29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Navazuji na předchozí téma.
Partnerova nedostatečná erekce atd.
V posteli moc aktivní není, já bych byla více, ale nějak jsem ztratila zájem.
Potřebuji cítit tu zpětnou vazbu a ta tu není. Připadá mi jako stydlivý panic.
V minulosti jsem nikdy nedosáhla orgasmu jinak než při souloži, ale to neznamená, že orální nebo
anální sex jde mimo mě. Když to ten chlap umí, je to božské.
Tak teď, na prahu 40 se musím doučit. Bohužel ani masturbace mě moc neuspokojí, já k tomu
potřebuji toho živého pinďoura
Prosím o rady, nápady a zkušenosti.
Není tady
Marketa09 napsal(a):
V minulosti jsem nikdy nedosáhla orgasmu jinak než při souloži, ale to neznamená, že orální nebo
Tak teď, na prahu 40 se musím doučit. Bohužel ani masturbace mě moc neuspokojí, já k tomu
tak to jsem taky zvědavá
Není tady
No, môžem ti napísať za seba, ale neviem, či z toho budeš odviazaná: akokľovek inak, klitoridálny orgazmus je veľmi variabilný... Ale ak to TY tak necítiš, tka je ti akýkoľvek môj opis nanič. Základ je poznať svoje telo a potom vedieť navieť partnera (mám ľťatie, ani nemuím veľmi navádzať väčšinou a orientuje dobre sám)...
Není tady
Já doporučím sprchu s variabilní tryskou + fantazie:P
Není tady
Deneb napsal(a):
Já doporučím sprchu s variabilní tryskou + fantazie:P
tak k tomu asi partnera moc nepotřebuju
Není tady
Pokud to není instalatér
Není tady
Nebo Helmut - opravář komínů...
Není tady
Že by instalatér Helmut??
Není tady
srandičky ?
Není tady
http://www.youtube.com/watch?v=7A9U3_K2NTw
Takhle se dříve dabovalo :-)
Není tady
zelvicka177 napsal(a):
http://www.youtube.com/watch?v=7A9U3_K2NTw
Takhle se dříve dabovalo :-)
jj, to znám ... to víš stará páka
Není tady
Marketa09 napsal(a):
prostě základ je umět mít orgasmus sama se sebou...hodně orgasmů.......pak se rozjedeš a půjde ti to i s mužem líp
i když je pravda, že já jsem v pubertě měla třeba 15 orgasmů denně a když jsem začala mít sex , tak to trvalo asi rok, než jsem měla orgasmus při styku .......vůbec jsem nevěděla, jak by to mělo proběhnout ......až potom v manželství jsem ho měla pravidelně ......
jinak, já mám nejsilnější orgasmy na koníčka , to mám spolehlivě orgasmus i s poloměkkým mužem .....na začátku musí být tvrdý, pak už je to jedno......ale já jsem prostě ten klitoridální typ....,.třeba v životě jsem neměla O zezadu , nebo těžko ho dosahuju s vibrátorem........
i když je pravda, že když si navyknu na určitý způsob, pak dosahuju hůř jiným způsobem .......je to všechno o zvyku .......
Není tady
prostě základ je umět mít orgasmus sama se sebou...hodně orgasmů.......pak se rozjedeš a půjde ti to i s mužem líp
No to je právě to. Sama jsem to x krát zkoušela, někdy to bylo fakt docela dobré, ale k orgasmu to mělo daleko.
Protože mě to nikdy úplně neuspokojilo, nedělám to, i když by to bylo řešení. Ale prostě mi to nejde.
S partnerama jsem nikdy neměla problém s několika po sobě, ale sama to nedám.
Právě, že znám své tělo, nepokouším se.
Není tady
Marketa09 napsal(a):
No to je právě to. Sama jsem to x krát zkoušela, někdy to bylo fakt docela dobré, ale k orgasmu to mělo daleko.
Protože mě to nikdy úplně neuspokojilo, nedělám to, i když by to bylo řešení. Ale prostě mi to nejde.
S partnerama jsem nikdy neměla problém s několika po sobě, ale sama to nedám.
Právě, že znám své tělo, nepokouším se.
No v tom případě je to i hodně tvoje chyba .........nejen jeho, ty to vlastně hodíš na ty chlapy a starej se .......a to s řadou z nich vůbec nejde .
Není tady
No v tom případě je to i hodně tvoje chyba .........nejen jeho, ty to vlastně hodíš na ty chlapy a starej se .......a to s řadou z nich vůbec nejde .
Ale já se nechci uspokojovat sama. S chlapem nemám a neměla jsem problém, je-li funkční.
Sex s nimi mám proto, abych nemusela mít sex se sebou, to dá rozum )
Není tady
Marketa09 napsal(a):
Ale já se nechci uspokojovat sama. S chlapem nemám a neměla jsem problém, je-li funkční.
Sex s nimi mám proto, abych nemusela mít sex se sebou, to dá rozum)
asi to máme hodně podobně
Není tady
Přemýšlely jste někdy, co byste dělaly, kdybyste partnera milovaly, a on by měl nějaký problém a penisem by už prostě nemohl? Opustily byste ho anebo byste spolu hledali náhradní řešení? Nebo měly milence na sex?
Není tady
Marketa09 napsal(a):
Sex s nimi mám proto, abych nemusela mít sex se sebou, to dá rozum)
jenomže hromada mužů má skutečně tenhle problém..........sousedka taky pořád brečí.
A hromada žen,jako třeba já, je schopna mít O s takovým pánem jako máš doma.
Uvedom si, že tyhle ženy jsou trošku jako "mrzáci " , mají omezeneé možnosti a schopnosti dosáhnout O a když se setkaj s podobným mužem , tak je průšvih .
Ovšem pokud se o sexu ani moc nechce bavit, tak to je větší problém, protože to se pak těžko řeší.
Jenom nechápu jednu věc , dyt takovej musel bejt od začátku, proč jsi dopustila, aby si vytvořil vztah se synem ?
Není tady
Eva. napsal(a):
Přemýšlely jste někdy, co byste dělaly, kdybyste partnera milovaly, a on by měl nějaký problém a penisem by už prostě nemohl? Opustily byste ho anebo byste spolu hledali náhradní řešení? Nebo měly milence na sex?
pokud bych s ním byla jinak šťastná a bylo nám spolu fajn, neviděla bych důvod k rozchodu nebo milenci. byla bych pro to náhradní řešení
ale tohle se dá těžko říct, když to člověk nezažije.
Není tady
Eva. napsal(a):
vůbec se mi nechce na to ani pomyslet , proto je dobré si to ověřit včas než vztah přeroste dál . Já jsem třeba z tohoto důvodu ted jeden počínající vztah ukončila , nebyla jsem si jistá i jinak , jiskra nějak nepřeskočila , zato u něj ano ... tak jsem tomu zkusila dát šanci v té fyzické rovině a byla to naprosto jasné ... vůbec jsme si nesedli
Není tady
Měla jsem na mysli hezký třeba i dlouholetý vztah s krásným sexem, když začne mít muž problém. Autorce vlákna nerozumím, proč se do takového vztahu pustila, seznámila s přítelem i syna atd., jestli od začátku věděla, že sex je nevyhovující. Pokud to vím od začátku, také bych do toho stejně jako Grainne nešla.
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
vůbec se mi nechce na to ani pomyslet , proto je dobré si to ověřit včas než vztah přeroste dál . Já jsem třeba z tohoto důvodu ted jeden počínající vztah ukončila , nebyla jsem si jistá i jinak , jiskra nějak nepřeskočila , zato u něj ano ... tak jsem tomu zkusila dát šanci v té fyzické rovině a byla to naprosto jasné ... vůbec jsme si nesedli
za pár let budeš mít na háku, jaké to je nebo není s chlapem v posteli, neboj
Není tady
Eva. napsal(a):
Měla jsem na mysli hezký třeba i dlouholetý vztah s krásným sexem, když začne mít muž problém. Autorce vlákna nerozumím, proč se do takového vztahu pustila, seznámila s přítelem i syna atd., jestli od začátku věděla, že sex je nevyhovující. Pokud to vím od začátku, také bych do toho stejně jako Grainne nešla.
v hezkém , dlouhododobém vztahu , kde by stále fungovala intimita a muž to tzv. nepoložil , bych ho kvuli tomu určitě neopustila .... sama nemůžu vědět, jak dliuho to bude fungovat u mně .
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
za pár let budeš mít na háku, jaké to je nebo není s chlapem v posteli, neboj
docela se na to těším .... důležité je , aby to měli na háku oba a užívali si třeba jiné věci .... zatím to tak, ale není , tak je zbytečné nad tím přemýšlet . Mám o 6 let starší sestru , už má i po přechodu a je na tom stejně ... takže to je asi fakt o jedinci .
Není tady
Marketa09 napsal(a):
Nějaký čas jsem žila bez muže a měla problém se svým sexuálním životem. Nezbývalo mi než masturbovat, což jsem považovala za dočasné řešení. Protože jsem si nechtěla najít jenom tak někoho na sex, začala jsem vymýšlet různé nápady. Hodně mi tenkrát pomohlo, když jsem si zašla na tantrickou masáž. Taky jsem tady to o tom psala. Teď už mám zase stálého přítele a kromě sexu si občas dopřeju i tantry. Na netu se dají najít i nějaké ukázky a tak si myslím, že by ses na to mohla podívat. Mě to tenkrát strašně pomohlo.
Není tady