6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
sahleb napsal(a):
U tebe to hrdost neni u me jo.
Nebudu chodit se zenatym muzem, protoze se jeho partnerka trapi, samozrejme , za za to muze i ta milenka. Bez jeji exostence by se tezko jednalo o milenecky mimomanzelsky vztah.
Ja proste nepujdi do vztahu, ve kterem muj partner spi v posteli s jinou zenou. Mam svou hrdost. Moje zasada je kategoricky imperativ.aby tě ze samé hrdosti, který má plnou pusu, netrefil lak.
ty jsi tak straně uvědomělá, řeit, jestli se enská, kterou nezná, trápí. co kdy ne ? co kdy je úplně stejná jako její mu a taky kolem toho nenadělá a klidně si pěstuje milenecký vztahy, ani by řeila ty jeho ?
já mám spoustu důvodů, proč bych se zadaným chlápkem neztrácela čas, samozřejmě by mi fakt, e má někde rodinu vadil, ale je tam i spousta úplně normálně sobeckých důvodů, proč by mi to za to nestálo.
jetě dejme tomu beru, e by ti vadil fakt, e kromě tebe spí i se svou enou. ale e bys odmítala enáče jen proto, abys neublíila jeho eně, to se mi nezdá.
jinak já nevím, jestli bych mohla být s někým, kdo spí jetě s někým dalím. kdysi bych řekla, e v ádným případě, teď si říkám, e pokud by mi ten chlap jinak poskytoval to, co bych nikde jinde nenala, co by mi za to stálo a podváděl mě inteligentně a zodpovědně , pak bych to zřejmě neřeila.
pokud by to tak nebylo, prostě bych z toho vztahu odela, není co řeit.Já nějaký ten pokus se zadanými měla.... a nevyhovuje mi to proto, e se bojí , aby se na to nepřilo ... take problém v komunikaci , problém někam jít atd.
no jo no, to úplně chápu. navíc bys byla věčně sama, málokdy by tu pro tebe byl, kdy bys potřebovala. pořád bys čekala, kdy on bude mít čas, dovolený, svátky, vánoce, byl by s rodinou a co ty. + samozřejmě x dalích věcí.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
aby tě ze samé hrdosti, který má plnou pusu, netrefil lak.
ty jsi tak straně uvědomělá, řeit, jestli se enská, kterou nezná, trápí. co kdy ne ? co kdy je úplně stejná jako její mu a taky kolem toho nenadělá a klidně si pěstuje milenecký vztahy, ani by řeila ty jeho ?
já mám spoustu důvodů, proč bych se zadaným chlápkem neztrácela čas, samozřejmě by mi fakt, e má někde rodinu vadil, ale je tam i spousta úplně normálně sobeckých důvodů, proč by mi to za to nestálo.
jetě dejme tomu beru, e by ti vadil fakt, e kromě tebe spí i se svou enou. ale e bys odmítala enáče jen proto, abys neublíila jeho eně, to se mi nezdá.
jinak já nevím, jestli bych mohla být s někým, kdo spí jetě s někým dalím. kdysi bych řekla, e v ádným případě, teď si říkám, e pokud by mi ten chlap jinak poskytoval to, co bych nikde jinde nenala, co by mi za to stálo a podváděl mě inteligentně a zodpovědně , pak bych to zřejmě neřeila.
pokud by to tak nebylo, prostě bych z toho vztahu odela, není co řeit.Já nějaký ten pokus se zadanými měla.... a nevyhovuje mi to proto, e se bojí , aby se na to nepřilo ... take problém v komunikaci , problém někam jít atd.
no jo no, to úplně chápu. navíc bys byla věčně sama, málokdy by tu pro tebe byl, kdy bys potřebovala. pořád bys čekala, kdy on bude mít čas, dovolený, svátky, vánoce, byl by s rodinou a co ty. + samozřejmě x dalích věcí.
přesně tak .... nic mi to nedává ... ne, e tedy s nezadanými by to bylo o mnoho lepí
Není tady
Selima napsal(a):
Milelenka napsal(a):
To Zelvicka:
Ad finance - Ano, já jsem psala, e tento "nadstandard" ohledně počtu en by si měli uívat pouze takoví mui, kteří jsou schopni se o rodinu postarat tak, aby nepocítila nedostatek.
Ad děti - nám je dohromady cca 160 let. V takovém věku u nové přírustky neočekávámeTo máte obaja okolo 80? Klobúk dolu...
Tak jiskřit to oboustranně musí... nesmí být zadaný... těké těké dnes to seznamování...
Cituji kamaráda - k internetovému seznamování: Myslím si, e je to zbytečný . Nemyslím si e, se tak dá seznámit. Kadý, kadá vznese do inzerátu tolik poadavků, e by sto chlapů nebo en nestačilo na toho daného ideálního partnera. Větina to tak i píe, ale nikdo to nemění...
Pavlí a fakt je to takový rozdíl podvádět inteligentně a zodpovědně .. nebo podvádět jinak? Pořád je to podvádět...
Není tady
Selima napsal(a):
Milelenka napsal(a):
To Zelvicka:
Ad finance - Ano, já jsem psala, e tento "nadstandard" ohledně počtu en by si měli uívat pouze takoví mui, kteří jsou schopni se o rodinu postarat tak, aby nepocítila nedostatek.
Ad děti - nám je dohromady cca 160 let. V takovém věku u nové přírustky neočekávámeTo máte obaja okolo 80? Klobúk dolu...
Ale ne, nám třem...
Tady nejde přece jen o případné nové moje a jeho děti, ale taky o jeho a její děti...
Není tady
zelvicka177 napsal(a):
Selima napsal(a):
Milelenka napsal(a):
To Zelvicka:
Tak jiskřit to oboustranně musí... nesmí být zadaný... těké těké dnes to seznamování...
Cituji kamaráda - k internetovému seznamování: Myslím si, e je to zbytečný . Nemyslím si e, se tak dá seznámit. Kadý, kadá vznese do inzerátu tolik poadavků, e by sto chlapů nebo en nestačilo na toho daného ideálního partnera. Větina to tak i píe, ale nikdo to nemění...
Pavlí a fakt je to takový rozdíl podvádět inteligentně a zodpovědně .. nebo podvádět jinak? Pořád je to podvádět...
Dá..... ale otázkou je , jestli to můe i dlouhodobě vyjít a asi ne přes seznamku
Není tady
Seznamku a inzeráty vnímám jako nepřirozené. Chat, povídání, které vede případně k setkání nebo dalímu pokračování, je dle mého názoru a pro mě určitě přirozenějí, ne seznamka.
Není tady
fakt je to takový rozdíl podvádět inteligentně a zodpovědně .. nebo podvádět jinak?
Má pravdu - "Pořád je to podvádět"... ale co zkusit vzít v úvahu konkrétní situaci kadého podvádějícího?
Osobně bych třeba rozdíl viděla mezi notorickým "obecním bejkem" a člověkem, který z nějakýho důvodu nechce partnera opustit přesto, e ten mu nechce nebo nemůe saturovat jeho potřeby? A aby nedolo k omylu - pod oněmi "potřebami" nemám zdaleka na mysli jen ty sexuální...
Seznamku a inzeráty vnímám jako nepřirozené.
Jako bys nepamatovala doby, kdy jsme slovo "chat" ani neznali a díky novinám a později Seznamce s vééélikánským počítačem se daly dohromady páry, které by se jinak nepotkaly... Říká se, e Kontaktu se účastnilo kolem 400 tisíc lidí.
Upravil(a) helena (17. 9. 2013 6:14)
Není tady
zelvicka177 napsal(a):
elvi, samozřejmě, e je to pořád jedno a to samý. ale jsou chlapi, kteří se s tím zase moc nemaou a řeit pak provalenou nevěru mi přijde poniující pro nás oba. take bych předpokládala, e by se aspoň postaral, abych se to nedozvěděla, kdy u. a e se postará, aby nepřítáhl bůh ví co za nemoc, to povauju spí za samozřejmost.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
zelvicka177 napsal(a):
elvi, samozřejmě, e je to pořád jedno a to samý. ale jsou chlapi, kteří se s tím zase moc nemaou a řeit pak provalenou nevěru mi přijde poniující pro nás oba. take bych předpokládala, e by se aspoň postaral, abych se to nedozvěděla, kdy u. a e se postará, aby nepřítáhl bůh ví co za nemoc, to povauju spí za samozřejmost.
Jo jo, chápu naprosto.
Jen z toho praktického ivota, co vidím kolem, nakonec i u sebe - tak ve skutečnosti mezi těma dvěma extrémy (obecní bejk a nemohoucí partner) je tisíc různých variant... A některý si ani nenaplánuje... Některý myslí, e nikdy třeba nepochopí, nato odpustí...
Tak mi přijde, e nejlepí je nepředpokládat vůbec nic
Není tady