6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj maminky, řeím dilema s koupí dětského teploměru. ten starý u je takřka nepouitelný, chci zkusit digitální, ale jejich reference kolikrát nejou moc příznivé. slýchávám, e neměří přesně, někdy vůbec. můete mi nějaký poradit a doporučit z osobních zkueností?
Není tady
kadá má něco a slýchávám i názory na klasický rtuový, e je nejelpí, ale já jsem spokojená s hartmannem http://www.zdravotnicke-potreby.net/detail.php?id=25732 Je to plně funkční a snadno ovladatelný teploměr, měří se v uchu nebo na čele, má akustickou funkci před měřením a po měření, jako jsme s ním spokojeni a neměnila bych. pokud má anci někde vyzkouet, tak neváhej. nestojí ani moc peněz.
Není tady
v.esna napsal(a):
kadá má něco a slýchávám i názory na klasický rtuový, e je nejelpí, ale já jsem spokojená s hartmannem http://www.zdravotnicke-potreby.net/detail.php?id=25732 Je to plně funkční a snadno ovladatelný teploměr, měří se v uchu nebo na čele, má akustickou funkci před měřením a po měření, jako jsme s ním spokojeni a neměnila bych. pokud má anci někde vyzkouet, tak neváhej. nestojí ani moc peněz.
Koukám, e má Thermoval duo scan, já taky, jetě mám tedy rapid flex ten digito s ohebnou pičkou. Tím měřím třeba prdolce malé v zadečku, kdy si chci být fakt jistá, u toho míma člověk nikdy pořádně neví a přeměřuju kadým teploměrem, co mám doma :-D ale jinak standardně pouíváme Thermoval duo scan vichni. Hlavně pro děti v noci - stačí "pípnout", za vteřinku je hotovo, je to snadné, pípnutí děti nevzbudí, displej je podsvícenej příjemně, take hned vidím, nemusím svítit, nemusím budit děti - k nezaplacení
Není tady
Ahoj, taky doporučuji Thermoval duo scan. Máme ho doma a ze začátku jsem hodnoty kontrolovala s digitálním teploměrem. Testovala jsem ho na obou dětech. Mám 4 leté a 3 měsíční a mladí dostal bohuel virózu hned po estinedělí, take jsem měřila teplotu téměř kadou půlhodinu a u obou se porovnávané hodnoty shodovaly. Teď u ani digitální teploměr nepouívám. Jen si to chce pořádně nastudovat návod a postupovat podle něj. Jsem z něj nadená. koda jen, e jsem ho neměla u u prvního syna, kdy byl miminko.
Není tady
Já jsem na Thermoval duo scan četla na netu jen samé negativní komentáře.
Není tady
já mám Thermoval duo scan cca 8m od narození syna. nejprve jsme to zkoueli s přítelem na sobě a házelo nám to kadému jiné hodnoty, a jsme byli trochu zklamaní. Ale chyba byla v nás, protoe jsme patně pochopili návod, který je podle mě patně napsaný (přítel ho četl i ve francouztině a taky si nebyl jistý). Je tam napsáno: "Plochu nástavce umístěte cca 1cm nad střed obočí." A my jsme mysleli, e to má být cm nad kůí ve vzduchu...tudí jsme měřili patně a samozřejmě nepřesně. Natěstí jsem se to naučila podle videonávodu na youtube http://www.youtube.com/watch?v=pZM1F5tmMzo pčed synovo prvními vyími teplotami a pak u to bylo fajn, protoe jsme sledovala teplotu třeba 5krát za noc, vdy jsem si měření alespoň dvakrát překontrolovala a vdy mi vycházela stejná hodnota. Take teď teploměru plně důvěřuji a jsem spokojená :-)
Není tady
ahoj holky, taky mam Thermoval duo scan a jsem moc spokojená. Dala jsme na různé příspěvky od uivatelek, jaký teploměr jsem dlouho studovala vude na netu, a nezalekla jsme se sloitějího návodu. Nemůu si teď teploměr vynachválit, a to hlavně jak rychle měří - to je prostě k nezaplacení .
Není tady
lucillese napsal(a):
já mám Thermoval duo scan cca 8m od narození syna. nejprve jsme to zkoueli s přítelem na sobě a házelo nám to kadému jiné hodnoty, a jsme byli trochu zklamaní. Ale chyba byla v nás, protoe jsme patně pochopili návod, který je podle mě patně napsaný (přítel ho četl i ve francouztině a taky si nebyl jistý). Je tam napsáno: "Plochu nástavce umístěte cca 1cm nad střed obočí." A my jsme mysleli, e to má být cm nad kůí ve vzduchu...tudí jsme měřili patně a samozřejmě nepřesně. Natěstí jsem se to naučila podle videonávodu na youtube http://www.youtube.com/watch?v=pZM1F5tmMzo pčed synovo prvními vyími teplotami a pak u to bylo fajn, protoe jsme sledovala teplotu třeba 5krát za noc, vdy jsem si měření alespoň dvakrát překontrolovala a vdy mi vycházela stejná hodnota. Take teď teploměru plně důvěřuji a jsem spokojená :-)
Na začátku jsem s tím měla uplně stejnou zkuenost. Myslela jsem si, e vecny tyhle "nové" teploměry jsou prostě bezkontaktní a hotovo. NO a pak mi to měřilo samozřejmě blbosti. Ale teď u vím, jak na to,take Thermoval duo scan dvakrát sláva, protoe fakt měří za pár vteřin a hlavně dobře....musím zatukat....uk, uk, uk :-)
Není tady
Tak já ted koupila v Lidlu asi za 350kč Taky měří rychle a přesně. Návod uplně jednoduchý a srozumitelný podle něj kadý hned pozná, e se musí přiloit na čelo. :-D :-D
Není tady
Teplomer z Lidlu by som sa asi bala kupit .. predsa len, asi to ma svoj dovod, ze sa predavaju v lekarni a zdravotnickych potrebach? Mozno na orientacne meranie, ale to mi staci aj prilozit ruku k celu
Není tady
lucillese napsal(a):
Ahojky, chcem len reagova na tvoj príspevok. Zo začiatku som bola tie zmätená ako nato, pretoe som bola naučená na starý klasický teplomer.. Na tudovanie návodov a podobne nemám moc času (lenivos moja ).. No ale ak má niečo fungova správne atď treba si nájs troku času Pretudovala som si aj priloený návod ale aj piktogramy (tie modré) na balení akonáhle som mala nejaké nejasnosti, pozrela som si návod na youtube (tam je asi vetko )..
Take moje meranie vyzeralo a vyzerá asi takto: zobrala som teplomer, zapla ho, po krátkom pípnutí som si ho priloila na stred čela asi 1cm nad začiatok obočia, pohybovala som teplomerom po dobu cca 3 sekúnd a ku spánku /k spánkovej tepne/ ÁÁÁ HOTOVO ete taká malá poznámočka, netreba ním tlači, pohybova jemne ááá medzi jednotlivými meraniami nech je odstup aspoň 30 sekúnd
Tak hádam som niekomu z Vás pomohla.. Thermovalu Duo Scanu dávam palec hore
Není tady
Já také musím souhlasit, Thermoval Duo Scan má nás doma nezastupitelné místo. Poté, co jsme se s ním naučili pracovat - je opravdu třeba netlačit na kůi :-) - jsme maximálně spokojení. V noci odpadává buzení dětí, jednodue přiloím k čelíčku a za 3 vteřiny je hotovo ;-)
Není tady
My mame Thermoval jiz pres pul roku a mereni nasich prcku je s nim opravdu velice rychle a jednoduche. Zezacatku to chtelo vychytat ten spravny grif, precist si navod, projit instruktazni video, kazdopadne po techto krocich je fakt radost s nim merit. Kdyz si predstavim ty hruzy s digitalem, kdy jsme deti museli drzet spolecne s manzelem, abychom je zmerili.... ;-) Za me rozhodne doporucuji...
Není tady
Ahoj maminy, nebojte se moderních teploměrů. je to jen o zvyku, jako s mobilným telefonem. Taky jsem byla "neikovná", ne jem si z klasiky zvykla na dotykový. A taky mi to nejdřív hazelo nezmysly. :-) Já mám infra Thermoval duo scan a jsem spokojená. je hlavně rychlý a praktický. A super, e nemusím děti v noci budit. Vem přeji dobrý výběr teploměru a co nejméně pouítí při nemoci. :-)
Není tady