6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nerozumím chování svého přítele,chce abych na něj árlila a neustále se mne snaí vyprovokovat k árlivosti.Kdy se mu to povede,např. jde hrát kulečník s 16 letou sestrou svého kamaráda ( nám je oběma 21 let) nebo si s ní v mé přítomnosti píe na facebooku ,tak se raduje a říká ,e je rád,kdy árlím. Pokud árlivost nedám najevo,tak říká, e ho nemám ráda, kdy neárlím.
Není tady
Rychle si najdi jiného přítele.
Není tady
váhavá napsal(a):
Pokud árlivost nedám najevo,tak říká, e ho nemám ráda, kdy neárlím.
No a on árlí té? árlivost je dle mě důsledkem toho, kdy si sám sebe člověk málo váí.... Podle mého udělá dobře, kdy jeho chování bude dál ignorovat v tomto směru.... Můj partner mi neustále vykládá o nějakých enách a upozorňuje mě na ně, ale neznamená to, e by mi s nějakou z nich chtěl zmizet... čistě je rád, e ho poslouchám
Není tady
váhavá napsal(a):
Nerozumím chování svého přítele,chce abych na něj árlila a neustále se mne snaí vyprovokovat k árlivosti.Kdy se mu to povede,např. jde hrát kulečník s 16 letou sestrou svého kamaráda ( nám je oběma 21 let) nebo si s ní v mé přítomnosti píe na facebooku ,tak se raduje a říká ,e je rád,kdy árlím. Pokud árlivost nedám najevo,tak říká, e ho nemám ráda, kdy neárlím.
Toto je hodne blbý program.. jednak bude sám iarli a druhak vyrobí zo vzahu pakáreň...
Není tady
váhavá napsal(a):
Jak ti můe být 21 let, kdy jsi 15.5.2008 napsala tento příspěvek?
zaila jsem se svou dcerou toté co popisuje Ty. Dnes je dceři 16 let a asi teprve před rokem pochopila co je otec zač.Do té doby nepohlo moje pravdivé vysvětlování ani spolupráce s psycholokou.
Vy máte nějaký rodinný nick?
Proč se nezaregistruje pod svým nickem? Pak aby se ve vás prase vyznalo, kdy píete zřejmě matka i dcera na přeskáčku pod stejným nickem. Jako malý holky.
Přítel se k tobě zřejmě chová tak, jak si zaslouí, jak mu to dovolí. Řekla bych, e jsi nedospělá ty i tvá máma, kdy nerespektujete vzájemné soukromí a dokonce máte společný nick. A dospěje, bude vědět, jak se k takovému mui chovat.
Upravil(a) Eva. (3. 10. 2013 7:57)
Není tady
Psala jsem dotaz za svoji dceru,která mne o to poprosila.Nechtěla se zde registrovat,prý stačí,e jsem tu já.
Není tady
Majkafo, myslím, e do toho, kolik lidí sem píe pod jedním nickem, je ti prd. Ale to bys asi nebyla ty, aby
sis nerýpla, vid?
Zkus to brát tak, e někdo má prostě rodinný nick, někdo odtud zase s pomyslným prásknutím dveří odejde
a nechá si nick zruit, aby se sem po čase zase vplíil pod jiným nickem. To je samozřejmě veskrze dospělé jednání.
A k dotazu - váhavé (nebo tedy její dceři) vřele doporučuji najít si nezakomplexovaného chlapce, dokud je jetě čas,
a s takhle nastaveným partnerem nemá rodinu.
Pánové této kategorie nejsou pro společný ivot zrovna výhra.
Není tady
Nu, modrovousi, moná by ses vplíila ty. Já jsem neodela s prásknutím dveří, ani se nevplíila. Normálně jsem se zaregistrovala a netajila jsem, e jsem si změnila nick. e v tom ty vidí prásknutí dveří a plíení, to je tvé, to si ře se sebou.
Mně se psaní nicku váhavá nelíbí proto, e jsem si přečetla vechny jeho příspěvky a někdy duplicitně o tom samém si zaloí vlákno matka i dcera, nebo mi přijde trapné, kdy matka zná soukromý ivot dcery natolik, e za ni píe takové intimní záleitosti vztahu, jaké popsala, to bych se snad jako matka i styděla, e má dcera má takový vztah a já jetě za ni píu takové intimity. Ostatně u se tady několikrát probíralo, a nejenom tady, jestli mít na facebooku v přítelích rodiče nebo děti, a taty toto, co dělají váhavé, je jetě trapnějí.
Ale chápu, e někomu to trapné nepřijde. Mně ano. Já ctím soukromí mých děti a ony zase mé.
Upravil(a) Eva. (4. 10. 2013 7:53)
Není tady
Já ctím soukromí mých děti a ony zase mé.
U cizích lidí u to ale tak moc neplatí...
Není tady
helena napsal(a):
U cizích lidí u to ale tak moc neplatí...
A proč to dělá, heleno?
Není tady
Eva. napsal(a):
Nu, modrovousi, moná by ses vplíila ty. Já jsem neodela s prásknutím dveří, ani se nevplíila. Normálně jsem se zaregistrovala a netajila jsem, e jsem si změnila nick. e v tom ty vidí prásknutí dveří a plíení, to je tvé, to si ře se sebou.
Mně se psaní nicku váhavá nelíbí proto, e jsem si přečetla vechny jeho příspěvky a někdy duplicitně o tom samém si zaloí vlákno matka i dcera, nebo mi přijde trapné, kdy matka zná soukromý ivot dcery natolik, e za ni píe takové intimní záleitosti vztahu, jaké popsala, to bych se snad jako matka i styděla, e má dcera má takový vztah a já jetě za ni píu takové intimity. Ostatně u se tady několikrát probíralo, a nejenom tady, jestli mít na facebooku v přítelích rodiče nebo děti, a taty toto, co dělají váhavé, je jetě trapnějí.
Ale chápu, e někomu to trapné nepřijde. Mně ano. Já ctím soukromí mých děti a ony zase mé.
Mám nájs príspevky, v ktorých Eva popiera, e je Majkafa? Kua, apoň neklam a nerob z nás vektých idiotov, keď u teda práve ty má nutkanie uči druhých i a pouíva internetové chaty...
Upravil(a) Selima (4. 10. 2013 8:15)
Není tady
Selima napsal(a):
Mám nájs príspevky, v ktorých Eva popiera, e je Majkafa? Kua, apoň neklam a nerob z nás vektých idiotov, keď u teda práve ty má nutkanie uči druhých i a pouíva internetové chaty...
Selimo, tos patně pochopila. Ano, psala jsem, e nemám nick majkafa ale EVA. Protoe si přeji oslovování tímto nickem. Ale nikdy jsem nepopírala, e jsem tatá ena, která kdysi tento nick měla. U rozumí? Je pro mě zvlátní, e ani tys to nepochopila.
Není tady
váhavá napsal(a):
Kup mu kyblíček a bábovičky,necht jde tam,kam rozumově patří.A ty si najdi dospělého chlapa.Co jetě víc potřebuje napovědět?
Není tady
Eva. napsal(a):
helena napsal(a):
U cizích lidí u to ale tak moc neplatí...A proč to dělá, heleno?
pouze konstatuje,jak je to s tím tvým ctěným cítěním.Dělá jetě ráda i blbou ze sebe,e
Není tady
Eva. napsal(a):
Selima napsal(a):
Selimo, tos patně pochopila. Ano, psala jsem, e nemám nick majkafa ale EVA. Protoe si přeji oslovování tímto nickem. Ale nikdy jsem nepopírala, e jsem tatá ena, která kdysi tento nick měla. U rozumí? Je pro mě zvlátní, e ani tys to nepochopila.
Jistě,vechny jsme ve srovnání s tebou naprosté blbky HVĚZDO jasná
Není tady
Eva. napsal(a):
a soukromí tvého přítele?
Není tady
dycinky
Není tady
Eva. napsal(a):
Selima napsal(a):
Kecá, písala si, e nevie, kto je tá ena... Ale to je jedno, u je to tu súčas miestneho foklóru, tieto tvoje vyhlásenia, potom dementi a kžučky...
Upravil(a) Selima (27. 10. 2013 8:52)
Není tady
Jak u tu bylo jednou řečeno, najdi si jiného kluka , s tímhle Tě moc dobrého nečeká .
Není tady