Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 11. 12. 2013 9:34

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Nevím jak dál.

Eva. napsal(a):

Grainne napsal(a):

Eva. napsal(a):

Na Silvestra můžeš přijet za mnou. Budu na Břevnově hlídat vnoučátka big_smile

super nápad , akorát dost daleko smile

Sedneš na metro nebo na tramvaj nebo na obojí a je to. big_smile

to problém není , ale zpátky to bude horší

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#27 11. 12. 2013 9:37

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Na Nový rok dopoledne jezdí spousta tramvají a taky metro. big_smile

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#28 11. 12. 2013 9:42

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Na Nový rok dopoledne jezdí spousta tramvají a taky metro. big_smile

to mi je jasné , ale já mám omezený čas kvůli psům ... jedině dorazit až později

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#29 11. 12. 2013 9:52

janinakopretina
♥------

Lenyys neves hlavu. Ver mi nejsi v tom sama. U me je to presne mesic, kdy jsem se dozvedela, ze muj muz ma vedlejsi vztah uz rok a 3/4. Jsme spolu skoro dvacet let z toho 17 let manzele. Mame dve deti 12 a15 let. Zvlaste mladsi syn na tatovi visi a nedovede si predstavit, ze se rozejdeme. Navic to byl on, kdo mi o te nevere rekl. Ze zacatku jsem  myslela, ze je to jen ulet, a ze kdyz se na to prijde, tak se ji vzda. Byla jsem na omylu. I pred detmi rekl, ze je rozhodnut spis pro ni.
Dohoda je takova, ze zatim zijeme vsichni pod jednou strechou, protoze ani jeden z nas nema na vyplaceni toho druheho z baraku. Deti o vsem vedi a on si za ni , ted uz legalne vesele jezdi. Diky antidepresivum se zase dokazu soustredit na praci a na deti, soustredim se sama na sebe, cvicim, hubnu. Nicmene nevim, jak se tato situace da psychicky dlouho vydrzet (myslim to spolecne souziti).
Nejvetsi ponizeni pro me je to, ze ona dotycna meho muze ulovila na po*no web kamerach, kde si spolu chatovali, ona se mu ukazovala za penize a posleze si navzajem dali soukrome chatovaci ucty a uz to jelo. Kdyz jsem mu oponovala, ze tykovych ona muze mit vi, tvrde ji brani, ze ji vubec neznam a ze je to vlastne slusna holka. Sluska holka, ktera ani nevi, ze jeji milenec je zenaty, navykladal ji, ze ma 2 deti, ale ze zijeme davno oddelene.
Takze Lenyys, zvedeni svoje sebevedomi ze zeme, jako jsem to musela udelat ja. Zamer se na sebe a na deti. A hlavne...chce to cas.

Není tady

#30 11. 12. 2013 9:58

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Jano, ONA ho ulovila na p.o.r.n.o chatu? A dokonce za peníze?
Chudáček, on se tam jistě dostal omylem a platil taky omylem... dumbom
Na tohle musí být dva.
Mᚠpotřebu ho omlouvat? Proč?

Přemýšlím, proč mají ženy často tendenci svého partnera omlouvat. To on nic, to milenka. Když jsem se dozvěděla o milence mého bývalého manžela, takovou potřebu jsem neměla. Měla jsem vztek na něj. Neměla jsem v tomhle růžové brýle. Kdyby on nechtěl, ani sto žen by ho "neulovilo".

Jsem 5 let milenkou ženatého muže. A i tady vím, že kdyby on nechtěl, mohla bych se rozkrájet na kousíčky a nepřinutla bych ho se mnou být. Člověk není věc. Má svou vlastní vůli.

Upravil(a) Eva. (11. 12. 2013 10:19)

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#31 11. 12. 2013 10:32

janinakopretina
♥------

Evo, to nebyla jeho omluva ani omylem. Ze chlapi chodi na tovakove stranky to vim, ale ze se z toho muze vyvinout vztah, to by me nenapadlo ani omylem. Samozrejme, ze tam hledal neco, co doma nemel. Za 5 let jsem pribrala 30 kilo a uz jsem ho nepritahovala. Ale ani tohle neni omluva proto to, aby tam nasel vztah na rozbijel rodinu, ve ktere ma 2 deti, ktere jak tvrdi ma velmi rad. Ale pokud by se mel rozhodnout, rozhodne se pro ni.
V manzelstvi ho ted drzim ja, protoze vim, ze deti by to nesly velmi spatne. Pokud k rozvodu dojde, doufam, ze casem to deto z chodu rodiny vyciti a nebude to pro ne takovy sok.

Není tady

#32 11. 12. 2013 10:32

orelie
Zablokovaný

janinakopretina napsal(a):

Lenyys neves hlavu. Ver mi nejsi v tom sama. U me je to presne mesic, kdy jsem se dozvedela, ze muj muz ma vedlejsi vztah uz rok a 3/4. Jsme spolu skoro dvacet let z toho 17 let manzele. Mame dve deti 12 a15 let. Zvlaste mladsi syn na tatovi visi a nedovede si predstavit, ze se rozejdeme. Navic to byl on, kdo mi o te nevere rekl. Ze zacatku jsem  myslela, ze je to jen ulet, a ze kdyz se na to prijde, tak se ji vzda. Byla jsem na omylu. I pred detmi rekl, ze je rozhodnut spis pro ni.
Dohoda je takova, ze zatim zijeme vsichni pod jednou strechou, protoze ani jeden z nas nema na vyplaceni toho druheho z baraku. Deti o vsem vedi a on si za ni , ted uz legalne vesele jezdi. Diky antidepresivum se zase dokazu soustredit na praci a na deti, soustredim se sama na sebe, cvicim, hubnu. Nicmene nevim, jak se tato situace da psychicky dlouho vydrzet (myslim to spolecne souziti).
Nejvetsi ponizeni pro me je to, ze ona dotycna meho muze ulovila na po*no web kamerach, kde si spolu chatovali, ona se mu ukazovala za penize a posleze si navzajem dali soukrome chatovaci ucty a uz to jelo. Kdyz jsem mu oponovala, ze tykovych ona muze mit vi, tvrde ji brani, ze ji vubec neznam a ze je to vlastne slusna holka. Sluska holka, ktera ani nevi, ze jeji milenec je zenaty, navykladal ji, ze ma 2 deti, ale ze zijeme davno oddelene.
Takze Lenyys, zvedeni svoje sebevedomi ze zeme, jako jsem to musela udelat ja. Zamer se na sebe a na deti. A hlavne...chce to cas.

Dobre delas ,soustred se jen na sebe a ne nej se vydlabni ,ten muj byl taky prasak ,vysackovala jsem ho .Taky radil na erotickym chatu ,byl na tom zavislak . Dokonce i daval na net videa ,jak si ho doma smidli, prisla jsem na to a mazal ,blbec

Není tady

#33 12. 6. 2014 19:38

paja.packanova
♥------

Všechno chce jen čas. Ten to opravdu zahojí...neutral

Není tady

#34 13. 6. 2014 6:01

AllčaV
♥♥-----

Teda já si to nedovedu představit :-( Ale teda některé z Vás jsou opravdu hrdinky. Vážně klobou dolů já bych to neustála

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí