29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chodily jste za komunistu do nabozenstvi nebo do pionyra?Ja jsem chodila od 7 let do nabozenstvi ,takze 3 roky jeste za minuleho rezimu .V prvni tride jsem se prihlasila do jisker-pionyru .Rodice z toho nadseni nebyli ,ale byla jsem tam jen rok.Nestalo to za nic.Za nabozentvi jsem byla ve skole casto kritizivana a tahlo se to i po padu rezimu .Jak jste na tom byly vy?
Není tady
Zvláštní dotaz v psychologické poradně :-). Na náboženství jsem nechodila nikdy, ani nevím, že by se někde vyučovalo. Od asi 5. třídy jsem chodila do pionýra, byli jsme klub mladých požárníků a líbilo se mi tam.
Není tady
eva4444 napsal(a):
Zvláštní dotaz v psychologické poradně :-). Na náboženství jsem nechodila nikdy, ani nevím, že by se někde vyučovalo. Od asi 5. třídy jsem chodila do pionýra, byli jsme klub mladých požárníků a líbilo se mi tam.
náboženství - nepovinný předmět
Není tady
aprill napsal(a):
eva4444 napsal(a):
Vsadim se ,ze prave Ty jsi byla v KSC
Není tady
Jakej taky jinej... dovedeš si ho "tenkrát" představit jako povinne, ne-li maturitní?
I když představa je to úúúžasnááá...
Není tady
helena napsal(a):
Jakej taky jinej... dovedeš si ho "tenkrát" představit jako povinne, ne-li maturitní? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
I když představa je to úúúžasnááá...
Tebe taky tipuji na KSC
Není tady
Tebe taky tipuji na KSC
A to jako proč?
Zkus to vysvětlit...
Není tady
mikuelini napsal(a):
aprill napsal(a):
eva4444 napsal(a):
Vsadim se ,ze prave Ty jsi byla v KSC
Z čeho tak usuzuješ?
Taky jsem nechodila do náboženství, do jiskřiček a do pionýra jo. V SSM jsem byla na střední škole z donucení a za trest mě vyloučili
Není tady
mikuelini napsal(a):
helena napsal(a):
Jakej taky jinej... dovedeš si ho "tenkrát" představit jako povinne, ne-li maturitní? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
I když představa je to úúúžasnááá...Tebe taky tipuji na KSC
Jasně, všichni jsme komunisti, jen Mikuelini neeeeeeeeeeee
Není tady
helena napsal(a):
Tebe taky tipuji na KSC
A to jako proč? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Zkus to vysvětlit...
Na vsechno vytahujes zakony a myslis si ,ze nad to neni. A ted si mne podej
Není tady
jen Mikuelini neeeeeeeeeeee
Ne - ona je letadlo...
Není tady
Modroočka napsal(a):
mikuelini napsal(a):
helena napsal(a):
I když představa je to úúúžasnááá...Tebe taky tipuji na KSC
Jasně, všichni jsme komunisti, jen Mikuelini neeeeeeeeeeee
Moje rodina v KSC nebyla a taky jsme byli patricne stihani .Netvrdim ,ale ze byt v KSC byl nejaky zlocin .
Není tady
mikuelini napsal(a):
Modroočka napsal(a):
mikuelini napsal(a):
Tebe taky tipuji na KSCJasně, všichni jsme komunisti, jen Mikuelini neeeeeeeeeeee
Moje rodina v KSC nebyla a taky jsme byli patricne stihani .Netvrdim ,ale ze byt v KSC byl nejaky zlocin .
Ptala jsem se tě na něco jinýho, z čeho usuzuješ, že Helena a Eva444 byly v KSČ. Můžeš na to odpovědět? Díky
Není tady
Modroočka napsal(a):
mikuelini napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Jasně, všichni jsme komunisti, jen Mikuelini neeeeeeeeeeeeMoje rodina v KSC nebyla a taky jsme byli patricne stihani .Netvrdim ,ale ze byt v KSC byl nejaky zlocin .
Ptala jsem se tě na něco jinýho, z čeho usuzuješ, že Helena a Eva444 byly v KSČ. Můžeš na to odpovědět? Díky
Myslim april a Helenu ,jejich nazory ,jak pisu ,tipuji to na ne ,ale netvrdim ,ze je to pravda
Není tady
jejich nazory
Jaký názory? Konkrétně bych prosila.
Není tady
mikuelini napsal(a):
Modroočka napsal(a):
mikuelini napsal(a):
Moje rodina v KSC nebyla a taky jsme byli patricne stihani .Netvrdim ,ale ze byt v KSC byl nejaky zlocin .Ptala jsem se tě na něco jinýho, z čeho usuzuješ, že Helena a Eva444 byly v KSČ. Můžeš na to odpovědět? Díky
Myslim april a Helenu ,jejich nazory ,jak pisu ,tipuji to na ne ,ale netvrdim ,ze je to pravda
jsi vedle jak ta jedle
Není tady
mikuelini napsal(a):
Modroočka napsal(a):
mikuelini napsal(a):
Moje rodina v KSC nebyla a taky jsme byli patricne stihani .Netvrdim ,ale ze byt v KSC byl nejaky zlocin .Ptala jsem se tě na něco jinýho, z čeho usuzuješ, že Helena a Eva444 byly v KSČ. Můžeš na to odpovědět? Díky
Tak to netvrď.
A nejsi ty náhodou komunistka a netestuješ nás tady?
Čistě jen uvažuju
Není tady
Modroočka napsal(a):
mikuelini napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Ptala jsem se tě na něco jinýho, z čeho usuzuješ, že Helena a Eva444 byly v KSČ. Můžeš na to odpovědět? DíkyMyslim april a Helenu ,jejich nazory ,jak pisu ,tipuji to na ne ,ale netvrdim ,ze je to pravda
Tak to netvrď.
Čistě jen uvažuju
taky mě to napadlo, základ získala v jiskřičkách
Není tady
helena napsal(a):
jejich nazory
Jaký názory? Konkrétně bych prosila.
Konkretne nic Helenko.
Není tady
Modroočka napsal(a):
mikuelini napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Ptala jsem se tě na něco jinýho, z čeho usuzuješ, že Helena a Eva444 byly v KSČ. Můžeš na to odpovědět? DíkyMyslim april a Helenu ,jejich nazory ,jak pisu ,tipuji to na ne ,ale netvrdim ,ze je to pravda
Tak to netvrď.
Čistě jen uvažuju
Jo jsem komunistka s cervenou hvezdou na zadku
Není tady
aprill napsal(a):
mikuelini napsal(a):
Modroočka napsal(a):
jsi vedle jak ta jedle
Nemyslim si ,ze jsem daleko od pravdy .
Není tady
Konkretne nic Helenko.
Ach so... takže když napíšu "mikuelini taky tipuji na lehčí zboží... ale netvrdim ,ze je to pravda" - tak je to OK
Podat? Proč?
Ostatně - co máš proti zákonům?
Upravil(a) helena (29. 8. 2013 13:20)
Není tady
helena napsal(a):
Konkretne nic Helenko.
Ach so... takže když napíšu "mikuelini taky tipuji na lehčí zboží... ale netvrdim ,ze je to pravda" - tak je to OK
Podat? Proč?
Ostatně - co máš proti zákonům?
Podle mne je to v poradku .Nezname se tady nikdo osobne ,tak se domnenkam vyhnout neda
Není tady
Do náboženství jsem nechodila, ale utíkala jsem na "májové" u nás na vsi v kapličce. Ta atmosféra tam byla úžasná. Moc se mi tam líbilo. Jen maminka říkala, že to raději nemám říkat před tatínkem, zarytým komunistou...
V jiskřičkách jsem byla - bylo to povinně-nepovinné, bavilo mě to tam, na nějakou ideologickou nalévárnu si nepamatuju, spíš jsme chodili do přírody, kreslili, vyráběli - prima.
Není tady
Pamatuji si, že v 60. letech se náboženství ve škole vyučovalo nepovinně, já jsem nechodila, protože naši byli ateisti. V jiskřičkách jsem nebyla, ale v pionýru a v SSM jo, tam se nikoho nikdo neptal a byli jsme tam všichni. Mně to nevadilo, já se začala o politiku zajímat až na VŠ, kdy jsem se seznámila s mým BM, který se o politiku zajímal velmi a se mnou měl pole neorané, takže mě mohl hodně poučovat, což dělal moc rád. U nás doma se politika nikdy neřešila, nepamatuji se, že by se o tom naši kdy bavili. I když táta se díval na zprávy (maminka v tu dobu vždy umývala v kuchyni nádobí od večeře a mě to nebavilo, takž já až na hlavní večerní program) a taky posloucha Svobodnou Evropu, kterou chytal na radiátor ústředního topení - nevím jak, ale nebyly tolik slyšet rušičky.
Není tady