|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Rozmarilach napsal(a):
Podívej, že tobě zůstal po manželovi holej zadek a možná i dluhy neznamená, že všichni budeme sedět doma a žít podobným způsobem.
Jet do ZOO , na výlet, do muzea a nakoupit do Ikea je uplně normální běžná věc. Když je někdo socka a v životě v Ikey nebyl, takže ani netuší, že oběd tam stojí pár korun, tak to je pak těžký.
Kdyby dotyččná neměla na krku dva přiživníky, BM a nového přítele , klidně by tyhle akce zvládala , ale mě by taky nebavilo platit za dospělýho chlapa , kterej si díky mě zvelebuje svůj barák a ještě má sex po nos........já bych ho hnala.
To by ovsem konkretne znamenalo, ze bys supajdila do sveho 1+1 zpatky....
hnat bys ho tezko mohla....
Není tady
Ano to bych taky rychle udělala .........chyba byla za ním vůbec chodit do domu.
Lakomci , psychopati a alkoholici vždycky nakonec končí sami , proto byl ten přítel k mání ......je to chorobný lakomec , má radši peníze než lidi .Vyhlídl si Sáru, protože vycítil, že soužití s ní bude levný, že si nechá všechno líbit a ona ve své naivitě nepoznala, že má prachy na prvním místě ....
Ale tihle lidi to tak bohužel mají, kdyby se vrátila do bytu a začala ho nutit, aby se finančně podílel na víkendových výletech , radši zmizí , to se vsaď.
Dokud má zadarmo sex a jídlo, bude se jí držet jako klíště.
Není tady
sahleb napsal(a):
Proste pro me je predstava, ze si me vezme nejaky muz do vily 8+1 z lasky a zadarmo me tam ubytuje I S MYMI DETMI jako z pohadky.
V sarine pripade to zdaleka neni zadarmo.
Ale i kdyby bylo, mne to prijde normalni. Nevim, jak jinak by to mel udelat, ubytovat jenom tebe nebo chtit za deti najem?. 
Mne taky muj muz ubytoval i zivit z lasky a temer zdarma, jenom za to, co jsem dobrovolne poskytla. A trvalo to nekolik let, nez jsem byla schopna prispet i nejakou minci.
Není tady
Já si myslím, že pokud si někdo nastěhuje domů ženu s dětmi, tak asi proto, aby s nimi vytvořil rodinu. A v rodině se hradí všecko tak nějak společně. Velkorysý muž prostě investuje svoje peníze i do "cizích" dětí, protože ty děti jsou součástí jeho partnerky, kterou miluje a většinou má ty děti rád. Znám hodně mužů, kteří si vzali ženu s dětmi a ty děti vychovávají a živí jako svoje vlastní, i když ony samozřejmě mají svého biologického otce. Tenhle chlap je ale sobec a lakomec, takže hledí na každou korunu, kterou by "musel" vrazit do Sářiných dětí, včetně blbé padesátikoruny za zmrzlinu. A nejen to, on se nestydí ani nechat si zaplatit od Sáry i svoji zmrzlinu. To, že Sára u něho bydlí, mu žádný zisk nekrátí, snad jen, že kdyby tam nebydlela ona, tak ten barák by pronajímal. ale byl-li by dům jinak prázdný, tak kde jsou ty ušlé peníze? Topit a svítit musí stejně, pro sebe, tak co?
Být Sárou, tak si s ním vážně promluvím, ale pokud by se nezměnil, tak se vrátím do svého bytu a opravdu to udělám, jak radí Eva - pokud toho chlapa miluju, tak si ho nechám jen jako milence a ne jako partnera. A domluvím se s ním, že platit budeme všecko napůl, aby mě např. nevyžíral. Ale já bych někoho takového nechtěla ani ve zlém snu. No, ale jak se říká, každý svého štěstí strůjcem.
Není tady
sahleb napsal(a):
Suzie napsal(a):
Pokusila jsem se vžít do situace Sary na příkladu se ZOO. Představuju si to asi takhle:
Chci jít se svými dětmi do ZOO a je mi hloupé se přítele nezeptat, jestli nechce taky jít. On chce jít. Jdu k pokladně a opět je mi hloupé mu říct, ať si za sebe zaplatí sám, protože jsem se s ním na tom předem nedohodla /bylo mi to opět hloupé/. Koupím lístky a už mi to začíná být nepříjemné. Pak chtějí děti na zmrzlinu nebo limču nebo cokoliv. Jdeme a opět se zeptám přítele, jestli taky něco nechce, protože je mi hloupé se ho nezeptat. Chce a já začínám být naštvaná, protože budu zase platit já, neboť on se nemá k tomu, aby se sám přihlásil o placení své útraty. Ale nic neřeknu, protože je mi to hloupé. Zaplatím a protože nejsem schopná se s ním předem domluvit na způsobu placení, tak jsem naštvaná na něj, že mu to samotnému nedojde, a na sebe, že mu nejsem schopná říct, že to od něj očekávám.
Tím chci říct, že spousta problémů je kvůli nedostatečné komunikaci. Lidi se bojí otevřít témata, která jsou jim nepříjemná a tiše doufají, že to tomu druhému dojde samo. Jenže chlapi myslí trochu jinak a musí se jim to sázet polopaticky.To je taky mozny.
Ale na druhou stranu, kdyz nekomu nabidnu, zda chce zmrzlinu, tak mam ocekavat, ze rekne ano dekuji a nezaplati.
Komunikace je dulezita, ale i kdyz mu to rekne, tak ten chlap proste opaci, ze to nezaplati, nebo ze zmrzlinu nechce a jsme tam, kde jsme byli.
A taky neni nutno seriove kupovat detem zoo, zmrzlinu, limcu a stezovat si, ze to nekdo partner neplati. V tomto pripade je vsak nutno vzpomenout, ze on opravdu nemusi a neni povinen jejim detem platit.
Proste pro me je predstava, ze si me vezme nejaky muz do vily 8+1 z lasky a zadarmo me tam ubytuje I S MYMI DETMI jako z pohadky.
Myslím, že Saře nevadí to, že on neplatí za její děti, ale že neplatí za sebe, protože by si měl podle ní uvědomit, že za sebe by měl platit sám. A v tom vidím problém v komunikaci. Pokud Sara iniciuje výlet někam /ZOO, hospoda/, tak by předem měla domluvit, jestli to zatáhne za všechny nebo jen za sebe a její děti. Protože jestli je to její nápad a jeho tam de facto pozve, tak on to možná bere jako pozvání i s placením.
Není tady
Tihle lidi uvažují úplně jinak než my ........já jsem taky jako Sára , že přemýšlím co pro toho druhýho udělat a jak ho potěšit , zatímco on si hlídá svoji hranici, přes kterou by nepřešel ani kdyby měl přijít o život .....
Jednou mi můj přítel řekl, když jsem mu vyprávěla, že sousedku pozval kamarád k moři za 15 000 tisíc.......že se mu to vyplatí, že má 14 dní pravidelný sex, to prý za těch 15000 tis stojí........
Zůstala jsem koukat, jak je taky možný přemýšlet a převádět všechno na peníze.......
Upravil(a) Rozmarilach (23. 9. 2013 18:49)
Není tady
Rozmarilach napsal(a):
eremuruss napsal(a):
holcina napsal(a):
erem, nad čí poměry?Nad pomery vetsiny lidi.
Žije úplně normálně na rozdíl od tebe .Ty podle měřítek normálních lidí živoříš.......v životě nikam nejdete na večeři , do kina ani na výlet. Největší relax je pro tebe vylézt na balkon a sousedkou drbat lidi. Ale to není normální , normální lidi jsou na výlet, jedou na hrad , jedou k vodě a tam si koupí zmrzku , pití ..užívají života .Že ty žiješ nenormálně neznamená že každej bude mít tak mizernej život taky .
Co to placas?Na veceri jdeme 4x do roka.Jsou lidi,ze nejdou vubec,protoze musi otacet kazdou korunu.Do kina opravdu nejdeme jsou to zbytecne vyhozene penize,kdyz mame televizi,video,dvd,internet.Na zmzku v lete jdeme kazdy tyden a na vylete jsme taky byli.
Rozhodne nevyhazuji penize za zbytecnosti.Kdyz byli deti mensi a chodila jsem s nima do zoo,vzdy jsem sebou brala svacinu a piti.Jezdili jsme s partou maminek i oni to tak praktikovali.Je pravda,ze poprve,kdyz jsme vyrazili si se me delali srandu,ze jim tahnu 1,5 litru limonady.Pak se nestacili divit,kdyz neustale kupovali po kelimku limonady co jim to vyslo penez.Na dalsi vylet brali piti take.Zmrzlinu jsme samozrejme detem koupili.
Ze bych zivorila si ja rozhodne nemyslim.
Není tady
Ivana napsal(a):
Já si myslím, že pokud si někdo nastěhuje domů ženu s dětmi, tak asi proto, aby s nimi vytvořil rodinu. A v rodině se hradí všecko tak nějak společně. Velkorysý muž prostě investuje svoje peníze i do "cizích" dětí, protože ty děti jsou součástí jeho partnerky, kterou miluje a většinou má ty děti rád. Znám hodně mužů, kteří si vzali ženu s dětmi a ty děti vychovávají a živí jako svoje vlastní, i když ony samozřejmě mají svého biologického otce. Tenhle chlap je ale sobec a lakomec, takže hledí na každou korunu, kterou by "musel" vrazit do Sářiných dětí, včetně blbé padesátikoruny za zmrzlinu. A nejen to, on se nestydí ani nechat si zaplatit od Sáry i svoji zmrzlinu. To, že Sára u něho bydlí, mu žádný zisk nekrátí, snad jen, že kdyby tam nebydlela ona, tak ten barák by pronajímal. ale byl-li by dům jinak prázdný, tak kde jsou ty ušlé peníze? Topit a svítit musí stejně, pro sebe, tak co?
Být Sárou, tak si s ním vážně promluvím, ale pokud by se nezměnil, tak se vrátím do svého bytu a opravdu to udělám, jak radí Eva - pokud toho chlapa miluju, tak si ho nechám jen jako milence a ne jako partnera. A domluvím se s ním, že platit budeme všecko napůl, aby mě např. nevyžíral. Ale já bych někoho takového nechtěla ani ve zlém snu. No, ale jak se říká, každý svého štěstí strůjcem.
Pokud se vrati do sveho bytu a bude zit s detma bez alimentu tak teprve pozna ,ze si zila jako v bavlnce.Protoze bude obracet kazdou korunu.
Není tady
Rozmarilach napsal(a):
Tihle lidi uvažují úplně jinak než my ........já jsem taky jako Sára , že přemýšlím co pro toho druhýho udělat a jak ho potěšit , zatímco on si hlídá svoji hranici, přes kterou by nepřešel ani kdyby měl přijít o život .....
Jednou mi můj přítel řekl, když jsem mu vyprávěla, že sousedku pozval kamarád k moři za 15 000 tisíc.......že se mu to vyplatí, že má 14 dní pravidelný sex, to prý za těch 15000 tis stojí........
Zůstala jsem koukat, jak je taky možný přemýšlet a převádět všechno na peníze.......
Ty mas v hlave jenom ten sex Roz.
Není tady
Nevymejšlej si, už jsi toho tady napsala dost , abychoim věděli , jak si "užíváš " .
Nikam nikdy nejdete , dovolená neexistuje .Kdy byste taky šli, když přítel veškerý čas tráví s rodiči? 
Tak strašně jako ty žádná z nás žít nechce ......víkendy trávíte zvlášt, doma děláš služku jako Sára , prachy máte ODJAKŽIVA rozdělený, komu teda chceš radit?
Není tady
Pracuji s pani co si me stezovala,ze pritel plati bydleni+ vsechny poplatky a ze ona musi platit jidlo.Ziji sami v byte.Ze ji to sve,ze nezaplati nic.V lete byla na 14 dni v Italii s pritelem,privezla si krasne saty ,boty....Ze by si sama zaplatila dovolenou+ veci na sebe s platu 8 tisic tomu nemuze nikdo verit.Behem roku jeste jedou na par dni do Alp.Kolikrat ona uvazovala,ze pritele vykopne,ze ji nedava penize.Ja to tak rozhodne nevidim.
Není tady
Rozmarilach napsal(a):
Nevymejšlej si, už jsi toho tady napsala dost , abychoim věděli , jak si "užíváš " .
Nikam nikdy nejdete , dovolená neexistuje .Kdy byste taky šli, když přítel veškerý čas tráví s rodiči?
Tak strašně jako ty žádná z nás žít nechce ......víkendy trávíte zvlášt, doma děláš služku jako Sára , prachy máte ODJAKŽIVA rozdělený, komu teda chceš radit?
Prachy davame do spolecne kasy+ si kazdy sporime stejnou castku.On na stavebko, ja na knizku,protoze ja stavebko nechci.Pritel casto travi den o vikendu u matky,ale to neznamena,ze nikam nejedeme.Byli jsme na par dni mimo domov kazdy rok.Vyjimka byl lonsky rok,protoze jsme se stehovali.
A sluzku,uz vubec nedelam.Jedine co delam je,ze varim a zehlim.Na ostatni mam pritele.
Není tady
Ja mohu napsat jedine,at si Sara zkusi zit sama s detma bez alimentu.Zrejme nevi jake to je.
Není tady
Rozmarilach napsal(a):
Kiara napsal(a):
sara2004: jak tady někdo přede mnou trefně napsal, není povinností Tvého přítele finančně se podílet na nákladech, vynakládaných především na blaho Tvých dětí. Tvoje děti by měl živit - a podílet se - především jejich biologický tatínek, pro cizího člověka to skutečně není žádná povinnost, pouze dobrá vůle.
Jak jsem pochopila, od biologického otce dětí žádné výživné nedostáváš a veškeré náklady na děti tak musíš táhnout sama, což bys ale stejně musela, i kdyby žádný přítel neexistoval. Možná to bude znít tvrdě, ale mužů, ochotných si nastěhovat do luxusního domu přítelkyni se dvěma malými dětmi a starat se o ně jako o vlastní - takových zas až tak moc po světě neběhá. Na Tvém místě bych byla ráda, že se přítel podílí alespoň péči o dvě cizí děti, protože podílet se ještě k tomu finančně, to opravdu není jeho povinností
Jestli se Ti nedostává peněz, hleděla bych upravit rodinný rozpočet a začala bych trochu více šetřit. Jak jsem to tak četla, tak Ty převážnou část peněz rozfrncáváš "za zážitky", t.j. za věci naprosto zbytné. Pochopím hory, pochopím i ZOO pro děti, pochopím chůvu, ale nepochopím drahé stravování se v IKEI pro čtyři lidi, zmrzliny a pravidelné letní posedávání na zahrádkách. To se potom nediv, že peníze jen lítají a Ty se na konci měsíce nemůžeš dopočítat![]()
Nehledě na to, že bych na Tvém místě byla velmi opatrná a myslela bych především na zadní kolečka: lidé se scházejí, ale také se rozcházejí a kdyby Ti nedejbože současný vztah nevyšel, budeš se muset vrátit nazpět do svého bytu s dětmi bez jediné koruny úspor, což je situace velmi nepříjemná. Nevšimla jsem si, že bys sem psala něco o tom, že si peníze z pronájmu bytu šetříš na horší časy, naopak jsem si všimla, že sem spíš píšeš o tom, jak ty peníze bohatýrsky utrácíš a můžu Ti upřímně napsat, že tohle je po Tebe v Tvé situaci dost nebezpečný postojPodívej, že tobě zůstal po manželovi holej zadek a možná i dluhy neznamená, že všichni budeme sedět doma a žít podobným způsobem.
Jet do ZOO , na výlet, do muzea a nakoupit do Ikea je uplně normální běžná věc. Když je někdo socka a v životě v Ikey nebyl, takže ani netuší, že oběd tam stojí pár korun, tak to je pak těžký.
Kdyby dotyččná neměla na krku dva přiživníky, BM a nového přítele , klidně by tyhle akce zvládala , ale mě by taky nebavilo platit za dospělýho chlapa , kterej si díky mě zvelebuje svůj barák a ještě má sex po nos........já bych ho hnala.
Obed treba v Globusu vyjde na 65 kc v Ikee to bude zrejme podobne.Kdyz to vynasobis 3+ limonada.Za to bych mela obed na 3 dny pro 3 lidi.
Mila Roz. nikdy si nezila s 2 detma bez alimentu tak muzes houby posoudit.A pokud ano,tak sis privydelavala vlastnim telem,ale na to kazda zaludek bohuzel nema jako ty. 
Není tady
eremuruss napsal(a):
Ja mohu napsat jedine,at si Sara zkusi zit sama s detma bez alimentu.Zrejme nevi jake to je.
erem, to že jsi ty byla bez výživného je jen a jen tvoje chyba. možná, kdyby jsi udělala všechno co šlo, nemusela jsi třít bídu s nouzí.
Není tady
Suzie napsal(a):
sahleb napsal(a):
Suzie napsal(a):
Pokusila jsem se vžít do situace Sary na příkladu se ZOO. Představuju si to asi takhle:
Chci jít se svými dětmi do ZOO a je mi hloupé se přítele nezeptat, jestli nechce taky jít. On chce jít. Jdu k pokladně a opět je mi hloupé mu říct, ať si za sebe zaplatí sám, protože jsem se s ním na tom předem nedohodla /bylo mi to opět hloupé/. Koupím lístky a už mi to začíná být nepříjemné. Pak chtějí děti na zmrzlinu nebo limču nebo cokoliv. Jdeme a opět se zeptám přítele, jestli taky něco nechce, protože je mi hloupé se ho nezeptat. Chce a já začínám být naštvaná, protože budu zase platit já, neboť on se nemá k tomu, aby se sám přihlásil o placení své útraty. Ale nic neřeknu, protože je mi to hloupé. Zaplatím a protože nejsem schopná se s ním předem domluvit na způsobu placení, tak jsem naštvaná na něj, že mu to samotnému nedojde, a na sebe, že mu nejsem schopná říct, že to od něj očekávám.
Tím chci říct, že spousta problémů je kvůli nedostatečné komunikaci. Lidi se bojí otevřít témata, která jsou jim nepříjemná a tiše doufají, že to tomu druhému dojde samo. Jenže chlapi myslí trochu jinak a musí se jim to sázet polopaticky.To je taky mozny.
Ale na druhou stranu, kdyz nekomu nabidnu, zda chce zmrzlinu, tak mam ocekavat, ze rekne ano dekuji a nezaplati.
Komunikace je dulezita, ale i kdyz mu to rekne, tak ten chlap proste opaci, ze to nezaplati, nebo ze zmrzlinu nechce a jsme tam, kde jsme byli.
A taky neni nutno seriove kupovat detem zoo, zmrzlinu, limcu a stezovat si, ze to nekdo partner neplati. V tomto pripade je vsak nutno vzpomenout, ze on opravdu nemusi a neni povinen jejim detem platit.
Proste pro me je predstava, ze si me vezme nejaky muz do vily 8+1 z lasky a zadarmo me tam ubytuje I S MYMI DETMI jako z pohadky.Myslím, že Saře nevadí to, že on neplatí za její děti, ale že neplatí za sebe, protože by si měl podle ní uvědomit, že za sebe by měl platit sám. A v tom vidím problém v komunikaci. Pokud Sara iniciuje výlet někam /ZOO, hospoda/, tak by předem měla domluvit, jestli to zatáhne za všechny nebo jen za sebe a její děti. Protože jestli je to její nápad a jeho tam de facto pozve, tak on to možná bere jako pozvání i s placením.
Ale elektriku,vodu,plyn plati pritel take za ni i za deti nebo ne?
Není tady

eremuruss napsal(a):
Rozmarilach napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Nad pomery vetsiny lidi.Žije úplně normálně na rozdíl od tebe .Ty podle měřítek normálních lidí živoříš.......v životě nikam nejdete na večeři , do kina ani na výlet. Největší relax je pro tebe vylézt na balkon a sousedkou drbat lidi. Ale to není normální , normální lidi jsou na výlet, jedou na hrad , jedou k vodě a tam si koupí zmrzku , pití ..užívají života .Že ty žiješ nenormálně neznamená že každej bude mít tak mizernej život taky .
Co to placas?Na veceri jdeme 4x do roka.Jsou lidi,ze nejdou vubec,protoze musi otacet kazdou korunu.Do kina opravdu nejdeme jsou to zbytecne vyhozene penize,kdyz mame televizi,video,dvd,internet.Na zmzku v lete jdeme kazdy tyden a na vylete jsme taky byli.
Rozhodne nevyhazuji penize za zbytecnosti.Kdyz byli deti mensi a chodila jsem s nima do zoo,vzdy jsem sebou brala svacinu a piti.Jezdili jsme s partou maminek i oni to tak praktikovali.Je pravda,ze poprve,kdyz jsme vyrazili si se me delali srandu,ze jim tahnu 1,5 litru limonady.Pak se nestacili divit,kdyz neustale kupovali po kelimku limonady co jim to vyslo penez.Na dalsi vylet brali piti take.Zmrzlinu jsme samozrejme detem koupili.
Ze bych zivorila si ja rozhodne nemyslim.

Není tady
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
erem, to že jsi ty byla bez výživného je jen a jen tvoje chyba. možná, kdyby jsi udělala všechno co šlo, nemusela jsi třít bídu s nouzí.
O tom nema cenu komentovat.Udelala jsem vsechno co slo a kazdy s mych znamych a rodiny to vi.Dal to tu rozebirat nehodlam.
Ja uvadela jen priklad,protoze Sara je take bez alimentu.Tak,az si vyzkousi samostazne ziti a uvidi jak casto se dostane do restaurace.
Upravil(a) eremuruss (23. 9. 2013 19:24)
Není tady
Erem oběd v Ikey stojí 59 kč s BEZEDNÝM pohárkem , to je že si jdeš pro pití třeba 10 krát zadarmo.
Když koupíš tři jídla -dětem stačí jedno , tak se to jednou za měsíc dá. To byl příklad , který Sára dávala , ne že tam sedí obden.
Ale prostě tam jde s dětma něco koupit, třeba něco malýho a pak seš tak uchozená, že si radši dáš jídlo, to není žádný hýření,ale normální věc.
Kdybych počítala všechny obědy, který jsem kdy jedla na výletě , co bych za to měla doma.......tak bych si žádný dobroty neužila. To je taková zaprděnost , proboha za tenhle steak bych doma měla 4 jídla .!!
A já doicela chápu, že ses měla blbě , když jsi neměla alimenty , to beru
.Ale ty škudlíš dál, budeš do smrti škudlit, místo aby sis začla užívat , vždyt ty umřeš a v životě nic neuvidíš, nikam se nepodíváš , nic pěknýho nezažiješ .
Jen ten balkon u sousedky a pozorovat lidi .
Není tady
Zajímavé téma. A docela žasnu , co ženská, to jiný názor. 
Můj názor je ten, že když je chlap držgrešle je to špatný. Nikdy nekoupí ženský, co by si přála,protože pro něho to je hodně peněz, který nejsou pro něho. A navíc, něco pro její děti. No to už vůbec.
Chodila jsem jednou s takovým a rychle jsem utíkala pryč.
Když jsem měla dvouletého syna (svobodná matka) nastěhovala jsem se k manželovi do baráku . Neplatila jsem nic z mateřský. Platil elektriku, vodu, vše. Výlety , kupoval mi oblečení. Já z mateřský kupovala jen pro malýho jídlo.
Jak říkávala moje babička, když má muž rád svou ženu, má rád i její děti.
Jo beru, když přítel platí vše okolo baráku, že Sára platí jídlo. Ale ne na výletech.
Souhlasím s Ivanou, co napsala, s Majkou, s Elenou,s Ros
Nesouhlasím se Sahleb
Erem - koukám ,že ty seš z těch, co brečí, že má málo. Přitom asi tak moc málo nemáš, když si můžeš dávat na knížku. Takový lidi mám fakt nejradši 
Není tady
Rozmarilach napsal(a):
Erem oběd v Ikey stojí 59 kč s BEZEDNÝM pohárkem , to je že si jdeš pro pití třeba 10 krát zadarmo.
Když koupíš tři jídla -dětem stačí jedno , tak se to jednou za měsíc dá. To byl příklad , který Sára dávala , ne že tam sedí obden.
Ale prostě tam jde s dětma něco koupit, třeba něco malýho a pak seš tak uchozená, že si radši dáš jídlo, to není žádný hýření,ale normální věc.
Kdybych počítala všechny obědy, který jsem kdy jedla na výletě , co bych za to měla doma.......tak bych si žádný dobroty neužila. To je taková zaprděnost , proboha za tenhle steak bych doma měla 4 jídla .!!
A já doicela chápu, že ses měla blbě , když jsi neměla alimenty , to beru
.Ale ty škudlíš dál, budeš do smrti škudlit, místo aby sis začla užívat , vždyt ty umřeš a v životě nic neuvidíš, nikam se nepodíváš , nic pěknýho nezažiješ .
Jen ten balkon u sousedky a pozorovat lidi .
Budes se divit,ale ja po cizine opravdu netouzim.Pritel prodava barak a chce v lete letecky letet na dovolenou.Ja mu to odmytla,ze ja letadlem nikam nepoletim.Rozhodne netouzim se nekde valet ve vedru u more.Touzim po dovolene v Tatrach.
Ty o me reknes,ze skudlim a moji rodice o me vzdycky rikali,ze neudrzim korunu.Tak nevim kdo ma teda pravdu.
Není tady
Erem - a proč tedy nejedeš do těch vytoužených Tater?
Není tady
dusička napsal(a):
Zajímavé téma. A docela žasnu , co ženská, to jiný názor.
Můj názor je ten, že když je chlap držgrešle je to špatný. Nikdy nekoupí ženský, co by si přála,protože pro něho to je hodně peněz, který nejsou pro něho. A navíc, něco pro její děti. No to už vůbec.
Chodila jsem jednou s takovým a rychle jsem utíkala pryč.
Když jsem měla dvouletého syna (svobodná matka) nastěhovala jsem se k manželovi do baráku . Neplatila jsem nic z mateřský. Platil elektriku, vodu, vše. Výlety , kupoval mi oblečení. Já z mateřský kupovala jen pro malýho jídlo.
Jak říkávala moje babička, když má muž rád svou ženu, má rád i její děti.
Jo beru, když přítel platí vše okolo baráku, že Sára platí jídlo. Ale ne na výletech.
Souhlasím s Ivanou, co napsala, s Majkou, s Elenou,s Ros
Nesouhlasím se Sahleb
Erem - koukám ,že ty seš z těch, co brečí, že má málo. Přitom asi tak moc málo nemáš, když si můžeš dávat na knížku. Takový lidi mám fakt nejradši
Ano i s toho mala si setrim na dobu,kdybych prisla o praci.Uz jednou,kdyz jsem o ni prisla bych se nebyt pritele dostala i s detma na same dno.Muj plat je 8 tisic.
Jinak co se tyce placeni tak,kdyz nekam jdeme nebo jedeme na nakup tak plati vzdycky ten co si vezme penezenku.Jdeme vzdy jen s jednou a penize mame na jedne hromadce .Takze spolecne,tak je jedno kdo vezme bankovku ze skrine.Kdo vytahne penezenku v obchjode ci na zmrzline.
Není tady
dusička napsal(a):
Erem - a proč tedy nejedeš do těch vytoužených Tater?
Jeste neni prodany barak.Jen jsem s pritelem mluvila o tom,ze je to moje touha se tam znova podivat.Byla jsem tam na zakladce ze skolou a moc se me tam libilo.Na Slovensku jsme byli pred 2 lety v Piestanech.
Není tady
To jo Erem, ale nemůžeš mít málo, když dokážeš šetřit. Máš prostě ty peníze navíc, když je můžeš ukládat.
Není tady