Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 22. 10. 2013 10:43

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Jak moc se řídit radami kartářky????

Marila napsal(a):

Ty se postav kam chceš zesměšňuješ svědectví,které není ode mne,ale od někoho jiného.Nejprve čti pořádně co je v daném obsahu.

Ale tys sem to svědectví dala. smile
Prostě Svědci Jehovovi. smile No nic, jen mě pobavilo, že na nás vyskočí všude.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#27 22. 10. 2013 10:49

Marila
♥♥♥----

Promiň tedy no mᚠto pěkně popletené,nejsem a nikdy jsem nebyla v sektě svědků Jehovových.Sice nechápu,proč si to myslíš ale mysli,si co chceš.Mᚠasi zlé zkušenosti s nimi,jinak bys to tu nepsala.
Já znám více podobných svědectví i od psychotroniků,nebo lidí co dělali spiritismus a proto musí být člověk ze sekty SJ ???? Anebo ti tam tolik vadí,že v tom svědectví píše ta paní o víře a Bohu? Udělej si trošku přehled,ne každý kdo mluví o zkušenostech s Bohem a jim podobných je zrovna sektář z oné SJ. !!!!

Upravil(a) Marila (22. 10. 2013 10:53)

Nenechte nad svým hněvem zapadnout slunce.

Není tady

#28 22. 10. 2013 10:57

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Marilo, zkus správně číst ty.
Psala jsem své vyjádření pouze ke dvěma větám.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#29 23. 10. 2013 23:20

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

littlehoney napsal(a):

no prave nerozumim tomu ze nekdo trvdi ze mu to proste vyslo.jako mne vyslo neco ale rikam si jestli pak clovek nehleda ve vsem ze no jo to bude ono a jen si tim potvrdi ze mela pravdu.tezko rict :/taky mamka byla u vestkyne a tvrdila ze ji rekla momentalni stav uplne dopodrobna tak nevim hmm

Ak čakáš, že ti niekto povie, že 28.12. 2014 sa vydᚠza chlapa, ktorého stretneš 23.12. 2013, tak ani k žiadnej nechoď... Záleží na tom, kto tá kartárka je, aká je alebo nie je dobrá, ale aj čo TY očakávaš, ako položíš otázky... Ako vždy, polovica z toho celého je tvoja a len polovica kartárkina... (A možno je to celé tvoje, neviem.) Koniec koncov, v prvom prípade sa nemusela mýil, len ty si mala neúplné informácie, a v druhom nevedno. Okrem toho - veci sa stále menia a karty ukazujú skôr potenciál a všeobecné smerovanie ako konkrétnosti. Veštkyňa alebo jasnovidka je niečo iné, ale máloktorá dobrá sa tým natvrdo živí - to by mohla o svoje schopnosti prís. A úplne dobrá sa ti skôr bude zdráha niečo poveda aj zadarmo. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#30 23. 10. 2013 23:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Marila napsal(a):

Jednou mi to vyšlo skoro,podruhé za 5let po předpovědi,se nespnilo,pouze ale měla ve zdraví pravdu tam tp viděla přesně.
Nikdy jsem však ke kartářce pro věštbu nešla,ale jen se nechala ovlivnit kamarádkou,co to dělala spíše jako začátečnice.
Lidi by mělo ale taky hlavně zajímat,kde ty kartářky berou informace,protože se zabývají i astrologií nebo psychotronikou a to zavání do okultismu a magie.
Jsou potvrzená mnohá svědectví bývalých kartářek,které skončily s tímto a narovinu řekli,že tyto informace jsou od démonů,je to podobné se spiritismem a vyvolávání duchů.Navíc měli problémy zdravotní a osobní v soukromém životě.O tomhle se nikde moc nepíše,všude v časopisech a webech jsou výzvy a apely na to,aby se člověk zaplétal s okultismem,magií,ale co za následky to může přinést už tam nevarují.
A si udělá každý svůj náhled,jestli je nutno se zaplétat s nečistými silami.Tohle svědectví co jsem našla na netu je více než varující!
Kdyby se jen málo lidí zajímalo o věštby,nebylo tolik kartářek v malé české zemi,nemohly by se uživit!

Bývalá věštkyně: Pohled do budoucna není neškodný
24.03.2009

Zpočátku to vypadalo jako nevinná hra. Pak se z ní stala posedlost. Dnes 57- letá Brigitta Möllerová přistoupila na hru s mocnostmi temnoty a stala se profesionální věštkyní. Profesní označení: čarodějnice. Své zákazníky měla ve všech společenských vrstvách. V současné době vystoupila ze své branže a varuje před horoskopy, vykládání karet a posunování sklenic.
KDY JSTE SE ZAČALA ZAJÍMAT O NADPŘIROZENÉ VĚCI?

Už v deseti nebo jedenácti letech jsem začala číst horoskopy a zajímala se také o všechno co na mne působilo nadpřirozeným dojmem. Když horoskop varoval jednoho dne mou sestru před nehodou a ta se toho dne opravdu přihodila, byla jsem ještě zvědavější.

Později jste také dovedla předpovídat budoucnost?

Ano. O několik let později se mi dostala do ruky kniha s titulem: „Jak vyložit soběObrazek karty“? Nato jsem se stále častěji ptala karet a vždy mi to vycházelo. Věci, které mi byly ukázány, se vždy splnily. Rozvod a nemoci, všechno na co jsem si jen vzpomněla. Časem jsem vykládala karty příbuzným a sousedům. Dokonce i své šéfce jsem musela každé ráno vykládat karty - a předpovědi se skutečně naplnily. Poté jsem se rozhodla nechodit už více do práce a vykládat jen karty. Stala jsem se profesionální věštkyní! Dala jsem si inzerát do novin a zákazníci se jen hrnuli.

Takové zážitky dovedou člověka změnit. Změnila jste se během této doby?

Byla jsem čím dál víc pyšnější a domýšlivější. Když jsem chtěla něco dozvědět o cizích lidech, stačilo se jen zeptat karet. Bylo opravdu hrůzostrašné vidět, jak se všechno naplnilo: změna zaměstnání, změna partnera, minulost, budoucnost - mohla jsem se ptát na cokoliv a vždy jsem obdržela správnou odpověď. Také data úmrtí jsem se dozvěděla. Chladnokrevně jsem říkala lidem do obličeje kdy zemřou. Neměla jsem s nimi soucit, necítila jsem více svou duši - kolem mne bylo takové temno, něco takového nechci už nikdy zažít. Kromě karet jsem měla také ouija - anglicky: Witchboard (pomůcka jak vstoupit do kontaktu s duchovní bytostí) a praktikovala posunování sklenic. Také jimi jsem provozovala věštbu a předpovědi se exaktně dostavily. Byla jsem tak posedlá, že jsem se ve dne v noci zabývala jen temnotou a nevnímala svět kolem sebe.

Nepociovala jste u toho strach?

Ano, ale byla jsem tak silně vtažena do esoterického světa, že jsem si na to zvykla. To bylo právě to špatné. Jelikož se skutečně tolik konkrétních věcí přihodilo, měla jsem čím dál větší strach sama před sebou a před svými myšlenkami. Chtěla jsem si dokonce vzít život. Řekla jsem si: „takhle nemůžu žít už dál. Buď se z toho dostanu anebo se zabiji!“
Co Vás vedlo k tomu, že jste z esoterického světa vystoupila?

Má sestra žila už tenkrát jako křesanka, věřila Bibli a v Ježíše Krista. Jednoho dne mi zavolala a řekla, že se za mne modlí. Když to řekla, udělalo se mi špatně. Cítila jsem se mizerně. Musela jsem vypadat strašně. Začala jsem mluvit s Ježíšem: „Ježíši, jestli opravdu jsi, pak tě prosím, abys mi pomohl - nebo si teď vezmu život.“ Plakala jsem a zavolala svému starému učiteli, který mě měl na náboženství. Modlil se se mnou po telefonu a řekl mi: „Můžeš začít nový život.“ Odpověděla jsem mu: „Nemůžu už více k Bohu, příliš moc jsem hřešila!“ Uvědomila jsem si, že jsem spolupracovala se satanem. Nato můj učitel náboženství odvětil: „Ne, ty můžeš přijít k Bohu. Právě pro takové lidi jako jsi ty zemřel Ježíš na kříži. Podej mu ruku, můžeš s ním začít nový život!“

Udělala jsem to. Předala jsem svůj život Ježíši a řekla mu: „Přijď do mého srdce, veď mne a odpus mi všechny mé hříchy.“ Nejprve jsem dlouhou dobu jen plakala. Poté jsem vzala všechny své karty, esoterické knihy,a všechno co souviselo s okultismem a hodila to do popelnice. Byl to velmi tvrdý vnitřní boj dostat se ven ze svého zlého myšlení a duchovního spoutání.

Nebojíte se mluvit otevřeně o své minulosti na veřejnosti a varovat lidi před okultními praktikami. Proč?

Chci lidi varovat před zdánlivě neškodnými věcmi. Nechat si vykládat karty, věřit v horoskopy - to není žádná hra. Je to cesta, která člověku škodí a velmi rychle se stává pro něho velmi nebezpečnou. Podívejte se na mne: neměla jsem kontrolu sama nad sebou. Říkala jsem zlé věci, které jsem nechtěla říkat a dělala věci, kterých jsem později litovala. Byla jsem spoutaná, musela jsem se smát když se mi chtělo brečet - byla jsem naprogramovaná jako marionetka. Jen když se postavíš na stranu Ježíše budeš osvobozen. On jediný porazil satana.

Vždy to môže by robené s dobrým alebo zlým úmyslom, potom príadne nastupujú aj oné nečisté sily... Ale nemusia nutne. Ani okultizmus či špiritizmus nemusia by zlé - kžúčový je práve zámer, s akým to robím. Pre peniaze, zo zvedavosti, aby som pomohla sebe alebo druhým, aby som uškodila.. atď, etc., ad infinitum.
Ježiša by som do toho neplietla, karty majú základ v starších časoch a potom pokračujú v stredoveku. Jeho a jeho obdobie obišli.

Upravil(a) Selima (23. 10. 2013 23:30)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#31 23. 10. 2013 23:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

2x

Upravil(a) Selima (23. 10. 2013 23:31)

Brita

Není tady

#32 24. 10. 2013 20:11

Marila
♥♥♥----

Selima napsal(a):

Ani okultizmus či špiritizmus nemusia by zlé - kžúčový je práve zámer, s akým to robím.

Ne všichni spiritisté,věštci a kartářky mají zlé zkušenosti.Člověk se tímto může zabývat spoustu let a nic se mu nemusí dít divného.Základ u tohoto všeho je ale stejný-pořád to vše pochází ze stejného zdroje,jak říkáš-nečisté síly a s těmi není radno si zahrávat.Je to všechno okultní-tajné,skryté a tohle právě může dovést člověka na pokraj smrti,jsme pod mocí zla.
Záměr můžem mít i ten nejlepší a stejně se vydáváme nečistým silám,démonským praktikám.O tom člověku,ale žádný věštec už neříká,proč také,když to funguje a on si vydělává.smile Je to dnes velmi populární.
Patří do toho samozdřejmě psychotronika,senzibilové a proutkaření.
Jistě původ je již ve starém Egyptě kde utajované magické poznání vzniklo.Existují zobrazení z babylonské a staroegyptské kultury,ty dokazují pozdější nábožensko-magický vývoj právě z tohoto zdroje!!

Upravil(a) Marila (25. 10. 2013 6:02)

Není tady

#33 26. 10. 2013 12:07

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

kvietok medovy napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

tak si nechávᚠod kámošky, nebo ne ?

uz roky nie. Kamoska ma prilis dobre poznala, aj moju rodinu, preto myslim, ze mi tak dobre vestila.

jo, tak to je možný hmm

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#34 26. 10. 2013 12:16

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Marila napsal(a):

Ty se postav kam chceš zesměšňuješ svědectví,které není napsáno ode mne,ale od někoho jiného.Nejprve čti pořádně co je v daném obsahu.

nevěřím tomu, cos tam dala.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#35 26. 10. 2013 18:37

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Marila napsal(a):

Selima napsal(a):

Ani okultizmus či špiritizmus nemusia by zlé - kžúčový je práve zámer, s akým to robím.

Ne všichni spiritisté,věštci a kartářky mají zlé zkušenosti.Člověk se tímto může zabývat spoustu let a nic se mu nemusí dít divného.Základ u tohoto všeho je ale stejný-pořád to vše pochází ze stejného zdroje,jak říkáš-nečisté síly a s těmi není radno si zahrávat.Je to všechno okultní-tajné,skryté a tohle právě může dovést člověka na pokraj smrti,jsme pod mocí zla.
Záměr můžem mít i ten nejlepší a stejně se vydáváme nečistým silám,démonským praktikám.O tom člověku,ale žádný věštec už neříká,proč také,když to funguje a on si vydělává.smile Je to dnes velmi populární.
Patří do toho samozdřejmě psychotronika,senzibilové a proutkaření.
Jistě původ je již ve starém Egyptě kde utajované magické poznání vzniklo.Existují zobrazení z babylonské a staroegyptské kultury,ty dokazují pozdější nábožensko-magický vývoj právě z tohoto zdroje!!

Načo tie výkričníky? Ani keď ich dᚠ20, nič to nezmení na fakte, že žiadna mágia - vrátane náboženkých rituálov, od napr. Keistových zázrakov cez vyháňanie diabla až po pálenie "čarodejníc" - nie je sama oœebe dobrá ani zlá a vychádza zo síl, ktoré si daný človek sám vyberá na pomoc (vedome, občas nevedome - vedome je samozrejme lepšie).

Upravil(a) Selima (26. 10. 2013 18:37)

Brita

Není tady

#36 28. 10. 2013 16:03

Marila
♥♥♥----

http://www.astrolife.cz/?p=11906

Jasnovidec a léčitel Martin Ševčík má intenzivní zkušenost s psychotronikou, věnoval se také proutkaření, poté, co zjistil, že má tyto schopnosti.konkrétní situace, které zažil během své praxe, a ve druhé části analyzuje principy, na kterých psychotronika funguje. Vše popisuje srozumitelně, dává příklady a vyvozuje z nich závěry.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí