29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
vůbec se mi nechce na to ani pomyslet , proto je dobré si to ověřit včas než vztah přeroste dál . Já jsem třeba z tohoto důvodu ted jeden počínající vztah ukončila , nebyla jsem si jistá i jinak , jiskra nějak nepřeskočila , zato u něj ano ... tak jsem tomu zkusila dát šanci v té fyzické rovině a byla to naprosto jasné ... vůbec jsme si nesedliza pár let budeš mít na háku, jaké to je nebo není s chlapem v posteli, neboj
docela se na to těším .... důležité je , aby to měli na háku oba a užívali si třeba jiné věci .... zatím to tak, ale není , tak je zbytečné nad tím přemýšlet . Mám o 6 let starší sestru , už má i po přechodu a je na tom stejně ... takže to je asi fakt o jedinci .
jak to myslíš, že je na tom stejně ? jakože ji táhne na 60 a pořád přemýšlí rozkrokem
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
za pár let budeš mít na háku, jaké to je nebo není s chlapem v posteli, nebojdocela se na to těším .... důležité je , aby to měli na háku oba a užívali si třeba jiné věci .... zatím to tak, ale není , tak je zbytečné nad tím přemýšlet . Mám o 6 let starší sestru , už má i po přechodu a je na tom stejně ... takže to je asi fakt o jedinci .
jak to myslíš, že je na tom stejně ? jakože ji táhne na 60 a pořád přemýšlí rozkrokem
v 60? To mi slušně přidáváš no ona byla vždy živější v tomto směru ... ale nakonec se vdala po 50. a prostě jsme se o tom bavily a žádná změna po přechodu nenastala ...max. jsou trochu klidnější
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
docela se na to těším .... důležité je , aby to měli na háku oba a užívali si třeba jiné věci .... zatím to tak, ale není , tak je zbytečné nad tím přemýšlet . Mám o 6 let starší sestru , už má i po přechodu a je na tom stejně ... takže to je asi fakt o jedinci .
v 60? To mi slušně přidáváš
no ona byla vždy živější v tomto směru ... ale nakonec se vdala po 50. a prostě jsme se o tom bavily a žádná změna po přechodu nenastala ...max. jsou trochu klidnější
píšu že ji táhne na 60, nebo ne ? měla jsem dojem, že jsi psala, že tobě na 50, tak proto to tak beru.
a já samozřejmě nečekám, že se v určitým věku vykašle na sex úplně. i když pokud to někoho neba, proč ne.
spíš jsem si myslela, že v tomhle věku už prostě člověk užívá života jinak, než že řeší hlavně ten sex. spíš záliby, koníčky, někam jet atd. a že ten fajn sex je spíš tak jako třešnička na dortu, než hlavní, co by člověk řešil. to jsem si myslela, že je důležitý spíš pro ty mladší ročníky.
Upravil(a) PPavlaa (12. 10. 2013 19:44)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jak to myslíš, že je na tom stejně ? jakože ji táhne na 60 a pořád přemýšlí rozkrokemv 60? To mi slušně přidáváš
no ona byla vždy živější v tomto směru ... ale nakonec se vdala po 50. a prostě jsme se o tom bavily a žádná změna po přechodu nenastala ...max. jsou trochu klidnější
píšu že ji táhne na 60, nebo ne ? měla jsem dojem, že jsi psala, že tobě na 50, tak proto to tak beru.
a já samozřejmě nečekám, že se v určitým věku vykašle na sex úplně. i když pokud to někoho neba, proč ne.
spíš jsem si myslela, že v tomhle věku už prostě člověk užívá života jinak, než že řeší hlavně ten sex. spíš záliby, koníčky, někam jet atd. a že ten fajn sex je spíš tak jako třešnička na dortu, než hlavní, co by člověk řešil. to jsem si myslela, že je důležitý spíš pro ty mladší ročníky.
tak ono v tom musí být vždycky více věcí ..... sex jen pro sex je nanic
Není tady
ale to přece netvrdím. jen jsem čekala, že věkem přikládáš větší důležitost už jiným věcem, jak tomu sexu ..
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ale to přece netvrdím. jen jsem čekala, že věkem přikládáš větší důležitost už jiným věcem, jak tomu sexu ..
to určitě a dokonce jsem to ted zkoušela úplně jinak ... ale nešlo to , prostě chemie nefungovala , sex hroznej ... i když chlap byl jinak moc fajn a skoro bych řekla , že i dost zamilovanej
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
to určitě a dokonce jsem to ted zkoušela úplně jinak ... ale nešlo to , prostě chemie nefungovala , sex hroznej ... i když chlap byl jinak moc fajn a skoro bych řekla , že i dost zamilovanej
ale ty sexu pořád přikládáš dost velkou důležitost .. jasně, asi nejsi tak stará, jak jsem si myslela (tím nechci urazit padesátnice, stará nemyslím jako stará)
pro tebe je důležitej hlavně ten sex, chemie, od toho se odvíjí všechno další .. tohle jsem si právě myslela, že se postupně jak člověk stárne, mění ..
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ale ty sexu pořád přikládáš dost velkou důležitost .. jasně, asi nejsi tak stará, jak jsem si myslela (tím nechci urazit padesátnice, stará nemyslím jako stará)
pro tebe je důležitej hlavně ten sex, chemie, od toho se odvíjí všechno další .. tohle jsem si právě myslela, že se postupně jak člověk stárne, mění ..
přesně tak ... je to pro mne důležité + to další .... za deset let to třeba bude naopak .... do 50. mi ještě kousek chybí
Není tady
myslela jsem, že tě padesátka čeká někdy teď, když jsi tak vyváděla ..
Není tady
PPavlaa napsal(a):
myslela jsem, že tě padesátka čeká někdy teď, když jsi tak vyváděla ..
za dva roky a kousek
Není tady
aha, tak proč ta panika ?
Není tady
Protože si zjevně myslí, že padesátkou všechno končí a nevěří nám, co už víme, že to není pravda
Není tady
PPavlaa napsal(a):
no tak to je skoro 50. .... už moc času nezbývá
Není tady
helena napsal(a):
Protože si zjevně myslí, že padesátkou všechno končí a nevěří nám, co už víme, že to není pravda http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
všechno ne, jen nekteré věci
Není tady
jen nekteré věci
Ale di ty... a kterýpak?
Není tady
helena napsal(a):
jen nekteré věci
Ale di ty... a kterýpak?
no ty žensko/mužské přeci
Není tady
Nějak nevím, jestli jsi vážně tak naivní nebo jen trapně žertuješ...
Není tady
helena napsal(a):
Nějak nevím, jestli jsi vážně tak naivní nebo jen trapně žertuješ... http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
tak to raději nebudeme rozebírat , než na mně někdo naběhne myslím, že už jsem tu o tom napsala dost . Jak jsem přes chvilkou psala , za deset let budu mít třeba úplně jiné představy a někdo se mi nachomýtne do cesty , to nikdo neví .
Není tady
helena napsal(a):
Protože si zjevně myslí, že padesátkou všechno končí a nevěří nám, co už víme, že to není pravda http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Podle mě by se padesátky měli obávat spíšše chlapi. Tedy rozhodně více nežli ženy, pokud se tedy týká prožívání sexu.
Není tady
Delat si to sam pri po*n
Není tady
carlos napsal(a):
helena napsal(a):
Protože si zjevně myslí, že padesátkou všechno končí a nevěří nám, co už víme, že to není pravda http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pngPodle mě by se padesátky měli obávat spíšše chlapi. Tedy rozhodně více nežli ženy, pokud se tedy týká prožívání sexu.
to nebylo ani tak o sexu , jako o možnosti někoho ještě najít v tomto věku .... v tom jsou na tom muži rozhodné lépe , protože můžou vybírat v mnoha věkových kategoriich
Není tady
Grainne napsal(a):
carlos napsal(a):
helena napsal(a):
Protože si zjevně myslí, že padesátkou všechno končí a nevěří nám, co už víme, že to není pravda http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pngPodle mě by se padesátky měli obávat spíšše chlapi. Tedy rozhodně více nežli ženy, pokud se tedy týká prožívání sexu.
to nebylo ani tak o sexu , jako o možnosti někoho ještě najít v tomto věku .... v tom jsou na tom muži rozhodné lépe , protože můžou vybírat v mnoha věkových kategoriich
Souhlasím, starší muži mohou vybírat z více kategorií. Asi jako mladé dívky...., proto se na leckterého mladého nadržence nedostane. Jenomže z hlediska sexu je pak větší výběr chlapům stejně postupně čím dál víc k ničemu.
Upravil(a) carlos (14. 10. 2013 12:51)
Není tady
carlos napsal(a):
Grainne napsal(a):
carlos napsal(a):
Podle mě by se padesátky měli obávat spíšše chlapi. Tedy rozhodně více nežli ženy, pokud se tedy týká prožívání sexu.to nebylo ani tak o sexu , jako o možnosti někoho ještě najít v tomto věku .... v tom jsou na tom muži rozhodné lépe , protože můžou vybírat v mnoha věkových kategoriich
Souhlasím, starší muži mohou vybírat z více kategorií. Asi jako mladé dívky...., proto se na leckterého mladého nadržence nedostane. Jenomže z hlediska sexu je pak větší výběr chlapům stejně postupně čím dál víc k ničemu.
to je pravda .... škoda, že na o něco mladšího muže se starší ženou se pořád pohlíží tak nějak divně , přitom by to fungovalo ideálně
Není tady
přitom by to fungovalo ideálně
Třeba takhle?
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa … svedl.html
Není tady
helena napsal(a):
přitom by to fungovalo ideálně
Třeba takhle? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa … svedl.html
já napsala o něco mladší
Není tady