Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 6. 10. 2013 19:50

kratka
♥------
Registrovaný: 6. 10. 2013
Příspěvky: 3

závislost na cukru

Jakou máte zkušenost s léčením závislosti na cukru pomocí stévie?

Není tady

 

#2 7. 10. 2013 12:09

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 13. 5. 2006
Příspěvky: 19170

Re: závislost na cukru

Já závislá jsem, ale stévii jsem nezkoušela. Zkusila jsem to pomocí chromu, postupného ubírání, nějakého sladidla nebo nahrazováním složitými sacharidy.


Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

 

#3 2. 3. 2018 15:43

Homolova21
♥------
Registrovaný: 28. 7. 2017
Příspěvky: 11

Re: závislost na cukru

Stévie je super, ale já jsem teďka zkusila čekankovýsirup a je taky výborný a vhodný i pro cukrovkáře... osobně jsme ho našla nejlevněji tady u výrobce, naposled jsme dostala i kuchařku 8-) https://www.eshop.kaumy.cz/cekankove-sirupy

Není tady

 

#4 2. 3. 2018 16:36

helena
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 12. 1. 2006
Příspěvky: 31213

Re: závislost na cukru

Sirup složení: extrakt z kořene čekanky (min. 98%), zvlhčující látka glycerol, karamel, sukralóza

Glycerol se používá mj. v kosmetických výrobcích, zejména jako přísada v hydratačních krémech a mýdlech, jako zvlhčovadlo v zubních pastách, při výrobě plastických hmot zejména jako změkčovadlo, léčiv, žvýkaček, past, barviv a výbušnin (nitroglycerin). Používá se též při výrobě bezvodého ethanolu pro odstranění příměsi vody. Můžeme ho také nalézt v e-liquidech (náplních) do elektronických cigaret.
Je součástí nemrznoucích směsí, většinou v kombinaci s ethylenglykolem.
V potravinářském průmyslu se užívá jako přísada pro úpravu nápojů a méně kvalitních vín, jako sladidlo např. v šlehačkách v bombičkách, jako změkčovadlo želé a jiných cukrovinek atp. Jako součást potravin má označení E 422.
V lékařství se užívá při léčbě otoku mozku jako přísada infuzí, ke snižování nitroočního tlaku, při zácpách ke změkčení stolice ve formě glycerinových čípků nebo jako součást klystýrů.
Ve spojení s propylenglykolem (nebo i bez něj) se používá jako náplň do elektronických cigaret (tzv. liquid), který dále obsahuje aroma a nikotin. Poměr VG (Glycerin) a PG (Propylenglykol) určuje dýmovost, chu a ovliňuje úroveň "kopnutí" při vdechu páry.

Sukralóza je umělé sladidlo, které se vyrábí tzv. chlorováním sacharózy (stolní řepný cukr). Výsledkem tohoto několikastupňového syntetického procesu je superodolná sloučenina tří atomů chloru a sacharózy. Tohoto efektu je dosaženo tím, že chlor je vázán ve sloučenině pro živiny nestandardní, tzv. kovalentní vazbou, která je charakteristická pro odolné horniny/minerály (např. křemík, diamant). Tím pádem není naše tělo schopno danou sloučeninu rozložit, protože enzymová výbava organizmu je schopna štěpit pouze tzv. vodíkovou vazbu charakteristickou pro obvyklou potravu.


http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů