Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 12. 10. 2013 11:31

Lucccinka13
Zablokovaný

Studen agency- práce

ahoj ráda bych řekla pár věcí k této agentuře, byla jsem s ní na dovolené a byla jsem maximálně spokojená, co se týká všeho, od půjčení auta po hotel a i personál. Je to asi tři dny co přešel syn za mnou, že by chtěl s touto agenturou odjet pracovně do USA a teď se vás tu ptám máte s touto agenturou v tomto ohledu zkušenost? Přece jenom je to daleko a vím, že víza a spoustu dalších věcí, je to složité zařídit, má to ta agentura podchycené?

Není tady

#2 16. 10. 2013 19:38

leontýnkaj
♥♥-----

Re: Studen agency- práce

ahojky já jsem s ní byla v zahraničí a byla jsem velice spokojena, co bylo skvělé, že zařídili úplně vše a ještě jsou 24 hodin na příjmu. Za co jsem moc ráda, mohla jsem se v pohodě domluvit a poradit. V USA jsem sice nebyla, ale určitě to bude dosti podobné. Určitě bych jim napsala a uvidíte.

Není tady

#3 29. 10. 2013 14:29

Adus
♥------

Ahojky já jsem byla v USA se Studentem agency bylo to skvělé, co se týká všeho jako prostředí v práci i v ubytování. Vše mi zařídila agentura a taky i vízo.

Není tady

#4 30. 10. 2013 21:10

Lucccinka13
Zablokovaný

ahojky nevíte jestli student agency i nabízejí pobyty v Austrálii a pokud ano, tak jaké s tím máte zkušenosti? Dík

Není tady

#5 31. 10. 2013 16:19

Brrouk
Zablokovaný

Ahoj já do Austrálie, nepojedu já to vidím spíše na http://pracovnipobyty.cz/work-and-travel-usa/ Ale už se mi to blíží. A pak na jaře hurááá pryč wink

Není tady

#6 19. 3. 2014 9:36

Alzbeta
♥♥♥----

Já bych zrovna agentuře jako student agency věřila.  Osobní zkušenost nemám, ale znám lidi co si je pochvalovali a neslyšela snad nikoho, kdo by si stěžoval na něco zásadního.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí