29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte maminky chtěla jsem se zeptat na radu byla jsem u dr. a te mi napsal antikoncepci azalia při kojení.Bohužel pomalu přestvám kojit ze zdravotních důvod a nevím jestli mohu tuto antikoncepci brát mimochoden bych si ji teprve měla zítra vzít první pilulku. muže se antikoncepce užívat normalně dal když ukončím kojení?????Děkuji za odpovědi
Není tady
Blondy, já myslím, že můžeš Azalii klidně brát. V příbalovém letáku se nepíše nic o tom, že se smí užívat jen při kojení.
Pokud si přes to nejsi jistá, tak cinkni gyndaři.
Není tady
No ja nevim, mela jsem Cerazette pri kojeni a rikal mi muj gynekolog, ze ve chvili, kdy omezim kojeni na mene jak dve-tri, tak si mam prijit pro jiny prasky, ze tyhle uz nebudou chranit. Maji nizky obsah hormonu, coz s kojenim nevadi, ale pote ano.
Ale mozna ke Azalia jina.
Není tady