3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Já jí prostě mít budu a Jiřík je ná!!!!
Teď ale váně: nevim proč,ale mam pocit, e přítě to zase bude kluk.... (třeba to právě proto bude ta holka )
Není tady
já si u Jiříka myslela, e to bude holka, a kdy se pak doktor prokecnul, tak jsem z toho byla v oku, ale vichni mi říkali, e to bylo jasný, e budu mít kluka - i cizí lidi - jé, mladá paní, vy budete mít kluka, e jo - vám to toti tak sluí... fakt děs... zato Jirka se dmul pýchou
Není tady
no jo Domča je ná!!!!! U ho máme zamluvenýho
nebo a se s ním rozvedem, tak potom co?
Není tady
Petra24 napsal(a):
Já jí prostě mít budu a Jiřík je ná!!!!
Teď ale váně: nevim proč,ale mam pocit, e přítě to zase bude kluk.... (třeba to právě proto bude ta holka)
Peto fotecky dosly. Kdyz jsi mi psala, tak jsem zrovna zajizdela kocar:-) tak jsem ani neodpovedela. Prdous je kus chlapa to ti povim. Kdyby to slo nejak podplatit s tim pořadim:-))))
Není tady
To já nevim, třeba nás ani Verunka nebude chtít a on zůstane Michalce... nebo si o něj můou holky střihnout...
A doly ty fotky 2x? Mě se to oprávě vrátilo jako nedoručitelný, tak jsem to poslala znova a zase nedoručitelný. No to fakt nechápu. Ale to je fuk, hlavně e doly. A co kočár? Zajetej dobře?
Není tady
Petra24 napsal(a):
To já nevim, třeba nás ani Verunka nebude chtít a on zůstane Michalce...
nebo si o něj můou holky střihnout...
A doly ty fotky 2x? Mě se to oprávě vrátilo jako nedoručitelný, tak jsem to poslala znova a zase nedoručitelný. No to fakt nechápu. Ale to je fuk, hlavně e doly. A co kočár? Zajetej dobře?
Doslo to jednou. Tak ti nevim. To bude asi chyba meho prijimace, protoze mi to taky blblo.
Kocar jsem zajela, bylo to docela vtipny. Bydlime na novym sidlisti a ja to tu neznam,nevim kudy vedou chodniky, sla jsem za kamaradkou do prace a ejhle...kudy jsem chtela jit, tam chodnik koncil, tak jsem to svihla pres nejaky pole, co me teda prekvapilo, ze uprostred pole byla potopa:-))) Kdyz jsem vyjela v potutváře, kolecka jsem mela dvojnasobny, kocar vrzal a boty jsem mela jak kdyz jsem zrovna byla na exkurzi v JZD :-))) Tudiz mohu prohlasit, ze tonání zkouka probehla dle platnych reguli, projeli jsme ten nejhorsi teren z celeho Jizniho mesta
Není tady
No to je dobrý, to jsi mě pobavila... Aspoň ví, jak je ten kočár na tom, zatěkávací zkouka opravdu důkladná
Není tady
Mikaa napsal(a):
Petra24 napsal(a):
A doly ty fotky 2x? Mě se to oprávě vrátilo jako nedoručitelný, tak jsem to poslala znova a zase nedoručitelný. No to fakt nechápu. Ale to je fuk, hlavně e doly. A co kočár? Zajetej dobře?Doslo to jednou. Tak ti nevim. To bude asi chyba meho prijimace, protoze mi to taky blblo.
Kocar jsem zajela, bylo to docela vtipny. Bydlime na novym sidlisti a ja to tu neznam,nevim kudy vedou chodniky, sla jsem za kamaradkou do prace a ejhle...kudy jsem chtela jit, tam chodnik koncil, tak jsem to svihla pres nejaky pole, co me teda prekvapilo, ze uprostred pole byla potopa:-))) Kdyz jsem vyjela v potutváře, kolecka jsem mela dvojnasobny, kocar vrzal a boty jsem mela jak kdyz jsem zrovna byla na exkurzi v JZD :-))) Tudiz mohu prohlasit, ze tonání zkouka probehla dle platnych reguli, projeli jsme ten nejhorsi teren z celeho Jizniho mesta
Mikoo ty jsi číslo. Já fakt tady čůrám smíchy
Jestli kočárek vydrel, mohla jsi to napsat výrobci a pouít jako reklamu. Apropo jaký má kočár???
Není tady
Kamčitka napsal(a):
Mikaa napsal(a):
Petra24 napsal(a):
A doly ty fotky 2x? Mě se to oprávě vrátilo jako nedoručitelný, tak jsem to poslala znova a zase nedoručitelný. No to fakt nechápu. Ale to je fuk, hlavně e doly. A co kočár? Zajetej dobře?Doslo to jednou. Tak ti nevim. To bude asi chyba meho prijimace, protoze mi to taky blblo.
Kocar jsem zajela, bylo to docela vtipny. Bydlime na novym sidlisti a ja to tu neznam,nevim kudy vedou chodniky, sla jsem za kamaradkou do prace a ejhle...kudy jsem chtela jit, tam chodnik koncil, tak jsem to svihla pres nejaky pole, co me teda prekvapilo, ze uprostred pole byla potopa:-))) Kdyz jsem vyjela v potutváře, kolecka jsem mela dvojnasobny, kocar vrzal a boty jsem mela jak kdyz jsem zrovna byla na exkurzi v JZD :-))) Tudiz mohu prohlasit, ze tonání zkouka probehla dle platnych reguli, projeli jsme ten nejhorsi teren z celeho Jizniho mestaMikoo ty jsi číslo. Já fakt tady čůrám smíchy
![]()
![]()
![]()
Jestli kočárek vydrel, mohla jsi to napsat výrobci a pouít jako reklamu. Apropo jaký má kočár???
Kamči mám kočárek z Polska a jediny co znam je "Bárdza", tak nas tam oslovovali a to jeste si nejsem uplne jista vyznamem toho slova:-))))))
Není tady
Ahoooj Misko,moc ti gratuluju.Jsem tu teď méně často protoe ná brouček zlobí s jídlem,ale taky bych ráda foto Michalky.Ná Matouek je na www.matous.unas.cz
Není tady
Mikaa napsal(a):
Tak jsem se zaregistrovala. Holky to jsou ted pro me novinky, to vite...dlouho jsem nebyla na netu...a vubec na pocitaci...vzdyt ja uz skoro nepoznala my:-)) Ted jsem poslala tatinka na pacir s malou at se taky trochu snazi. Jsem docela zklamana jak se ted chova. Asi je to normalni. Kdyz u nej je to takovy divny. Sliboval mi hory doly, jak mi v sestinedeli pomuze a prdlacky...porad jen spi a bruci. Vcera uz mi prdly nervy a bulela jsem jak jelito...hysterka. Kdyz ja uz tyden nespala, za noc max 20 minut. Ale to znate. On se boji prebalovat, koupat, chovat...no jsem z nej docela na vetvi. K nemu se to proste nejak nehodi nebo co.
Jinak jdu posilat ty fotecky. Musim se tady zase zorientovat. M+M
Tak to vidí.A já si říkala naopak e mana bude jen sedět u pc a na mě zbyde ve ostatní a naopak já sedím u postýlky,koukám jestli dýchá,prdí,neblinká,spí,kouká...... a mana se stará o mě,tchýni která se vnutila a sedí jen na sedačce a o celou domácnost.Koukám jak spadlá z vině.Drím palečky a věř,e kadý chlap je na svoje mimčo neskutečně hrdý,jen se s tím musí srovnat.
Není tady
Mikaa napsal(a):
Kamčitka napsal(a):
Mikaa napsal(a):
Doslo to jednou. Tak ti nevim. To bude asi chyba meho prijimace, protoze mi to taky blblo.
Kocar jsem zajela, bylo to docela vtipny. Bydlime na novym sidlisti a ja to tu neznam,nevim kudy vedou chodniky, sla jsem za kamaradkou do prace a ejhle...kudy jsem chtela jit, tam chodnik koncil, tak jsem to svihla pres nejaky pole, co me teda prekvapilo, ze uprostred pole byla potopa:-))) Kdyz jsem vyjela v potutváře, kolecka jsem mela dvojnasobny, kocar vrzal a boty jsem mela jak kdyz jsem zrovna byla na exkurzi v JZD :-))) Tudiz mohu prohlasit, ze tonání zkouka probehla dle platnych reguli, projeli jsme ten nejhorsi teren z celeho Jizniho mestaMikoo ty jsi číslo. Já fakt tady čůrám smíchy
![]()
![]()
![]()
Kamči mám kočárek z Polska a jediny co znam je "Bárdza", tak nas tam oslovovali a to jeste si nejsem uplne jista vyznamem toho slova:-))))))
Mikoo taky mám kočárek z Polska, ale jen proto e tam je stejná značka téměř o 1500Kč levnějí ne u nás a taky 2roky záruka . Bardzo znamená hodně, mnoho
Není tady
Kamčitka napsal(a):
Mikaa napsal(a):
Kamčitka napsal(a):
Mikoo ty jsi číslo. Já fakt tady čůrám smíchy![]()
![]()
![]()
Mikoo taky mám kočárek z Polska, ale jen proto e tam je stejná značka téměř o 1500Kč levnějí ne u nás a taky 2roky záruka
. Bardzo znamená hodně, mnoho
![]()
Joo? Ja myslela, ze mi nadavaj:-)))) Tak sesmolim vetu Bardzo vre drahoui :-))))
Není tady
Misko, sice opozdene ale prece, mooooc gratuluju, hlavne at jste obe holky zdrave!!
¨manza se urcite rozkouka a pak zacne s pomahanim, me muj chlap taky prekvapil, vlastne prekvapuje kazdy den, nekdy pomuze, nekdy mam pocit ze ji uspava jen tak naoko, no v chlapech se fakt nevyznam!
kamci, takze kocar uz je doma?:-))
misko, tva story o jizde kocarem a pak ta veta, me fakt rozesmaly:-))))
Není tady
Mikaa napsal(a):
Kamčitka napsal(a):
Mikaa napsal(a):
Kamči mám kočárek z Polska a jediny co znam je "Bárdza", tak nas tam oslovovali a to jeste si nejsem uplne jista vyznamem toho slova:-))))))Mikoo taky mám kočárek z Polska, ale jen proto e tam je stejná značka téměř o 1500Kč levnějí ne u nás a taky 2roky záruka
. Bardzo znamená hodně, mnoho
![]()
Joo? Ja myslela, ze mi nadavaj:-)))) Tak sesmolim vetu Bardzo vre drahoui :-))))
Diví se kdy s ním jezdí po poli????????? To sis měla pořídit kolečka a uetřila bys pár tisíc. Dnes jsou u taky s gumovým kolečkem
Není tady
Kamčitka napsal(a):
Mikaa napsal(a):
Kamčitka napsal(a):
Mikoo taky mám kočárek z Polska, ale jen proto e tam je stejná značka téměř o 1500Kč levnějí ne u nás a taky 2roky záruka. Bardzo znamená hodně, mnoho
![]()
Diví se kdy s ním jezdí po poli????????? To sis měla pořídit kolečka a uetřila bys pár tisíc. Dnes jsou u taky s gumovým kolečkem
![]()
Nemyslí ty rudl ? Uz se vidim jak letim tim polem s rudlem, kojence nalozenyho v zavinovacce, smrt v očích a výsměch v zádech
Smajrá mám zas plodnej den co?:-))))
Není tady
Koukam Mikaa je veselá kopa... Co věta to perla. Aspoň se pobavíme
Není tady
makca napsal(a):
Misko, sice opozdene ale prece, mooooc gratuluju, hlavne at jste obe holky zdrave!!
¨manza se urcite rozkouka a pak zacne s pomahanim, me muj chlap taky prekvapil, vlastne prekvapuje kazdy den, nekdy pomuze, nekdy mam pocit ze ji uspava jen tak naoko, no v chlapech se fakt nevyznam!
kamci, takze kocar uz je doma?:-))
misko, tva story o jizde kocarem a pak ta veta, me fakt rozesmaly:-))))
Makčo moc dekujeme za přání:-) Chlap uz se docela srovnal uz k maly i vstava v noci:-))) Jen tak dááál:-)))
Není tady
Misko tak to je super, muj k male v noci nevstava, ani nevstaval, teda mala uz ted pekne v noci spinka tak to neni potreba. pres den, to ji i ponosil a koupe, ale v noci ...:-((
Není tady
Ahojky Miskoo,
dekuji za pranicko k narozkam. Skoro nan to vyslo,:)mame holcicku - narodila se v nedeli v 5:23 (v sobotu rano v 1 h me to vzbudilo), v pondeli dopoledne nas pustili domu. To bylo rychle!
Prosim, preposli mi ty fotecky, nic mi neprislo.
Zatim, pa, pa...
Lei napsal(a):
Ahojky Miskoo,
dekuji za pranicko k narozkam. Skoro nan to vyslo,:)mame holcicku - narodila se v nedeli v 5:23 (v sobotu rano v 1 h me to vzbudilo), v pondeli dopoledne nas pustili domu. To bylo rychle!
Zatim, pa, pa...
juchuuu:-) to je nadherna zprava. To byl teda fofr:-) Jak se holcicka jmenuje? Holky at to vsechno zvladnete. Jestli mas fotecky,tak mi je taky posli na sandyMM@seznam.cz
Není tady
Mikaa napsal(a):
Lei napsal(a):
Ahojky Miskoo,
Zatim, pa, pa...juchuuu:-) to je nadherna zprava. To byl teda fofr:-) Jak se holcicka jmenuje? Holky at to vsechno zvladnete. Jestli mas fotecky,tak mi je taky posli na sandyMM@seznam.cz
Ahoj Misko,
jmenuje se Pavlina a fotecky posilam. Jeste mi neprily ty od tebe.