29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
annie napsal(a):
Tady ty reakce hodně vídám u fotek mých pubertalních synovců na facebooku.
"Slušánkuje"
"díky"
"neděkuj, za pravdu se neděkuje"¨
"ale vždyť tam vypadám jak debil"
"nevypadáš"¨
"vypadám"
No, poděkovala bych, případně napsala jen usmívajícího se smajla a hotovo.
jj, dělám to tak
Není tady
annie napsal(a):
"Slušánkuje"
"díky"
"nevypadáš"¨
"vypadám"
No, poděkovala bych, případně napsala jen usmívajícího se smajla a hotovo.
Ze slova slušánkuje dostanu asi kopřivku
Není tady
LENNNA napsal(a):
annie napsal(a):
"Slušánkuje"
"díky"
"nevypadáš"¨
"vypadám"
No, poděkovala bych, případně napsala jen usmívajícího se smajla a hotovo.Ze slova slušánkuje dostanu asi kopřivku
ještě, že jsem v jiné věkové kategorii , tohle se mi naštěstí ještě nepřihodilo
Není tady
Grainne napsal(a):
LENNNA napsal(a):
annie napsal(a):
"Slušánkuje"
"díky"
"nevypadáš"¨
"vypadám"
No, poděkovala bych, případně napsala jen usmívajícího se smajla a hotovo.Ze slova slušánkuje dostanu asi kopřivku
ještě, že jsem v jiné věkové kategorii , tohle se mi naštěstí ještě nepřihodilo
Také si říkám, že ještě že nejsem dnes mladá, když poslouchám mladé, jak se baví
Ale faktem bude, že my zase museli působit trapně na starší generaci s něčím jiným, asi je to koloběh.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Grainne napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Ze slova slušánkuje dostanu asi kopřivkuještě, že jsem v jiné věkové kategorii , tohle se mi naštěstí ještě nepřihodilo
Také si říkám, že ještě že nejsem dnes mladá, když poslouchám mladé, jak se baví
Ale faktem bude, že my zase museli působit trapně na starší generaci s něčím jiným, asi je to koloběh.
zase je to třeba lepší , než to co píšou mně občas
Není tady
Grainne napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Grainne napsal(a):
ještě, že jsem v jiné věkové kategorii , tohle se mi naštěstí ještě nepřihodiloTaké si říkám, že ještě že nejsem dnes mladá, když poslouchám mladé, jak se baví
Ale faktem bude, že my zase museli působit trapně na starší generaci s něčím jiným, asi je to koloběh.zase je to třeba lepší , než to co píšou mně občas
a co ti píšou ?
Není tady
laminanonte napsal(a):
Grainne napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Ale faktem bude, že my zase museli působit trapně na starší generaci s něčím jiným, asi je to koloběh.zase je to třeba lepší , než to co píšou mně občas
a co ti píšou ?
chces to zkopirovat ? Tak nekteri jdou rovnou na vec
coz je zase rozhodne lepsi , nez aby se pretvarovali a obcas ti prilitne fakt neco uchylneho .. alespon pro mne co vyznava klasiku
... naposled treba ... poslu ti to do SZ
Není tady
akt neco uchylneho .. alespon pro mne co vyznava klasiku
No právě... jestli ono ti to nepřipadá úchylný jen proto, že jsi "klasik"...
Sice nevím, co ti píšou... ale je možný, že pro jiný je to (téměř) běžný...
Není tady
helena napsal(a):
akt neco uchylneho .. alespon pro mne co vyznava klasiku
No právě... jestli ono ti to nepřipadá úchylný jen proto, že jsi "klasik"... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
Sice nevím, co ti píšou... ale je možný, že pro jiný je to (téměř) běžný...
jj, píšu pro mne ..... samozřejmě , že pro někoho jiného to může být ok .
Není tady
Ja mám pocit, že človek sa väčšinou riadi intuíciou a napíše prvé podľa toho, ako to cíti... No a Grainne buď necíti, alebo si z nejakého dôvodu neverí (svojej intuícii) - trebárs preto, že sa dlhodobo nepohybovala na zoznamovacom trhu a ešte sa len učí, ako to chodí...
Není tady
Já si zas myslím, že většina žen umí flirtovat s muži a vůbec bavit se s nimi a vyzná se v namlouvání tak nějak od přírody - je jim to vrozené. A pak jsou ženy, kterým to vrozené není, a ty buď rezignují (jako já) nebo se to snaží naučit (jako Grainne).
Není tady
Selima napsal(a):
Ja mám pocit, že človek sa väčšinou riadi intuíciou a napíše prvé podľa toho, ako to cíti... No a Grainne buď necíti, alebo si z nejakého dôvodu neverí (svojej intuícii) - trebárs preto, že sa dlhodobo nepohybovala na zoznamovacom trhu a ešte sa len učí, ako to chodí...
přesně tak ... i když intuice .... převážně na blížící se konec mi funguje až moc dobře... jen si to nechci připustit , tak se snažím o různé omluvy a vysvětleni
Není tady
Ivana napsal(a):
Já si zas myslím, že většina žen umí flirtovat s muži a vůbec bavit se s nimi a vyzná se v namlouvání tak nějak od přírody - je jim to vrozené. A pak jsou ženy, kterým to vrozené není, a ty buď rezignují (jako já) nebo se to snaží naučit (jako Grainne).
právě od toho ten net je, aby se tam člověk učil , zkoušel
Není tady
Na to už bych nereagovala
Není tady
Háňa* napsal(a):
Na to už bych nereagovala
na co ??
Není tady
Na "Neďakuj za pravdu..."
Není tady
Selima napsal(a):
![]()
Na "Neďakuj za pravdu..."
většinou nereaguju ... až na vyjímky , které nějak zaujmou
Není tady
Na chat nechodím, takže virtuální lichotky neznám, ale pokud mi někdo polichotí v reálu, taky poděkuju, případně dodám nějaké vysvětlení, podrobnost a tak. Třeba mi někdo řekne, že mám pěknou halenku, tak poděkuji a řeknu, kde jsem ji koupila, nebo mi jeden pán jednou řekl, že nevypadám na 50 let, také jsem poděkovala, a řekla, že se tak ani necítím, ale bohužel kalendář nelže.
Nevím, co se tu řeší. Lichotky na netu, když ten člověk mě ani nezná a nic o mě neví, snad mě ani neviděl, považuji za virtuální realitu a ne "pravdu".
Není tady
Ivana napsal(a):
Na chat nechodím, takže virtuální lichotky neznám, ale pokud mi někdo polichotí v reálu, taky poděkuju, případně dodám nějaké vysvětlení, podrobnost a tak. Třeba mi někdo řekne, že mám pěknou halenku, tak poděkuji a řeknu, kde jsem ji koupila, nebo mi jeden pán jednou řekl, že nevypadám na 50 let, také jsem poděkovala, a řekla, že se tak ani necítím, ale bohužel kalendář nelže.
Nevím, co se tu řeší. Lichotky na netu, když ten člověk mě ani nezná a nic o mě neví, snad mě ani neviděl, považuji za virtuální realitu a ne "pravdu".
tak v reálu říkám díky a nic nevysvětluju ... tady mi šlo pouze o komunikaci na netu , a že mně trochu zarazily ty opakující se odpovědi
Není tady
Grainne napsal(a):
Ivana napsal(a):
Nevím, co se tu řeší. Lichotky na netu, když ten člověk mě ani nezná a nic o mě neví, snad mě ani neviděl, považuji za virtuální realitu a ne "pravdu".tak v reálu říkám díky a nic nevysvětluju ... tady mi šlo pouze o komunikaci na netu , a že mně trochu zarazily ty opakující se odpovědi
a proč se na chatu nechováš tak jako v reálu?
Není tady
aprill napsal(a):
Grainne napsal(a):
Ivana napsal(a):
Nevím, co se tu řeší. Lichotky na netu, když ten člověk mě ani nezná a nic o mě neví, snad mě ani neviděl, považuji za virtuální realitu a ne "pravdu".tak v reálu říkám díky a nic nevysvětluju ... tady mi šlo pouze o komunikaci na netu , a že mně trochu zarazily ty opakující se odpovědi
a proč se na chatu nechováš tak jako v reálu?
no zřejmě tu došlo k nepochopení ... asi opravdu neumím psát . Já se tak chovám , jen mně zarazily ty odpovědi, tak mně zajímalo, jak reagují ostatní .
Není tady
Grainne, proč? Abys věděla jestli reaguješ "správně"? Tohle tě jednou zničí:-(
Není tady
holcina napsal(a):
přesně , abych věděla , jestli nějak nevybočuju
Není tady
abych věděla , jestli nějak nevybočuju
Nevybočovat může bejt někdy docela nudný...
Není tady
Grainne napsal(a):
holcina napsal(a):
přesně , abych věděla , jestli nějak nevybočuju
no právě :-)
Není tady