29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Eva. napsal(a):
Já teď raději nebudu "upřímná" a neřeknu ti, co si o tobě myslím.
Kdysi jsem tě měla za moudrou ženu.
to uz si myslim rekla nekolikrat , co si o mne myslis a jeste ziju
Není tady
Grainne napsal(a):
Ja bych to ocenila na rovinu .... na tom, ze jsem oskliva nic nezmenim , ale dobre to vedet , aby treba clovek o sobe nemel nejake iluze .
Ty jsi neskutečná.
Jiný muž tě může vidět krásnou. Chjo, fakt malé děcko. To nemá zatím cenu, cokoliv ti říkat.
Není tady
Grainne napsal(a):
to uz si myslim rekla nekolikrat , co si o mne myslis a jeste ziju
Není tady
na tom, ze jsem oskliva nic nezmenim , ale dobre to vedet , aby treba clovek o sobe nemel nejake iluze
No jistě... to je nejlepší způsob, jak druhýmu srazit sebevědomí. To ti nedochází, že co je "ošklivý, nepřijatelný, nemožný..." pro jednoho, může jinej přivítat?
Jenže se taky může stát, že ten/ta "bez iluzí" bude sedět doma na prd..., protože si řekne, že s "tímhle" (ať už je to cokoliv) ho stejěn nikdo nebude chtít, tak nemá cenu se snažit...
Mne prijde jako bezohlednost ve fungujicim vztahu nahodit mrtveho brouka , nerict nic a vyparit se .
Sice špatnej způsob - vždycky se dá vymyslet něco přijatelnějšího - ale pořád lepší, než říct "miláčku, smrdí ti z pusy, blbě souložíš a moc větráš..."
Upravil(a) helena (15. 10. 2013 9:01)
Není tady
carlos napsal(a):
Ono jde o to, jestli on to považuje za tak "zásadní" problém, aby ho dopředu sděloval. Navíc nemusí ani vědět, jaké to nakonec bude, protože to jen velmi těžko ovlivní. Nějak mi není jasné, co by měl dopředu sdělovat, jdeli-li porpvé s neznámou ženou. Slyšel jsem, že i hodně mladých bez "zásadního" problému poprvé s neznámou vybouchlo. Co měli tito dopředu sdělovat??
ok, tak at nikdo nic nesdeluje .... je mu asi prijemnejsi vybouchnout obzvlast napoprve .
Ja mam cerstvou zkusenost , a kdybych vedela predem , tak bych si to rada odpustila .
Není tady
carlos napsal(a):
Ono jde o to, jestli on to považuje za tak "zásadní" problém, aby ho dopředu sděloval. Navíc nemusí ani vědět, jaké to nakonec bude, protože to jen velmi těžko ovlivní. Nějak mi není jasné, co by měl dopředu sdělovat, jdeli-li porpvé s neznámou ženou. Slyšel jsem, že i hodně mladých bez "zásadního" problému poprvé s neznámou vybouchlo. Co měli tito dopředu sdělovat??
jdeli-li porpvé s neznámou ženou
to mu asi muze byt jedno , ja nemam na mysli neznamou zenu , ale po urcite dobe znamosti
Není tady
je mu asi prijemnejsi vybouchnout obzvlast napoprve
Ty nevíš, že "obzvlast napoprve" může "vybouchnout" každej chlap? Právě proto, že je to prvně?
A že se jeho odmítnutím po prvním vejbuchu můžeš připravit o spoustu krásnejch zážitků?
Není tady
dusička napsal(a):
Graine - moc to řešíš
někdy prostě vztah vyšumí, nebo třeba nebaví, nenaplňuje. Vždyt ani slovně se to vyjádřit nedá. Prostě si ti dva nerozumí. Konec . tečka. Nesmyslně se v tom hrabeš.
Fakt mi přijdeš jak pubertačka, která řeší, komu se líbí a komu ne.
ja resim komu se libim ? A to jako kde ?
Není tady
Grainne, podívej se někdy na zpětné vazby. Co se ti vrací. Když už nevidíš, co vysíláš.
Možná je chyba i ve tvé "upřímnosti" a "férovosti".
Není tady
helena napsal(a):
na tom, ze jsem oskliva nic nezmenim , ale dobre to vedet , aby treba clovek o sobe nemel nejake iluze
No jistě... to je nejlepší způsob, jak druhýmu srazit sebevědomí. To ti nedochází, že co je "ošklivý, nepřijatelný, nemožný..." pro jednoho, může jinej přivítat?
Jenže se taky může stát, že ten/ta "bez iluzí" bude sedět doma na prd..., protože si řekne, že s "tímhle" (ať už je to cokoliv) ho stejěn nikdo nebude chtít, tak nemá cenu se snažit...
Mne prijde jako bezohlednost ve fungujicim vztahu nahodit mrtveho brouka , nerict nic a vyparit se .
Sice špatnej způsob - vždycky se dá vymyslet něco přijatelnějšího - ale pořád lepší, než říct "miláčku, smrdí ti z pusy, blbě souložíš a moc větráš..."
ano Helenko , mas pravdu ... pokud nemam na to rict pravdu, tak aspon neco na vysvetleni , ale to je jedno ... kazdy ma svuj pristup , mne je do toho kulovy . Sice mi nerekl tu pravdu , zato spolehlive zaridil , ze uz nikomu nejsem schopna verit a cekam , kdy se mi stane to same . Takze sebevedomi a urcitou duverivost mi znicil tak jako tak .
Není tady
helena napsal(a):
Ty nevíš, že "obzvlast napoprve" může "vybouchnout" každej chlap? Právě proto, že je to prvně?
A že se jeho odmítnutím po prvním vejbuchu můžeš připravit o spoustu krásnejch zážitků?
ale, vim ... taky jsem o teto zkusenosti psala , jestli si vzpominas
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne, podívej se někdy na zpětné vazby. Co se ti vrací. Když už nevidíš, co vysíláš.
Možná je chyba i ve tvé "upřímnosti" a "férovosti".
muzes mi poradit, jak se na ne mam podivat ?
Není tady
Takze sebevedomi a urcitou duverivost mi znicil tak jako tak
Jenže podle toho, co píšeš o "upřímnosti" bys to bez zábran udělala jinýmu taky.
Není tady
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
A že se jeho odmítnutím po prvním vejbuchu můžeš připravit o spoustu krásnejch zážitků?ale, vim ... taky jsem o teto zkusenosti psala , jestli si vzpominas
Opakuju, nevím co by měli sdělovat. Většinou nic nemůžou vědět. Pokud pominu úplné "impotenty", ale takových je málo a až v asi hodně vyšším věku.
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Možná je chyba i ve tvé "upřímnosti" a "férovosti".muzes mi poradit, jak se na ne mam podivat ?
Graine - neříkáš všechno na rovinu,tak jak by si ráda od druhých. Píšeš tady tak nějak klikatě, ani jo, ani ne, prostě píšeš vyhýbavě, se v tom kolikrát ani nevyznám, co si tím chtěla říct.
Není tady
helena napsal(a):
Takze sebevedomi a urcitou duverivost mi znicil tak jako tak
Jenže podle toho, co píšeš o "upřímnosti" bys to bez zábran udělala jinýmu taky.
prave , proto , ze tento zpusob neuznavam , tak bych to nikomu neudelala ... nechci nikomu ublizit , ale nejaky duvod reknu ... proste by mi bylo trapne, neodpovidat , nebrat telefon apod . Nehlede na to , ze kdyz mi to s nekym nevyjde vztahove nemam problem se s nim dal pratelit , nemam potrebu nekoho takhle odstrelit . To pak mas pocit , ze jsi udelala neco strasneho nebo jsi uplne po*n , kdyz uz ten dotycny te nechce nikdy videt ani s tebou mluvit .
Není tady
Já myslím Grainne, že muži nemají příliš v oblibě tu přímou osobní konfrontaci. My ženy býváme přece jen trošku emotivnější v reakcích.
Není tady
carlos napsal(a):
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
A že se jeho odmítnutím po prvním vejbuchu můžeš připravit o spoustu krásnejch zážitků?ale, vim ... taky jsem o teto zkusenosti psala , jestli si vzpominas
Opakuju, nevím co by měli sdělovat. Většinou nic nemůžou vědět. Pokud pominu úplné "impotenty", ale takových je málo a až v asi hodně vyšším věku.
ok, nejsem chlap ... nemuzu posoudit ... asi to neresite
Není tady
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Možná je chyba i ve tvé "upřímnosti" a "férovosti".muzes mi poradit, jak se na ne mam podivat ?
Graine - neříkáš všechno na rovinu,tak jak by si ráda od druhých. Píšeš tady tak nějak klikatě, ani jo, ani ne, prostě píšeš vyhýbavě, se v tom kolikrát ani nevyznám, co si tím chtěla říct.
ne ja plne chapu , co mi pisete , ze na rovinu se to nerika,abych tomu druhemu neublizil . Ale nejaky duvod se urcite sdelit da .
Není tady
by mi bylo trapne, neodpovidat , nebrat telefon apod .
Pro chlapy to je určitej způsob "obrany"... před slzama, vysvětlováním, hádkou... i kdyby k tomu nedošlo, potencionálně to hrozit může, tak se radši vyhnou předem.
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Grainne, už nevím, co ti poradit. Dostalas na babinetu už tolik rad a stejně si trváš na svém, tvrdohlavě.
Já nežiju tvůj život a nevím přesně, jak se chováš a jak se děje, že ti vztahy nevycházejí. To si musíš prozkoumat ty sama, a pak třeba zajít za psychologem. Já jen vím i dle vlastních zkušeností, že když se nám vrací špatná odezva, něco špatně děláme. Ty se chováš jako nedospělá, jsi zbytečně urputná, myslím si, že i tvrdá, nesmyslně "upřímná", vysíláš i beze slov, podvědomě něco, co druhá strana podvědomě cítí, aniž by o tom musela rozumově vědět. Každý z nás vysílá. A když není schopen, co vysílá, když se mu vrací, co si nepřeje, tak může studovat,co se mu to vrací a proč.
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Grainne, už nevím, co ti poradit. Dostalas na babinetu už tolik rad a stejně si trváš na svém, tvrdohlavě.
Já nežiju tvůj život a nevím přesně, jak se chováš a jak se děje, že ti vztahy nevycházejí. To si musíš prozkoumat ty sama, a pak třeba zajít za psychologem. Já jen vím i dle vlastních zkušeností, že když se nám vrací špatná odezva, něco špatně děláme. Ty se chováš jako nedospělá, jsi zbytečně urputná, myslím si, že i tvrdá, nesmyslně "upřímná", vysíláš i beze slov, podvědomě něco, co druhá strana podvědomě cítí, aniž by o tom musela rozumově vědět. Každý z nás vysílá. A když není schopen, co vysílá, když se mu vrací, co si nepřeje, tak může studovat,co se mu to vrací a proč.
Ja nevim, co se mi vraci .... za tri roky jsem potkala tri chlapy ,o ktere jsem stala ... 1. cca 2 roky pritel +
2. k tomu uz neni co dodat , 3. prave bezi
Není tady
Grainne napsal(a):
prave , proto , ze tento zpusob neuznavam , tak bych to nikomu neudelala ... nechci nikomu ublizit , ale nejaky duvod reknu ... proste by mi bylo trapne, neodpovidat , nebrat telefon apod . Nehlede na to , ze kdyz mi to s nekym nevyjde vztahove nemam problem se s nim dal pratelit , nemam potrebu nekoho takhle odstrelit . To pak mas pocit , ze jsi udelala neco strasneho nebo jsi uplne po*n , kdyz uz ten dotycny te nechce nikdy videt ani s tebou mluvit .
Uvědom si konečně, že ty jsi ty a jiný člověk je jiný člověk. Ty jsi ředitelka světa, abys nutila ostatní, aby byli jako ty?
Proč nejsi ty jako ostatní?
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Uvědom si konečně, že ty jsi ty a jiný člověk je jiný člověk. Ty jsi ředitelka světa, abys nutila ostatní, aby byli jako ty?
Proč nejsi ty jako ostatní?
ja pisu jen , jaky ja mam z toho pocit ... nikoho k nicemu nenutim , jak bych mohla
Není tady
Grainne napsal(a):
Ja nevim, co se mi vraci .... za tri roky jsem potkala tri chlapy ,o ktere jsem stala ... 1. cca 2 roky pritel +
2. k tomu uz neni co dodat , 3. prave bezi
Tak tomu nerozumím. Píšeš nesrozumitelně. Co já vím, psalas tady o spoustě chlapů, o různých vzorcích a tak. Rozumím, že jsi stála pouze o tři z nich, ale proč pak pořád rozebíráš, že ti někdo nesdělí důvod rozchodu, nebo se ti už vůbec neozve? To je přece jedno, jestli o ně nestojíš.
Chováš se nečitelně.
Není tady