6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Judy v kterém podniku v třísměnném provozu včetně sobot a nedělí mají příjem kolem 15 tisíc měsíčně? Dej odkaz.
Zde je něco lepšího. Že by?
Zeman je pro většinu nepřijatelný. Drahoš nabírá na síle, v přímém souboji by vyhrál, tvrdí průzkum
https://www.irozhlas.cz/volby/zeman-je- … 042155_jra
Není tady
Odkaz by ti k ničemu nebyl. Hledají hodně pracovníků, ale výši mezd u poptávek nenajdeš.
Není tady
Jak víš že mají 15 kapříků měsíčně?
Není tady
Vím to od člena vedení, s kterým se znám. Pracují tam hlavně ženy. V další firmě - dvousměnný provoz, práce pro muže, hledají dělníka do výroby za 17-21 tisíc hrubého.
Kdž se moje kolegyně ptala po práci, kde nabídli 14 - 17 tisíc, tak na konkrétní a několikrát položenou otázku z nich dostala, že platí těch 14 tisíc a pak by se vidělo....
Ale určitě i u nás jsou firmy, kde platí víc. Já jen, že většina poptávek je pořád od těch stejných, o kterých se ví, že platí velice málo nebo (zkušenost mé kamarádky po 2 měsícíc práce)vůbec.
Ale obecně - poptávka po černém řemesle či zednícíh (čerstvá nabídka 13 - 20 tisíc) je opravdu velká, inzerátů hafo.
Není tady
Proč jsi se člena vedení nezeptala kdy jim dají třeba 35 kapříků měsíčně?
Není tady
Jen pij dál.
Zeman vyvrací zvěsti o abstinenci: Piji dál a s neutuchající chutí
https://www.novinky.cz/domaci/451094-ze … chuti.html
Není tady
Petr100 napsal(a):
Okamura je šikula. Dorko kdy se budeš stěhovat z EU?
Nikdy. Proc se ptas? Jsem nesmrtelna a pockam si na dobu, kdy ... "milovanie nie je hriech..."
http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/ … cnost-2454
Není tady
Judyna napsal(a):
Vím to od člena vedení, s kterým se znám. Pracují tam hlavně ženy. V další firmě - dvousměnný provoz, práce pro muže, hledají dělníka do výroby za 17-21 tisíc hrubého.
Kdž se moje kolegyně ptala po práci, kde nabídli 14 - 17 tisíc, tak na konkrétní a několikrát položenou otázku z nich dostala, že platí těch 14 tisíc a pak by se vidělo....
Ale určitě i u nás jsou firmy, kde platí víc. Já jen, že většina poptávek je pořád od těch stejných, o kterých se ví, že platí velice málo nebo (zkušenost mé kamarádky po 2 měsícíc práce)vůbec.
Ale obecně - poptávka po černém řemesle či zednícíh (čerstvá nabídka 13 - 20 tisíc) je opravdu velká, inzerátů hafo.
Judy, myslis, ze Petr nekdy v nejake fabrice, nebo firme, kde nabizeji 15, 20, 25 a vice "KAPRIKU", pracu hledal, tudiz se mohl dozvedet, jaka je realita?
Nikdy ti neuveri, a nikdy te nepochopi!
Kdyz bude vypravet: 'no mozna nekde nekdy nekdo to rikal...' - tak to bude stejne o tom, ZE MU NEVERIL!
Ja denne ctu inzeraty, kde skladnikovi napr. nabizej 35 tacu hrubeho. Ale ani jednoho takoveho neznam. Vsude porad stejne ČM 15-17 tacu + nejake bonusy, o kterych se musi silne premyslet, jak je vyuzit, nebo PRODAT...
Není tady
Petr100 napsal(a):
Proč jsi se člena vedení nezeptala kdy jim dají třeba 35 kapříků měsíčně?
Petre, mam pro tebe PRIMERENOU odpoved:
... Blondyna jde na konkurz na asistentku reditele. Po jeho absolvovani je ji sdeleno, ze ihned muze dostat devet tisic mesicne, a po trech mesicich patnact...
Ona ihned odpovi: OK, prijdu za tri mesice...
Upravil(a) Dorka (6. 10. 2017 5:41)
Není tady
Dorka napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Okamura je šikula. Dorko kdy se budeš stěhovat z EU?
Nikdy. Proc se ptas? Jsem nesmrtelna a pockam si na dobu, kdy ... "milovanie nie je hriech..."
http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/ … cnost-2454
Okamurovo hlavní téma je referendum o vystoupení z EU. Jemu se zde nelíbí. Referendum nebude tak se možná vystěhuje mimo EU. Tak můžeš jít s ním.
Není tady
To neni jeho hlavni tema...
Upravil(a) Dorka (6. 10. 2017 5:44)
Není tady
Není důležité jestli je to hlavní nebo vedlejší téma. Bude zase jeho firma posílat faktury SPD tak jak to dělal Úsvitu?
Tomio Okamura: Referendum o vystoupení z EU
http://www.spd.cz/novinky/tomio-okamura … upeni-z-eu
Není tady
Péťo,proč by se měla Dorka stěhovat?Myslím si,že byla Evropankou dřív,než EU v Evropě.Taky se mi nelíbí,co EU dělá.Jsem toho názoru,že EU ano,ale že nemá co nařizovat, sankciovat členské státy,nemá mlčet,když členský stát střílí na své občany gumovými projektily,dovážet migranty do členských států proti jejich vůli....
Není tady
Zajímavý článek od Terezy Spencerové
Tereza Spencerová: Je zde jeden důvod, proč Katalánci nesmí odejít. Nepíše se o tom, jde o EU. Jupí! Češi, čtěte a pamatujte si
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/po … -si-506755
A ještě něco pro rusofoby.
Je úctyhodné, že v Evropské unii nejsou jen slepí a hluší a že jim agenda vlastní politiky nezatemnila mozek. Předseda Asociace akreditovaných právníků pro interakci s orgány veřejné správy při Evropské unii, Christian D. de Fol, publikoval analýzu právního postavení Krymu. Z ní zcela jasně vyplývá, že anexe Krymu nebyla anexí, ale zkrátka rozhodnutím Krymu o svém sebeurčení. Tečka.
https://www.krajskelisty.cz/stredocesky … denni-tisk
Není tady
taonata napsal(a):
Péťo,proč by se měla Dorka stěhovat?Myslím si,že byla Evropankou dřív,než EU v Evropě.Taky se mi nelíbí,co EU dělá.Jsem toho názoru,že EU ano,ale že nemá co nařizovat, sankciovat členské státy,nemá mlčet,když členský stát střílí na své občany gumovými projektily,dovážet migranty do členských států proti jejich vůli....
Co píšeš o EU s tím souhlasím. Ale zdrhnout z EU je hovadina. A to je jeden z Okamurových žvástů.
Není tady
Tao obsazení Krymu byla samozřejmě anexí. Putin tam potřeboval mít vojenskou základnu. Jo kdyby se Krym trhl a založil samostatnou Krymskou republiku tak by to bylo možná o něčem jiném.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Tao obsazení Krymu byla samozřejmě anexí. Putin tam potřeboval mít vojenskou základnu. Jo kdyby se Krym trhl a založil samostatnou Krymskou republiku tak by to bylo možná o něčem jiném.
Nebyla Péťo,nebyla,ani podle právníků,kteří to celé zkoumali,nebyla,viz. článek.To neokecáš
Putin tam potřeboval mít vojenskou základnu - tak to je určitě pravda,ale vzhledem k tomu,že ji tam chtěli i Američané,je pochopitelné,že na Krymu,kde žije velké množství Rusů,je nepředstavitelné,že by tam Američany pustili.
Jo kdyby se Krym trhl a založil samostatnou Krymskou republiku tak by to bylo možná o něčem jiném - nebylo,nezapomeň,že se o to pokoušeli už několikrát,nikdy jim to nedovolili.Možná,kdyby tobylo v zájmu EU.Všude tam,kde se chtějí lidé odtrhnout,( Krym,Katalánsko...) to je nelegální,jedině v Kosovu to bylo legální,proč asi?Možná by to měla EU udělat (všude tam,kde se lidé chtějí odtrhnout tak), jako v Juduslávii.Obsadit vzbouřenecké území jednotkami NATO,vytyčit demarkační čáru a zbytek území zbombardovat a byl by klid.
Co píšeš o EU s tím souhlasím. Ale zdrhnout z EU je hovadina. A to je jeden z Okamurových žvástů. - jak jsem napsala,jsem pro EU, ne však v této podobě,ale jak to změnit nevím.Možná,kdyby víc států pohrozilo že odejde? Možná by to pomohlo,možná ne,fakt nevím.
Upravil(a) taonata (6. 10. 2017 11:45)
Není tady
Tao kolik států na světě uznalo okupaci Krymu Ruskem?
Není tady
Petr100 napsal(a):
taonata napsal(a):
Co píšeš o EU s tím souhlasím. Ale zdrhnout z EU je hovadina. A to je jeden z Okamurových žvástů.
Souhlas s oběma...
Není tady
Jsem toho názoru,že EU ano,ale že nemá co nařizovat...[/
Bodejť... Eu je tu od toho, aby svejm členům zajišťovala ty výhody, který si přejou a jináč držela zobák...
Z ní zcela jasně vyplývá, že anexe Krymu nebyla anexí, ale zkrátka rozhodnutím Krymu o svém sebeurčení. Tečka.
Ano. To je podobný, jako jinej vojenskej zásah nazvat příkladně "bratrskou pomocí"... a kdo to nechápe, je podezřelej, ne-li rovnou zralej na převýchovu
Není tady
Petr100 napsal(a):
Tao kolik států na světě uznalo okupaci Krymu Ruskem?
Přiznávám bez mučení,že nevím a ani mě to nezajímá. Z mého pohledu,když jsme se rozdělili,byla jsem ráda,že to bylo v klidu,bez násilností,( i když jsem s tím nesouhlasila) a kolik států rozdělení uznalo,nebo neuznalo mi bylo a je šumafuk,stejně tak jako to, kolik států uznalo,nebo neuznalo připojení Krymu k Rusku.Hezký víkend přeju.
Není tady
Sice rok starý odkaz ale to neva. Doufám že jednou skončí v Haagu i agent KGB Putin za 10000 mrtvých na Ukrajině.
Válka na Krymu. Jedná se o mezinárodní konflikt, tvrdí tribunál v Haagu
Situace na poloostrově podle soudu odpovídá mezinárodnímu ozbrojenému konfliktu. Vypukl nejpozději v únoru 2014, kdy podle zprávy Rusko vyslalo na Ukrajinu příslušníky svých ozbrojených sil....
http://www.info.cz/svet/valka-na-krymu- … u-481.html
Není tady
Se mi zdalo, ze byl Putin navrhovan na Nobelovu cenu za mir... Nedostal ji sice, ale...?
Není tady
helena napsal(a):
Jsem toho názoru,že EU ano,ale že nemá co nařizovat...[/
Bodejť... Eu je tu od toho, aby svejm členům zajišťovala ty výhody, který si přejou a jináč držela zobák...
Z ní zcela jasně vyplývá, že anexe Krymu nebyla anexí, ale zkrátka rozhodnutím Krymu o svém sebeurčení. Tečka.
Ano. To je podobný, jako jinej vojenskej zásah nazvat příkladně "bratrskou pomocí"... a kdo to nechápe, je podezřelej, ne-li rovnou zralej na převýchovu
Není tady
Dorka napsal(a):
Se mi zdalo, ze byl Putin navrhovan na Nobelovu cenu za mir... Nedostal ji sice, ale...?
Nechci srovnávat, ale navrženi byli i například Hitler a Stalin. S touto cenou je to občas trochu divné, jak kandidáti, tak laureáti.
Není tady