6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
helena napsal(a):
člověk měl předtím dovolenou a byly svátky... před námi zase nic až letní dovolené
Si dovolenou mezi svátkama neberu... v práci nikdo neotravuje, takže si v klidu udělám takový ty přípravy na další rok, ať už v papírech nebo v počítači, nový šanony atd. - a v tom mezičase Vánoce-dovolená si den volna tu a tam udělám.
Ty to máš tak, nu a někdo jiný zase jinak. A vše je OK.
Není tady
helena napsal(a):
člověk měl předtím dovolenou a byly svátky... před námi zase nic až letní dovolené
Si dovolenou mezi svátkama neberu... v práci nikdo neotravuje, takže si v klidu udělám takový ty přípravy na další rok, ať už v papírech nebo v počítači, nový šanony atd. - a v tom mezičase Vánoce-dovolená si den volna tu a tam udělám.
Však tys říkala, že ti 2. leden nepřipadá jiný než ostatní dyn. Já se právě zamýšlím nad tím, proč někomu ninému připadá nepříjemný a napadlo mě, že je to možná,tím, že je po dovolené.
Není tady
dusička napsal(a):
A hlásím, že perníčky od Bety naprost božský. Po náletu mi zbyla cca půlka (mno, aspon mám míň na zdobení)
dusi, to jsou ty perníčky, co se nemusí naležet.....prosím o recept......dík
od Bety je vše super, já budu po loňské zkušenosti dělat její marokánky z dvojité dávky
Není tady
vera napsal(a):
dusička napsal(a):
A hlásím, že perníčky od Bety naprost božský. Po náletu mi zbyla cca půlka (mno, aspon mám míň na zdobení)
od Bety je vše super, já budu po loňské zkušenosti dělat její marokánky z dvojité dávky
Veru - mrkni do diskuze vánoční pečení,nepečení, zkopírovala jsem Bety příspěvek
Není tady
dusička napsal(a):
vera napsal(a):
dusička napsal(a):
od Bety je vše super, já budu po loňské zkušenosti dělat její marokánky z dvojité dávkyVeru - mrkni do diskuze vánoční pečení,nepečení, zkopírovala jsem Bety příspěvek
dusicko......děkuji...jdu na to
Není tady
Česko zpívá koledy - středa 11. prosince 2013 v 18 hodin
http://www.denik.cz/ceskozpivakoledy/ce … 21120.html
Není tady
Já mám naplánováno pečení na tento víkend. Už se na to hrozně těším, ale přitom vím, že v neděli večer budu proklínat Vánoce a mojí zarputilost upéct aspoň deset druhů, protože padnu vyčerpáním Jinak dárky máme převážně nakoupené, něco jsem kupovala já něco manžel. Jedná se většinou o takové klasické věci jako knížky, kosmetika, oblečení apod. Akorát z jednoho dárku mám obrovskou radost a to je dárek pro rodiče, kterým jsme pořídili wellness víkend na Kaskádu, tak doufám, že se jim to bude líbit a že si odpočinou.
Není tady
Tohle mi hodně chutná
zhruba recept - ale každý může dát co má rád podle sebe, upéct hodně do růžova
rozmačkaný banán (použila jsem 3 ks), med (4 lžíce), sušené goji, sušené ovoce, semínka - slunečnicové, sezamové, lněné, drcené vlašské ořechy, lžíce oleje
banán jsem rozdrtila tyčovým mixérem, všechno jsem tam vmíchala a pekla jsem to na černé fólii z Lidlu, peču na ní úplně všechno
Není tady
Marokánky co se nerozpliznou (v pozadí se chladí úlky z formiček Tescoma) musím to chladit na chodbě, nemám jinde místo...
1/2 l mléka (možno dát i smetanu nebo půl na půl)
8 zarovnaných lžic hladké mouky (nepřesypávat pak se to blbě maže)
10 zarovnaných lžic krupicového cukru (nebo krystal) to uvaříme,
pak přidáme
400 - 500g směsi oříšků a sušeného ovoce podle vlastního výběru
namažeme na plech s fólií nebo papírem placičky, upečeme do růžova, otočíme, potřeme čokoládou
Upravil(a) Bety (15. 12. 2013 13:10)
Není tady
Dobrý den. Narychlo ještě scháním pro syna k Vánocům mobil. Můžete mi poradit kde koupit levně, ale aby to nebyla špatná kvalita? Díky
Není tady
Brrouk napsal(a):
Dobrý den. Narychlo ještě scháním pro syna k Vánocům mobil. Můžete mi poradit kde koupit levně, ale aby to nebyla špatná kvalita? Díky
Zkus alza.cz. Já objednavala tady v neděli v noci a balíček dneska přišel: http://www.tipa.eu/cz/czproc-nakoupit-u-nas/t-261/
Není tady
dusička napsal(a):
Brrouk napsal(a):
Zkus alza.cz. Já objednavala tady v neděli v noci a balíček dneska přišel: http://www.tipa.eu/cz/czproc-nakoupit-u-nas/t-261/
duši, neboj. však on se brouk vyjeví kde úspěšně nakoupil a hodí sem nějakou tu reklamu
Není tady
Vánoce z pohledu trestního zákoníku - sliby, že přijde Ježíšek: šíření poplašné zprávy. Paragraf 357 TrZ - až 2 roky - "Když budeš zlobit, dostaneš!", vydírání. paragraf 157 TrZ - 6 měsíců až 4 roky - "Když budeš hodný, od Ježíška dostaneš..", podplácení, paragraf 332 TrZ - až 2 roky - Lití olova: činnost, která může způsobit újmu na zdraví. Paragraf 148 TrZ - až 1 rok - Otevření dopisu Ježíškovi: porušení listovního tajemnství. Paragraf 181 Trz - až 2 roky - Podle starého trestního zákoníku: - Výroba vaječného koňaku: nedovolená výroba lihu, paragraf 194a - až 1 rok vězení!
Není tady
Brouk: Zdravím. Já mám dobrou zkušenost s internetovým obchodem cesky-mobil. Podívejte se na stránky a třeba si taky vyberete;-)
Není tady
aprill napsal(a):
Vánoce z pohledu trestního zákoníku - sliby, že přijde Ježíšek: šíření poplašné zprávy. Paragraf 357 TrZ - až 2 roky - "Když budeš zlobit, dostaneš!", vydírání. paragraf 157 TrZ - 6 měsíců až 4 roky - "Když budeš hodný, od Ježíška dostaneš..", podplácení, paragraf 332 TrZ - až 2 roky - Lití olova: činnost, která může způsobit újmu na zdraví. Paragraf 148 TrZ - až 1 rok - Otevření dopisu Ježíškovi: porušení listovního tajemnství. Paragraf 181 Trz - až 2 roky - Podle starého trestního zákoníku: - Výroba vaječného koňaku: nedovolená výroba lihu, paragraf 194a - až 1 rok vězení!
Du sedět za vaječnák.
Není tady
Jakej budete mít letos stromek? Já fialovo-bílý a to naposlední chvíli kupuji ozdoby. Byla jsem o víkendu na Freeportu a v Renatě Sláme jsem se teda pokochala. Tak krásnýž a origoš ozdoby. Mám medvídky z filcu, ty jsem nikde neviděla,fakt super
Není tady
Stromecek mame maly ,ale zivy a na nem zlate banky a hvezdicky.
Není tady
U nás stromeček jedině živý, vyrost na zahradě takže čerstvě uřezaný, voňavý. Zdobit budeme až v pondělí
Není tady
My taky živý. Krásně voní.
Není tady
Já letos vsázím na užitečné dárky a proto celá rodina obdrží zdravotní židle do pokojů ke svým počítačům
Není tady
N a vanoce nemam prasule
Není tady
jalina napsal(a):
N a vanoce nemam prasule
vánoce nejsou o penězích....jsou o pohodě
Není tady
V ZOO mají nový přírůstek - chovají tam Santa Clause:D Více zde: http://radovan.bloger.cz/pel-mel/Proc-s … kych-Vanoc
Není tady
Bety: To vypadá dobře a nejedná se o čistě vánoční cukroví, takže by se to dalo péct určitě kdykoli během roku Díky za tip, určitě to vyzkouším.
Aprill: Super, teď jen abych čekala, kdy si pro mě přijdou, co?
Á propos, jak u vás dopadl štědrý večer? Žádná kost v krku se nekonala, doufám Nám zbývají zítra poslední známí, co přijedou na návštěvu a až do silvestra budeme mít zase na chvilku klid. O silvestra to začne nanovo
Není tady