29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tulipánka napsal(a):
Eva. napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Evo, promiň, ale jsou přirozené procesy v mém těle. Ano, společnost vyžaduje, abych raději umřela v křečích než si prdla. Takže když mi o něco jde, nedělám to. Stejně, jako na šéfa nebudu řvát, když mě naštve nebo před ním nebudu chodit nahatá. Kdyby tuhle konvenci nikdo nevymyslel, byl by život o moc příjemnější a snažší. To je stejné jako dříve ženy nesměly chodit s odhalenými kotníky. Teď se nesmí prdět. Ono se to zase změní, neboj
Nepíšu, že to nejsou přirozené procesy v jakémkoliv těle. Nemusíš psát - promiň. Neprominu.
Jo, tak když ti o něco jde, neděláš to. Však už jsem ti psala, děláš to, co se ti hodí. U manžela ti o nic nejde. Ani o základní slušnost. Smutné. Tulilpánko, myslela jsem si, že jsi normální slušná žena. A ne prasátko, kterému když o nic nejde, tak klidně svému partnerovi smradí.
Modroočko, nepřeháněj. Mluvíme o situacích, které lze ovlivnit. A ne o době, kdy spíme. A ty to dobře víš.Evo, já tě měla za docela logicky smýšlející bytost, která si na všechno udělá svůj vlastní názor. Ale jednáš na základě společenských předsudků a emocí. Ono je hold jednodušší přijmout to, co říká společnost....
tak já tento "dojem" ztratila už dávno.A mám ji v ignoru.Šílená baba,která byla i na AD!
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Evo, já tě měla za docela logicky smýšlející bytost, která si na všechno udělá svůj vlastní názor. Ale jednáš na základě společenských předsudků a emocí. Ono je hold jednodušší přijmout to, co říká společnost....
Tulipánko, já jsem si udělala svůj vlastní názor. Prdění ve společnosti je pro mě nevhodné chování. I kdyby bylo společností tolerováno nebo bráno jako normální a i kdyby před partnery všichni prděli, tak já se tomu budu, pokud je to možné, vyhýbat.
Není tady
Jaku napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Smrkáte před svým partnerem?
A vysvětlíte mi rozdíl mezi tím kromě toho, že smrky nesmrdí a prdění ano?
Tedy já když trpím plynatostí a jsem doma s manželem, něco spolu děláme, tak nebudu neustále odcházet decentně na záchod a nebo kvůli tomu trpět křečema. To, že společnost prdění odsuzuje (asi právě kvůli tomu, že smrdí), to neznamená, že je to po*né. Je to přirozený biologický proce stejně jako pčiknutí, říhnutí nebo smrkání.Přesně tak Tulipánko,je to biologický proces,který zdaleka ne vždy je spojen se smradem.
Nenávidím zde předváděné pokrytectví přispivatelek,ještě taky kaděj konvalinky a je to celé.
proc pokrytectvi ? Nekdo to proste nema rad a uplne nejhorsi je, kdyz to druhemu reknes a on te ignoruje .
Není tady
Nechápu, proč si někteří myslí, že to, že někdo neschvaluje prdění mimo soukromí, je pokrytectví. Co když to tak opravdu má?
Já to tak opravdu mám. Bych se cítila trapně a špatně, kdybych prděla před jinými. Tak proč se mám chovat tak, že se cítím špatně?
Není tady
Prdět ve společnosti je nevychovanost. Ale pokud doma prdí partneři před sebou,nemyslím tím samozřejmě, že prdí schválně a jako o závod,tak to je jen mezi něma. Je to intimní záležitost a pokud to tak mají nastavený, nevidím v tom nic pohoršujícího. Já mám v sobě zakódovaný neprdět před nikým, ale každej to májinak.
Na druhou stranu,raději chlapa, kterej si přede mnou občas uprdne, ale jinak se chová tak, jak je pro mě v životě důležitý,než chlap, kterej je galantní, neprdí, nesmrká nahlas a podobný věci, ale chová se jako hovado jinak. Lže, podvádí mě, je lakomec, vychcánek, chlastá nebo jakýkoliv jiný, pro mě nepřijatelný lahůdky. A zažila jsem to. Takže raději prdícího, ale jinak prima chlapa pro život, než neprdícího blba. To prdění by pro mě bylo to nejmenší zlo,pokud by teda neprděl i mezi lidma. Doma ať si prdí, je to lidský a prdí každej, i princezny.
Není tady
Grainne napsal(a):
Jaku napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Smrkáte před svým partnerem?
A vysvětlíte mi rozdíl mezi tím kromě toho, že smrky nesmrdí a prdění ano?
Tedy já když trpím plynatostí a jsem doma s manželem, něco spolu děláme, tak nebudu neustále odcházet decentně na záchod a nebo kvůli tomu trpět křečema. To, že společnost prdění odsuzuje (asi právě kvůli tomu, že smrdí), to neznamená, že je to po*né. Je to přirozený biologický proce stejně jako pčiknutí, říhnutí nebo smrkání.Přesně tak Tulipánko,je to biologický proces,který zdaleka ne vždy je spojen se smradem.
Nenávidím zde předváděné pokrytectví přispivatelek,ještě taky kaděj konvalinky a je to celé.proc pokrytectvi ? Nekdo to proste nema rad a uplne nejhorsi je, kdyz to druhemu reknes a on te ignoruje .
Ale to není jako o čokoládě,tu někdo má rád,jiné ne.Ale prostě to prdění to jde někdy z člověka samo,záleží to dost možná i na tom,cos jedla... Manželovi se třeba občas stává,když jdeme venku na prochajdě,že začne prdět a několikrát za sebou;ne že by mu to bylo 2x příjemné,kdyby mohl,tak by to potlačil,ale jde to samo jaksi ven.
Když je člověk fakt ve společnosti,třeba na návštěvě či plese,tam ten pohyb není až tak aktivní a tam je s tímto daleko menší problém či téměř žádný.Ale fakt mám u svého muže třeb vypozorováno,že u něj to někdy spouští aktivní chůze;já prdím ve srovnání s ním daleko mín ale taky se to stane,zvláště venku.Někdy to přičítám i věku,že holt ty vnitřní součástky už přestávají být 100%ní.
No a náš pes,když si prdne,to je fakt ozonek.Ale si říkám,že furt lepší než jchemické smrady.
Není tady
Tak nebudu to ze sebe tlačit, ale když něco ulítne, partner to pochopí. Je to normální... a kdo říká něco jiného, od toho to fičí
Není tady
Radkasil napsal(a):
Tak nebudu to ze sebe tlačit, ale když něco ulítne, partner to pochopí. Je to normální... a kdo říká něco jiného, od toho to fičí
Nečetla jsem tady od nikoho, že by napsal něco jiného. Všichni (včetně mě) souhlasí s tím, že občas to člověk neuhlídá a stane se.
Ale to, co napsala Tuliplánka, že dělá, je pro mě chování nevhodné. A ještě jak to blbě obhajuje větami typu - když o něco jde, tak neprdím... Nevhodné chování k partnerovi. Ale třeba je stejný a pokud jim to vyhovuje oběma, je to jejich věc.
Pokud to oběma nevyhovuje, to už je zase o něčem jiném a změnit by to měl ten, kdo se takhle nevhodně chová. A ne ten, komu to vadí, aby se přizpůsobil.
Upravil(a) Eva. (30. 9. 2013 10:32)
Není tady
Teď jsem si vzpomněla na dědu, jak pro zachování dekora si vždy při tom nahlas odkašlal.
Zasvěcení se poté okamžitě klidili do bezpečné vzdálenosti
Není tady
Jessika napsal(a):
Teď jsem si vzpomněla na dědu, jak pro zachování dekora si vždy při tom nahlas odkašlal.
Já si pamatuju na dědu, jak se vždycky ptal, kdo to byl?
Co já si pamatuju, tak si prdnul děda před babičkou, babička před dědou, táta před mámou, máma před tátou. Přišlo mi to uplně normální. Doma je doma, společnost je společnost. Ve společnosti je prdění nepřípustné, doma je doma
Upravil(a) dusička (30. 9. 2013 11:41)
Není tady
Eva. napsal(a):
Jak píše Selima, myslím si, že pak vyprchá sexuální jiskření, sexuální touha po partnerovi. U mě by s mužem, který se nehlídá, určitě vyprchala. Jak už jsem tady psala, není třeba "vyblít" na partnera úplně všechno, včetně prdění, kdykoliv má člověk potřebu. Takt, ohleduplnost a slušné chování by měl mít člověk především ke svým blízkým. Prostě by se k nim měl v něčem chovat stejně, jako se chová k cizím.
Každý to má Majko jinak.
Slušné chování vidím jinde než u jednoho prdu přede mnou.
Není tady
Jessika napsal(a):
To je hezký
Není tady
Modroočka napsal(a):
Prdět ve společnosti je nevychovanost. Ale pokud doma prdí partneři před sebou,nemyslím tím samozřejmě, že prdí schválně a jako o závod,tak to je jen mezi něma. Je to intimní záležitost a pokud to tak mají nastavený, nevidím v tom nic pohoršujícího. Já mám v sobě zakódovaný neprdět před nikým, ale každej to májinak.
Na druhou stranu,raději chlapa, kterej si přede mnou občas uprdne, ale jinak se chová tak, jak je pro mě v životě důležitý,než chlap, kterej je galantní, neprdí, nesmrká nahlas a podobný věci, ale chová se jako hovado jinak. Lže, podvádí mě, je lakomec, vychcánek, chlastá nebo jakýkoliv jiný, pro mě nepřijatelný lahůdky. A zažila jsem to. Takže raději prdícího, ale jinak prima chlapa pro život, než neprdícího blba. To prdění by pro mě bylo to nejmenší zlo,pokud by teda neprděl i mezi lidma. Doma ať si prdí, je to lidský a prdí každej, i princezny.
kazdy podle sveho , problem je , kdyz to ma kazdy z tech dvou jinak a odmitaji se akceptovat .... tam uz je to opravdu o te ucte a respektu
Není tady
Grainne napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Na druhou stranu,raději chlapa, kterej si přede mnou občas uprdne, ale jinak se chová tak, jak je pro mě v životě důležitý,než chlap, kterej je galantní, neprdí, nesmrká nahlas a podobný věci, ale chová se jako hovado jinak. Lže, podvádí mě, je lakomec, vychcánek, chlastá nebo jakýkoliv jiný, pro mě nepřijatelný lahůdky. A zažila jsem to. Takže raději prdícího, ale jinak prima chlapa pro život, než neprdícího blba. To prdění by pro mě bylo to nejmenší zlo,pokud by teda neprděl i mezi lidma. Doma ať si prdí, je to lidský a prdí každej, i princezny.kazdy podle sveho , problem je , kdyz to ma kazdy z tech dvou jinak a odmitaji se akceptovat .... tam uz je to opravdu o te ucte a respektu
Nevím, přijde mi,že chlapi to nijak neřešej.to vadí ženám, vidí v tom něco nepřípustného, neslušného, něco - jak tu psala Jaku o konvalinkách. Ale jo, každý jsme jiný. Spíš ,že to tady rozebíráme, tak mě napadla otázka, jestli když si žena doma uprdne, muž jí řekne, že mu to vadí. Nene, je to naopak.
Není tady
dusička napsal(a):
Já bych z toho nedělala vědu. Prostě se někdy stane, že mě bolí břicho a já nevydražím a pustím páru. A manžel taky. Ne vždy, ale stane se. říkáme, pardon. Zrovna tak u odříhnutí. Otevíráme okno, nic se neděje.
Babička říkávala, radši jeden prd než deset doktorů.
Jak píše Tulipánka o té blízkosti. Já bych jí spíše přirovnala k malé potřebě. Kdysi třeba když jsem se s partnerem seznamovala, nebo tak, nikdy bych ho nepustila na wc spolu. S manželem to máme tak, že normálně třeba jdu na wc, nechám otevřené dveře a mluvíme, a on třeba stojí u dveří a čeká na mě.
máme to stejně...vůbec mi to nepřijde jako téma o neúctě apod. Je to přirozené a holt to někdy ujede. U jídla by mi to asi taky vadilo
Není tady
dusička napsal(a):
Jessika napsal(a):
Zasvěcení se poté okamžitě klidili do bezpečné vzdálenostiJá si pamatuju na dědu, jak se vždycky ptal, kdo to byl?
Co já si pamatuju, tak si prdnul děda před babičkou, babička před dědou, táta před mámou, máma před tátou. Přišlo mi to uplně normální. Doma je doma, společnost je společnost. Ve společnosti je prdění nepřípustné, doma je doma
+1
Není tady
kto grga a prdi, zdravie si tvrdi- stare slovenske prislovie
Není tady
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Na druhou stranu,raději chlapa, kterej si přede mnou občas uprdne, ale jinak se chová tak, jak je pro mě v životě důležitý,než chlap, kterej je galantní, neprdí, nesmrká nahlas a podobný věci, ale chová se jako hovado jinak. Lže, podvádí mě, je lakomec, vychcánek, chlastá nebo jakýkoliv jiný, pro mě nepřijatelný lahůdky. A zažila jsem to. Takže raději prdícího, ale jinak prima chlapa pro život, než neprdícího blba. To prdění by pro mě bylo to nejmenší zlo,pokud by teda neprděl i mezi lidma. Doma ať si prdí, je to lidský a prdí každej, i princezny.kazdy podle sveho , problem je , kdyz to ma kazdy z tech dvou jinak a odmitaji se akceptovat .... tam uz je to opravdu o te ucte a respektu
Nevím, přijde mi,že chlapi to nijak neřešej.to vadí ženám, vidí v tom něco nepřípustného, neslušného, něco - jak tu psala Jaku o konvalinkách. Ale jo, každý jsme jiný. Spíš ,že to tady rozebíráme, tak mě napadla otázka, jestli když si žena doma uprdne, muž jí řekne, že mu to vadí. Nene, je to naopak.
jj, chlapum to asi nevadi a jelikoz jsem mela doma tri , naopak to byla prilezitost k velke zabave , obcas sem neverila , jak malo jim staci ke stesti
Není tady
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
kazdy podle sveho , problem je , kdyz to ma kazdy z tech dvou jinak a odmitaji se akceptovat .... tam uz je to opravdu o te ucte a respektuNevím, přijde mi,že chlapi to nijak neřešej.to vadí ženám, vidí v tom něco nepřípustného, neslušného, něco - jak tu psala Jaku o konvalinkách. Ale jo, každý jsme jiný. Spíš ,že to tady rozebíráme, tak mě napadla otázka, jestli když si žena doma uprdne, muž jí řekne, že mu to vadí. Nene, je to naopak.
jj, chlapum to asi nevadi a jelikoz jsem mela doma tri , naopak to byla prilezitost k velke zabave , obcas sem neverila , jak malo jim staci ke stesti
Tak nějak podobně je to třeba brát,nikdo normální určitě nebude prdět schválně,je to vždy trochu trapné tomu kdo prdí,ale jsou v životě mnohem horší věci.
Není tady
Jaku napsal(a):
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
Tak nějak podobně je to třeba brát,nikdo normální určitě nebude prdět schválně,je to vždy trochu trapné tomu kdo prdí,ale jsou v životě mnohem horší věci.
souhlasím s Jaku
Upravil(a) dusička (30. 9. 2013 14:27)
Není tady
Jaku napsal(a):
Grainne napsal(a):
dusička napsal(a):
Nevím, přijde mi,že chlapi to nijak neřešej.to vadí ženám, vidí v tom něco nepřípustného, neslušného, něco - jak tu psala Jaku o konvalinkách. Ale jo, každý jsme jiný. Spíš ,že to tady rozebíráme, tak mě napadla otázka, jestli když si žena doma uprdne, muž jí řekne, že mu to vadí. Nene, je to naopak.jj, chlapum to asi nevadi a jelikoz jsem mela doma tri , naopak to byla prilezitost k velke zabave , obcas sem neverila , jak malo jim staci ke stesti
bohuzel , jsou takovi, kteri to delaji schvalne .... a pak se hrozne divi , proc nemaji sexualne vstricnou partnerku
Není tady
Copak doma, tam se to dá ještě tolerovat, ale mám jednoho kolegu v práci a ten si dokáže "ulevit" i v kanceláři, a to je tedy síla. Jinak super téma do sexuální rubriky.
Není tady
dusička napsal(a):
Grainne napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Možno nepovie, ale vadiť môže... a Kopecký to aj povedal, dokonca v rozhovore.
Není tady
kvietok medovy napsal(a):
kto grga a prdi, zdravie si tvrdi- stare slovenske prislovie
Staré príslovie goralov v lese, tam to mohlo vadiť tak akurát ovciam...
Není tady
nikdo nikdy z vas, ktorym to vadi, nemal este zastavene vetry? Mimochodom, poznam chlapa, ktory ked si ufeti, vzdy povie, ze vypustil spiona
Není tady