|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Milé ženy, to byl vtip.
Jde o prd, neberte to tak vážně.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
sahleb napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Ani smrkat, vydávají se při tom přitom divný zvuky, nehledě k tomu, že to, co vysmrká, to je úplně fuj.
A kýchat by se taky nemělo, o kašlání ani nemluvě, ty kapénky a bacily. A všechno je to slyšet.
Je neetický, neslušný a je vrchol nevychovanosti tyhle tělesný projevy vydávat. To slušnej člověk nedělá.Co se ti stalo Modroocko? Preci vys co delat, kdyz ve spolecnosti smrkas nebo kychas, ne? To se snad uci i male deti.
sahleb, ty mě někdy fakt dojímáš. tuhle jsi psala, jak je otřesný, když lidi sekaj hrubky, ale u tebe to je teda kolikrát taky něco ..
jinak zírám, jak vás tohle téma baví
No ja znam gramatiku, ale po desetiletich v zahranici, kdyz s nikym cesky nemluvim a pisu jen sem....Jinak to co jsem dneska napsala nechapu. jake delam jeste?
Není tady

Modroočka napsal(a):
Ani smrkat, vydávají se při tom přitom divný zvuky, nehledě k tomu, že to, co vysmrká, to je úplně fuj.
A kýchat by se taky nemělo, o kašlání ani nemluvě, ty kapénky a bacily. A všechno je to slyšet.
Je neetický, neslušný a je vrchol nevychovanosti tyhle tělesný projevy vydávat. To slušnej člověk nedělá.
A speciálně ty, Modroočko, ani nesoulož. 

Není tady

Modroočka napsal(a):
Grainne napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Tak,zakázat prdění. Kdekoli,i sám před sebou by člověk prdět neměl. Fuj, takový vošklivý věci by člověk fakt nemě ldělat.
to ne
Je neetický, neslušný a je vrchol nevychovanosti tyhle tělesný projevy vydávat. To slušnej člověk nedělá.
No, minule si jeden dobrák na zastávke chuti odkašľal, nabral tie svoje hlienočky z hĺbky hrudníka a odpľul skoro mne na topánku.
Keď musíš, tak misíš, ale trošku brať ohľad na druhých zasa nezaškodí. A podotýkam - keďže sme na sexuologickom vlákne - že po tomto výkone by som nepodala ruku ani za nič na svete, nehovoriac o iných telesných výmenách
. Naopak ma dojímajú ľudia (to teda obojeho pohlavia), ktorí berú ohľad na svoje okolie a aj ich telené prejavy sa ventilujú podľa mňa tak nejako ohľadupnejšie. Nejde o to predstierať, že som princenzá a vynášajú to zo mňa holúbky, ale dať okoliu najavo, že naň beriem ohľad a svoje telesné prejavy si držím v súkromí. Ak niekto túži zdieľať so mnou moje telesné prejavy, tak nič proti, ale vnucovať určite nebudem....
Není tady
Jaku napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
sahleb napsal(a):
Co se ti stalo Modroocko? Preci vys co delat, kdyz ve spolecnosti smrkas nebo kychas, ne? To se snad uci i male deti.sahleb, ty mě někdy fakt dojímáš. tuhle jsi psala, jak je otřesný, když lidi sekaj hrubky, ale u tebe to je teda kolikrát taky něco ..
jinak zírám, jak vás tohle téma bavíNo,chytaj se každýho prdu a to doslova!!

Není tady
sahleb napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
sahleb napsal(a):
Co se ti stalo Modroocko? Preci vys co delat, kdyz ve spolecnosti smrkas nebo kychas, ne? To se snad uci i male deti.sahleb, ty mě někdy fakt dojímáš. tuhle jsi psala, jak je otřesný, když lidi sekaj hrubky, ale u tebe to je teda kolikrát taky něco ..
jinak zírám, jak vás tohle téma bavíNo ja znam gramatiku, ale po desetiletich v zahranici, kdyz s nikym cesky nemluvim a pisu jen sem....Jinak to co jsem dneska napsala nechapu. jake delam jeste?
sahleb, můj bratránek žil taky spoustu let v německu, teď už x let ve švýcarsku a chyby neseká .. nevymlouvej se 
je to vlastně jedno, já chyby švihám taky, ale pobavilo mě, jak jsi nedávno na psychu právě ty chyby řešila přitom je sama děláš. nic ve zlým.
Není tady

Eva. napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Je neetický, neslušný a je vrchol nevychovanosti tyhle tělesný projevy vydávat. To slušnej člověk nedělá.A speciálně ty, Modroočko, ani nesoulož.
Proč bych neměla? Mně to BAVÍÍÍÍÍÍÍ a mám výhodu, můžu se se svým mužem milovat, kdykoliv chci 
Není tady

Modroočka napsal(a):
Eva. napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Je neetický, neslušný a je vrchol nevychovanosti tyhle tělesný projevy vydávat. To slušnej člověk nedělá.A speciálně ty, Modroočko, ani nesoulož.
Proč bych neměla? Mně to BAVÍÍÍÍÍÍÍ a mám výhodu, můžu se se svým mužem milovat, kdykoliv chci
Proto, že se při tom vydávají divný zvuky, pak ty bacily, všechno je slyšet, a co teprve ta výměna tělesných tekutin. Fuj.
To slušnej člověk nedělá 
Není tady

Eva. napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Eva. napsal(a):
A speciálně ty, Modroočko, ani nesoulož.Proč bych neměla? Mně to BAVÍÍÍÍÍÍÍ a mám výhodu, můžu se se svým mužem milovat, kdykoliv chci
Proto, že se při tom vydávají divný zvuky, pak ty bacily, všechno je slyšet, a co teprve ta výměna tělesných tekutin. Fuj.
To slušnej člověk nedělá

to všechno je pouhá ironie 
neprdím na veřejnosti, ani nesouložím na veřejnosti, neprdím ani před partnerem, no a teď bych měla napsat, že před ním ani nesouložíám, to by bylo sousto pro některý přispivatelky, zase by to nepochopily
takže - neprdím před partnerem, ale zato s ním souložím, Bože, to je takovej studenej výraz 
Není tady

Modroočko, já vím, že je to pouhá ironie. Ale ty jsi zřejmě nepochopila, že i ode mě je to pouhá ironie.

Není tady

Eva. napsal(a):
Modroočko, já vím, že je to pouhá ironie. Ale ty jsi zřejmě nepochopila, že i ode mě je to pouhá ironie.
![]()
neboj, Majko, pochopila 
ale jsou lidi, kteří sice souloží, nicméně mluvit o tom je pro ně něco sprostýho 
Není tady
jsou lidi, kteří sice souloží, nicméně mluvit o tom je pro ně něco sprostýho
A pak ta druhá část - neshookají, ale kecali by o tom čtyřiadvacet hodin denně... 
Není tady

To nevím, Modroočko. Já už delší dobu nesouložím. My se s mým mužem milujeme. 
Není tady

helena napsal(a):
jsou lidi, kteří sice souloží, nicméně mluvit o tom je pro ně něco sprostýho
A pak ta druhá část - neshookají, ale kecali by o tom čtyřiadvacet hodin denně... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
asi jim to chybí 
Není tady
Eva. napsal(a):
S TVÝM mužem?
Máš na mysli toho, který potom odchází ke SVÉ ženě? 
Jen jestli ty nejsi trochu majetnická. 
Není tady
Modroočka napsal(a):
Milé ženy, to byl vtip.
Jde o prd, neberte to tak vážně.
No aby ses nepletla. Stačí jeden takovej zaraženej, a hned ho začneš brát setsakra vážně. 
Není tady
asi jim to chybí
Nebo stačí... 
Není tady

Eva. napsal(a):
To sa navzájom nevylučuje... 
Není tady
modrovous napsal(a):
Eva. napsal(a):
S TVÝM mužem?
Máš na mysli toho, který potom odchází ke SVÉ ženě?
Jen jestli ty nejsi trochu majetnická.

Není tady
S TVÝM mužem?
Proč ne? Není jediná... 
Ještě jako Veškrnová měla milostný vztah s pomocným režisérem Jiřím Ostrým!... Herečka se o něm zmínila i v jednom z tehdejších rozhovorů. Ostrého v něm tituluje »můj muž« a jeho dceru Lucii jako »svou druhou dceru«!... Zapomněla ale dodat, že Jiří Ostrý byl v té době ženatý!"
http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ce … uvila.html
Upravil(a) helena (4. 10. 2013 12:02)
Není tady
helena napsal(a):
S TVÝM mužem?
Proč ne? Není jediná...
Ještě jako Veškrnová měla milostný vztah s pomocným režisérem Jiřím Ostrým!... Herečka se o něm zmínila i v jednom z tehdejších rozhovorů. Ostrého v něm tituluje »můj muž« a jeho dceru Lucii jako »svou druhou dceru«!... Zapomněla ale dodat, že Jiří Ostrý byl v té době ženatý!"
http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ce … uvila.html
Taky se o Dáše píše, že měla všechno, co nosilo kalhoty ........prej i Bolečka .
Podle toho, jak se věnovala prezidentovi to skutečně vypadá, že uměla svoje schopnosti prodat.
Není tady

helena napsal(a):
asi jim to chybí
Nebo stačí... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
staci o tom jen kecat ??
Není tady
staci o tom jen kecat ??
Jistě.
Není tady

Eva. napsal(a):

Není tady
Prdí každý! I ta největší dáma i strojený džentlmen si potřebuje ulevit, dát
světu pořádnou ránu smradu. Ve střevech se nám vytvoří od půl až po dva
litry plynu. Záleží, zda si dáváte jen suchou rýži nebo fazole. A to musí
jít ven, abychom nebyli jako balón. Prdění má jednoduše své kouzlo i
tajemství.
Co je typický prd? Zdravý, krásný, tichý špion, i mohutný hromotluk má
přibližně 59% dusíku, 21% vodíku, 9% oxidu uhličitého, 7% metanu a 4%
kyslíku. To vysvětluje, proč se nám najednou tak těžce dýchá, když si někdo
v zavřené místnosti pořádně odvalí.
Ženy smrdí častěji! Průměrný člověk, i když si to nepřizná, odfoukne
průměrně 14 krát denně. Rozhoduje samozřejmě strava, ale tentokrát máme
trumf v rukávu proti všem voňavým dámám. Ze stejné stravy mají tendenci
vytvářet mnohem více plynů než muži. Muži jen častěji prezentují své
pochody, ale rozhodně méně naprdí.
Ve spánku si neporadíteI kdybyste celý den chodili se zadkem stisknutým jako
svěrák, jakmile zavřete oči, už to syčí. Spánek je dokonalý uvolňování plynu
a to je jeden zdůvodů, proč po vydatném spánku třeba ráno vždy vyvětrat.
Jaksi se hůře dýchá při takové koncentraci metanu a dusíku.
Prdy a globální oteplováníAno, mají ho na svědomí. Ale ani ne tak lidské,
jako ty termiti. Takoví malí živočichové prdí víc, než všichni ostatní a
mají silný metanovýnáboj. Plynatost termitů je druhý největší zdroj metanu
na světě.
Prd má čas Kdo neprdí, má skutečně vážný problém. V nemocnicích koluje
fráze, že prd pacienta je orchestrem chirurga. Je totiž znakem, že vaše
střeva pracují jako mají a zažívací trakt začíná podobat švýcarským
hodinkám. Neprodukovat plyny znamená koketovat se smrtí. Na zaražené prdy
zemřelo několik čínských císařů, kterým v prdění bránila dvorní etika. Plyn
se ale šíří relativněpomalu, difuze průměrně trvá 10 sekund od osudového
momentu, než ucítíte nějaký divný z&a acute;van u nosu. Alespoň víte, kolik
máte času na únik z výtahu ...