|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
helena napsal(a):
Ale pro partnerský vztah stačí mít rád
Pro partnerský vztah někdy stačí jen úcta, respekt a pochopení...
a takové vztahy jsou ty nejlepší......prý
hm....ale taky si čas od času zdolám nějaký alpský velikán....a natluču si hubu
pak zase vnímám krásy Vysočiny......
Není tady

Měla jsem doteď dost vztahů. Nejkrásnější je ten, co mám teď. Ne proto, že je to ten poslední - nejnovější. Není "poslední", párkrrát jsem odešla a zkusila jiný, když je můj milý ženatý. A znovu se vrátila, protože nikdo jiný není ten ON. Přeskakování jisker - to by se mi nelíbilo, přeskakování není trvalé.
Je nejkrásnější, jaký jsem zatím měla, protože pořád hoří oheň. Protože miluji a jsem milovaná. Protože je tam úcta, respekt, pochopení... láska.
Upravil(a) Eva. (13. 9. 2013 13:21)
Není tady

helena napsal(a):
mně musí jiskry lítat... přes to nejede vlak
Pořád? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Hele - a že se o to "lítání" musí postarat ten druhej... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
tak daleko jsem ještě nedošla ... jak jiskření slábne , je to začátek konce .
musí to být vzájemné , nemůže jiskřit jen jeden , o tom to přece je .
Není tady

Grainne napsal(a):
musí to být vzájemné , nemůže jiskřit jen jeden , o tom to přece je .
Až potkáš toho, kde jiskření přejde v pořád hořící oheň, to bude to pravé.
Není tady

Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
musí to být vzájemné , nemůže jiskřit jen jeden , o tom to přece je .Až potkáš toho, kde jiskření přejde v pořád hořící oheň, to bude to pravé.
to se tedy vážně těším 
Není tady
„Život je jako oheň, na začátku plamen, na konci popel.“
Gruzínské přísloví
Není tady

helena napsal(a):
„Život je jako oheň, na začátku plamen, na konci popel.“
Gruzínské přísloví
pěkné ..... je to tak
Není tady

Milelenka napsal(a):
To Helena: někdy musí být člověk konkrétní, když řeší kontrétní životní situace.
Konkrétně teď mně zajímá, kdy si lidi uvědomí, že žijí podle zajetých standardů a to je pro ně možná příčina jejich trápení.
Občas až keď padnú na hubu... čo nie je vôbec na škodu. Na druhej strane, aj ja som možno pokrytec a hlásim sa k tomu: Keď som pochopila, že bývalý je sukničkár, povedala som mu, aby buď lepšie skrýval svoje nevery, alebo bol verný. Nevery mi až tak nevadili, kým sa správal ako-tak zodpovedne a bral ohľad na mňa a svoje okolie. (Vysvetlenie: milenky, alebo skôr jednorazovky, boli z partie, zo vzdialenej rodiny, raz ich načapal v posteli jeho sny, apod...) Proste čo nemusím riešiť, to ma nepáli. Riešiť sa mi to fakt nechcelo... Asi som pohodlná, no.
Není tady

Milelenka napsal(a):
To sahleb: Víš, já píšu o situaci, kdy není nikdo podváděný - o situaci, kdy je trojúhelník již odhalen.
Tak proč pořád ty výkřiky o zradě a podvádění?
Je mi jasné, že málokdo tady vstoupí do života s prohlášením, že bude žít věrně se všemi svými ženami.
To je už o jiném zřízení /náboženství.
Spíš mi není jasné, proč se z toho taková žena hroutí, když musí cítit, že NĚCO dlouhodobě není v pořádku.
A muž přijde s tím, že na to něco, co mu chybí, má někoho jiného, ale to druhé něco doma - to chce ponechat taky.
Asi si ta žena nechce uvědomit, že je konec předstírání - a to je pokrytectví.
P.S. Zapomeň na Alici, to byl fakt blbý příklad.
Pretože riešiť problémy vo vzťahu spaním s niekým iným tie problémy zaručene nezlepší, ani nevyrieši. Vyrieši to, alebo odloží, len problémy toho jedného človeka.
Není tady

holcina napsal(a):
...měj si milenců kolik chceš, na tom mi nezáleží...
No... něco podobnýho jsem jednou řekl manželce taky... a pak jsem se nestačil divit... 
Není tady
a pak jsem se nestačil divit
Když si vybíráš ženský, co berou všechno doslova... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
holcina napsal(a):
No... něco podobnýho jsem jednou řekl manželce taky... a pak jsem se nestačil divit...
Nojo, pokud se u vás poté soužití změnilo k horšímu tak věřím, že ses divil:-) u nás je to soužití kupodivu čím dál lepší
Není tady

helena napsal(a):
Když si vybíráš ženský, co berou všechno doslova...
To by ses divila, jak mě ten sex, kterej mě před rokem a půl přestal bavit, najednou zase bavit začal...

Není tady
To by ses divila
Nedivila. Ve stavu ohrožení je člověk schopnej neuvěřitelnejch výkonů... 
Není tady

elena007 napsal(a):
Zena v jeskyni nejspis nebyla tak "zjemnela"
Rodova linie po matce, ktera je, jak sama rikas, vzdy znama, jeste neznamena matriarchat Jestli matriarchat, tak jak je popularne znamy, vubec kdy existoval, je otazne.
Vsak tim hasterenim o kus zvance to zacaloa i dnes je to casto o nem.
Nevim, proc se vsechno hazi na krestanska dogmata, kdyz postaveni zen bylo neutesene uz pred nim. Hodne zen ve starovekem Rime konvertovalo dobrovolne a radostne, protoze se jim jevilo, ze se jejich postaveni zlepsi.
Matriarchát ešte stále okrajovov existuje u beduínov a v niektorých kmeňových menšinách v Ázii, možno aj v Afrike. Má vraj svoje úskalia, ale iné ako patriarchát
. Existujú aj spoločenstvá s mnohomužstvom, ale paradoxne niektoré sú skôr nepriateľské voči ženám... veci sú málokedy čierno-biele a realita skoro nikdy nie je taká ako naše ilúzie. A dokonalá spoločnosť neexistuje.
Není tady

Daphné napsal(a):
Milelenka napsal(a):
To sahleb: Víš, já píšu o situaci, kdy není nikdo podváděný - o situaci, kdy je trojúhelník již odhalen.
Tak proč pořád ty výkřiky o zradě a podvádění?
Je mi jasné, že málokdo tady vstoupí do života s prohlášením, že bude žít věrně se všemi svými ženami.
To je už o jiném zřízení /náboženství.
Spíš mi není jasné, proč se z toho taková žena hroutí, když musí cítit, že NĚCO dlouhodobě není v pořádku.
A muž přijde s tím, že na to něco, co mu chybí, má někoho jiného, ale to druhé něco doma - to chce ponechat taky.
Asi si ta žena nechce uvědomit, že je konec předstírání - a to je pokrytectví.Mám pocit, že se to tady již víckrát řešilo. Proč ženě, žijící ve vztahu vadí další žena, a proč je milenka s existencí manželky srozuměna? A někdy tatáž žena?
Milelenko, zkus si představit, že dotyčný muž ukončí vztah s manželkou a odejde žít s tebou. Vypadalo by pak tvoje psaní stejně? Tolerovala bys případnou další ženu, která by do tvého vztahu vstoupila (odhalený trojúhelník ty+tvůj muž+jeho milenka/ky), nebo máš pocit, že tobě by se to nestalo, protože s tebou by mu nic nechybělo?
Lebo milenka - väčšinou - VEDOME vstupuje do menáge á trois, kdežto manželka vstupuje do manželstva so sľubom a ilúziou tzv. exkluzivity.
Upravil(a) Selima (14. 9. 2013 13:04)
Není tady

Milelenka napsal(a):
To Zelvicka:
Ad finance - Ano, já jsem psala, že tento "nadstandard" ohledně počtu žen by si měli užívat pouze takoví muži, kteří jsou schopni se o rodinu postarat tak, aby nepocítila nedostatek.
Ad děti - nám je dohromady cca 160 let. V takovém věku už nové přírustky neočekáváme
To máte obaja okolo 80? Klobúk dolu...
Není tady

helena napsal(a):
Ale pro partnerský vztah stačí mít rád
Pro partnerský vztah někdy stačí jen úcta, respekt a pochopení...
Stačí, ale je to smutné a neúplné, apoň pre mňa - to by som potom mohla mať za partnera skoro hocikoho.
Čo ja tak ale necítim. Ale unzávam opak - že BEZ úcty, rešpektu a pochopenia už partnerský vzťah nie je možný.
Není tady
sahleb napsal(a):
Me vernost jako pokrytectvi vibec nepripada.
Me pripada pokrytectvi chodit se zenatym muzem, kdyz jeho partnerka trpi a trapi se.
Ja mam svou hrdost a se zenatym bych nechodila.
sahleb, taky mě ženáči nechávají v naprostým klidu, i když nevím, jestli v tom hraje roli zrovna hrdost 
ale v každým případě - za trápení své partnerky si může především ten chlap, ne ta milenka.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
sahleb napsal(a):
Me pripada pokrytectvi chodit se zenatym muzem, kdyz jeho partnerka trpi a trapi se.
Ja mam svou hrdost a se zenatym bych nechodila.sahleb, taky mě ženáči nechávají v naprostým klidu, i když nevím, jestli v tom hraje roli zrovna hrdost
ale v každým případě - za trápení své partnerky si může především ten chlap, ne ta milenka.
U tebe to hrdost neni u me jo.
Nebudu chodit se zenatym muzem, protoze se jeho partnerka trapi, samozrejme , za za to muze i ta milenka. Bez jeji exostence by se tezko jednalo o milenecky mimomanzelsky vztah.
Ja proste nepujdi do vztahu, ve kterem muj partner spi v posteli s jinou zenou. Mam svou hrdost. Moje zasada je kategoricky imperativ.
Není tady

sahleb napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
sahleb napsal(a):
Ja mam svou hrdost a se zenatym bych nechodila.sahleb, taky mě ženáči nechávají v naprostým klidu, i když nevím, jestli v tom hraje roli zrovna hrdost
ale v každým případě - za trápení své partnerky si může především ten chlap, ne ta milenka.U tebe to hrdost neni u me jo.
Nebudu chodit se zenatym muzem, protoze se jeho partnerka trapi, samozrejme , za za to muze i ta milenka. Bez jeji exostence by se tezko jednalo o milenecky mimomanzelsky vztah.
Ja proste nepujdi do vztahu, ve kterem muj partner spi v posteli s jinou zenou. Mam svou hrdost. Moje zasada je kategoricky imperativ.
To je hezké .... ale nikdy nevíš , s kolika dotyčný ještě spí .. na to nemusí být zadaný
Není tady
sahleb napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
sahleb napsal(a):
ale v každým případě - za trápení své partnerky si může především ten chlap, ne ta milenka.U tebe to hrdost neni u me jo.
aby tě ze samé hrdosti, který máš plnou pusu, netrefil šlak.
ty jsi tak strašně uvědomělá, řešit, jestli se ženská, kterou neznáš, trápí. co když ne ? co když je úplně stejná jako její muž a taky kolem toho nenadělá a klidně si pěstuje milenecký vztahy, aniž by řešila ty jeho ?
já mám spoustu důvodů, proč bych se zadaným chlápkem neztrácela čas, samozřejmě by mi fakt, že má někde rodinu vadil, ale je tam i spousta úplně normálně sobeckých důvodů, proč by mi to za to nestálo.
ještě dejme tomu beru, že by ti vadil fakt, že kromě tebe spí i se svou ženou. ale že bys odmítala ženáče jen proto, abys neublížila jeho ženě, to se mi nezdá.
jinak já nevím, jestli bych mohla být s někým, kdo spí ještě s někým dalším. kdysi bych řekla, že v žádným případě, teď si říkám, že pokud by mi ten chlap jinak poskytoval to, co bych nikde jinde nenašla, co by mi za to stálo a podváděl mě inteligentně a zodpovědně
, pak bych to zřejmě neřešila.
pokud by to tak nebylo, prostě bych z toho vztahu odešla, není co řešit.
jo a sahleb -odpovědnost ke své ženě, dětem, rodině, má hlavně ten chlap, to prostě neokecáš. milenka není bez viny, to tím nechci tvrdit, ale chlap má na tom podíl 90 %
Upravil(a) PPavlaa (14. 9. 2013 16:22)
Není tady

Mikeš napsal(a):
holcina napsal(a):
Važ slova, koucoure, někdy na ně může dojít, aniž bys chtěl 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
sahleb napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
sahleb, taky mě ženáči nechávají v naprostým klidu, i když nevím, jestli v tom hraje roli zrovna hrdost
Ja proste nepujdi do vztahu, ve kterem muj partner spi v posteli s jinou zenou. Mam svou hrdost. Moje zasada je kategoricky imperativ.aby tě ze samé hrdosti, který máš plnou pusu, netrefil šlak.
ty jsi tak strašně uvědomělá, řešit, jestli se ženská, kterou neznáš, trápí. co když ne ? co když je úplně stejná jako její muž a taky kolem toho nenadělá a klidně si pěstuje milenecký vztahy, aniž by řešila ty jeho ?
já mám spoustu důvodů, proč bych se zadaným chlápkem neztrácela čas, samozřejmě by mi fakt, že má někde rodinu vadil, ale je tam i spousta úplně normálně sobeckých důvodů, proč by mi to za to nestálo.
ještě dejme tomu beru, že by ti vadil fakt, že kromě tebe spí i se svou ženou. ale že bys odmítala ženáče jen proto, abys neublížila jeho ženě, to se mi nezdá.
jinak já nevím, jestli bych mohla být s někým, kdo spí ještě s někým dalším. kdysi bych řekla, že v žádným případě, teď si říkám, že pokud by mi ten chlap jinak poskytoval to, co bych nikde jinde nenašla, co by mi za to stálo a podváděl mě inteligentně a zodpovědně, pak bych to zřejmě neřešila.
pokud by to tak nebylo, prostě bych z toho vztahu odešla, není co řešit.
Já nějaký ten pokus se zadanými měla.... a nevyhovuje mi to proto, že se bojí , aby se na to nepřišlo ... takže problém v komunikaci , problém někam jít atd.
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
sahleb napsal(a):
U tebe to hrdost neni u me jo.
Ja proste nepujdi do vztahu, ve kterem muj partner spi v posteli s jinou zenou. Mam svou hrdost. Moje zasada je kategoricky imperativ.aby tě ze samé hrdosti, který máš plnou pusu, netrefil šlak.
jinak já nevím, jestli bych mohla být s někým, kdo spí ještě s někým dalším. kdysi bych řekla, že v žádným případě, teď si říkám, že pokud by mi ten chlap jinak poskytoval to, co bych nikde jinde nenašla, co by mi za to stálo a podváděl mě inteligentně a zodpovědně, pak bych to zřejmě neřešila.
pokud by to tak nebylo, prostě bych z toho vztahu odešla, není co řešit.Já nějaký ten pokus se zadanými měla.... a nevyhovuje mi to proto, že se bojí , aby se na to nepřišlo ... takže problém v komunikaci , problém někam jít atd.
To by mi taky vadilo
Není tady