|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Lei napsal(a):
Ahojky Miskoo,
dekuji za pranicko k narozkam. Skoro nan to vyslo,:)mame holcicku - narodila se v nedeli v 5:23 (v sobotu rano v 1 h me to vzbudilo), v pondeli dopoledne nas pustili domu. To bylo rychle!
Prosim, preposli mi ty fotecky, nic mi neprislo.
Zatim, pa, pa...
Juuuu Lei gratuluji, to jsi měla založit téma!!!! Já tuhle super informaci tady našla schovanou! Blahopřejeme a přejeme Pavlínce hlavně zdravíčko! Prosím taky foto na trestikovam@seznam.cz
děkujuuuuu těším se (moje sestra je taky Pavlínka) 
Není tady
No Lei, ty to konstatujes jakoby se nechumelilo :-))) Tos mela zalozit nove tema a chlubit se Pavlinkou. Ja chci taky foteck : Romana.Borska@eznam.cz Na oplatku ti poslu naseho Otesanka :-)
Není tady

já samozřejmě taky
To víš, nás se nezbavíš,my jsme všechny zvědavé na nová miminka 
Petra.Vel@seznam.cz A moc gratuluju 
Není tady
Holky, moooc vam vsem dekuju za gratulace, fotecky jsem poslala a budu se tesit na ty od vas.
Jinak Pavlinka vazila 2912 gr a merila 20 palcu (ja ted vazne nevim, kolik to je cm), no - prijde mi strasne malinka a presto jsem sita a mam problemy sedet.
(A to jsme delali masaz hraze od 35 tydne.) Vsechno ostatni me take jeste boli (i zada z epiduralu)
. Ale jinak jsem rada, ze tu pousti z nemocnice hned druhy den. Doma ma clovek prece jen vic pohodli.
Jedine, co me mrzi, ze tu nikoho nemam (z rodiny). No, uz se tesim do Cech.
Miskoo, dekuju za fotecky, Michalka je nadherne miminko...
- a jak byla velka, kdyz se narodila? Az budez mit vic fotek, urcite posli.
Doufam, se ti nevadi, ze jsem ti nechtene "nabourala" tema.
Misho, taky dekuju za fotecky, budy se tesit na dalsi. Verunka je krasna a take koukam, ze pekne vyrostla!
A ty modre oci!
Holky já chci taky fotečky vašich mimineček. Jitka.Santrucek@seznam.cz Díky mooooc. náš Matouš je na www.matous.unas.cz to už jsem psala.Manža tam vrazil skoro všechny foto co máme.
Není tady