|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
helena napsal(a):
to je ještě horší
Proč myslíš, Grainne? Co oči nevidí...
Jak může bejt "ještě horší" něco, o čem se nikdy nedozvíš?
Rozezranost ve smyslu mit vic nez ten druhy, protoze jinak zemreme oba, nam byla dana od prirody.
Ale prd a vořech... přežívají ti, kteří jsou lépe přizpůsobeni, nebo jsou schopni se rychleji přizpůsobit změnám, ne ti "rozežranější" - a dokonce existuje altruismus jako forma obětování ve prospěch celku či jedince, nebo darování bez jakéhokoliv nároku na reciproční jednání či odměnu - a to nejen u lidí...
Rychle prizpusobeni se nastale situaci je zaklad, vzdyt to rikam. 
I altruizmus musi mit smysl, nesmyslne sebeobetovani je k nicemu.
Není tady
Rychle prizpusobeni se nastale situaci je zaklad
K tomu ovšem není vždycky nutný mít "víc"...
Není tady
helena napsal(a):
Rychle prizpusobeni se nastale situaci je zaklad
K tomu ovšem není vždycky nutný mít "víc"...
Urcite je. 
Není tady
Urcite je.
Záleží na tom, čeho víc...
Když zůstanu u "rozežranosti" v původním slova smyslu, pak může líp přežít (tedy přizpůsobit se) - i druh, kterej má míň potravy a musí pro její získání vynaložit víc energie, "chytrosti" při jejím hledání či uchránění a tak dál - na rozdíl od jinýho, kterej díky "zelenejm pastvinám" nemusí hnout tlapou, přežranej se povaluje na sluníčku a ztrácí ostražitost...
Není tady

Pandorraa napsal(a):
sahleb napsal(a):
Tohle je kardinalni blbost.
Mohou to byt uplne jine duvody. Tahkle jsou dost divne. Zesmesnuji partnera, ktery je podvaden.
CO je spravny zpusob lasky.Kardinální blbost je to pro tebe.
Pochopitelně, že to mohou být i JINÉ důvody, těch je téměř tolik, jako je podvedených manželek a manželů, i když gró je většinou stejné - nízké sebevědomí, nezvládnuté ego, nedostatek sebelásky a sebeúcty.
Takže partnera, který je podváděn netřeba zesměšňovat, ten se svým hledáním viníka zesměšňuje obvykle sám.
Pokud to někdo ovšem jako zesměšňování vnímá.
Já to tak nevnímám.
Pro mne je to volání o pomoc. Možná trochu neohrabané, ale tak jako tak volání zraněného člověka o pomoc.
Coze? Podvadeny partner se zesmesnuje sam, kdyz hleda vinika? Aha vlastne ne, jen v pripade, pokud to povazuje za zesmesnovani sam. Takze : hledani vinika nezesmesnuje. AHA.
A duvody k bolesti pri podvadeni partnerem jsou nezvladnute ego a nedostatek sebelasky?
Není tady
Podvadeny partner se zesmesnuje sam, kdyz hleda vinika?
K čemu je dobrý "hledat vinika"? 
Aby byl "spravdelivě potrestán"? 
Není tady
sahleb napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
sahleb napsal(a):
Tohle je kardinalni blbost.
Mohou to byt uplne jine duvody. Tahkle jsou dost divne. Zesmesnuji partnera, ktery je podvaden.
CO je spravny zpusob lasky.Kardinální blbost je to pro tebe.
Pochopitelně, že to mohou být i JINÉ důvody, těch je téměř tolik, jako je podvedených manželek a manželů, i když gró je většinou stejné - nízké sebevědomí, nezvládnuté ego, nedostatek sebelásky a sebeúcty.
Takže partnera, který je podváděn netřeba zesměšňovat, ten se svým hledáním viníka zesměšňuje obvykle sám.
Pokud to někdo ovšem jako zesměšňování vnímá.
Já to tak nevnímám.
Pro mne je to volání o pomoc. Možná trochu neohrabané, ale tak jako tak volání zraněného člověka o pomoc.Coze? Podvadeny partner se zesmesnuje sam, kdyz hleda vinika? Aha vlastne ne, jen v pripade, pokud to povazuje za zesmesnovani sam. Takze : hledani vinika nezesmesnuje. AHA.
A duvody k bolesti pri podvadeni partnerem jsou nezvladnute ego a nedostatek sebelasky?
Máš to popletené, ale to je fuk.
Není tady
helena napsal(a):
Podvadeny partner se zesmesnuje sam, kdyz hleda vinika?
K čemu je dobrý "hledat vinika"? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Aby byl "spravdelivě potrestán"? http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
Hledání viníka VNĚ je dobré k tomu, aby byl SPRAVEDLIVĚ potrestán někdo jiný 
Nicméně každý "hledač" si při tom prochází peklem, takže trest viníkovi je v podstatě naplněn 
Není tady

sahleb napsal(a):
Coze? Podvadeny partner se zesmesnuje sam, kdyz hleda vinika? Aha vlastne ne, jen v pripade, pokud to povazuje za zesmesnovani sam. Takze : hledani vinika nezesmesnuje. AHA.
Hledání viníka? V této situaci modrý člověk zjistí, že viníkem je i on sám. Když už nutně musí hledat viníka. Ale moudrý člověk ho nehledá.
Není tady
Eva. napsal(a):
sahleb napsal(a):
A duvody k bolesti pri podvadeni partnerem jsou nezvladnute ego a nedostatek sebelasky?Hledání viníka? V této situaci modrý člověk zjistí, že viníkem je i on sám. Když už nutně musí hledat viníka. Ale moudrý člověk ho nehledá.
jestli to nebude tím, že v této situaci většinou lidé vidí rudě.
Není tady

Já ti nevím. Já jsem rudě neviděla, ale mo(u)drá jsem také nebyla. Byla jsem nešťastná a smutná. A viníka jsem viděla pouze v sobě.
Není tady
v této situaci většinou lidé vidí rudě
I členové jisté nejmenované strany? 
Není tady
Někdo vidí rudě, jiného to skolí.
Někdo vidí viníky jen venku, druhý pouze v sobě.
Oba extrémy jsou špatně a oba jsou o tom, že k sobě není člověk upřimný.
Není tady
Někdo vidí rudě, jiného to skolí... Oba extrémy jsou špatně
Nepovolila bys ani "prvních pět minut"? 
Není tady
helena napsal(a):
Někdo vidí rudě, jiného to skolí... Oba extrémy jsou špatně
Nepovolila bys ani "prvních pět minut"? http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Hele, klidně 10 a dvakrát denně prvních 14 dní 
Protože když si nezanadáváš a když se nepolituješ, nikdy nepřijdeš na to, že to vlastně nepotřebuješ 
Není tady
když si nezanadáváš a když se nepolituješ, nikdy nepřijdeš na to, že to vlastně nepotřebuješ
Mňo... znám pár takovejch, kteří si z prvního či druhýho udělali program pro zbytek života... 
Není tady

helena napsal(a):
to je ještě horší
Proč myslíš, Grainne? Co oči nevidí...
Jak může bejt "ještě horší" něco, o čem se nikdy nedozvíš?
Rozezranost ve smyslu mit vic nez ten druhy, protoze jinak zemreme oba, nam byla dana od prirody.
Ale prd a vořech... přežívají ti, kteří jsou lépe přizpůsobeni, nebo jsou schopni se rychleji přizpůsobit změnám, ne ti "rozežranější" - a dokonce existuje altruismus jako forma obětování ve prospěch celku či jedince, nebo darování bez jakéhokoliv nároku na reciproční jednání či odměnu - a to nejen u lidí...
to je pravda , ale většinou se to za čas provalí .... a pak je možná horší ten pocit , žes o ničem nevěděla než tan nevěra samotná ... alespon u mně
Není tady
Když jsme s manželem řešili co dál, řekl:mám tě rád, chápu, že jsem to podělal, ale nemůžu jinak, neumím to jinak, nechci abys odešla, měj si milenců kolik chceš, na tom mi nezáleží...no bylo to hodně zvláštní. Nedávno mi řekl kamarád, že tomu rozumí, že mě fakt má rád a nějaký další chlap pro něj vůbec nic neznamená. Já ho mám taky ráda, proto dělám všechno pro to, abych mu neublížila. Co si o tom kdo myslí je mi šumák
Není tady

Včera v Gymplu, když jí manžel řekl, že ji má rád - řekla - mám ráda párek s hořčicí. Nebo tak něco.
Mít rád je v partnerském vztahu dost málo.
Dlouho jsem to nechápala.
Teď ano. Protože miluji. Už vím, v čem je rozdíl.
Upravil(a) Eva. (12. 9. 2013 18:40)
Není tady
Taky v tom vidím rozdíl, ale každý to vnímá jinak. Přítele miluju, manžela mám ráda, Ale pro partnerský vztah stačí mít rád, někdy není třeba aby lítaly jiskry jak z táboráku
Není tady
Ale pro partnerský vztah stačí mít rád
Pro partnerský vztah někdy stačí jen úcta, respekt a pochopení...
Není tady
Jo, když mám někoho ráda tohle k němu cítím, tak nejspíš ano
Není tady

mně musí jiskry lítat
přes to nejede vlak
Není tady
mně musí jiskry lítat... přes to nejede vlak
Pořád? 
Hele - a že se o to "lítání" musí postarat ten druhej... 
Není tady
helena napsal(a):
mně musí jiskry lítat... přes to nejede vlak
Pořád? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Hele - a že se o to "lítání" musí postarat ten druhej... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Deset, dvacet let jiskření by mohlo stačit ne?
Sem tam proložit nějakým zachvěním země 
A jiskry přeskakujou z jednoho na druhýho přece 
Není tady