19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
U jste někdy slyeli o domu, který svým obyvatelům přináí jen netěstí nebo i smrt? Jeden takový údajně prokletý dům je na umavě, jeden z obyvatelů se krátce po nastěhování stal dokonce sériovým vrahem. Dost straidelný článek o tom domu jsem nael tady http://radovan.bloger.cz/pribehy-cestov … -opravdovy
Docela děsivé a prý je to vechno pravda.
Upravil(a) Rufus (12. 10. 2013 15:40)
Není tady
Rufus napsal(a):
U jste někdy slyeli o domu, který svým obyvatelům přináí jen netěstí nebo i smrt? Jeden takový údajně prokletý dům je na umavě, jeden z obyvatelů se krátce po nastěhování stal dokonce sériovým vrahem. Dost straidelný článek o tom domu jsem nael tady http://radovan.bloger.cz/pribehy-cestov … -opravdovy
Docela děsivé a prý je to vechno pravda.
Ve je o energii. ádná energie se neztratí, ádné nespravedlnosti nezůstanou nepotrestány, jen jinak ne často očekáváme. Jiná osoba na sebe můe vzít nevědomě pokračování vyúčtování. Je vhodné dům zbourat a vyhnout se tomu místu. Jen zcela čistá osoba dovede kletbu místa zvrátit. Síla dobra musí být silnějí ne síla zla.
Není tady
Otázka je, odkud ta zlá energie pochází. Zůstala tam po té události, kdy vesničané ukamenovali stařenku, anebo je moné, aby byla dílem kletby čarodějnice?
Není tady
Mandragoso,
já s tebou nesouhlasím. Myslím si, e vechno, co máme v ivotě, tam není čistě náhodně, ale cíleně. A to proto, e my vyzařujeme nějaké energie a to, co se nám děje, vyzařuje ty samé energie. A princip vesmíru je, e stejné přitahuje stejné. Pokud na sebe nějaká osoba vezme "vyúčtování", je to její záměr (vyí Já). Tím, e se vyhne jednomu místu, to ti nepomůe, abys nenala vzápětí něco podobného. Prostě to, co vyzařuje, to ti přijde do ivota.
A pak: kdo je čistá osoba? Nikdo, kdo se inkarnoval na zem. Vichni v sobě máme více či méně "zla", způsobeného egem. Tím, e jsme odděleni. Kdo nemá ádné ego, nemá na zemi co dělat.
A pokud myslí čistou osobu člověka, který své ego potlačil a teď ije mravný ivot, tak to není čistá osoba. Kdy ti někdo řekne, buď hodný a ty jsi hodný jen proto, e je to tak správně, tak se své "zlobivosti" nezbaví, jen ji potlačí a zůstává tam dál.
Mluvím ze své vlastní zkuenosti, ne z toho, co jsem vyčetla z kníek.
Upravil(a) Tulipánka (13. 10. 2013 11:13)
Není tady
Tulipánko, zcela s tebou souhlasím. Nic není náhoda a ve má svůj důvod. Energie se přitahují a ne náhodně. Jakékoliv vysvětlení povauji za abstraktní záleitost v krátkém vstupu.
Rofus - co to způsobilo? Pokud se nás to přímo netýká, není nutno se tím zabývat. Vechny kletby se dají zruit.
Není tady
Jo, sice na tom místě neiju, take je moná pravda, e není potřeba se tím zabývat, ale na druhou stranu můe být uitečné vědět, jak se zbavit negativní energie.
Jeden člověk, který se zabývá drahými kameny, mi říkal, e kdy si pořídím kámen, měl bych ho na pár týdnů poloit do potoka nebo zakopat v lese na oputěném místě - energie čistého místa z kamene "vysaje" energie předchozích majitelů, které by pro mně nemusely být příznivé a naopak ho naplní energií čistou, energií divoké přírody.
To místo, které je zmíněno v článku, je ale zřejmě natolik znečitěno patnou energií, e mu nepomáhá ani umístění v divočině.
Není tady
Rufus napsal(a):
Otázka je, odkud ta zlá energie pochází. Zůstala tam po té události, kdy vesničané ukamenovali stařenku, anebo je moné, aby byla dílem kletby čarodějnice?
Aj, aj... kžudne oboje, plus ete niečo, čo nie je "zjavné", vonkajie a prejavené, trebárs niečo zlé, zlom v tom mieste, "zlá ila".
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Mandragoso,
já s tebou nesouhlasím. Myslím si, e vechno, co máme v ivotě, tam není čistě náhodně, ale cíleně. A to proto, e my vyzařujeme nějaké energie a to, co se nám děje, vyzařuje ty samé energie. A princip vesmíru je, e stejné přitahuje stejné. Pokud na sebe nějaká osoba vezme "vyúčtování", je to její záměr (vyí Já). Tím, e se vyhne jednomu místu, to ti nepomůe, abys nenala vzápětí něco podobného. Prostě to, co vyzařuje, to ti přijde do ivota.
A pak: kdo je čistá osoba? Nikdo, kdo se inkarnoval na zem. Vichni v sobě máme více či méně "zla", způsobeného egem. Tím, e jsme odděleni. Kdo nemá ádné ego, nemá na zemi co dělat.
A pokud myslí čistou osobu člověka, který své ego potlačil a teď ije mravný ivot, tak to není čistá osoba. Kdy ti někdo řekne, buď hodný a ty jsi hodný jen proto, e je to tak správně, tak se své "zlobivosti" nezbaví, jen ji potlačí a zůstává tam dál.
Mluvím ze své vlastní zkuenosti, ne z toho, co jsem vyčetla z kníek.
Čistá osoba podža mňa znamená, e láska prevauje nad egom, dobré úmysly nad sebeckosou. Ale mono na očistenie miesta stačí, aby ten človek vedel, čo má robi, a urobil to poriadne... Ktovie. Vyhnú sa jednému miestu nemusí pomôc absolútne, ale mono pomôe vybra si "žahiu úlohu", "mení trest" alebo tak. Plus osoby, ktoré majú len miernu nerovnováhu, sa môu vyhnutím sa takémuto meistu vyhnú prúvihu celkom, trebárs si niečo uvedomi, zapracova na sebe a zmeni to. Nič nie je nemenné, vetko sa v kadom okamihu mení, aj my sami, aj nae úlohy. osudy...
Není tady
Miesto môe očisti prútikár, niekdy aj dôveryhodný kňaz (vysvätením), liečitež... Kamene je najlepie čisti len poloením do pohára s vodou a vystavením buď na slnku alebo mesiaci, podža typu. Ak to teda nie je nejaký celý balvan, potom je fakt lepie odvali ho do vody alebo zeme...
Není tady