále nijak ..
v říjnu jsem začala s Mojžíšovkou, mám záda dole v esíčku bloknutá a ztuhlá, tak uvidíme, co to semnou udělá ...
Není tady
Ahoj,
hlásím se tedy do klubu... Neplánovaně, nečekaně...termín kolem 18.května...uvidíme však, jak to všechno dopadne...
Gabi....
Ronjo, Danusko a všechny ostatní - super
Není tady
Holky, moc gratuluju všem přeji pohodové a klidné těhu-začátky.
Míša nám "trval" 4 měsíce, tak ještě máme čas - ale doufám že se k vám zařadím
Není tady
Ahoj,
jo Ronji, sice mě z toho "nadměrňátka" už teď jímá hrůza, jak to budu zvládat, ale těším se...když už je tu...
Holky, jak vy, všechno v pořádku?
Není tady
Ronji, Keks, ty jo, to jsou novinky, gratulace veliká
Není tady
Jé to jsem ráda že se tady nějak najedeme . Ronji
. Keks páni, ještě si tě pamatuju ve snažilkách před prvním a teď už třetí
, moc gratuluji
.
A gratulace i Niniel a Scorpion
.
Takže holky už máte asi všechny srdíčka?
Gabko jééé jak já bych ti přála aby ses taky přidala , držím moc a moc palce!!!
Není tady
Ronji a v létě čekáte jedno nebo zase dva (dvě) nadělení?
Vendi, srdíčko už bylo, samozřejmě...měla jsem jít na NT, ale vzhledem k věku a k jiným okolnostem jdu za 4 týdny rovnou na amnio...no bojím se, ale uvidíme, jak to dopadne...snad dobře....kdyby to bylo první, nebo i druhé miminko, tak bych amnio asi odmítla, ale takhle jsem ráda....
Upravil(a) keks (5. 11. 2013 20:59)
Není tady
Keks, já jsem na amnio byla u syna, NT mi vyšlo krásně, ale tripple test ne, tak mi doporučili odběr. Teď v pátek jdu na NT a asi rovnou budou brát krev na ten tripple, tak doufám, že tentokrát bude v normě.
Jinak srdíčko už je slyšet i přes AngelSounds ;-)
Není tady
Keks čekáme paterčata To je teď takový populární
Na amnio ti moc držím palce, ať to proběhne bez komplikací a výsledek je dobrý. Mě čeká za 3 týdny NT screening. Momentálně mám oboustranný těžký zánět zvukovodu a ATB Tak doufám, že bude všechno ok.
Není tady
Ronji, paterčata, jo??? Tak to budete brzy v televizi...
Neboj, však určitě máš ATB, které v těhotenství můžeš...já měla v obou těhotenstvích ATB na zánět močáku...tedy až později, ale byly taky...a všechno dobré... teď jsem pro změnu prožila 2 střevní virózy, norovirovou a rotavirovou, chytla jsem je od dětí, tak mám taky trošku nahnáno, aby bylo vše OK...ještě jsem byla i nachlazená...tak tě úplně chápu, ale prostě nemocem se člověk nevyhne ani v těhotenství, no...je to buď a nebo...
Ronji, Niniel, držím palce na úspěšný NT !! Ronji, ty jdeš kam? Do Prenatalu v Brně?
Niniel, nenabírají se triply až v 16 tt?? A máš AngelSound? Uvažovala jsem o pořízení, už v pedchozích těhotenstvích, ale nakonec to nechávám na přírodě...stejnak kdyby něco, tak to člověk neovlivní....je mě furt tak zle, stále zvracím několikrát za den, tak věřím, že je všechno v pořádku... Ale myslím, že někoho to může uklidňovat, když si poslechne srdíčko...
Není tady
No Ronji, žádná sranda, už i my budeme muset pořídit větší auto, páč se nám tam nevlezou 3 autosedačky (do Fabie se opravdu nevlezou ) a nevím, kam to třetí dítko šoupneme v tom našem pididomečku....
nad tímto přemýšlím furt dokola....
Není tady