29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
poděkovat a víc neřešit. To je podobné, jako když mi někdo dá kytku na záhon, automaticky poděkuju, a on řekne, že za to se neděkuje, že by mi zvadla...tak už to dál neřeším..případně řeknu "tak příště"
s komplimentem to lze udělat stejně..
Není tady
venuše napsal(a):
Ja jsem ty komplimenty na netu brala jako dobry zvedak sebevedomi, nekdy jsem napsala dotycnemu, ze se mi taky libi nebo jsem nereagovala vubec.... je to proste kus od kusu.
No a uspech se po case dostavil.
Ber to jako hru. Vzdyt o nic nejde, ne?
jasne, ze to beru jako hru Domnivas se z neceho , co jsem napsala , ze to beru vazne ? Samozrejme , ze neodpovidam zdaleka kazdemu , jen kdyz mam pocit, ze by bylo slusne odpovedet . Mam uz na to propracovany system , komu ano a komu ne
Tohle byl jen dotaz , jak se ma reagovat ... nic vic v tom netreba hledat .
Není tady
laminanonte napsal(a):
poděkovat a víc neřešit. To je podobné, jako když mi někdo dá kytku na záhon, automaticky poděkuju, a on řekne, že za to se neděkuje, že by mi zvadla...tak už to dál neřeším..případně řeknu "tak příště"
s komplimentem to lze udělat stejně..
Diky
Není tady
Ja jsem ty komplimenty na netu brala jako dobry zvedak sebevedomi
tak to bych uz nemela opravdu zadne
Není tady
Graine, ty se pořád hrabeš v takových hov..., to mi hlava nebere. Ptáš se pořád dokola na to samé a žádný pokrok nevidím, naopak. Vzorek č.1, vzorek č. 2, to mě docela dostalo. Ty jsi tak úpo*ná a nepřirozená, že to snad ani nemůže vyjít.
Není tady
Grainne napsal(a):
jasne, ze to beru jako hru
Domnivas se z neceho , co jsem napsala , ze to beru vazne ? Samozrejme , ze neodpovidam zdaleka kazdemu , jen kdyz mam pocit, ze by bylo slusne odpovedet . Mam uz na to propracovany system , komu ano a komu ne
Tohle zní strašně.
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
jasne, ze to beru jako hru
Domnivas se z neceho , co jsem napsala , ze to beru vazne ? Samozrejme , ze neodpovidam zdaleka kazdemu , jen kdyz mam pocit, ze by bylo slusne odpovedet . Mam uz na to propracovany system , komu ano a komu ne
Tohle zní strašně.
Ono to take strasne je Sama mas s netem zkusenost , tak asi vis , co za individua se tam pohybuje .
Upravil(a) Grainne (4. 9. 2013 18:38)
Není tady
lea64 napsal(a):
Graine, ty se pořád hrabeš v takových hov..., to mi hlava nebere. Ptáš se pořád dokola na to samé a žádný pokrok nevidím, naopak. Vzorek č.1, vzorek č. 2, to mě docela dostalo. Ty jsi tak úpo*ná a nepřirozená, že to snad ani nemůže vyjít.
ja se jen zeptala , jak se ma odpovidat na lichotky .... ciste jen dotaz , neresim lichotky nikoho konkretniho ... proste celkove .... co je v tom po*n a neprirozeneho ? Ze to vyjit nemuze je jasne , ale bude to v necem jinem asi .
Není tady
helena napsal(a):
jak to myslíš ?
Vždyť je to prachobyčejná lichotka - jako ta první http://fora.babinet.cz/img/smilies/stolt.gif
Vůbec bych nereagovala a načla jiný téma hovoru.
na chatu bych tuto lichotku přešla mlčením nebo odpovědí : já vím .
grainne, neber to tak vážně. co jiného ti tichlapi mají napsat, než to že ti to sluší ?
Není tady
aprill napsal(a):
helena napsal(a):
jak to myslíš ?
Vždyť je to prachobyčejná lichotka - jako ta první http://fora.babinet.cz/img/smilies/stolt.gif
Vůbec bych nereagovala a načla jiný téma hovoru.na chatu bych tuto lichotku přešla mlčením nebo odpovědí : já vím
.
grainne, neber to tak vážně. co jiného ti tichlapi mají napsat, než to že ti to sluší?
ja to vazne neberu , jen mne zajimalo ,co na to tak odpovidat , pokud vubec . Misto nazoru jsem to zase hned schytala , ze resim blbosti a jsem neprirozena a po*n. opravdu nechapu, jak si to nekdo z jednodusse polozene otazky muze vyvodit .
Není tady
Grainne napsal(a):
aprill napsal(a):
helena napsal(a):
jak to myslíš ?
Vůbec bych nereagovala a načla jiný téma hovoru.na chatu bych tuto lichotku přešla mlčením nebo odpovědí : já vím
.
grainne, neber to tak vážně. co jiného ti tichlapi mají napsat, než to že ti to sluší?
ja to vazne neberu , jen mne zajimalo ,co na to tak odpovidat , pokud vubec . Misto nazoru jsem to zase hned schytala , ze resim blbosti a jsem neprirozena a po*n. opravdu nechapu, jak si to nekdo z jednodusse polozene otazky muze vyvodit .
Nechtěla jsem se tě dotknout, ale je to pořád dokola. Na všechno chceš návod. Lichotka, poděkuji a dál to neřeším. Je to konverzační obrat.
Není tady
Grainne napsal(a):
aprill napsal(a):
helena napsal(a):
jak to myslíš ?
.
ty jsi ale chytlavá .
lichotky na netu nejsou pro mě ani zdvihačem sebevědomí.
Není tady
Jasně... hlavně když "vis , co za individua se tam pohybuje"
ja se jen zeptala , jak se ma odpovidat na lichotky... Misto nazoru jsem to zase hned schytala , ze resim blbosti a jsem neprirozena
Nezlob se... ale on je to vážně dotaz na dospělou ženskou poněkud - slušně řečeno - naivní... zvlášť když jsou to "lichotky" od někoho, kdo je taky vůbec nemusí myslet vážně - jen ví, že ve většině případů zabírají nebo aspoň potěší
Zrovna jsem si na tebe odpůldne vzpomněla, když si dlouholetej klient přišel vyzvednout práci, kterou moc potřeboval - nějak přišla řeč na věk a on mi vykládal, že nemůžu bejt starší než on... že se určitě museli na matrice upsat... Tak jsem mu pověděla, že když bude potřebovat příště, zas mu vyjdeme vstříc, oba jsme se vědoucně uchechtli a v pohodě rozloučili... rozumíš?
Není tady
lea64 napsal(a):
Grainne napsal(a):
aprill napsal(a):
na chatu bych tuto lichotku přešla mlčením nebo odpovědí : já vím.
Nechtěla jsem se tě dotknout, ale je to pořád dokola. Na všechno chceš návod. Lichotka, poděkuji a dál to neřeším. Je to konverzační obrat.
no vsak to jsem chtela slyset , jestli je to ok nebo jestli jsem nejak mimo .
Není tady
aprill napsal(a):
Grainne napsal(a):
aprill napsal(a):
na chatu bych tuto lichotku přešla mlčením nebo odpovědí : já vím.
ty jsi ale chytlavá
.
lichotky na netu nejsou pro mě ani zdvihačem sebevědomí.
pro mne uz vubec ne, hlavne, kdyz dost casto vidim, kdo mi je pise . Jde mi ciste jen o tu konverzaci .
Není tady
helena napsal(a):
Jasně... hlavně když "vis , co za individua se tam pohybuje" http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
ja se jen zeptala , jak se ma odpovidat na lichotky... Misto nazoru jsem to zase hned schytala , ze resim blbosti a jsem neprirozena
Nezlob se... ale on je to vážně dotaz na dospělou ženskou poněkud - slušně řečeno - naivní... zvlášť když jsou to "lichotky" od někoho, kdo je taky vůbec nemusí myslet vážně - jen ví, že ve většině případů zabírají nebo aspoň potěší http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Zrovna jsem si na tebe odpůldne vzpomněla, když si dlouholetej klient přišel vyzvednout práci, kterou moc potřeboval - nějak přišla řeč na věk a on mi vykládal, že nemůžu bejt starší než on... že se určitě museli na matrice upsat... Tak jsem mu pověděla, že když bude potřebovat příště, zas mu vyjdeme vstříc, oba jsme se vědoucně uchechtli a v pohodě rozloučili... rozumíš?
Jasně... hlavně když "vis , co za individua se tam pohybuje"
to psala Venuse , ne ja
Není tady
helena napsal(a):
Jasně... hlavně když "vis , co za individua se tam pohybuje" http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Nezlob se... ale on je to vážně dotaz na dospělou ženskou poněkud - slušně řečeno - naivní... zvlášť když jsou to "lichotky" od někoho, kdo je taky vůbec nemusí myslet vážně - jen ví, že ve většině případů zabírají nebo aspoň potěší http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
to asi chapu ... zrejme mi bylo malo lichoceno v prubehu zivota, tak je jedna z dalsich veci , kterou jsem nikdy neresila.
Naivni to muze byt ... nicmene je to stale otazka , na kterou je mozno odpovedet nebo ne a neresit naivitu nebo jine povahove vlastnosti tazajici se .
Není tady
helena napsal(a):
Nezlob se... ale on je to vážně dotaz na dospělou ženskou poněkud - slušně řečeno - naivní... zvlášť když jsou to "lichotky" od někoho, kdo je taky vůbec nemusí myslet vážně - jen ví, že ve většině případů zabírají nebo aspoň potěší
to je naprosto jasne .... je to pouze jeden ze zpusobu , jak muzes na netu nekoho oslovit . Neco mu napsat musis a vetsina chlapu voli tento zpusob . Jedine co mne na tom zarazilo , je jsou ty reakce na slovo .. dekuji ..
Není tady
neresit naivitu nebo jine povahove vlastnosti tazajici se
Moment, děvče... nebyla řešena "naivita nebo jine povahove vlastnosti tazajici se", ale naivita dotazu samého - "dotaz na dospělou ženskou poněkud - slušně řečeno - naivní"
On i mistr tesař...
Jedine co mne na tom zarazilo , je jsou ty reakce na slovo .. dekuji
A co mají proboha říkat? Že jen tak kecají???
Není tady
helena napsal(a):
Moment, děvče... nebyla řešena "naivita nebo jine povahove vlastnosti tazajici se", ale naivita dotazu samého - "dotaz na dospělou ženskou poněkud - slušně řečeno - naivní"
On i mistr tesař... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
A co mají proboha říkat? Že jen tak kecají???
ale ne, oni napisou , ja podekuji ..... a oni pak resi , ze se nedekuje apod . Tak mne jen tak zajimalo, co za odpoved by asi tak chteli slyset .
Není tady
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
A co mají proboha říkat? Že jen tak kecají???ale ne, oni napisou , ja podekuji ..... a oni pak resi , ze se nedekuje apod . Tak mne jen tak zajimalo, co za odpoved by asi tak chteli slyset .
žádnou! nebo slušnost je poděkovat.
Není tady
aprill napsal(a):
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
A co mají proboha říkat? Že jen tak kecají???ale ne, oni napisou , ja podekuji ..... a oni pak resi , ze se nedekuje apod . Tak mne jen tak zajimalo, co za odpoved by asi tak chteli slyset .
žádnou! nebo slušnost je poděkovat.
tak je to ok, tak snad tak naivni nejsem.... v kazdem pripade se ucim ... a uz chybi jen velmi malo , aby po naivite nezbyla ani stopa .
Není tady
Tady ty reakce hodně vídám u fotek mých pubertalních synovců na facebooku.
"Slušánkuje"
"díky"
"neděkuj, za pravdu se neděkuje"¨
"ale vždyť tam vypadám jak debil"
"nevypadáš"¨
"vypadám"
No, poděkovala bych, případně napsala jen usmívajícího se smajla a hotovo.
Není tady
annie napsal(a):
Tady ty reakce hodně vídám u fotek mých pubertalních synovců na facebooku.
"Slušánkuje"
"díky"
"neděkuj, za pravdu se neděkuje"¨
"nevypadáš"¨
"vypadám"
No, poděkovala bych, případně napsala jen usmívajícího se smajla a hotovo.
na tohle "přatahování" se dá taky napsat ...
"nevypadáš"¨
"vypadám"
"no, tak teda vypadáš, no" ...a je vymalováno
jinak ty komentáře na FB..."moc sluší, slušánkuje a podobně.." se musím smát
Není tady
"no, tak teda vypadáš, no" ...a je vymalováno
Zvlášť u některejch si dovedu představit následnou reakci... ale radši si ji nepředstavuju
Není tady