Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 27. 9. 2013 16:12

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Sex - jak často

Grainne napsal(a):

Frigo napsal(a):

Grainne napsal(a):

tak to asi nezbyde nez snizovat tu vekovou latku smerem dolu sad to mne moc netesi sad

blbost, zkušenost snad není k zahození smile

zkusenost smerem dolu nebo nahoru smile ?  Ono je to o jednotlivci , i kdyz smerem nahoru muze dojit k neocekavanym prekvapenim smile

zkušenost se získává věkem smile   podle mně tedy

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#27 27. 9. 2013 17:36

orela
Zablokovaný

Sex tak casto jak to jde ,partnery pokud mozno menit ,aby nebyla nuda

Není tady

#28 27. 9. 2013 22:53

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

Grainne napsal(a):

Frigo napsal(a):

blbost, zkušenost snad není k zahození smile

zkusenost smerem dolu nebo nahoru smile ?  Ono je to o jednotlivci , i kdyz smerem nahoru muze dojit k neocekavanym prekvapenim smile

zkušenost se získává věkem smile   podle mně tedy

ok, píšeme každá o něčem jiném

... neřekla bych věkem, spíše množstvím zkušeností

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#29 27. 9. 2013 22:54

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

orela napsal(a):

Sex tak casto jak to jde ,partnery pokud mozno menit ,aby nebyla nuda

roll  fakt joo ... tolik se zase nenudím big_smile

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#30 28. 9. 2013 13:57

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

jirinkaa napsal(a):

Abych nebyla špatně pochopena, nechci si stěžovat, mě tahle frekvence naprosto vyhovuje, kdyby nebylo toho stresu, ranního vstávání a podobně, možná bych si dala říct i častěji, spíš se bojím, jak napsala Frigo, aby manžel neměl pocit že ho nějak zanedbávám a nenašel si někde náhradu.

To neovlivnis sexem.Pokud si bude chtit najit jinou, najde si ji.Ja mela silne naruziveho manzela sex jsme meli 5x v tydnu. A stejne sel jinam.To nam bylo,ale 24 let

erem, ve 24 mi sex 5x v týdnu nepřijde zase tolik, abys z chlapa dělala náruživého partnera.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#31 28. 9. 2013 13:59

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Rozmarilach napsal(a):

carlos napsal(a):

Pro Rozmarilach

Zdáš se mírně zaujatá, nikde jsem nepsal, že si má sedat na zadek "když on vytáhne chloubu" atd. Prostě jsem konstatoval že v dlouhodobém vztahu je to spíše ku prospěchu věci, pokud on stále má zájem. Vypadá to totiž většinou jinak. Ale ty nevypadáš že by ti na vztazích nějak záleželo. Život není jen o nabídce sexu od "tisíců" mužů.

No to není ku prospěchu , když je ta ženská šíleně unavená a nechce se  jí víc se milovat ......to je na škodu .
Proti vztahům nic nemám ,ale psát že se má unavená žena radovat, že manžel chce víc svědčí o tom, jak přemýšlíš .
Já znám zase hromadu vztahů, kde žena odmítá tolik sexu a muž otravuje .

Celý chaty jsou plný takových Jiříků ve středním věku , s kterými manželka nechce spát a oni hledají jinde .

ono je všude hromada chlapů. se kterými žena spát chce a stejně hledají něco jinýho někde jinde. chlapi, no ..

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#32 28. 9. 2013 15:25

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

eremuruss napsal(a):

jirinkaa napsal(a):

Abych nebyla špatně pochopena, nechci si stěžovat, mě tahle frekvence naprosto vyhovuje, kdyby nebylo toho stresu, ranního vstávání a podobně, možná bych si dala říct i častěji, spíš se bojím, jak napsala Frigo, aby manžel neměl pocit že ho nějak zanedbávám a nenašel si někde náhradu.

To neovlivnis sexem.Pokud si bude chtit najit jinou, najde si ji.Ja mela silne naruziveho manzela sex jsme meli 5x v tydnu. A stejne sel jinam.To nam bylo,ale 24 let

erem, ve 24 mi sex 5x v týdnu nepřijde zase tolik, abys z chlapa dělala náruživého partnera.

Po 8 letech vztahu?

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#33 28. 9. 2013 15:45

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

erem, nevím, mě to v tom věku nepřijde nic mimořádnýho ...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí