|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahoj Miškoo, prosím fotečky i mě na silvia.b@seznam.cz, neboj ono to bude dobrý - můj přítel mi před porodem říkal, jak se mu zvedá žaludek, když žena kojí a že se na mě nebude ani dívat, jak to dělám a tak (on prostě nemá rád různé lidské sekrety) a po porodu u mě sedí a kouká, jak ten náš drobeček hltá mlíčko. Taky jsem si myslela, že na mě při sexíku ani nešáhne, ale vůbec se těch nalitých prsou nebál spíš naopak, takže mě mile překvapil. Musím říct, že ten můj se nebál od začátku až mě překvapil, jak to s malým umí. Byl jistější mnohdy než já. Chlapi nás holt vždycky překvapí. I když musím přiznat, že nejhorší pro něj je, když malej spustí. To je můj miláček nervozní a někdy se i chytnem - ale to spíš proto, že neví, jak mu pomoct a pak mu to trhá uši. No jo ale jinak je mojí velkou oporou. Věřím, že i Tvůj manžílek se otřepe a bude pro Tebe jednička:-)))

Není tady
Miškoo, přidávám se ke gratulantům!!! Nevím jestli si vzpomínáš na naše debaty kolem vánoc ohledně povídání s ledničkama, vanama a o močáku. Já tu delší dobu nebyla, ale už se vracím a před chvilinou jsem si naše debaty četla v archívu a málem jsem si "učurnula" smíchy...
přemýšlím jestli si je někam neuložím, protože jednou si na tím ráda zavzpomínám a provenčím bránice
))
Miškoo, a co na malou říkají bafani? Měla jsi trošinku obavy ohledně Othelovských sklonů. Berou to v pohodě?
Ještě jednou posílám moc pozdravů a gratulací do mých oblíbených Kunratic. Pokud by jsi mohla, pošli mi fotečky na: yarkal@volny.cz
Není tady

Mišinko prosím fotečky na Petra.Vel@seznam.cz. Děkuju
A myslim že se tvůj manžel fakt prostě jenom bojí, je to pro něj taky nový mít miminko a nemá ty naše mateřský pudy. Můj muž taky zezačátku malýho ani nechtěl chovat. Držim palečky ať se to brzo zlepší
Není tady
Miško taky moc prosím o fotečky Michalky,mockrát děkuji. katkadudova@centrum.cz
Není tady
Miško, tak jsem se přelouskala až sem a moc prosím o fotečky zuz.bol@post.cz. A prosím tě souhlasím ohledně manži s Kamčitkou já jsem jednoho takového sobce měla doma. Všechno jsem si musela delat sama a navíc si na to zvyknul.Takže pokus se mu dat trošku,ale jen trošku času na zrovnání si všeho v hlavě a zaútoč silně ženskou taktikou na to aby se do veškerých aktivit kolem malé a domácnosti zapojil.Jinak se ti může jako bumerang vrátit větička " ˇVsechno si zvladla a zvladas sama a nepotrebujes me". Přeju Ti hodně trpelivosti.
Není tady
Ahojky, mohla bych prosím taky dostat fotečky?
Leidea@seznam.cz
Moooc děkuji
Není tady
ahoj Miško, moc blahopřeji k Michalce, je to krásné jméno 
já mám doma úplně to stejné jako ty! Když potřebuju pomoct malou podržet, tak zrovna musí na záchod nebo se psem. Bojí se jí přebalit podržet, vlastně všechno! Byla jsem z toho taky utrápená, ale už na to prdím. Malou mu nenutím a říkám si, že je to prostě moje miminko a on je tu jen do počtu
Sám časem začal říkat, že se těší, až bude malá větší a bude to s ní umět. Teď už se na něj směje, když na ni vyplázne jazyk a to je vidět, že je mooooc pyšný, ale ten strach je pořád silnější..... Už jsem tu psala, že závidím Kamčitce a ostatním, kterým manžílci s mímem pomáhají
snad nám to bude vynahrazeno jinak později 
prosím foto na trestikovam@seznam.cz
Není tady
Misko, moc dekuji za fotecky, Michalka je roztomiloucka.
Mne muj manza pomaha jak muze, vecer prijde z prace a pebira Barunku - koupe, krmi, uspava. Nekdy ma v sobotu i nocni sichtu, kdyz odstrikam dostatek mleka a muzu se vyspat a nabrat sily na dalsi tyden. Pak jeste probirame nasi stavbu, ktera finisuje, chteli bychom se v kvetnu stehovat do naseho 6+1 domecku. Uz se moc tesim na svoji zahradku a vubec cele zarizovani. Akorat, ze asi budu chvili bez internetu, tak nevim jak to bez vas vydrzim :-)))
Misko, ten tvuj chlap, ach jo. Prave v tomto obdobi by mel pomahat, prece jen hormony pracuji a plac prijde kvuli kazde prkotine. Ja to mela taky kvuli kojeni, prorvala jsem cele dny. No snad se do toho casem nejak dostane a bude vzornej tatka. Moc ti to preju.
Není tady
Ahoj Miskoo,
jen jsem ti chtela poprat hooodne stesticka a zdravicka a moc krasnych chvil s malou Michalkou.
(Trochu opozdene, ale zakazala jsem si "trvdnout" na internetu.
Taky drzim palce, aly se ten tvuj chlap trochu vzpamatoval.
alexxandra napsal(a):
Ahoj Miškoo, prosím fotečky i mě na silvia.b@seznam.cz, neboj ono to bude dobrý - můj přítel mi před porodem říkal, jak se mu zvedá žaludek, když žena kojí a že se na mě nebude ani dívat, jak to dělám a tak (on prostě nemá rád různé lidské sekrety) a po porodu u mě sedí a kouká, jak ten náš drobeček hltá mlíčko. Taky jsem si myslela, že na mě při sexíku ani nešáhne, ale vůbec se těch nalitých prsou nebál spíš naopak, takže mě mile překvapil. Musím říct, že ten můj se nebál od začátku až mě překvapil, jak to s malým umí. Byl jistější mnohdy než já. Chlapi nás holt vždycky překvapí. I když musím přiznat, že nejhorší pro něj je, když malej spustí. To je můj miláček nervozní a někdy se i chytnem - ale to spíš proto, že neví, jak mu pomoct a pak mu to trhá uši. No jo ale jinak je mojí velkou oporou. Věřím, že i Tvůj manžílek se otřepe a bude pro Tebe jednička:-)))
Ahojky, moc dekuji za peknou povzbuzujici zpravu. Mas pravdu v tom, ze nas ty chlapi prekvapuji na kazdem kroku:o))) Me osobne to teda rozkoplo uplne maximalne. Uz to ale vypada, ze se to zlepsuje, tatka zacina komunikovat. Ovsem tuhle jsem z nej mela vazne zachvat smichu. Rikam si, nebudu ho nutit brat si malou, ale zamestnam ho jinak, tak jsem ho pozadala at nam pripravi veci kolem koupani, tzn i vanicku s plenkou a vodou do sprchovyho koutu. Ja malou pripravila a prebiham byt do koupelny, abychom neprochladly a ejhle vanicka pripravena ovsem bez vody. Tak na nej volam co to jako je a on chudak jak byl zamestnanej tolika vecma, tak ji tam proste zapomnel napustit:-))))
Není tady
Lei napsal(a):
Ahoj Miskoo,
jen jsem ti chtela poprat hooodne stesticka a zdravicka a moc krasnych chvil s malou Michalkou.
(Trochu opozdene, ale zakazala jsem si "trvdnout" na internetu.
Taky drzim palce, aly se ten tvuj chlap trochu vzpamatoval.
Leiiii!!!! Ty zlaticko:-))) Jak se vede? Dlouho jsem te nevidela, je to mam radost, ze jsi se ozvala. Moc dekujeme za prani, je to miloucky:-))) A co ty? Jeste to nemas za sebou? M.
Není tady
Misha napsal(a):
ahoj Miško, moc blahopřeji k Michalce, je to krásné jméno
já mám doma úplně to stejné jako ty! Když potřebuju pomoct malou podržet, tak zrovna musí na záchod nebo se psem. Bojí se jí přebalit podržet, vlastně všechno! Byla jsem z toho taky utrápená, ale už na to prdím. Malou mu nenutím a říkám si, že je to prostě moje miminko a on je tu jen do počtuSám časem začal říkat, že se těší, až bude malá větší a bude to s ní umět. Teď už se na něj směje, když na ni vyplázne jazyk a to je vidět, že je mooooc pyšný, ale ten strach je pořád silnější..... Už jsem tu psala, že závidím Kamčitce a ostatním, kterým manžílci s mímem pomáhají
snad nám to bude vynahrazeno jinak později
prosím foto na trestikovam@seznam.cz
Ahojky Misho:-) Fotecky posilam a dekuji za blahoprani. Michalka je opravdu krasny jmeno
))))))))
Jinak ja myslela jak se to u vas srovna a ono to pořád trva:-(((( To me teda mrzi. Snad se trochu otrka. Ten muj uz trochu spolupracuje, taky kdyby ne, tak uz by mu asi jedny priletela.
Ted jdu resit nasi milou pani ucetni. Na pojistovne mi rekli, ze jsem porad hlasena na nemocensky a ne na matersky...to je nepochopitelny.
Není tady
Jajina napsal(a):
Miškoo, přidávám se ke gratulantům!!! Nevím jestli si vzpomínáš na naše debaty kolem vánoc ohledně povídání s ledničkama, vanama a o močáku. Já tu delší dobu nebyla, ale už se vracím a před chvilinou jsem si naše debaty četla v archívu a málem jsem si "učurnula" smíchy...
přemýšlím jestli si je někam neuložím, protože jednou si na tím ráda zavzpomínám a provenčím bránice
))
Miškoo, a co na malou říkají bafani? Měla jsi trošinku obavy ohledně Othelovských sklonů. Berou to v pohodě?
Ještě jednou posílám moc pozdravů a gratulací do mých oblíbených Kunratic. Pokud by jsi mohla, pošli mi fotečky na: yarkal@volny.cz
No Jaji jak bych mohla zapomenout:-))) ajoooj.-)) kde jsi se flakala? kolikrat jsem si rikala kam jsi se vyparila. Fakt je ten, ze to byla prča
)))
Jinak Kunratice uz jsou pase, momentalne bydlime na Opatove /velky posun/ :-) V Kunraticich to nejak nedopadlo. Takze mame u sebe jen jednoho bafana, cekala jsem, ze prvni co udela maly na privitanou bude, ze na ni zvedne nohu a ono nic, ocuchava ji a obcas si k ni lehne na postel na deku a hlida:-)))) Jaji jsem strasne rada, ze jsi nezmizela ze sveta:-) fotecky posilam
Není tady
děkuju za foto. Michalka je krásná a dělá nám čest 
Není tady
Ahojky Miskoo,
jsem rada, ty jsi tady taky dlouho nebyla, tak jsem rada, ze jsi zpatky. No, ja mam termin dneska (a zaroven narozky), ale vypada to, ze to asi nevyjde. I kdyz tady je ted 1 h rano, tak by teoreticky jeste mohlo. Ale proste zadne kontrakce!
To vis, uz bych to taky rada mela za sebou, vsechno me boli a jsem strasne unavena, ale pri mem stesti mi to nakonec pristi tyden budou vyvolavat.
A ty jsi mela Michalku v terminu? Jestli mas cas, urcite mi posli nejake fotecky, budu rada. (coccinella222@yahoo.com)
Zatim pa, pa a drz se!
Miško mockrát děkuji za fotečky a přeji vám všem hodně štěstíčka a Michalka at je zdravé a pohodové miminko.
Není tady
lei napsal(a):
Ahojky Miskoo,
jsem rada, ty jsi tady taky dlouho nebyla, tak jsem rada, ze jsi zpatky. No, ja mam termin dneska (a zaroven narozky), ale vypada to, ze to asi nevyjde. I kdyz tady je ted 1 h rano, tak by teoreticky jeste mohlo. Ale proste zadne kontrakce!To vis, uz bych to taky rada mela za sebou, vsechno me boli a jsem strasne unavena, ale pri mem stesti mi to nakonec pristi tyden budou vyvolavat.
A ty jsi mela Michalku v terminu? Jestli mas cas, urcite mi posli nejake fotecky, budu rada. (coccinella222@yahoo.com)
Zatim pa, pa a drz se!
Jůůůů ty mas dneska termin a narozky...moc gratuluji a co vic ted k narozkam prat nez zdrave miminko:-) budu drzet palecky at to vsechno dobre dopadne. Na konci je ta unava uz neprijemna, ale to pomine neboj, uz brzo:-)) a prijde unava jina:-)))
Fotecky poslu
Není tady
tina napsal(a):
Miškoo, prosím, mi taky pošli ty fotky na petano16@seznam.cz
dík moc!
Jasná páka, už to frčí:-))))
Není tady
tina napsal(a):
je krásná - připisuju ji na seznam prckových nevěst...
![]()
prosila bych si pořadové číslo ,nerada bych se pak s někym dohadovala o tom, kdo byl dřív na řadě 
Není tady

Jiřík určitě!!!
Miškoo poslala jsem ti mail, díky za fotky Michalky, je úžasná. Domča by taky mohl lbejt potencionální ženich, ale pořadový číslo 1 má Verunka od Mishy (jestli si to ještě pamatuje
) a kdyby byl náhodou Domča ten ředitel, tak Kačenka od Kamčitky
Kdyby ho holky nechtěly, tak je jen tvůj
Tinuš Jiříka chci do rodiny já, tak musíš počkat až budu mít holčičku... 
Není tady
no jo, Peti, ale co když ji mít nebudeš? přece ale kdybys ji měla stejně jako já ( a já ji mít budu, na to mám dost silnou vůli)
tak to počkáme... jinak já už ani nevím, jsem toho Jiříka nutila každé mamči, která porodila holčičku... 
Není tady