6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Také miluju vánoční reklamy na Kofolu a na Coca Colu .
Není tady
Když byli kluci malí, tak jsem jim na Mikuláše pekla perníkové saně a do korbičky vyskládala nějaké to mlsání.
Mělo to děsný úspěch. Už uvažuju o tom, že zase začnu péci pro vnučky.
Inspiraci jsem kdysi, ještě za totáče, získala z německého časopisu Schoner Wohnen.
Není tady
Zdravím, letos řešíme, kde sehnat nějaký pěkný umělý vánoční stromek. Nějaké typy? Nejlépe nějaký e-shop:) Díky
Není tady
dušička: Díky za návod, letos jsem se rozhodla, že se pokusím upéct nějakou tu chaloupku. Snad ji taky nepromáčknu... )
jaja.papaja: Minulý rok jsme kupovali umělý stromek tady http://www.mujstromecek.cz/ a vypadá fakt dobře. Můžu jen doporučit.
Není tady
Ahoj, já už budu mít skoro všechny dárky pomalu nakoupené. Nemám totiž ráda ten předvánoční shon a nával v obchodech,takže to raději řeším dřív a taky nemám tolik výdajů najednou. Takže momentální stav je tenhle. Pro neteř: knížku Bílá paní na hlídání a plyšák kačer Donald, obojí si řekla a ještě pro ni mám v plánu pořídit jeden dárek. Letos měla 5,takže klidně mi můžete poslat nějaký tip Synovec miluje traktory a auta, takže pro něho mám dřevěné skládací autíčka, dětskou jídelní sadu s mašinkama a takový větší traktor. Přítel dostane golfový kurz do Kuřimi a jelikož to není nejlevnější,tak už jenom nějakou maličkost. Pro maminku mám luxusnější krém na ruce a koženou peněženku, tatínek dostane zastřihávač a zvětšenou a zarámovanou fotku jeho dvou bratrů, kteří jsou už mrtví. Sestra a manželem dostanou activity,ať se pobaví a tím budu mít dárky vyřešené Babičky a dědečky už nemám a s kamarádkama s dárky nekupujeme.
Není tady
jaja.papaja napsal(a):
Zdravím, letos řešíme, kde sehnat nějaký pěkný umělý vánoční stromek. Nějaké typy? Nejlépe nějaký e-shop:) Díky
Taky přemýšlím o umělém stromku. Před pár lety bych to odsoudila, ale teď je už syn velký a kdyby byl ten stromek hezký, aspoň bych nemusela vysávat jehličí.
Není tady
Jako každej rok budeme mít živej stromek. Malej, ale živej. krásně voní.
Není tady
Nela napsal(a):
jaja.papaja napsal(a):
Taky přemýšlím o umělém stromku. Před pár lety bych to odsoudila, ale teď je už syn velký a kdyby byl ten stromek hezký, aspoň bych nemusela vysávat jehličí.
neli a co stromeček v květináči? jehličí je z něho minimum.
Není tady
s tím květináčem je to dobrý nápad, švagrová jej kupovala minulý rok a i přes upozornění prodejce ji přežil v květináči i na letošek. My jsme sami dva, tak jsme si koupili symbolický umělý stromek za 200 http://www.beautifulhome.cz/90cm-zeleny … -ct90-123p
Není tady
Jestli se nepletu, tak v Brně funguje to, že si koupíte nebo pronajmete menší stromeček v květináči, který po vánocích zase vrátíte a pak se vysazuje v lese. Vím, že bývalý přítel to v minulosti takhle řešil. Slavím vánoce s rodiči a taky máme umělý stromek. Sestra pro děti má teda ještě živý,ale někdy mám pocit, že je to stejně zbytečné.Asi to moc neocení, to spíš ty dárky
Není tady
aprill napsal(a):
Nela napsal(a):
jaja.papaja napsal(a):
neli a co stromeček v květináči? jehličí je z něho minimum.
Aprill, v květináči jsme měli minulý rok, jenže při zalívání se nám poškodily parkety, i když jsme vůbec nezaznamenali, že to někde protéká. Takže už nee.
Není tady
Nela napsal(a):
aprill napsal(a):
Nela napsal(a):
Taky přemýšlím o umělém stromku. Před pár lety bych to odsoudila, ale teď je už syn velký a kdyby byl ten stromek hezký, aspoň bych nemusela vysávat jehličí.neli a co stromeček v květináči? jehličí je z něho minimum.
Aprill, v květináči jsme měli minulý rok, jenže při zalívání se nám poškodily parkety, i když jsme vůbec nezaznamenali, že to někde protéká. Takže už nee.
, já ho dávám ještě do velkého květináče....
Není tady
A ja budu opet na stedry den v praci jako kazdy rok.
Není tady
Jako každý rok se letos těším na živý vánoční stromek (umělý je pro mě chabá náhražka, jehličí neřeším, míváme borovičku, z té tolik jehličí nepadá a navíc máme parkety, z nich se to jednoduše smete), vánoční trhy (ty brněnské začínají zrovna dnes) a kapra s br. salátem. A pak budu soutěžit - http://www.hueber.de/adventskalender2013/ , soutěžila jsem už minulý rok, nic jsem nevyhrála, ale to nevadí, bavilo mě to.
Přemýšlím, že letos nazdobím stromek dříve než na Štědrý den dopoledne, možná už 22. nebo i 20. A budu se kochat a poslouchat při tom koledy a těšit se z vánoční atmosféry. Kdy zdobíte stromek?
Není tady
Vil, já už 7 let strojím stromek začátkem prosince, abych si ho užila. Letos budu strojit trochu později, protože ho chci nechat až do půlky ledna, kdy přijede na dovolenou syn z Anglie a oslavíme spolu takové opožděné Vánoce. Mám umělý, tak vydrží. A na balkoně mám jeden živý v květináči.
Není tady
Stromeček máme živý, kapr letos ve vaně nebude (neb jsme ji zrušili:-))). jestli s emi bude chtít udělám tento víkend perníčky
Není tady
Tak pekárna už dělá perníčkové těsto:-)
Není tady
Stromeček máme už několik let umělý. V každé místnosti mám ale ve váze větvičky z lesa, takže to krásně provoní.
Dneska jdeme péct perníčky, s ostatním pečením začínám až po Mikuláši.
Stromeček strojíme23 večer.
Kapra nemáme, neb ho nikdo nejí.
Není tady
holcina napsal(a):
, taky se na to chystám. ale asi až příští víkend neb nějak nestíhám
Není tady
aprill napsal(a):
holcina napsal(a):
, taky se na to chystám. ale asi až příští víkend neb nějak nestíhám
Hlásím těsto hotový, zkouším recept od Bety.
Není tady
stromecek, vyzdoba bytu hotovo!
Není tady
Stromeček jedině umělý, ty živé mi přijdou jako strašná košťata. Pro vůni trháme větvičky jehličí a mám doma naaranžované.
Těším se na vánoční výzdobu, dnes jsem v práci na přesčasu, ale zítra se na to hned vrhnu. Stromeček chci dát také dřív, abychom si ho užili
Kapra neděláme, nikdo ho nejí. Jen u rodičů si táta dělá štiku - o moc lepší než kapr, tak tu pak někdy ochutnám.
A moc se těším na pečení cukroví, už se chystám, ale pořád chybí čas .
Není tady
My teď míváme živý stromek, ale umělému se nijak zásadně nebráním. Nosí nám ho Ježíšek, takže zdobíme v noci z 23. prosince na Štědrý den. :-)
Doma jsme kapra nikdy neměli, vždycky filé, až s manželem jsme začali s kaprem, teď ho máme víc kvůli synovi - když už nám ta potvora plave ve vaně, tak co potom s ním, že?
Mj. děvčata - máte, prosím, nějaký zaručený dobrý recept na vanilkové rohlíčky a linecké? Recepty po mamince se nám poztrácely a na netu je toho mraky, ale raději bych něco osvědčeného.
Věnec na rozsvícení první svíčky máme připravený, jinak vzhledem k událostem s výzdobou letos pokulháváme.
Není tady
Ahoj, doporučuji nakoupit na tomto eshopu..... české hračky s duší a energií, děti je prostě milují :-)
................................................................................................................................................
A já zase doporučuji nespamovat diskuze nepovolenou reklamou, všechny odkazy a totožné příspěvky pochopitelně smazány. Administrátorka
Upravil(a) AndreaP. (1. 12. 2013 22:36)
Není tady
Už mám upečené zázvorky, heč!
Není tady