6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
jen takový dotaz, jestli nejsem sama histerická Mám neustálou potřebu dětem pořád čistit ruce hlavně kdy jdeme z autobusu, mhd, obchodu a tak? Myslíte, e to ty nae ratolesti ochrání? Nejsem opravdu zbytečně histerka?
Není tady
Přijde na to, jestli je tvoje péče tak akorát nebo přehnaná. Utřít ruce vlhčeným kapesníčkem mi přide normální.
Není tady
Já si myslím, e stačí kdy si při příchodu domů ruce umyjou. Pokud třeba vyleze s obchodu nebo busu a hned jim mydlí ruce tak to se mi zdá trochu moc.
Není tady
ne e bych jim zrovna mydlila ruce, ale utírám je antibaketriálními desinfekční kapesníčky...
Není tady
Myslím si, e to přehání. Čím víc bude děti "dezinfikovat", tím rychleji onemocní, a nebudou v dosahu tvé dezinfekce. Nebudou odolné.
Není tady
Kdyz jsem deti mela male,tak kdyz jsme nekam jeli vzdycky jsem sebou brala namocenou plenu do pytliku.Behem dne jsem jim ruce vzdycky otirala.
Upravil(a) eremuruss (25. 9. 2013 9:52)
Není tady
Kdy jsem měla děti malé a byli jsme s nima na výletě, nechala jsem je tak jak jsou. No co, tak měli zapráené ruce. Umyly se, a kdy jsme přijeli z výletu domů. Nic se nemá přehánět, ani příliná hygiena. Pak to jsou skleníkové děti a chytnou kadý bacil.
Není tady
dusička napsal(a):
Kdy jsem měla děti malé a byli jsme s nima na výletě, nechala jsem je tak jak jsou. No co, tak měli zapráené ruce. Umyly se, a kdy jsme přijeli z výletu domů. Nic se nemá přehánět, ani příliná hygiena. Pak to jsou skleníkové děti a chytnou kadý bacil.
Deti vsechno osahaji,ve vlaku kde co a abych jim dala svacinu do takto spinavych rukou to ani nahodou.
Neco jineho je to v prirode, treba v lese tam me to nevadilo,ze ji se zaprasenyma rukama.
Není tady
U vidím děti na výletě se kolkou, se kolou, jak jim paní učitelka kadému extra zvlát (nebo sami) po vyskočení z vlaku drhne ručičky navlhčeným ubrouskem.
http://blog.baraka.cz/2009/01/cistota-j … ho-neleci/
Není tady
dusička napsal(a):
U vidím děti na výletě se kolkou, se kolou, jak jim paní učitelka kadému extra zvlát (nebo sami) po vyskočení z vlaku drhne ručičky navlhčeným ubrouskem.
http://blog.baraka.cz/2009/01/cistota-j … ho-neleci/
No to mas pravdu.Jinak clanek je pekny a pravdivy.Ja mela to stesti,ze vubec nevim co je nemoc deti.To vse me obeslo,protoze deti byli hodne venku.
Není tady
eremuruss napsal(a):
dusička napsal(a):
Deti vsechno osahaji,ve vlaku kde co a abych jim dala svacinu do takto spinavych rukou to ani nahodou.
Neco jineho je to v prirode, treba v lese tam me to nevadilo,ze ji se zaprasenyma rukama.
má pravdu, tam bacily a bakterie nejsou
Není tady
Bavila jsem se o tvé posedlosti s kolegyňkou a obě dvě si myslíme, e to přehání. Pokud je zle a děti jsou ze hřitě nebo z lesa jak prasátka, tak si do kabelky pořiď třeba tohle http://www.nanosilver.cz/Nanoprodukty/H … ky-na-ruce To mám já pro takové náhlé případy mých dětí a někdy i manela. Jinak postačí i ta mokrá plína nebo a doma umýt.
Není tady
No holky, asi máte pravdu. Dám si pozor. Je fakt, e nám za zadkama taky neběhala máma s utěrkou.
Budu si na to dáva pozora a budu se hlavně hlídat. Ale jak píe Pája, mít vlhčené ubrousky po ruce není od věci pro náhlé případy prasátkovství. Děkuju vem.
Není tady
janina4455 napsal(a):
No holky, asi máte pravdu. Dám si pozor. Je fakt, e nám za zadkama taky neběhala máma s utěrkou.
Budu si na to dáva pozora a budu se hlavně hlídat. Ale jak píe Pája, mít vlhčené ubrousky po ruce není od věci pro náhlé případy prasátkovství. Děkuju vem.
.Myslím e u to má rozběhlý ...........rozbíhá se ti do obsese.........bude jim pak mejt ruce 50 krát za den .
Měla bys to zastavit a ty ruce jim venku nemejt vůbec, jinak skončí u psychiatra . U ti tady lidi píou, e to není dobře a ty zase píe o vlhčených ubrouscích ......můe v dětech vypěstovat hustou neurozu .
Není tady
dusička napsal(a):
delala jsem to uplne stejne + zvirata od 2 let mladsiho + oba rodice kuraci ..... vzdycky byly nejzdravejsi .... neznala jsem problemy , co vetsina resi ve skolce , nejake alergie apod .
Není tady
úča Pája napsal(a):
Bavila jsem se o tvé posedlosti s kolegyňkou a obě dvě si myslíme, e to přehání. Pokud je zle a děti jsou ze hřitě nebo z lesa jak prasátka, tak si do kabelky pořiď třeba tohle http://www.nanosilver.cz/Nanoprodukty/H … ky-na-ruce To mám já pro takové náhlé případy mých dětí a někdy i manela. Jinak postačí i ta mokrá plína nebo a doma umýt.
hodně blbá reklama....
Není tady