Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 23. 9. 2013 13:25

janina4455
♥------

Hygiena dětí ve městě

Ahoj holky,
jen takový dotaz, jestli nejsem sama histerická smile  Mám neustálou potřebu dětem pořád čistit ruce hlavně když jdeme z autobusu, mhd, obchodu a tak? Myslíte, že to ty naše ratolesti ochrání? Nejsem opravdu zbytečně histerka?

Není tady

#2 24. 9. 2013 11:56

úča Pája
♥------

Re: Hygiena dětí ve městě

Přijde na to, jestli je tvoje péče tak akorát nebo přehnaná. Utřít ruce vlhčeným kapesníčkem mi přide normální.

Není tady

#3 24. 9. 2013 12:32

Kaly
♥♥♥♥♥♥-

Já si myslím, že stačí když si při příchodu domů ruce umyjou. Pokud třeba vylezeš s obchodu nebo busu a hned jim mydlíš ruce tak to se mi zdá trochu moc.

[url=http://www.celysvet.cz/tickers-metriky-pocitadla-forum-blog]http://www.celysvet.cz/metrik/line-295336d7541c47e580859b35566058e6.png

[url=http://www.celysvet.cz/tickers-metriky-pocitadla-forum-blog]http://www.celysvet.cz/metrik/line-e3854670bf9a70497e74d154d28b6035.png

Není tady

#4 24. 9. 2013 13:36

janina4455
♥------

ne že bych jim zrovna mydlila ruce, ale utírám je antibaketriálními desinfekční kapesníčky...

Není tady

#5 24. 9. 2013 14:38

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Myslím si, že to přeháníš. Čím víc budeš děti "dezinfikovat", tím rychleji onemocní, až nebudou v dosahu tvé dezinfekce. Nebudou odolné.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#6 25. 9. 2013 9:52

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Kdyz jsem deti mela male,tak kdyz jsme nekam jeli vzdycky jsem sebou brala namocenou plenu do pytliku.Behem dne jsem jim ruce vzdycky otirala.

Upravil(a) eremuruss (25. 9. 2013 9:52)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#7 25. 9. 2013 9:56

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Když jsem měla děti malé a byli jsme s nima na výletě, nechala jsem je tak jak jsou. No co, tak měli zaprášené ruce. Umyly se, až když jsme přijeli z výletu domů. Nic se nemá přehánět, ani přílišná hygiena. Pak to jsou skleníkové děti a chytnou každý bacil.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#8 25. 9. 2013 10:51

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Když jsem měla děti malé a byli jsme s nima na výletě, nechala jsem je tak jak jsou. No co, tak měli zaprášené ruce. Umyly se, až když jsme přijeli z výletu domů. Nic se nemá přehánět, ani přílišná hygiena. Pak to jsou skleníkové děti a chytnou každý bacil.

Deti vsechno osahaji,ve vlaku kde co a abych jim dala svacinu do takto spinavych rukou to ani nahodou.
Neco jineho je to v prirode, treba v lese tam me to nevadilo,ze ji se zaprasenyma rukama.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#9 25. 9. 2013 10:59

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Už vidím děti na výletě se školkou, se školou, jak jim paní učitelka každému extra zvlášt (nebo sami) po vyskočení z vlaku drhne ručičky navlhčeným ubrouskem. tillfreds

http://blog.baraka.cz/2009/01/cistota-j … ho-neleci/

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#10 25. 9. 2013 11:36

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Už vidím děti na výletě se školkou, se školou, jak jim paní učitelka každému extra zvlášt (nebo sami) po vyskočení z vlaku drhne ručičky navlhčeným ubrouskem. tillfreds

http://blog.baraka.cz/2009/01/cistota-j … ho-neleci/

No to mas pravdu.Jinak clanek je pekny a pravdivy.Ja mela to stesti,ze vubec nevim co je nemoc deti.To vse me obeslo,protoze deti byli hodne venku.

Není tady

#11 25. 9. 2013 11:47

dycinky
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

dusička napsal(a):

Deti vsechno osahaji,ve vlaku kde co a abych jim dala svacinu do takto spinavych rukou to ani nahodou.
Neco jineho je to v prirode, treba v lese tam me to nevadilo,ze ji se zaprasenyma rukama.

mᚠpravdu, tam bacily a bakterie nejsou big_smile

Není tady

#12 25. 9. 2013 14:30

úča Pája
♥------

Bavila jsem se o tvé posedlosti s kolegyňkou a obě dvě si myslíme, že to přeháníš.  Pokud je zle a děti jsou ze hřiště nebo z lesa jak prasátka, tak si do kabelky pořiď třeba tohle http://www.nanosilver.cz/Nanoprodukty/H … ky-na-ruce To mám já pro takové náhlé případy mých dětí a někdy i manžela. Jinak postačí i ta mokrá plína nebo až doma umýt.

Není tady

#13 25. 9. 2013 15:28

janina4455
♥------

No holky, asi máte pravdu. Dám si pozor. Je fakt, že nám za zadkama taky neběhala máma s utěrkou.

Budu si na to dáva pozora a budu se hlavně hlídat. Ale jak píše Pája, mít vlhčené ubrousky po ruce není od věci pro náhlé případy prasátkovství. Děkuju všem.

Není tady

#14 26. 9. 2013 9:12

Rozmarilach
Zablokovaný

janina4455 napsal(a):

No holky, asi máte pravdu. Dám si pozor. Je fakt, že nám za zadkama taky neběhala máma s utěrkou.

Budu si na to dáva pozora a budu se hlavně hlídat. Ale jak píše Pája, mít vlhčené ubrousky po ruce není od věci pro náhlé případy prasátkovství. Děkuju všem.

.Myslím že už to mᚠrozběhlý ...........rozbíhá se ti do obsese.........budeš jim pak mejt ruce 50 krát za den .
Měla bys to zastavit a ty ruce jim venku nemejt vůbec, jinak skončíš u psychiatra . Už ti tady lidi píšou, že to není dobře a ty zase píšeš o vlhčených ubrouscích ......můžeš v dětech vypěstovat hustou neurozu .

Není tady

#15 26. 9. 2013 9:32

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

delala jsem to uplne stejne + zvirata od 2 let mladsiho + oba rodice kuraci ..... vzdycky byly nejzdravejsi .... neznala jsem problemy , co vetsina resi ve skolce , nejake alergie apod .

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#16 27. 9. 2013 14:18

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

úča Pája napsal(a):

Bavila jsem se o tvé posedlosti s kolegyňkou a obě dvě si myslíme, že to přeháníš.  Pokud je zle a děti jsou ze hřiště nebo z lesa jak prasátka, tak si do kabelky pořiď třeba tohle http://www.nanosilver.cz/Nanoprodukty/H … ky-na-ruce To mám já pro takové náhlé případy mých dětí a někdy i manžela. Jinak postačí i ta mokrá plína nebo až doma umýt.

hodně blbá reklama....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí