Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 25. 9. 2013 20:06

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

pes sežral 2 stroužky česneku

Ahoj,
myslíte, že když náš kokršpaněl sežral asi 2 větší stroužky česneku, nic to s ním neudělá? Zatím tedy opravdu dost prdí.

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#2 25. 9. 2013 20:17

Kaly
♥♥♥♥♥♥-

Re: pes sežral 2 stroužky česneku

V klidu moje německá ovčanda sežrala i tři palice česneku i se šlupkama a v pohodě.

[url=http://www.celysvet.cz/tickers-metriky-pocitadla-forum-blog]http://www.celysvet.cz/metrik/line-295336d7541c47e580859b35566058e6.png

[url=http://www.celysvet.cz/tickers-metriky-pocitadla-forum-blog]http://www.celysvet.cz/metrik/line-e3854670bf9a70497e74d154d28b6035.png

Není tady

#3 25. 9. 2013 20:21

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Kaly, díky. Já četla o postižení jater, chudokrevnosti.... tak jsem si to radši chtěla ověřit.

Není tady

#4 26. 9. 2013 6:01

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Tulipánka napsal(a):

Kaly, díky. Já četla o postižení jater, chudokrevnosti.... tak jsem si to radši chtěla ověřit.

já když si chci skutečně něco ověřit a na záleží mi na tom, tak si zavolám na příslušná místa. kdybych měla stach o psa, nepíšu na net, IHNED volám lékaři.

tuli, neber to jako kritiku , ale jako pouho pouhé konstatování......

Není tady

#5 26. 9. 2013 7:56

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Tulipánka napsal(a):

Ahoj,
myslíte, že když náš kokršpaněl sežral asi 2 větší stroužky česneku, nic to s ním neudělá? Zatím tedy opravdu dost prdí.

Moje mama cesnek pridavala psovi sem tam do zradla,pry kvuli odcerveni.Pes se dozil 16 let.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#6 26. 9. 2013 8:20

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

aprill napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

já když si chci skutečně něco ověřit a na záleží mi na tom, tak si zavolám na příslušná místa. kdybych měla stach o psa, nepíšu na net, IHNED volám lékaři.

tuli, neber to jako kritiku , ale jako pouho pouhé konstatování......

April,
díky, jako kritiku to neberu. Kdybych viděla, že je psovi blbě, jela bych k veterináři. A taky jsem četla o tom, že lidé přidávají česnek do žrádla kvůli odčervení.

Není tady

#7 26. 9. 2013 12:33

jaspinn
♥♥♥♥---
Místo: Ostrava

Dávala jsem vždycky oběma psinkám občas do žrádla - teda jedné, druhá žrala s chutí celé stroužky - babička mi kdysi říkala, že jim jako dětem dávali jíst česnek ve škole, kvůli "červíkům" - tak nevím, ale je fakt, že s pejskama jsem na odčervení byla preventivně asi 2x a 1x ročně když jim dělali kontrolu hovínek, tak odčervit nepotřebovali :-)

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží náš svět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.
Jan Werich

Není tady

#8 1. 10. 2013 12:43

janísek
♥♥♥♥♥--

taky dáváme psovi jednou za čas česnek (nejradši ho má na topince.. smile smile ). poradili nám to kvůli odčervení.. smile a pejskovi je dneska 14 let a bez problémů.. smile

Není tady

#9 7. 10. 2013 17:57

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Ahojte, naše dítě pos.ralo během hodiny 3 pleny... - Není to moc? .......  big_smile lol dumbom
(teda , lidi,  vážně, vaše starosti bych chtěl mít !!!)

Není tady

#10 8. 10. 2013 10:11

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Vachu,
no pokud pes začne ukrutně prdět, mrkneš se na internet a zjistíš, že sežrání většího a velkého množství česneku může způsobit závažné komplikace, tak se ptáš, kolik je větší a velké množství česneku a zda radši nemáš zavolat veterináři / nebo zda ze sebe neuděláš blbce. Pro mě je třeba větší množství česneku už právě ty 2 stroužky.

Není tady

#11 8. 10. 2013 19:58

Vachu
♥♥♥♥♥--

Tulipánka napsal(a):

Vachu,
no pokud pes začne ukrutně prdět, mrkneš se na internet.....

To je furt dokola: Já prdění psa nikdy neřešil - my jsme se psem nikdy nebydleli - my ho vždycky měli jen na dvorku v boudě, max. tak v zimě v mrazech bydlel na prosklenné verandě... (měl odsud pěkný výhled po okolí)  cool
Doma jsme chovali vždy jenom DĚTI. stolt

A dnes už nebydlíme ve vile, ale v bytovém domě - a zde trpíme kvůli sousedce, která si o sobě myslí, jaká je to milovnice pejsků, ale při tom bývá celá odpoledne kdesi v čudu a její dva pejsckové celou tu dobu štěkají a štěkají jak o život...

Není tady

#12 8. 10. 2013 20:06

Vachu
♥♥♥♥♥--

Chtěl jsem tím vysvětlit, že PSA nikdy nebudu stavět na roveň člověku ... ač mám psy rád, tak vždy pro mne budou jen zvířetem, tedy něčím, kvůli čemu nehodlám ze sebe dělat citlivku...
Česneku se nám vždy na zahradě válelo habaděj - a bylo nám úplně jedno, zda náš pes nějaký česnek sežral, anebo nesežral... Pokud by mu z toho bylo blbě, byla by to jen jeho blbost. dumbom
Jo, vzpomínám si, jeden z našich psů žral s oblibou uhlí...  (asi cítil, že to potřebuje na trávení - tak jsme to nijak neřešili).
On to taky dlouho nedělal, slupnul pár malých kousků, jeden dva dny si dopřával...  a pak toho sám nechal. stolt

Není tady

#13 9. 10. 2013 20:03

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Aha, Vachu, tak tobě vadí dělat ze sebe citlivku wink
No vidíš a to já klidně přiznám, že mi na mém psovi záleží, že ho mám ráda jako přítele a že mi na něm záleží a nerada bych mu ublížila. Takže tak.
Bejt na psychologickým, napsala bych ti k tomu ještě něco dalšího, ale jsme na zvířecím, takže to asi dál nebudeme z tvého úhlu pohledu rozebírat tongue

Není tady

#14 9. 10. 2013 22:00

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Vachu, ty jsi kůň! lol A nyní se nabízí otázka, kde chovat koně, udeří-li silné mrazy coolstorstark

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#15 10. 10. 2013 18:09

Vachu
♥♥♥♥♥--

lupina montana napsal(a):

Vachu, ty jsi kůň! lol A nyní se nabízí otázka, kde chovat koně, udeří-li silné mrazy coolstorstark

Udeří-li mrazy, je dozajista moc dobré ve stáji trochu zatopit - třeba v krbu ... stolt

Není tady

#16 12. 10. 2013 9:19

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Vachu napsal(a):

Chtěl jsem tím vysvětlit, že PSA nikdy nebudu stavět na roveň člověku ... ač mám psy rád, tak vždy pro mne budou jen zvířetem, tedy něčím, kvůli čemu nehodlám ze sebe dělat citlivku...
Česneku se nám vždy na zahradě válelo habaděj - a bylo nám úplně jedno, zda náš pes nějaký česnek sežral, anebo nesežral... Pokud by mu z toho bylo blbě, byla by to jen jeho blbost. dumbom
Jo, vzpomínám si, jeden z našich psů žral s oblibou uhlí...  (asi cítil, že to potřebuje na trávení - tak jsme to nijak neřešili).
On to taky dlouho nedělal, slupnul pár malých kousků, jeden dva dny si dopřával...  a pak toho sám nechal. stolt

vachu, já se teda za citlivku nepovažuju, ale pokud si pořídím zvíře, nesu za něj odpovědnost, takže řešit, co kde sežral a jestli mu to nemůže ublížit mi přijde normální.
ty asi nebudeš typ člověka, kterýmu zvíře přiroste k srdci, co roll

Upravil(a) PPavlaa (12. 10. 2013 9:21)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#17 14. 10. 2013 8:57

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Mně přijde přehnané kvůli dvěma stroužkům česneku, které sežral pes, cokoliv řešit.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#18 14. 10. 2013 9:09

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

když s tím tulipánka neměla zkušenosti, tak se prostě asi lekla, jestli mu to nemůže ublížit. nevidím na tom nic špatného.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#19 29. 12. 2013 14:03

Wikina
♥♥♥♥♥--

Už to asi není aktuální, ale autorku naprosto chápu a taky bych se starala...
Česnek by mě ale nevyplašil,  máme žroutku jiné ligy. Už jsem v tomto směru zkušená. nesezrala doposud snad jen ocel a plech. Jinak kamení, štěrk, uhlí, hlínu, PVC,kalhotky (její vlastní), antikoncepci, kancelářské spony....to jen namátkou letos.
Mohlo by se zdát, že se o psa nestarám, ale opak je pravdou . Je velmi vynalézavá a flexibilní a má (bohužel) větší invenci, než já.
Ale nedosahuje kvalit jedné čuby, (viděla jsem to na Nat geo wild), která sežrala násadu od mopu. lol Teleskopickou!!!

Není tady

#20 3. 1. 2014 12:48

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Wikino,
dost dobrý tummenupp .
Jinak náš pes je stále ještě naživu tongue

Není tady

#21 3. 1. 2014 12:50

helena
♥♥♥♥♥♥♥

náš pes je stále ještě naživu
a navrch odčervenej http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#22 3. 1. 2014 13:13

Wikina
♥♥♥♥♥--

říká se že to odčerví, ale prý ne. (info od veta - to je jasný- komu by prodal odčerv.tbl)

Jasně že je naživu. Jen asi voněl...ne?big_smile

Moji psi pořád něco žerou. To bych je musela mít s náhubkem i doma (i ty malý 7kg).
V zimě je jejich vášní dřevo. Tahaj mi ho od krbu. Mají to zakázaný, tak postupují jako oragnizovaná mafie. Jeden dřevo krade (potichu), předá ho druhému a třetí mě zatím nějak zaměstnává. Jakmile to zjistím,  vrhnu se na toho prvního zloděje (strášně dostane), ale třetí pes už ožírá poleno na koberci. Druhej, aby neztrácel čas mezitím vyžírá hlínu z květináčů.  A pak se děj opakuje, jen si vyměněj pořadí. Během 5 min. mám z obyvákokuchyně doslova kůlničku na dříví s rozsypanou hlínou a navíc mokrou, protože dřevo musej pěkně zapíjet, ne?

Není tady

#23 3. 1. 2014 13:17

helena
♥♥♥♥♥♥♥

postupují jako oragnizovaná mafie
Nakonec jsou to smečkový zvířata... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Můžeš bejt ráda, že stejně organizovaně neloví třeba sousedovic slípky.

Není tady

#24 3. 1. 2014 14:00

Wikina
♥♥♥♥♥--

helena napsal(a):

postupují jako oragnizovaná mafie
Nakonec jsou to smečkový zvířata... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Můžeš bejt ráda, že stejně organizovaně neloví třeba sousedovic slípky.

jo tak to už jsme řešili, neboť sousedi maj skutečně slepice .  Jsem nucena přemýšlat o několik kroků dopředu - to mě naučili bezvadně. Naštěstí máme velkou zahradu a můžu jim vymezit dobře oplocenou část (s betonovou podezdívkou!) big_smile

Není tady

#25 3. 1. 2014 15:40

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Jsem nucena přemýšlat o několik kroků dopředu - to mě naučili bezvadně.
Aspoň nezatuchneš... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí