6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Petr100 napsal(a):
Jak ví e mají 15 kapříků měsíčně?
Spousta profesi ma min nez 15 tisic mesicne a to i v trismenem provozu,alespon v nasem okoli.Mam radost,ze se konecne zacalo pridavat prodavackam,protoze pracovat bez prestavek,bez jidla a za minimalni mzdu je opravdu hruza.
Není tady
Barča napsal(a):
Dorka napsal(a):
Se mi zdalo, ze byl Putin navrhovan na Nobelovu cenu za mir... Nedostal ji sice, ale...?
Nechci srovnávat, ale navreni byli i například Hitler a Stalin. S touto cenou je to občas trochu divné, jak kandidáti, tak laureáti.
KDY???
Není tady
A dají výpověď, ivnosák je tuím za tisícovku. A budou vysmáté.
Není tady
Petre, doufam,ze jsi reagoval na Erem, ac tva reakce je jaksi "stupidni"!!!
Není tady
Asi mi radsi ani neodpovidej!
Upravil(a) Dorka (10. 10. 2017 21:01)
Není tady
Dorka napsal(a):
Barča napsal(a):
Dorka napsal(a):
Se mi zdalo, ze byl Putin navrhovan na Nobelovu cenu za mir... Nedostal ji sice, ale...?
Nechci srovnávat, ale navreni byli i například Hitler a Stalin. S touto cenou je to občas trochu divné, jak kandidáti, tak laureáti.
KDY???
Hitler 1939, Stalin dvakrát - 1945 a 1948.
Není tady
Putin taky, ne?
Dycky podle toho, vo co zrovna slo, ne?
Není tady