|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ví o něm... vědí o něm všichni... náš vztah je teprve na začátku... nyní jsme ve válce
Ach jo... 
Není tady
helena napsal(a):
ví o něm... vědí o něm všichni... náš vztah je teprve na začátku... nyní jsme ve válce
Ach jo... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
co je na tom? tady ví všichni všechno. jezdí za mnou, vidí auto. jsem sledovaná sousedama. známe se teprve dva měsíce, teprve se poznáváme, hádáme se dost - každý máme jiné představy o vztahu. buď se sladíme, nebo půjdem dál každý svou cestou. jsem šťastná že jsem ho poznala. i kdybychom spolu nebyli. na vánoce můžeme sedět u jednoho stolu, ale také si poslat jen přání.
Není tady
a jsem na tom tak, že je mi to jedno
Není tady
mnohem víc mne bolí to, že včera ex mluvil se synem po několika měsících a úplně cize. to je hrůza.
a ty prachy? ty 3 tisíce nejsou taková hrůza. mnohem víc bolí jiné věci.
snad už to bude brzy za mnou. zatím v pohodě moc tedy nejsem.
Není tady
sipova napsal(a):
helena napsal(a):
Ach jo... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gifco je na tom? tady ví všichni všechno. jezdí za mnou, vidí auto. jsem sledovaná sousedama. známe se teprve dva měsíce, teprve se poznáváme, hádáme se dost - každý máme jiné představy o vztahu. buď se sladíme, nebo půjdem dál každý svou cestou. jsem šťastná že jsem ho poznala. i kdybychom spolu nebyli. na vánoce můžeme sedět u jednoho stolu, ale také si poslat jen přání.
teď jsme se chytli a trucujeme oba
a není to brzo? Hádat se už po dvou měsících?
Upravil(a) dycinky (29. 8. 2013 12:09)
Není tady

sipova napsal(a):
mnohem víc mne bolí to, že včera ex mluvil se synem po několika měsících a úplně cize. to je hrůza.
a ty prachy? ty 3 tisíce nejsou taková hrůza. mnohem víc bolí jiné věci.
snad už to bude brzy za mnou. zatím v pohodě moc tedy nejsem.
Šipova, už si stoupni nohami na zem. Opustilas dobře placené zaměstnání a pořád nejsi v realitě, co se financí týká. To bych teď řešila prvotně, než ti exekutor nedejbože vše zabaví, jak bude naskakovat penále.
Není tady
sipova napsal(a):
helena napsal(a):
Ach jo... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gifco je na tom? tady ví všichni všechno. jezdí za mnou, vidí auto. jsem sledovaná sousedama. známe se teprve dva měsíce, teprve se poznáváme, hádáme se dost - každý máme jiné představy o vztahu. buď se sladíme, nebo půjdem dál každý svou cestou. jsem šťastná že jsem ho poznala. i kdybychom spolu nebyli. na vánoce můžeme sedět u jednoho stolu, ale také si poslat jen přání.
ty někoho znáš dva měsíce a už za tebou jezdí domů? a po tak krátké době se už hádáte
?
Není tady

Mila Sipova ,myslim si ,ze jsi ,zenska ,ktera vi co chce .Ten novy vztah bych moch neresila ,nech to a uvidis ,jak se to bude vyvijet .Moc bych na tom zatim nestavila .Drzim pesti at vse i s ex partnerem vse dobre dopadne.
Není tady
aprill napsal(a):
sipova napsal(a):
helena napsal(a):
ty někoho znáš dva měsíce a už za tebou jezdí domů? a po tak krátké době se už hádáte
?
jo. přivedl mi ho domů přítel - ohlásili se a seznámil nás. od té doby jezdí. ale neboj, společné noci trávíme zatím v penzionu, ne u mne doma. tak mi to vyhovuje. teď přemýšlím, že ho pozvu poprvé k sobě domů. a hádáme se od začátku. nechceme se hádat, ale prostě se tomu nevyhneme. hádáme se i na skype, v telefonu. chce ode mne 100 % odvedenou práci a já jsem trochu jiná, moc ho neposlouchám a on, perfekcionalista se hned točí - takže pak zuří když něco udělám jinak než mi vysvětlil - já se naštvu - on sekne telefonem - a je to. to je teď. a dusíme se od neděle. napsala jsem mu sms, omluvila se za odfláknutou práci a zeptala se ho, jestli ještě přijede. napsal, že je neděle a v neděli na sms neodpovídá. třeba se už neozve a stránky si budu muset dát udělat někomu jinému. chtěli jsme je dělat v zimě, aby na jaře vše frčelo.
tak nevím, příjemné to není, ale on se se mnou nemazlí. o BM nesmím ani ceknout - prý co bylo, bylo. v tomto vztahu já nevelím. a nikdy velit nebudu pokud spolu budeme.
Není tady
chce ode mne 100 % odvedenou práci
Ty pro něj pracuješ? 
Není tady
mikuelini napsal(a):
Mila Sipova ,myslim si ,ze jsi ,zenska ,ktera vi co chce .Ten novy vztah bych moch neresila ,nech to a uvidis ,jak se to bude vyvijet .Moc bych na tom zatim nestavila .Drzim pesti at vse i s ex partnerem vse dobre dopadne.
moc ti děkuji !!! vím co chci, jdu si za tím, o všem tady mluvit nelze. psychicky nejsem OK, ale myslím, že brzy budu.
nový vztah ani řešit nemůžu, nemám na to, mám dojem, že si to vše půjde svoji cestou a je mi to jedno. stojím o něj, ale neposeru se z něj. udělal pro mne hodně, jsem mu vděčná. a nevím vlastně jestli ještě přijede. Tři dny nekomunikueme po ostré slovní potyčce ve které jsme nechtěl ani jeden ustoupit.
s ex to rozdýchám a nějak to bude. když nejde o život ... , že? ale je to moc těžké, furt jsem z toho všeho trochu v šoku
Není tady
helena napsal(a):
chce ode mne 100 % odvedenou práci
Ty pro něj pracuješ? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
on pro mne dělá nějaké věci k penzionu a zadává mi =koly co mám dělat, vyřídit, připravit ...
Není tady
sipova napsal(a):
aprill napsal(a):
sipova napsal(a):
co je na tom? tady ví všichni všechno. jezdí za mnou, vidí auto. jsem sledovaná sousedama. známe se teprve dva měsíce, teprve se poznáváme, hádáme se dost - každý máme jiné představy o vztahu. buď se sladíme, nebo půjdem dál každý svou cestou. jsem šťastná že jsem ho poznala. i kdybychom spolu nebyli. na vánoce můžeme sedět u jednoho stolu, ale také si poslat jen přání.
?
jo. přivedl mi ho domů přítel - ohlásili se a seznámil nás. od té doby jezdí. ale neboj, společné noci trávíme zatím v penzionu, ne u mne doma. tak mi to vyhovuje. teď přemýšlím, že ho pozvu poprvé k sobě domů. a hádáme se od začátku. nechceme se hádat, ale prostě se tomu nevyhneme. hádáme se i na skype, v telefonu. chce ode mne 100 % odvedenou práci a já jsem trochu jiná, moc ho neposlouchám a on, perfekcionalista se hned točí - takže pak zuří když něco udělám jinak než mi vysvětlil - já se naštvu - on sekne telefonem - a je to. to je teď. a dusíme se od neděle. napsala jsem mu sms, omluvila se za odfláknutou práci a zeptala se ho, jestli ještě přijede. napsal, že je neděle a v neděli na sms neodpovídá. třeba se už neozve a stránky si budu muset dát udělat někomu jinému. chtěli jsme je dělat v zimě, aby na jaře vše frčelo.
tak nevím, příjemné to není, ale on se se mnou nemazlí. o BM nesmím ani ceknout - prý co bylo, bylo. v tomto vztahu já nevelím. a nikdy velit nebudu pokud spolu budeme.
a co je na tom divného, chci totéž . copak ty se spokojíš s odfláknutou prací?
Není tady
má to v malíčku a já nevím nic, tak mi předává informace ..., moc mi pomáhá. jen nechápe že já to tak nežeru, je puntičkář
Není tady
on pro mne dělá nějaké věci k penzionu a zadává mi =koly co mám dělat, vyřídit, připravit
Zřejmě to dělá zadarmo - nebo se mejlím?
A ještě pyskuješ... to bych se na takovou práci vykašlala taky 
já to tak nežeru, je puntičkář
Zatímco tebe tvůj ležérní přístup přivedl víš kam...
Upravil(a) helena (29. 8. 2013 13:05)
Není tady
aprill napsal(a):
sipova napsal(a):
aprill napsal(a):
?
tak nevím, příjemné to není, ale on se se mnou nemazlí. o BM nesmím ani ceknout - prý co bylo, bylo. v tomto vztahu já nevelím. a nikdy velit nebudu pokud spolu budeme.a co je na tom divného, chci totéž . copak ty se spokojíš s odfláknutou prací?
to je pravda. omluvila jsem se mu. on má vražedné pracovní tempo.
Není tady
sipova napsal(a):
má to v malíčku a já nevím nic, tak mi předává informace ..., moc mi pomáhá. jen nechápe že já to tak nežeru, je puntičkář
nechápu jak jsi mohla vést školu 
Není tady
helena napsal(a):
on pro mne dělá nějaké věci k penzionu a zadává mi =koly co mám dělat, vyřídit, připravit
Zřejmě to dělá zadarmo - nebo se mejlím?
A ještě pyskuješ... to bych se na takovou práci vykašlala taky
já to tak nežeru, je puntičkář
Zatímco tebe tvůj ležérní přístup přivedl víš kam...
zadarmo. já si toho vážím. za můj přístup mne tak seřval, že jsem brečela - vadilo mu, že jsem u práce telefonovala s kamarádkou a pak mu to odevzdala jinak než chtěl. už si to nedovolím. teda jestli ještě vůbec přijede. možná mne má dost.
Není tady
možná mne má dost
Jak já mu rozumím... 
Už sis našla právního zástupce?
Není tady
aprill napsal(a):
sipova napsal(a):
a to jako proč? to je úplně něco jiného. a navíc, to umím. úkoly od něj jsou pro mne novinkou které se učím. plné slov které neznám ...
Není tady

sipova, měla bys oddělit práci a vztah, když to tak čtu.
Není tady

aprill napsal(a):
sipova napsal(a):
April ,Ty si nevidis do pusy...
Není tady
helena napsal(a):
možná mne má dost
Jak já mu rozumím... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
Už sis našla právního zástupce?
já se mu také nedivím. tak uvidím.
právního zástupce hledat nebudu - je to asi zbytečné.
Není tady
Eva. napsal(a):
sipova, měla bys oddělit práci a vztah, když to tak čtu.
a jak? prostě to řešíme - i v posteli dokonce
Není tady
úkoly od něj jsou pro mne novinkou které se učím. plné slov které neznám
Když něco nevím, tak se ptám...
Ale "jsem u práce telefonovala s kamarádkou a pak mu to odevzdala jinak než chtěl" - promiň, to není neznalost, to je lemplovina.
právního zástupce hledat nebudu - je to asi zbytečné
Aha... 
Upravil(a) helena (29. 8. 2013 13:16)
Není tady